Header

Sponset

... Mitt favoritt skjønnhetstriks

Pille Joosep redder alltid vippene mine! Disse vippene må uten tvil være mitt beste skjønnhetstriks. På Pille Joosep er de nøye, raske og superkoselige. Jeg har time igjen i morgen, og jeg gleder meg alltid like mye ♥

Vippeextension er som dere sikkert vet et must for meg, og jeg elsker å slippe å tenke på mascara og sminke når jeg våkner. Med vipper føler man seg uansett fresh!


Hvis du vurderer å prøve dette, eller kanskje du allerede er frelst men har lyst til å prøve en ny salong, sjekk ut Pille Joosep! Der er du i trygge hender ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments... Dette finner du i min høstgarderobe


Hei dere! Åh, først må jeg si takk til alle de fine kommentarene dere legger igjen her. Har jeg dårlig dag hjelper det alltid å lese hva dere skriver, og dere skal vite at jeg setter pris på hver eneste en! Fine, fine mennesker altså.

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne vise frem høstgarderoben min, og jeg heiv meg rundt og knipset litt bilder her. Jeg rakk ikke å ta bilder av alt jeg hadde lyst til å vise dere, for kameraet gikk selvfølgelig tom for strøm.. Og laderen er sporløst forsvunnet.. Skal endevende leiligheten etter dette innlegget, haha! Uansett, her er litt av det du finner i min høstgarderobe ♥


... Comfy and cozy


Ullgensere: Jeg har mange ullgensere i skapet, og jeg tar godt vare på de. Den i midten under er flere år gammel, og den er fortsatt like fin. Ullgensere er klassikere på høsten! Et lite tips for å finne en ullgenser til en fin pris og med god kvalitet er å sjekke ut Zara og H&M! De har flere kopier av Acne, og det er faktisk vanskelig å se forskjell..

Store og deilige skjerf: Skjerf må til både for å unngå forkjølelse og for å piffe opp antrekket litt. Denne høsten bruker jeg mest ullskjerfet fra Holzweiler og det fine stripete 'duske-skjerfet på bilde under.

Et behagelige sett av bukse og genser, som føles som koseklær, men som fortsatt er fint! Dette måtte jeg ha når min skjønne venninne Camilla viste meg det. Det er fra Zara og hadde en veldig fin pris!... It's getting cold outside


Crossover veske som fungerer til alt: Den søte lille vesken fra 'Chanel' (hadde den bare vært ekte..) er perfekt til høsten! Varme toner og så fin brunfarge.

En behagelig og fin lue: Jeg har aldri vært typen til å bruke lue, men nå er jeg lei av iskalde ører altså. Luen skal frem igjen! ♥

Likes

Comments


... My favorite knit from Acne Studios

Woho - endelig er genseren jeg har siklet på min! Jeg rakk akkurat postkontoret i sta, hvor denne godbiten av en ullgenser ventet på meg. Jeg går alltid på en årlig Acne-smell når høst/vinter kolleksjonen kommer, haha! Men om jeg så må leve på knekkebrød så var denne worth every penny...

I dag har jeg vært med min kjære kusine Kristine. Vi to ass. Tar bilder på operataket og prater med måker, haha. Vi satte oss også på Joe and The Juice, og Kristine viste meg den beste smoothie/shakeren jeg noen gang har smakt. Og ikke døm den etter innholdet, fordi jeg er selv av typen som rynker på nesa av disse grønne juicene som alle påstår at er så himla gode. Denne inneholdt avokado, banan og vaniljemelk, og wow! Anbefaler alle å smake på den, tror den het "Avo shaker" eller noe i den duren

Likes

Comments


... ParaplyerJeg har lest bloggen til Ida Wulff lenge og digger 'Paraply' innleggene hennes. Så jeg tenkte å lage en liten liste selv. For dere som ikke har sett det tidligere så er det rett og slett irriterende ting som gjerne skjer i hverdagen. Haha, here we go!


1. Folk som avsporer alle forumer og tråder. La oss si du har googla "hjemmelaget taco krydder". Så ender det med den heftigste diskusjonen om taco er godt eller ikke!?

2. Folk som ikke lar meg gå av bussen før de stormer på. Gjerne i store klynger. Tror alle som bor i Oslo og tar buss kan relatere seg til dette…

3. Køsnikere av alle slag. Spesielt de som oppfører seg så naturlig til det. "Nei,jeg bare bryr meg ikke jeg."

4. Restauranter som har Pepsi i stedet for Cola, og 7up i stedet for Sprite. Nei, det er faktisk ikke det samme!

5. Når du bestiller PLAIN cheesburger og får alt på.

6. Lav musikk. Slå av, eller skru opp. Halvslitne ørepropper, eller når en skikkelig bra sang går på radioen mens folk prater drithøyt? Slutt med det.

7. Dere som sier ananas ikke er godt på pizza…

8. Dere som ikke flytter dere for eldre eller gravide på bussen. Hvor dust går det an å bli egentlig? Du skal bare sitte der du altså, mens Ola på 85 nesten brekker beinet? (Tilleggs irritasjon: bussjåfører som svinger og bråbremser i hytt ogpine).

9. Når man leser at en liste skal ha 10 punkter, men så er det bare 9. (hehehhe)

Likes

Comments... Goodbye summer, hello autumn

God mandag! Jeg har faktisk blitt glad i mandager. Glad i å stå opp tidlig, kickstarte uken med fylt opp kjøleskap og hele den regla der. Haha! Jeg innså at sommeren mer eller mindre går mot slutten på morgen i dag, gud så kaldt! Men - jeg er den første til å ønske høsten velkommen. Endelig kan store gensere, ulljakker og pologensere bli pakket frem. Det er tillegg så vakkert ute når høstbladene faller! Håper bare det kan være sol og høst lenge til. Vinter og regn nei takk!

Det er nok bra for bloggen at kaldere tider kommer, da den glatt ble nedprioritert til fordel for sommerens festligheter! I sommer har jeg faktisk lunsjet, hatt piknik, vært latterlig mye i Frognerparken (gleder meg allerede til neste år) og generelt vært mye ute, hver eneste dag. Reist mye. Vært rastløs. Det er digg, men ettersom jeg er tidenes frysepinne så er terskelen for å bare være hjemme mye lavere nå. Kanskje flere som har det sånn? Vel, nå har pakket meg inn i den største ullgenseren og inntatt høstmodus.

Nå skal jeg hente dyna og fyre i peisen, kveldskos med suits på tven ♥


Likes

Comments


Top: Zara / Kimono: Ganni / Jeans: H&M / Bag: Louis Vouttion / Shoes: NA-KD


Hei fine lesere! Long time, no see. Tenkte å stikke innom en tur her. Det her har vært en sånn lørdag helt uten planer. Første dagen uten noen planer på sikkert 2-3 uker? Veldig deilig med en skikkelig lørdag hvertfall, og været har vært så fint. Varmt høstvær - the best! Dessuten elsker jeg høsten på grunn av alle klærne. Store jakker, ull, skjerf, boots. Det er fortsatt litt for varmt for å ta i bruk vinterklærne, men kimonoen jeg har på bildene over er en start. Jeg startet nemlig dagen min på bakgårdssalg hos Tone Damli, Hedda Skoug, Janka og Daria. Gurrimalla så mye fint da! Kunne gjerne byttet klesskap med de jentene der. Det ble med flere skatter hjem, blant annet denne kimonoen. Den er fra Ganni, og den er så fin!Likes

Comments

My new chair - cozy corner

God kveld babes! Jeg fikk en pakke på døren i dag, og jeg ble så glad! Denne stolen bestilte jeg i Mars (!) fra Voga. De hadde 90 % tilbud, og det var blinkene bannere over alt. Jeg måtte bare! Men, da jeg etterpå så det var 12 uker levering ble gleden litt borte, og da de presterte å forsinke pakken 8 uker til ga jeg opp håpet om å få stolen. Vel, i sta ringte det en mann til meg og sa han hadde en Voga-pakke utenfor! Med andre ord, stolen er nydelig, men leveringstiden er helt elendig..

Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom og vise dere noen bilder. Det skjer ikke så mye spennende her, jeg sitter klistra inn i youtube-kanalen til Janni og Jon. Altså, Bali, utedusj, den sykeste cribben ever, hva gir du meg? Gøy å se på om man vil drømme seg litt bort

Likes

Comments

God mandag dere!

Jeg har lenge ønsket meg et bilde på veggen fra Sandra Chevrier. Men ettersom prisklassen er alt for høy, og bilde er helt umulig å få tak i, tenkte jeg og moren min å male litt selv. Moren min er virkelig helt rå på dette, og jeg er vokst opp med nye malerier på veggene titt og ofte. Så, i går tok vi frem penslene, og under ser dere resultatet! Vi malte det nederste bildet, men jeg fikk også med meg et bilde mamma hadde lagd tidligere. 

 Kunsten er dekopasje, og vi har faktisk limt fast deler av en gammel blondekjole. Elsker hvordan fargene ble, og jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket jeg vil ha i stuen. Hva syntes du?


- If I could say it in words, there would be no reason to paint -


Likes

Comments

Spring/Summer 17 - Riccovero

God lørdag babes! Jeg stikker innom for å oppdatere litt bilder fra jeg var på motevisningen til Riccovero på Torsdag. Så mye fine klær, altså! Detaljene, love it! Riccovero har 80 års jubileum, og de viste frem mange fine vår og sommer nyheter. Jeg har alltid vært veldig glad i norsk design, og syntes det er ekstra stas å ha på noe som er fra det fine hjemlandet vårt!

Likes

Comments