Hej alle sammen og velkommen til min blog.

Som nogle af jer ved, hedder jeg Iben-Maria Petersen, hvis ikke gør i ihvertfald nu ;). Jeg går i 9. klasse på 'Privatskolen Als' i Sønderborg (Sønderjylland). Til dagligt går jeg naturligvis i skole, laver lektier og meget mere kedeligt, men ud over det ELSKER jeg at være på café med veninder, shoppe og sidde og slappe af med en lækker serie på Netflix. Nu hvor jeg er inde på lækre serier, kan jeg meddele, at jeg elsker serien 'Gossip Girl' på Netflix, den er vanvittig god. Kan varmt anbefales til hyggelige aftener, hvor regnen siver ned, af vinduerne og du ligger varmt og trygt under dynen.

Ja, hvad laver jeg ellers. Jo, jeg interessere mig meget for mode, og går højt op i, hvad jeg har på. Jeg elsker "mix and match", eksperimentere med forskellige items og se det færdige resultat. Dette med mode og style er nok også noget, jeg kommer til at poste om her på bloggen.

Som sagt elsker jeg at gå på café med veninderne, og samtidig elsker jeg virkelig også at prøve nye spisesteder gang på gang. Sønderborg (den by jeg bor i) er ikke fuld af caféer, men der er dog nogle stykker, som jeg nok også kommer til at poste om.

Andet der måske kan ske her op bloggen er indlæg omkring mig, min person, hvad jeg laver, hvordan 9. klasse er og alt i denne "genre"!1

Håber, du vil følge med i mit liv her på bloggen.

XoXo - iben-Maria PetersenSociale medier:

Snapchat - iben-maria

Instagram - iben_maria_petersen

Likes

Comments