That moment... när man kommer på att man har en blogg & inte har bloggat på ett tag. Alltså det jag kommer fortfarande ihåg varför jag började blogga och det var i 7:an. Anledningen var väl att jag tyckte om att skriva, en av mina vänner hade skaffat blogg och jag gick inte i skolan så jag kände liksom att jag var tvungen att göra något och dela med mig av mitt tråkiga liv med någon. Sen kom tiden då jag insåg att det typ inte var någon som läste min blogg och sen bytte jag skola och efter sommarlovet tror jag att jag inte orkade blogga mer eftersom för det första ingen läste min blogg och för det andra det hände aldrig något intressant i mitt lilla liv.

Vid denna tiden för två år sedan började blogga på en blogg som jag har tagit bort eftersom alla i skolan typ fick reda på det och googlade mig (mina fucking närmsta vänner). Och när jag började blogga var jag utanför och skoltrött och nu är det typ så igen, eller jag är inte utanför för jag har ju vänner men jag är bara allmänt skoltrött. Jag vill inte gå till skolan för att ha lektioner längre jag vill bara dit för att träffa mina vänner. Men det går ju sådär när man vaknar upp med migrän typ varje dag...
Men imorgon ska jag faktiskt försöka gå eftersom det är onsdag och älskar av någon weird anledning onsdagar i skolan. Det är säkert för att vi har nästan 1 & en halv timme SO och sen har vi elevensval med 7-8:orna. Och i bland annat sjuan går en av mina bästa vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag funderar fortfarande på om jag ska börja med youtube, det känns liksom lättare att säga och berätta i videos om vad jag håller på med än att skriva det för ibland så känns det tex som att ingen läser min blogg och som att folk fullständigt skiter i vad jag håller på med, plus att jag är jätte dålig på att uppdatera här. Det känns också fånigt ibland att skriva här, speciellt de dagar då de inte har hänt ett skit i mitt liv mer än att jag har vaknat till en ny dag liksom.

Likes

Comments

Idag är det min 16-årsdag.
Nöjd med presenterna. Hade dock tråkigt en del av dagen men i alla fall skönt att bara vara hemma osv, imorgon kommer några kompisar till mig.

Likes

Comments

Från och med den 1 februari skickades gymnasievalen in och man kan inte ändra nu, om man inte ringer. Men mitt första val är på en skola och en linje som jag verkligen vill komma in på men tänk om jag inte kommer in? Vad gör jag då?
Eller tänk om jag kommer in men sedan ångrar mig eller tröttnar på den linjen.
På tisdag ska jag i alla fall till den skolan och skugga den linjen - men har ingen aning om jag ska skugga just den "special lektionen" eller om jag ska skugga en elev som går linjen, jag alltså ingenting. Men mamma ska följa mig in så att de kan ta hand om mig där sedan vet jag inte vart hon ska men jag ska i alla fall vara där till klockan 14.00.
Måste därför komma på lite frågor som jag kan ta reda på nu när jag har chansen.

Likes

Comments

Den 25-28 Januari var jag i London med min klass och två lärare. Det var än så länge den bästa resan någonsin. Första dagen var dock inte så rolig för mig eftersom jag mådde skit dåligt, eftersom jag inte åt på typ hela dagen, plus att vi gick upp jätte tidigt eftersom vi skulle vara på flygplatsen ungefär 1 och 1 halv timme innan vi skulle åka. Så jag gick upp 3.30 på morgonen.

Men i alla fall första dagen gick vi mest runt och kollade på big ben, slottet och lite annat.
Andra dagen mådde jag mycket bättre om man jämför men jag mådde inte helt bra. Den dagen va vi på Madame Tussades, det var jätte roligt och de flesta såg så äkta ut, sa till och med till en vän att akta sig för en docka eftersom den såg så äkta ut. Vi såg även en 4D film om London med Marvel. Sedan gick till primark, det är en affär som är typ som gekås fast i London, alla älskade den utan killarna då, de tyckte det var tråkigt så de stack med ena läraren till en keps affär. På kvällen var fyra stycken på musikal och resten var i det rummet jag hade och spelade uno.
Tredje dagen skulle vi elever ta oss till naturhistoriska och vi hoppade på fel tåg och åkte iväg utan lärarna, det var också skit roligt. Felt free xD Även om vi hoppade på det tåget som inte gick direkt till naturhistoriska så kom vi fram före dem. På eftermiddagen gick vi till primark igen.
Sista dagen åkte vi London Eye. (Såg en söt kille i "kupolen" framför oss) :')
utsikten från London Eye var sjukt fin även om man mest såg massor av lyftkranar överallt. Sedan såg vi på en 4D film om London Eye.

Likes

Comments

Idag är det julafton, även om jag kanske inte har julkänsla så har det fortfarande varit en bra dag. I morse fick jag en ny mascara och choklad. Resten av julklapparna öppnade vi nu på kvällen och då fick jag: One Direction's Made In The A.M, One Direction's Between Us, nagellack, två böcker som är skrivna av Gayle Forman - If I Stay och Where She Went, pengar, spotify, ögonskuggor.


Likes

Comments

​Det är dagen för julafton och jag har överhuvudtaget ingen julkänsla alls. Det är ingen snö, det är inte särskilt kallt heller. Även om det finns massor av tomtar i huset och gran i vardagsrummet känns det mer som november, och det känns som om jag bara är hemma från skolan bara för att inte som att det är lov. 

Men det är mindre än en vecka tills jag ska på Unite i Göteborg, och det är snart bara en månad kvar tills jag ska till London med klassen! Taggad för båda grejerna. 

Likes

Comments

​Alltså nu är det november och verkligen höst. Jag tycker hösten kan vara rätt mysig när det är mörkt och regnar. Men sedan går man ju i skolan och ska tydligen börja öva inför lucia så tidigt som möjligt och det stör jag mig lite, väldigt mycket, på eftersom kom igen det är november. julmusik är helt okej - i DECEMBER - men det känns på något sätt bara fel att börja i november. 

Likes

Comments

​Jag stör mig på massor av saker på internet och i verkligheten nu för tiden, speciellt bilder. Det känns som om alla tycker att allting ska vara så perfekt och rent som möjligt. Alla bilder måste vara "tumblr". Allting måste vara "on point", eller "on fleek". 
Och när det kommer till verkligheten så kan man få bitch-blickar bara för att man inte har smink eller för att man inte har outfit on point eller ögonbryn on fleek. Men liksom vad är grejen alla ser ju olika ut och ingen är perfekt så varför döma folk på det sättet? 

Stör mig även på hur barn är nu för tiden... När jag var mindre lekte jag med dockor och lekte med mina kompisar och hade roligt liksom men nu känns det som om de flesta små barn sitter med mobiler och typ sms:ar varandra istället. Liksom varför inte vara liten, fri och lekfull innan du blir tonåring för då kan jag förstå att det blir som det blir men seriöst sjuåringar och mobiler och som använder mer smink än mig. Liksom jag började inte ens sminka mig fören jag var fjorton år och jag använder inte ens mycket, typ bara mascara. Och nu kommer yngre personer och använder allting. 

Fattar bara ingenting längre typ. 


Likes

Comments

Just nu är jag ensam hemma.
För några minuter sedan satt jag på mitt rum och lyssnade på musik och plötsligt hörde jag att någon började prata så först tänkte jag att pappa hade kommit hem igen, men när jag gick ut i hallen såg jag att hans bil inte var hemma och tv:n va på (vilket den inte var innan). Så jag stängde av den och gick in på mitt rum och nu sitter jag här och är rädd eftersom tv:n sattes på och bytte kanal och allt och ingen annan är hemma förutom jag..!

Likes

Comments