Hejssan babes!

Igår var en super kväll. Men före kvällen var jag och fixa mina fransar och en sväng på gymmet. Det var dock inte en speciellt bra träning, är helt slut av denna vecka. Jag måste lämna in mitt landarbete, hade engelska presentation och dessutom börjar provveckan nästa vecka. Mums.

Men i varje fall kom Matte och Sanni hem till oss igår och vi hade en super skön kväll med nachos och annat gött. Och inga riktiga byxor var tillåtna. Vi alla satt i mysbyxor <3 Vi satt och snacka igen i flera timmar, Efter att vi ätit for vi på en liten kvällspromenad med vår hund och gick förbi flera fester. Det bästa var att när ja skrattade ropar någon kille "Siel bli joku joka nauro" typ på svenska "Där va nån som skratta" o börja springa iväg. Men iallafall en lyckad dag igår då Får se vad som kommer nästa vecka. Säkert allt mindre sömn och mer stress. Skoj.

Puss och kram :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sanni och Matte

Hejssan babes!

Ja, va hände i helgen då? Jo på freda var jag, Sanni och Matte och tog en "snabb" kaffekopp. Vi satt på Espresso House i närmare 3, 5 timmar. Ja men så händer det alltid när man kommer igång, Tiden endast flyger. 

På lördag och Söndag stod det på schemat att göra en massa läxor och att träna, men lite skoj rymdes in också. Nämligen jag träffade Matte, igen må man säga, på lördag och hade en mys kväll.  Söndag dedikerades helt och hållet till att få skolsakerna gjorda hehe. Inte kul. På söndagen kom också en grupp småpojkar och plingade på och frågade om jag hade tid att snacka om jesus. wtf om jag får säga. Men det var helgen det.

 Det har varit en lång måndag, skola från 8 till 16, träningar och plugg. Härligt. Imorgon mot nya äventyr!

Puss och kram :*

Likes

Comments

Matte och jag

Hejssan babes!

Idag är en bra dag. Känner mig produktiv, har gjort läxorna till imorgon och nu blir det kvar bara att jobba på projekt till skolan och att gå och träna. I alla fall har lite googlat om et utbytesår, som har snurrat i mina tankar under senaste tiden. Skulle tycka att det var super roligt! Får se hur det blir.

Vi var idag med Matte en stund vid åstranden och tog några bilder. Dock så lyckades typ inga haha. Typsik min tur. Men det är ändå ett ganska så najs väder, med att löven byter färg och man får äntligen plocka fram sina ylletröjor och jackor. Skönt. 

Puss och kram :*

Likes

Comments

Jag, Linda och Ollen

Hejssan babes!

Igår startade träningsprogrammet med mina nya tränare. Det var en lätt träning, men ändå känns det som om man skulle ha sovit under stenar. ÄR DÖD. Kan också bero på att skolan tar väldigt mycket tid för tillfället. Men det är förståerligt, med tanke på att provveckan närmar sig. Skoj.

I varje fall här på bilderna njuter jag och tjejerna om fysiken. Ah ljuvligt. Skolan slutar fyra idag, och efter det är det dags för gymmet. Väntar redan tills jag kommer hem och får bara mysa med min familj.

Puss och kram :*

Likes

Comments

Hejssan babes!

Idag var jag och Ali o fotade i hamnen lite grann. Ovanför ser ni resultatet :) Efter det var det dags för gymmet och sen kom Ali hem till oss för en gemensam kvällsbit. Det var jätte kul!

I bloggen kommer ni att få följa med mitt vardagsliv genom gymnasiet (hoppas jag inte dör), vilket innehåller en stor del träning, tid spenderat med mina vänner och familj. Jag försöker uppdatera regelbundet, men med mitt hektiska schema kan det bli besvärligt, jag hoppas ni förstår. Enjoy!


Likes

Comments