Header

Hittade ett sushi kit i butiken igår och den sushi älskare som jag är så var jag tvungen att köpa och testa. Kan ju fastställa att det inte var svårt alls men inte lika lätt som fet verkar heller..huvudsaken är dock att det blev gott. Det lär nog bli sushi fredagar istället för taco fredagar för min del.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags började jobbet igen & det märks verkligen med tanke på att jag nästan bara sovit efter att jag kommit hem från jobbet..dom som känner mig vet hur mycket jag sover haha! 2 veckor kvar sen flyttar jag för att plugga.

Likes

Comments

Idag har jag tvättat mina sminkborstar vilket jag föredrar att göra på söndagar. Som tur är har jag inte så många svarta borstar vilket gör det svårare att se skillnaden på före & efter. menmen synligt eller ej så ska skiten bort.

Likes

Comments

Inte gjort så mycket idag förutom käkat all day everyday..funderar på att dra en sväng till Hemmalväll och införskaffa mig Godis 🙄

Likes

Comments

Köpte mig en ny T-shirt igår..eller 2 egentligen men ska nog lämna tillbaka Bulls T-shirten då den är för stor..hade ju hellre haft den än Lakers men jaja, funkar väl detta med👍

Likes

Comments

Är i Sarpsborg,Norge atm så var inne på stan och kollade lite.. hittade mig redskap för att göra chokern jag har på mig på bilderna och hittade sedan en passande t-shirt till, dålig shopping men lyckades ändå hitta något. Jag är riktigt besviken på Norges köpcenter finns nästan bara inredning och barnkläder..

Likes

Comments