Header

2veckor kvar sen säger jag så gott som hejdå Växjö! Känner mig stressad men samtidigt så otroligt taggad för ett nytt äventyr i mitt liv.

Men om ca 2veckor börja jag lämna växjö sakta men säkert. Börjar nämligen praktiken och kommer under 5veckor vara på ett hotell någon timme här ifrån. Pågrund av att det inte går speciellt många bussar lär jag bo där nere alla dagar förutom en dag i veckan då jag kommer hem och hämtar lite saker och går i skolan.

Men efter 5veckor då börjar det riktiga äventyret då drar jag nämligen till Italien och kommer inte tillbaka förrän någon gång nästa år. Kommer bli ett helt sjukt äventyr som jag kommer dela med mig av här så ofta jag har internet och hinner! Denna resan kommer jag få uppleva med mina underbara vän Maja och 4 andra härliga tjejer. Vi kommer själva inte stå för några kostnader förutom saker vi vill ta chansen att uppleva i fina Italien. Men det kommer även bli en hel del slit och mycket press,men dock på ett helt underbart hotell, spaanläggning och på en bar. Kommer kännas så himla sjukt när man lik är nere och all erfarenhet man lär komma hem med. Har längtat på detta i 3år och snart börjar resan, kommer bli så sjukt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagens tre små på bartender lektionen. Alla tre blev jätte goda men P2 är nog den som fallet mig minst i smaken.
Men den första är rosa pantern, sen p2 och till sist en nyponsoppa shot som jag aldrig testat göra innan. Men faktiskt jätte god är bara likör 43 med nyponsoppa toppad med grädde. Kanske inget man köper en dag på krogen dock.

Likes

Comments

Min fina vän fyllde år i torsdag så förutom att vi hade en härlig utekväll i fredags bjöd jag även med henne på hockey idag. Älskar den mysiga känsla att alla är tillsammans och bara ja så mysigt på något sätt! Men hemma nu i alla fall och ska ta och gosa ner mig i sängen, puss på er!

Likes

Comments

Hade en trevlig kväll med dessa go tjejer igår. 

Har sån himla tur att jag har så många fina underbara människor i mitt liv! Vad skulle jag gjort utan mina girls?

Likes

Comments

​Aldrig testat flytande ögonskugga innan men shit vilken skillnad. Så mycket bättre hållbarhet och grymt pigment. Trodde aldrig jag skulle bli kär i H&M's smink, men ibland kan billiga märken även vara bra.

När jag kom hem var jag självklart tvungen att testa göra en sminknig med produkten, asså så nöjd! Köpte de mest för studentfesten som är på måndag med temat Toga och liva upp att jag inte har några roliga kläder.

Likes

Comments

​Fotografering idag med mina pinglor. Tycker vi hade ett tråkigt tema eller var de bara jag som hade tråkig fantasi. Temat var iaf "packad & klar" och då valde man att se semesterklädd ut eller vara fulla. Själv tog jag bara på mig en hatt och höll i ett glas. Kände mig extremt ful och tråkig. Men jaja vad gör de om hundra år sålänge jag har dessa tjejerna vid min sida?

Likes

Comments

Haft en heldag i Kosta/Kalmar med klassen. Med olika studiebesök och guidning av varandra. Var inte speciellt taggad om jag ska vara ärlig, för liksom Kalmar? Får inte fram några roliga minnen där ifrån och känns inte som någon livligt ställe direkt. Men kommer om någon vecka "bo" där tillfälligt så är väll bara att vänja sig. Fast var faktiskt en väldigt mysig lugn dag. Kanske de jag ändå behöver, så jag bara kan slappna av och förhoppningsvis stressen jag har i kroppen släpper lite.

Likes

Comments

​Testade på att göra en färsk & krämig soppa idag. Blev förvånad att den blev så pass god. Aldrig gjort egen soppa innan och sen ska jag alltid göra det på mitt eget sätt så självklart inget recept som gäller. Gillar mer att testa mig fram och göra lite som känns bra ;)

Likes

Comments

Hade sovmorgon till 10idag men steg ändå upp tidigt och tog en lite jogging runda innan skolan började. Sen var jag på en jätte peppande & inspirerande föreläsning. Så blev jätte taggad på framtiden och fick bara känslan av att hoppa skolan och ta livet som de kommer.

Men sen slog humöret om helt. Hade ej ätit något på hela dagen så kan varit det med. Fast slutar ej där. När jag skulle ta fram datorn med och bara rörde skärmen slutade den fungera. Så himla frustrerande när man redan ligger efter i skolarbete och planerat att försöka ta igen de på helgen. Men wiho nu blir det att komma mer efter!

Nu är jag i alla fall påväg till Älmhult ska övningsköra till Ikea och sen shoppa lite. Sen blir det att sova i Älmhult och sedan åka vidare till Sölvesborg imorgon.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw