Header

Är det bara jag som har panik över valet balklänning?

Känns som dem flesta redan skaffat en och själv sitter jag här med världens beslutsångest. Hittar ingen som jag verkligen fastnar för och tycker är WOW. Varit runt i alla affärerna i Växjö men inte hittat en som lockar och det samma gäller via internet. Sen vet man ju att bilder oftast ljuger en del så vet inte om man skulle våga beställa hem en klänning heller? Men är ju mer än dubbelt så billigt att köpa hem, än att köpa i affären. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Kommer väll sluta upp med att jag inte har någon klänning när dagen lik är här, så kommer väll få gå in på hm och köpa någon.. blir ekonomiskt i alla fall haha. Nämen har en jag funderar på att köpa men tycker den är tråkig och inget speciellt, men kostar ändå runt 3500kr och vet ej om det är värt att lägga det på en klänning man inte är helt kär i och dessutom bara ska använda en gång.? Tipsa gärna på någon bra sida eller om ni vet någon fin klänning.

Fundera på att lägga letandet åt sidan för ikväll och istället sätta på en film att somna till.

Lär troligtvis inte somna på ett tag men Godnatt på er!

Likes

Comments

Alltid en avslappnade känsla att komma hem till sin mamma, där man alltid känner att man har sitt riktiga hem innerst inne.

Åkte till Älmhult idag vid 2tiden för att fira min lillebror med familjen och släktingar. Var ju ett bra tag sen man träffade alla så blev lite extra kramandes idag och kände mig allmänt kärleksfull haha. Kan säga att det brukar ej inträffa. Men nu kom jag nyss tillbaka till Växjö så får se vad man hittar på.

Likes

Comments

Då var helgen slut men som tur väll börjar veckan med sovmorgon. Så himla skönt, precis som vädret idag. Får mig verkligen på vår/sommar tankar. Längtar så himla mycket till sommaren samtidigt som det ger mig lite halvt ångest i och med att skolan är helt borta och inget måste längre.

Men snart framme vid praktiken, så ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Likes

Comments

Direkt efter praktiken blev det hem och fixa sig lite snabbt innan det blev Grace med härliga människor. Kände mig dock så ful i och med att jag inte han sminka om mig utan gjorde det bästa beslutet att kleta på lite extra ni vet? Så man kände ju sig väldigt kakig och fin under kvällen. Men hade lika kul för det!

Idag är man ledig och ja det lär blir en sån härlig dag där jag bara ligger hemma för en gång skull och bara tar det lugnt. Kanske går och köper lite godis för att vara fet och startar någon bra film. Men det är nog allt och det känns bara så himla skönt!

Likes

Comments

Hejsvejs!

Känns som bara tiden springer iväg och för tillfället vill jag bara det två kommande månaderna ska gå snabbt så inget jag klagar på. Så fyra dagars praktik avklarade i Sverige och kan säga att det varit lite halvjobbigt att stiga upp vid 05:30 varje morgon, men tiden på hotellet har gått så snabbt och bra. Så himla skönt!

Skaffade även ett test gymkort på 24, så blivit två träningspass två dagar i rad nu. Känns så bra att röra på sig lite igen, men får se om man fortsätter där efter det gått en vecka. För tycker gymmet känns så litet och instängt så kanske blir att fortsätta någon annan stans. Fast älskar att det har öppet dygnet runt så det är inga tider man behöver passa, vilket är perfekt för mig! Blir bara att vänta och se.

Ska snart försöka dra mig upp ur sängen för att börja fixa mig för sista praktikdagen denna veckan! Så skönt, jobbar bara 6h & 30min idag så ett väldigt lugnt avslut på veckan. Mot kvällen tror jag det bara blir att vila ut och tar det lugnt

Likes

Comments

Ja helt rätt här kommer ett till helt perfekt och positivt inlägg. Men orkar inte att jag är påväg att bryta ihop, finns ingen värre känsla än att känna sig helt värdelös, ensam & tråkig. Samtidigt allt som existerar runt om än bara suger helt fullständigt. Jag vet att inget av det stämmer, men vet inte vad jag vill med något längre och verkligen tappat all min motivation som existerar till allt i denna världen.
Inget med att praktikdagen gick dåligt eller något åt det hållet, utan kändes jätte bra! Jobbade med en supertrevlig kille. Vi satt och skrattade, pratade och hade en helt super trevlig dag. Kanske inte lärde mig så mycket men hade liksom inte kunnat ha en bättre dag.
Sen vill jag lära mig så mycket mer och kunna systemet helt osv. Problemet är kanske att jag vill lära mig för mycket & förväntar mig att allt ska gå på en dag? Vet egentligen inte vad problemet är. Känns som jag bara vet att en stor svacka är påväg och att jag känner mig värdelös i förväg. Vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta, känner mig bara så enormt vilsen....

Hoppas ni har det toppen i alla fall!

Likes

Comments

Hoppas allt är toppen med er!
Med mig själv vet jag inte riktigt hur det är. Har bara haft panik i kroppen senaste dagarna och vet ej varför. Bara ej mått bra eller vet bara inte vad jag vill med något längre. Allt känns så tråkigt och instängt på något sätt.

Imorgon blir det i alla fall att dra igång praktiken här i Sverige på Elite statshotel. Kändes jätte bra när jag var där och presenterade mig i fredags, men bara något i kroppen som ej känns rätt. Kan bara ej sätta ord på vad det är känner mig bara helt lost. Men kommer förhoppningsvis bli jätte bra bara att det inte känns så nu.

Även fått lite tankar på att börja dra igång med att gymma igen. Så om jag blir frisk från denna hemska förkylningen någon gång blir det nog att gå och köp sig ett gymkort igen. Var även taggad på att komma hem och börja laga mat igen och med bättre kost. Men ja lär inte hända när man kom hem till att någon har använt alla sina kökssaker och sen bara lagt in allt i diskmaskinen utan att starta den. Blir så jävla äcklad av människor, så ja var ju ungefär 1cm mögel på allt i diskmaskinen. Har nog aldrig sett något mer vidrigare. Så ända sen jag kommit hem har det blivit snabbmat och bara massa frukt. Wiho känns ju bara så himla jävla fantastisk! 

Ska bli så skönt när man snart tar studenten och flyttar till eget!

Likes

Comments

Nu sitter man här packad, sjuk, ledsen påväg att lämna Italien helt och bege sig hemåt igen. Varit en helt fantastisk och sjuk resa. Kanske en hel del för mycket alkohol, men känner verkligen att jag tog vara på att jag var där. Är inget jag direkt kan komma på att jag ångrar. Det jobbiga är att man lämnar så himla många fantastiska människor bakom sig som man hunnit lära känna under denna perioden.

Men allt är ganske sjukt egentligen och vet att det är flera nya äventyr som väntar där ute. För när jag lämnade Sverige ville jag inte åka, hade ångest över att lämna livet i Växjö bakom mig och alla människor här. Fast nu sitter man och är lika förkrossad om inte mer för att man ska lämna underbara Cervinia. Fast det fick mig bara att inse att så länge man vågar och tar chansen så väntar alla dem andra kommande 1000 äventyren på en!

Likes

Comments

En helt härlig underbar dag i skidbacken, känner att jag verkligen att jag hade missat något om jag inte spenderar min sista lediga dag här i Italien i backen. Aldrig åkt skidor tidigare men jag, Maja och kristin som jobbar i baren fick för oss att åka upp till toppen. Ja trillade väll ett antal gånger ner och insåg väll bara efter första stupet i rödbacke att det kanske inte var något man ska göra första gånger på skidor. Men ett härligt minne för livet och något man verkligen kan skratta åt nät man kollar tillbaka. Hade en helt underbar dag, älskade Italien!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw