God Eftermiddag på er!

Sitter just nu i soffan med en kopp kaffe, ska alldeles strax väcka Kalle. Som jag skrev igår så ska jag städa och tvätta idag 😊 Ikväll blir det förmodligen Donken hoppas jag, vart sugen bra länge nu 😇 Vad ska ni göra idag?

Ha en fin dag!

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på mina fina läsare!

Klockan närmar sig 21, kalle har åkt till jobbet och jag sitter just nu vid datorn med en kopp kaffe, dumt ja jag vet men det är sååå gott!!
Idag har vi verkligen inte gjort något alls, bara skönt med en dag utan måsten som en söndag ska vara. 

Imorgon ska det tvättas och städas men mer om det imorgon.

Hoppas ni haft en super bra helg, för det har jag haft iaf :)

xoxo


Likes

Comments

God Eftermiddag!
Idag är det EN vecka kvar till julafton, fattar ni hur mycket jag längtar?! Har nästan alla julklappar inköpa, kalle ska köpa några fler. Idag händer inte så mycket, bara mysa till advent och allt underbar snö :) Hoppas ni har en fin dag.

xoxo

Likes

Comments

Det här med att blogga är faktiskt ganska kul men att komma ihåg det är en annan femma, glömsk som jag är också haha.. Men vi gör ett försök IGEN.

Hej på er förresten! Ännu en dag närmre Julafton och jag längtar så, öppna alla julklappar som lockar en under julgranen, mysa med familj och släkt. Och som varje år kommer bästis hit efter bingolotto, en tradition som vi har, firar lite mini jul och bara myser. Idag har jag inte gjort så mycket, hjälpt kalle med 740in, så nu har vi värme igen haha. Lillasyster och hampus kom hem en sväng förut och tjöta lite skit, jag och kalle åkte även ut och sladda lite dock dåligt med snö och jävligt dåliga vinterdäck hehe. Nu sitter jag i telefon med Emelie och tjötar lite skit innan läggdags.

Hoppas ni haft en fin dag allihopa, vi hörs imorgon igen.

xoxo

Likes

Comments