Allmänt , Livet , Fruksost, Väder, Uddevalla, Göteborg

Hoppas att ni har sovit gott, det har jag typ gjort. Dagen idag blir nog lugn kanske en tur till Uddevalla eller Göteborg jag vet inte än hur vi gör, det är under diskussion här hemma ;-) Men jag tror att vi väntar...... Min enorma trötthet ger med sig mer och mer viket är såå skönt. Verkar bli fint väder idag igen , härligt!
Nu blir det snart frukost om jag bara kunde bestämma mig för vad jag vill äta haha.

Likes

Comments

Allmänt , Livet

Jag var hos läkaren för 1 vecka sen igår och igår ringde hon igen till mig som en uppföljning. Åh vilken bra läkare och vc jag har nu. Jag har i alla fall diagnosen utmattning & ångest, (igen) fleråriga bekymmer med detta står de så fint på läkarintyget, detta har gjort att jag inte längre känner mig som mig själv utan en annan version. Ibland vet jag varesig ut eller in. Ibland känner jag bara för att gråta, oj vad lätt jag gråter nu för tiden. Ord som andra säger kan fastna och ältas runt runt i huvudet. JOBBIGT!!! Vill inte vara så här längre, men det är en lång process kvar säger läkaren, så jag får väl snällt lita på henne. Ibland är det som att någon annan lever mitt liv och jag tittar på från utsidan. Men den nya medicinen jag fick tar ju ett tag att verka så det är även här bara att vänta.... vilket jag suger på !!!
Alla saker som är nya för mig just nu blir extremt jobbiga ta till exempel 3-4 maj då maken ska vara på annan ort över natten gör mig tokig fast det bara är 1 natt. Men har mottot att allt kommer bli bättre inombords detta för att klara varje enskild dag på det bästa sättet.
Är det fler där ute som lider av samma som jag? Kom då gärna med tips och ideer på hur ni gjort för att må bättre.

Likes

Comments

Hej!
Här kommer jag skriva om det som beror och händer mig, mina åsikter och tankar.
Jag skriver från hjärtat och vill ni kommentera gör gärna det men håll det på en bra nivå.
Jag kommer från en liten stad i västsverige där jag bor med man och 2 katter i ett hus vi flyttade in den 1/3-17.
Jag kommer att börja studera hösten 2017, till grundlärare med inriktning arbete i fritidshem och förhoppningsvis hem och konsumentkunskap ( har musik nu) just nu är jag sjukskriven och har i samråd med skolan beslutat mig för att återuppta studierna till hösten och då börja om från kurs 1 istället för att ha massa släpandes bakom mig. Så skönt!
Undrar ni något så är det bara att fråga!

Likes

Comments