Nej vent, vent vent… stop lige tiden kan slet ikke følge med, er der seriøst allerede gået 10 mdr, 10 mdr siden han kom til verden, 10 mdr siden han lå i mine arme for første gang. Det er utrolig, at tiden kan gå så hurtigt, tiden er fløjet for mig, der sket så utrolig meget. Men uha, jeg elsker alt ved at være mor til ham. Nej, hvor jeg stolt over, at kalde ham min søn.


Tænk at han er gået fra næste ikke at kunne åbne øjnene til, at kravle rundt, stå op, spise normal mad og meget mere.


Utroligt at små babyer udvikler sig så meget, på kort tid. Der kun gået 10 mdr og han er blevet så stor, han har udviklet sig så meget.

Glæder mig til, at se hvordan han udvikler sig, i fremtiden.

Tillykke med de 10 mdr skat.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Nu har holdt en lang pause fra bloggen, så i får lige en lille update.

På trods af der har været en masse op og nedture, behandler livet mig ret godt i dag! Liam Elias har fået en vuggestueplads, jeg skal starte på en ungdomsuddannelse. Så jeg kan finde ud af, hvordan det er og være alenemor og samtidig studere, det er dog ikke min drømme uddannelse. Grunden til jeg starter op på uddannelse, er fordi der er plads til, at være mor til Liam Elias.

Selvfølgelig når Liam Elias bliver større har jeg tænkt mig, at starte på min drømme uddannelse, det ihvertfald min plan indtil videre.

En anden ting, nu er der snart kun 2 mdr til Liam Elias fylder 1 år. Der er så mange ting, så mange mennesker og så mange minder som, jeg er taknemmelig for. Jeg klager ikke for ca. 14,5 mdr stod jeg i et rodet liv.

Jeg havde lige fundet ud af, at jeg var gravid og havde en masse ting, jeg skulle bearbejde. Hold da op, jeg må indrømme, at jeg i dag er lykkelig og afklaret. Det helt underlig, at tænke på, hvor meget der sket på så kort tid.

Nu sidder jeg her og kigger tilbage, jeg er slet ikke i tvivl om, at det var det rette valg. Selvom jeg er lidt ærgerligt, at min graviditets og barsel gik med udfordringer, men hallo det nytter jo ikke noget at se tilbage, kun fremad.

Hvad så nu, tænker i måske?

Lige nu nyder jeg inderligt min søn. Han giver mig så meget endeløst kærlighed. Han starter i vuggestue til september og jeg starter uddannelse til august det skal vi vænne os til i den nye hverdag. I øvrigt er jeg sikker på, at jeg nok skal forelske mig hovedløst i en skøn partner en dag! Men desuden er single-livet sgu slet ikke så tosset.


Likes

Comments

Jeg må indrømme efter jeg er blevet mor, har det givet mig overvejelser om traditioner, hvad vil give videre til Liam Elias? Hvilke traditioner ønsker jeg at skabe? Min opvækst, min baggrund – hvad ønsker jeg Liam Elias skal have fra mig?

Der har dog ikke være særlig mange familietraditioner i min biologiske familie, derimod vil jeg dog skabe mine egne. For mig har det dog være et stort spørgsmål om Eliam Elias skal døbes, jeg er dog kommet frem til han ikke skal, da jeg ikke ser nogen grund til det. Hvis Liam Elias en dag siger “Mor jeg vil døbes” så vil jeg støtte ham i det.

Jeg bruger jo ikke ligefrem, hver søndag i en kirke og religion har dog ikke nogen betydning for mig lige nu.

Vi vælger alle hvilken vej vi vil gå gennem livet, som mor er det vigtig for mig, at Liam Elias selv skal beslutte sit valg om religion, når konfirmationen står for skud.

I stedet for at blive døbt, vil jeg heller holde en navngivelse fest. Når der lige er kommet mere styr, på tingene omkring os. Det skal være en fest der holdt med manner, tilbringe dagen med de mennesker der står os tætte.


Likes

Comments

Hold da op det er slet ikke til at forstå at min lille skat er fyldt 5 mdr idag, tiden flyver jo afsted!
På den ene side føler jeg, at det var igår at han kom til verden. Forstår ikke helt det er 5 måneder siden, jeg bragte ham til verden.
Som jeg har delt med jer før, var Liam Elias ikke planlagt. Nu hvor jeg står her idag, kan jeg slet ikke leve uden ham.

Ja, jeg er en mor på 18 år, hvad så? Bare fordi jeg er så ung betyder ikke, jeg ikke kan være en lige så god mor, som en der er ældre. Så længe jeg er her for ham og prøver at gøre mit bedste.
Det føler jeg, at jeg gør.

Hey Liam Elias du vil aldrig stå alene, jeg vil stå ved din side – igennem ild og vand.
Med den verden du er kommet ind i, bliver det noget af en opgave. Der mange ting jeg vil være bekymret for som mor! Men min dreng tro mig, jeg vil altid stå ved din side. Du kan altid regne med mig, Jeg vil hjælpe med at kæmpe dine kampe og ind imellem endda også for dig.
Jeg skal være den mor som giver dig ubetinget kærlighed. Jeg tænker gang på gang tilbage på min egen opvækst, på min egen mor – hvad ønsker jeg selv at tag med, jeg vil give Liam Elias alt det, jeg selv ikke fik, alt det jeg får i min plejefamilie.

Jeg glæder mig til, at se hvem du bliver, min lille dreng! Mit højeste ønske er at han skal være lykkelig, at han finder glæde i det han foretager sig. Jeg vil bedst muligt, prøve og vejlede ham ud uden om livets sorte huller. Han skal ikke oplever de hårde ting, jeg har oplevet! En ting kan jeg love, helt sikkert, jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at beskytte ham! Jeg må indrømme min unikke Liam Elias, givet mig så mange refleksioner og bekymringer – Tro mig han har udviklet mig og Jeg bliver nødt til at, indrømme at jeg ikke vidste hvad kærlighed var før han kom ind i mit liv!Jeg elsker at være hans mor!
Tillykke med 5 mdr’s dagen min lille skat!


Likes

Comments

Det har altid været et stort debatemne, det med at kvinder tager frække/sexede billeder på instagram, snapchat og andre sociale medier. Jeg må indrømme, at jeg selv er en af de kvinder der ligger billeder op i stramme kjoler, undertøj og bikini. Jeg tænker tit over, hvorfor kan man ikke bare gøre hvad man har lyst til? Det er ofte kvinder der gode til, at pege fingre af hinanden og lave en konklusion om, at de kvinder der behov for ligge frække billeder op af sig selv, er undertrykte og har brug for psykologhjælp osv.

Så tænker jeg så må man da og være udtrykt når man, dækker sin krop helt til. Come on, helt ærligt! Lad os lige blive enig om, at så længe man SELV vælger, hvad man lægger op og hvordan man lever, så er man vel ikke undertrykt på nogen som helst måde.

Ja jeg ligger frække billeder op af mig selv, det er på en måde en del af mig. Jeg synes ikke der er nogen grund til at jeg skal forklare mig. Hvis det det jeg vil er det det jeg gør.

Som jeg også har skrevet før synes: Jeg synes selv det flotteste og mest sexede i verden, er folk som har selvtillid, folk der viser deres selvsikkerhed over dem selv og deres krop.


Tænker at vi alle har vores egne grunde til at ligge forskellige ting op, vi må dog bare alle respektere hinanden, så der flere der tør at være dem selv. Vi må som voksne mennesker tage ansvar for vores, tanker handlinger.


Jeg vil dog lige understrege, at ikke kun mener det er kvinder der udstiller sig selv. Jeg har da flere gange oplevet mænd som nogenlunde gør det samme, lægger billeder op i bar overkrop , undertøj og badetøj osv. Vi har næsten alle behovet for, at vise den bedste side frem af os selv. Det har altid være en del af menneskeheden, så vi må bare respektere hinanden. Respektere alle dem der vil vise deres succes, det faktisk FULDSTÆNDIG naturligt at ville gøre noget ud af sig selv og fremstille sig selv på allerbedste vis i et offentligt forum. Og derfor unaturligt, hvis vi ikke gjorde det.

Jeg synes vi ikke skal dømme folk, selv det er lidt svært, vi må huske på at alt er relativt. Som jeg også har skrevet har vi alle vores grunde til gøre, hvad vi gør og hvor er det fantastisk, at der findes så mange smukke og lækre mennesker i denne verden. Som vi alle kan kigge på, som vi alle kan blive inspireret af. Jeg synes kvinder og mænd i dag skal kunne gøre, hvad de vil uden at blive dømt for hårdt. Ja jeg må sige ”Hurra for selvstændighed og det frie valg for os alle!!! Livet er en leg, livet er for kort, at man skal gå rundt og være bange for at blive dømt.

Likes

Comments

Jeg må indrømme, at jeg er helt tilfreds med min krop. Eller jo jeg kunne godt have en mere fyldig bagdel, større bryster og en mere kvindelig talje. Men jeg er kommet dertil, hvor jeg har lært at være tilfreds, jeg ved dog ikke om det er på grund af jeg har prøvet at være gravid. Eller måske er det fordi jeg er blevet ældre, og mere tilpas og rolig i min krop. Så må jeg indrømme, at jeg aldrig har set nøgenheden og kroppen som noget seksuelt, men mere som noget meget smukt og brugbart. Jeg ser kroppen som et redskab til at udtrykke sig selv og sin dybe følelser. Hvis nogen af jer følger min instagram kan i også se, at nøgenheden for mig ikke er et tabu. Mit syn på er ikke det syn alle har, mit syn på kroppen har dog også givet nogle bagslag, som jeg på en måde også vidste ville komme. Men i sidste ende må jeg indrømme, at jeg er ret ligeglad. Jeg kan ikke se hvordan, det kan støde nogen, over billeder af den kvindelig krop, eller hud for den sags skyld. Jeg har ikke tænkt mig bukke under for, hvad andre synes. Det mit valg og jeg vælger at vise mig frem på min måde, jeg er nemlig tilfreds med min krop, det synes jeg i alle skal være. Så må folk synes jeg er mærkelig heller noget, i den stil. Jeg synes selv det flotteste og mest sexede i verden, er folk som har selvtillid, folk der viser deres selvsikkerhed over dem selv og deres krop. Lad os være dem vi er og være glad for det.

Rebecca Hansen

Likes

Comments

Lad snakke om mit efternavn

Jeg taget mig beslutning at ændre mit efternavn, da jeg føler at mit gamle efternavn Kasongo ikke rigtig er mit. Det tilhøre min far som jeg ingen kontakt har med, hvorfor skal jeg så gå rundt med hans navn, når han intet godt har gjort mig?


Jeg har valgt at ændre mit efternavn til, noget der betyder noget for mig nemlig Hansen, det bares af den plejefamilie som har gjort meget mere for mig, end min egen familie nogensinde har gjort.


Selvom jeg bor i plejefamilie føler jeg ikke, jeg gør det. For de behandler mig som deres egen og det er jeg så taknemlig for. Jeg kunne have valgt at ændre, mit efternavn til hvad som helst, men jeg tog dog valget, at jeg vil ændre det til noget der betyder noget for mig. Så fra nu af er jeg Rebecca Hansen..


Likes

Comments

Jeg er en pige, der tænker meget over, hvad der rigtig eller forkert. Rigtig eller den forkert måde at gøre det på.


Men fortæl mig lige hvad der er korrekt og hvad der ikke er, det har vi alle en meninger om. Og de ændre sig hele tiden. Hvad andre mennesker der mener der er korrekt, bliver dag for dag fremhævet i medierne og i debattere, og den næste dag er det nogle andre menneskers holdninger, der skrives om.

Men jeg tænker det burde jo ikke være andre folk, og deres meninger, der skal styre, hvad jeg og du synes er rigtigt og forkert – Ja selvfølgelig er det er nemt nok at sige, men ikke tro på. Jeg mangler en grundlæggende tro på, hvad det er jeg synes er rigtigt, er rigtigt for mig.

Det er måske netop en tvivl i min egen mening om, hvad der er rigtigt og forkert. For hvis jeg nu bare havde en tro på mig selv, og kunne stole på, at det jeg synes er rigtigt, faktisk er det rigtige for mig, så kan jeg lade andre folks holdninger være DERES.

Tænker, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert i forhold til valg i livet, hvilket menneske vi er. Det er underligt, at jeg kan finde ud af at støtte alle andre mennesker i, at de vælger deres egne veje, og jeg er ikke en af dem, der overhovedet mener, at der kun er et rigtig valg og en rigtig vej, men sådan kan jeg åbenbart ikke tænke om mig selv.

Fordi jeg bliver påvirket, af andres meninger og holdninger. En dag kommer jeg til at gå min vej, som jeg synes er rigtig. Tro mig det gøre du også, det er okay at tage det forkerte valg. Så længe du har lært noget af det! Så går livet nok! Vi må tro på os selv, du kom til jorden selv. Du dør selv, det siger jeg altid til mig selv.


Likes

Comments