Header

Hej och godmorgon! 🌟
Idag är det Dagen med stort D! Äntligen får vi se hur våran lägenhet ser ut. Som vi har väntat och längtat!! Och istället för att packa en BB-väska så har jag packat ned 3 viktiga saker att ta med. Nummer ett, toapapper! Nummer två, tummstock och nummer tre anteckningsblock så nu är vi redo! 📝

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att min kärlek kommer hem från jobbet, vi hörs sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänker faktiskt inte skriva en jättelångt inlägg för nu är jag megatröttis och vi ska precis gå och lägga oss. Rikard tokskrattade åt mig när jag sa att jag inte hade bloggat något mer även om jag lovade det. Måste ju ta bloggen seriöst nu. 😏


Vi har faktiskt bara tagit det lugnt och laddat batterierna för morgondagen i soffan nu. Imorgon är det bara direkt upp ur sängen och in mot stora människobyn (Stockholm).
Har tyvärr inte tagit några spännande bilder så jag bjuder på lite julinspiration som jag älskar istället. Eftersom vi får nycklarna till lägenheten i morgon så har vi inte julpyntat något men jag vill verkligen göra det medan Rikard inte alls är så sugen på det. Jag kanske i alla fall får hänga upp en ljusslinga.

Bilderna är inte mina, dom är hittade på google.

Likes

Comments

Heeej bloggen 👋
Nu är det BARA 24 timmar kvar tills vi får tillträde till lägenheten och gissa om vi är glada och nervösa!
Jag vet att jag kanske skulle ha skrivit ett inlägg tidigare men har haft fullt upp med att ringa angående leverans av vår soffa och säng som vi beställde, sen var vi en sväng till Sickla för att beställa bredband och tv men nu är vi hemma igen.

Nu blir det nog bara att packa ihop det sista och gör klart för allt imorgon. Men jag lovar att uppdatera er senare igen.

Likes

Comments

Godmorgon på er snyggingar!

Nu är det bara 2 dagar kvar till vi får nyckeln till lägenheten och självklart så har jag hittat massa fint som jag skulle vilja ha. Dock är inte Rikard lika övertygad om hur fint det är med gulddetaljer i hemmet så jag får nog smyga in det utan att han märker något. För det handlar ju om att kompromissa eller hur? 😏

Likes

Comments


Ja vem är jag?
Mitt namn är som sagt Ida, är 21 år och bor just nu tillfälligt hos mina svärföräldrar i Nacka i väntan på att jag och min pojkvän Rikard ska få flytta in i vår lägenhet. Jag jobbar på en bensinmack ute på Värmdö och är inne på tredje året där och trivs som fisken i havet. Jag gick ett år på stylistlinjen på gymnasiet men bytte till barn & fritid istället då jag inte riktigt kände att stylist var något för mig. Men i framtiden skulle jag kunna se mig själv som egenföretagare eller chef då jag gillar nya utmaningar och hitta lösningar.På fritiden umgås jag gärna med pojkvännen och vänner, spelar The Sims och drömmer mig bort i inredningsvärlden. Att ligga i soffan och bara ta det lugnt är en favorit också då jag jobbar olika tider och inte är ledig varje helg som många andra. Tack vare min ADHD så blir det inte många timmar stillasittande utan att det kryper i kroppen.Jag hoppas ni har fått en någorlunda bra bild av mig men som pricken över i:et så kör vi 9 stycken antingen eller.

sommar eller vinter
lakrits eller choklad
bad eller dusch
julafton eller midsommar
glass eller godis
förhållande eller singel
kaffe eller te
skräckfilm eller romantisk komedi
vitt vin eller rött vin

Likes

Comments