Header

sitter och spelar den här gamla godingen, från tiden då Rare gjorde riktigt bra spel. Nintendo 64 glory days då de gav oss Banjo kazooie och donkey Kong 64.

För er som inte kört Conkers bad fur Day (spelet på bilden) så är det ett gulligt 3d plattform-spel som jag rekommenderar alla att visa sina barn, småsyskon eller småttingar i allmänhet.

except its not. Det här spelet kanske ser ut som något för en yngre publik, men tro mig, du behöver inte göra mer än att se introvideon för att förstå att det är ett spel för vuxna med ett charmigt yttre. its freaking great tho. För dom som inte äger en n64, men kanske en nyare maskin, så finns conker tillsammans med Banjo kazooie och mycket mer på samlingsskivan Rare Replay till xbox one 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rekommenderar denna julfilm, en modern tappning på berättelsen om Jesus födelse... typ. Handlar om 3 hemlösa personer i Tokyo som ska ta hand om en nyfödd som blivit övergiven 🎄

Likes

Comments

PLATS NUMMER 1. *DRUM ROLL*

Ni no Kuni... Helt klart ett av de bästa spelen som släpptes på Playstation 3. Karaktärerna och handlingen, tillsammans med musiken och magin, kommer från Studio Ghibli - filmstudion som gjort "Spirited away", "Min granne Totoro", "Princess Mononoke" och många fler. Om du inte vet vad Studio Ghibli är så rekommenderar jag att du Googlar det lite snabbt, det är Japans svar på Disney typ. Spelet utspelar sig lite som Pokémon blandat med spel som gamla Final Fantasy och Dragon Quest, och handlingen är bara sådär HNNNNNNG-mysig så du inte riktigt vet var du ska ta vägen. Hoppas och tror att del 2 kommer förmedla samma värme och känsla. Det jag älskar med skapare som Disney och Studio Ghibli är att de kan få dig att känna dig som ett barn igen. Och NEJ jag menar inte det här klassiska "Asså OMG BARNDOMEN, NOSTALGI" utan enligt mig så kan de få dig att bli ett barn igen. Man kan leva sig in i världarna och förlora sig i några timmar.

Läste ett citat på någon sån här modern tavla som jag känner verkligen stämmer in. Det stod typ "to always remain a child is to really grow up" ELLER NÅT, minns inte ens om det stod på svenska eller engelska men det stämde in i alla fall. Tar en bild och lägger upp om jag hittar tavlan.


Så det där var min topplista på trailers de visade upp på PlayStation Experience 2016, kommentera gärna vad för spel ni ser fram emot! Kan säga att om jag fick välja vilka spel som helst som kommer till PS4 så skulle den nog se annorlunda ut, men det här är TOP 5 spel de visade upp där i alla fall.. Diskutera i kommentarerna!

Likes

Comments

2.

Många anser att The Last of Us är ett av de bästa spelen någonsin. Spelet är väldigt bra, men jag håller inte med. Musiken, röstskådespelarna, handlingen och stämningen spelet ger allmänt är helt och hållet fantastisk, men The Last of Us saknar "gameplay" som till exempel Uncharted-serien har. En opopulär åsikt, jag vet, men enligt mig är spelen i Uncharted-serien bättre. "Varför la du inte upp tilläggspaketet till Uncharted 4 på din lista istället då" TYST, du har inte sett vad jag satte på plats nummer 1... (det är inte tilläggspaketet till Uncharted 4).

Okej, nu när jag fått börja med att skriva det där så kan jag fortsätta med att jag ÄLSKADE The Last of Us och tror att tvåan kommer vara lika fantastisk. Jag tycker bara att ettan var lite för mycket film, och lite för lite spel för att i min åsikt hamna på listan för BEST GAME EVER. Jag personligen hoppas också på att de förbättrat hur alla karaktärer omkring dig rör sig och agerar, för när du precis fått förklarat för dig att du måste smyga och vara helt tyst för att inte bli upptäckt av zombie-liknande varelser som reagerar på ljud, och personerna du har med dig i spelet springer omkring och i stort sett krockar med alla zombies dom ser så tar det bort lite av helhetskänslan.

När jag läser igenom det jag skrivit ser det ut som att jag bara hatar på spelet hahah, men tro mig det gör jag inte. Då skulle jag inte sätta fortsättningen på en andraplats, det är bara det att desto bättre något är, desto lättare är det att peka ut småsaker man stör sig på. Speciellt när alla andra påstår att det är helt felfritt.

Anyways, The Last of Us 2 kommer 2018 HYPE!!!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

3.

Jag fick Marvel VS. Capcom 2 till playstation 2 när jag va 10 år gammal. Förutom tv-spel så har serietidningar och superhjältar alltid varit något jag brunnit för. Så när jag fick ett spel där man kunde vara Spider-man, Hulken och Mega Man och slåss mot Magneto, Zangief och Venom så kan ni tänka er att jag blev ganska lyrisk.. Man får inte se mycket mer än 4 karaktärer i trailern till det nya Marvel VS Capcom, men förhoppningsvis kommer det bli grymt.

Likes

Comments