IKEA - Efter att ha vaknat upp med en spränghuvudvärk i morse, blev det att åka på IKEA i New Haven senare på eftermiddagen. Spenderade halva dagen i sängen och behövde ta mig ut. Min sista saltlakrits tog slut här om veckan och när jag har huvudvärk brukar det alltid vara något jag äter. Sverigefinne som jag är. Min góaste vän Hayley ville följa med mig och det var jag mycket glad för!

--- Trots lite gröt i huvudet lyckades jag (som vanligt) ändå imponera folk med mina parkeringsskills. Så pass mycket att man vevade ner rutan och kommenterade det. Mhhmm... Jag brukar ofta köra förbi min ruta och sedan backa in. Jag backar som en boss ska ni veta ;) Fick en sån jäkla ego boost av att folk stannade upp och fascinerades. Satt två män i bilen jag backade intill och de tapade hakan när de såg att det var en tjej på 162,8 cm och en Disneytröja. Blev som en filmscen när jag klev ur bilen i mina brillor. Enda som fattades var cool musik och slowmotion --- Tha girl from tha farm knows how to roll.

Feels like home to me - Arbetade ju som truckförare på IKEA innan jag åkte hit. Lite längtar man tillbaka när man kliver in och känner den där doften som bara IKEA butikerna har. Allt är så bekant och man använder samma truckar och kläder som hemma i Bäckebol där jag befann mig.

"Picasso!? I could draw this!" Min fina vän Hayley från UK. Hon är som en brittisk variant av mig och jag blir helt trasig på insidan när jag tänker på de få månaderna vi har kvar tillsammans! Vi har många många planer och saker att göra tills den dagen kommer, så det är bara att göra det bästa av nuet!

YMCA

Hahaha, or more like YOCA. Det gick inte att bända armarna till ett M. Vi gjorde några som gjorde en dab också. Så kul man kan ha på ett IKEA-varuhus.

Köpte såklart med mig lite ljus. Varje gång jag kommer in på Grönan, som avdelningen heter, tänker jag på min pappa - AKA doftljusmissbrukare. Precis som lypsyl är vi båda missbrukare av detta. Det blev smultrondoft och vanilj. Det blev även en påse godis och de hade häxvrål. Helt fantastiskt!

Snö var det ju här ja... Det går inte att förklara hur mycket jag vill att April ska slå till och komma med lite sommarvärme!

Shout Out för en av mina bästa och snyggaste vänner som fyller 23 år idag. Grattis älskade Lisa!

Nu väntar en ny vecka med nya tag! Ska äntligen försöka ge mig ut och jogga på morgonen. Får börja lugnt, så att mina lungor hänger med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I'm back! Detta blir ett långt inlägg, so bare with me!

Äntligen har min hosta börjat lägga sig. Var ett bra tag sedan som jag var sjuk och såhär länge. Jag har inte varit influensasjuk de här två veckorna, men har haft väldigt tunga lungor och fortfarande när jag gör djupa inandningar hör jag ett litet pip. Ge mig en vecka till, sedan kan jag gå och springa som en dåre igen.

Det var ju St. Patrick's Day igår och min värdmamma gav mig ledigt hela dagen, underbar som hon är. Hon själv har irlänskt blod i sig och förra året jobbade jag denna dagen, vill jag minnas. Får kolla bakåt i bloggen ett år och se. Nu börjar man känna att man har varit här ett litet tag, När man återupplever högtider och andra saker man gjorde för ett år sedan.

Jag drog i alla fall in till city för att se paraden, vilket jag inte såg förra året. Det uppfyllde en hel del stereotypa tankar man hade om Irländare innan. Jag förstår också att vi är i NYC, vilket innebär att man alltid ska ta i mer än extra mycket. Kul att se så många män i kjol - eller kilt som man kallar det - men det är ett kjolsplagg. Det var musik, dans, soldater, uniformer, skolor och allt möjligt som gick i paraden.

343 - Antalet brandmän som omkom under 9/11

Bakom kom man hållandes samma antal flaggor för att hedra dem,

5 timmar höll paraden på. Stod självklart inte och kollade på hela. Tittade en stund i början och sedan mötte jag upp en kompis i Central Park där vi promenerade en stund och tog oss uppåt. Hon hade inte sett paraden än och det var så mycket lugnade där än när vi var nere på 50th street. Klockan var liksom 12 då och folk var stupfulla åt höger och vänster.

Kul man i höger bild som valde att färga mustachen grön. När vi stod här tidigare på förmiddagen så blev det bråk precis bakom oss. Även om paraden kryllade av poliser, så var det även några tusen som jobbade för att hålla ordning på folk. Tur är väl det. För ett gäng började bråka med ett annat gäng. Det var glasflaskor och slag. Alla är superfulla och någonstans mellan 18-25. En polis ingriper med en gång och då hoppar de på honom och börjar slå - De slår polismannen och då kommer alla poliser inom en 15 meters avstånd och drar sina batonger och någon sitt vapen. Även om man inte är inblandad, så drar ju andrenalinet igång när det kommer en polis mot en, med en pistol, hoppar över staketet man står vid och ger sig in i bråket. Killarna? Dem hamnade nog i en fyllecell eller vad de har för motsvarighet i detta landet för fulla och odrägliga människor. Också kul nä människor beter sig...

Fint väder fick vi denna dagen och varmt - i solen.

Efter kompisen i Central Park mötte jag upp min granne och hennes syster som är på besök. Vi sågs ute på "Rooservelt Island". Tog tunnelbanan dit och det blev en prommenad där med med fin utsikt och tillbaka till Manhattan tog vi en såndär linbana eller vad vi kallar det. Nice picture from it below....

Nice place in the summer - You'll find me here!

Thaay PepsiCola sign over there!

Efter en fågelattack blev det linbanan tillbaka och jag tyckte att det var väldigt kul som bilden visar. Det var spännande med allt knarrande och tanken på att denna ensam går fram och tillbaka dag ut och in. Fram och tillbaka...

Detta blir ett långt inlägg, men det var en lång dag! Vi drog söderut och visade systern Wallstreet och tog färjan ut till Staten Island för att passera Frihetsgudinnan och få en vacker vy mot staden. Färjan är gratis för den som skulle vilja göra detta. Går varje halvtimma. Finns inte jätte mycket att göra där ute, men man passerar gudinnan ganska nära ändå. bra om man inte vill betala för att åka ut till henne.

Wallstreet satte som känt upp en tjej som står upp mot "The bull". Så vi drog en sväng och kollade in henne, powerfull message. Mycket folk där nu som man ju förstår. Alla vill kolla in henne.

At last - En sväng till Time Square och Applebee's som har världens minsta Sangria som ni ser. Sen blev det tåg hem, en dusch och sen crashade jag i sängen. This was my St. Patrick's Day.

Likes

Comments

Yes, nu va det min tur. Influensa i USA - check! Något av de mindre roligare sakerna man kan dra på sig här, men nästan omöjligt att undvika. Får man det, så får man det. Särskilt när man har fyra värdbarn som är på fyra olika håll hela dagarna, i klasser om 20. Så småning om kommer dom ju dra med sig något hem. Jag har allt som allt haft ett väldigt bra immunförsvar under hela första året, så detta var första gången jag besökte doktorn. Han sa bara "Jaha, du är en av 200 jag har tagit emot denna veckan med de här symtomen."

När han kom in i rummet, så kunde han se hur eländig jag såg ut. Jag förklarade har hostat i två nätter nu och inte haft någon djupsömn what so ever. Detta gör att jag känner mig väldigt trött och sliten. Jag har ont i huvudet, halsen och lungorna. Jag fryser och sen svettas jag. Jag hostar slem och känner hur tröttheten har gjort mig lite sinnesförvirrad. Då sa han de magiska orden "Jag ska ge dig något som gör så att du får sova".

Jag fick något för infektionen i kroppen och för hostan. Kanske är det placeboeffekt, men jag tycker att medicinen i detta landet är starkare och mer effektivt. Det finns tabletter man tar när man känner att man börjar få en förkylning. I 4 av 5 fall har min förkylning stannat upp helt. De har ju inte samma läkemedelslagar här om vi har i Sverige, men bara någon minut efter att jag tog tabletten mot hostmedicinen så slutade den reta mig. 65 härliga dollar blev det för medicinen och sedan kommer nog en räkning att dimpa ner om någon vecka på 35$. Tack vare min "insurance" kommer jag att kunna få tillbaka pengarna jag har lagt ut.

Nu har feber gått ner en del i alla fall. Den ligger på 100.7 (38.1) vilket är en förbättring. När jag var hos läkaren låg den på runt 101.8 (38.7). Jag har varit ledig hela dagen och jobbade väl 15 minuter totalt igår. Var bara uppe vid busshållsplatsen och mötte upp de två yngsta efter skolan. Jag har ju sovit konstant sedan jag kom hem efter läkarbesöket igår och bara vaknat när hostan dragit igång eller febern har gått upp. Börjar bli väldigt trött på sängen nu. Knarkar blåbär och hallon, samt citronvatten. Känner att jag kommer vara mycket bättre till helgen.

Folk har frågat mig om jag tog influensasprutan eller "flu shot". Nej, det gjorde jag inte. Man får det att låta som att om man tar sprutan så får man den inte. Helt fel. Min värdpappa tog sprutan och han insjuknade först i influensa. Den kan säkert i vissa fall slå till med mindre kraft om man har tagit den, men jag är emot den. Min värdmamma är väldigt förstående och har inte satt det som ett tvång, men vill jag ta den så betalar hon för den. Man får tycka att det inte är en stor grej att ta den och på precis samma sätt känner jag att det inte är en stor grej om man skulle bli sjuk. Jag är ung och frisk och min kropp vet hur man överlever en sjukdom som denna. Vill du ta sprutan, fine. Vill du inte, är det precis lika okej! Jag känner många au pairer som inte har tagit den och har varit den enda som har hållt sig frisk när hela familjen insjuknade.

Hoppas ni har fått en bättre start på mars och att ni klarar er ifrån influensan i era länder!

Likes

Comments

Lördagen blev det en lugn morgon med fantastiskt väder. Det blev frukost på Starbucks, sen begav vi oss till vattenfallen. Efter bara 10 min körde man längs med vattnet som så småning om skulle mynna ut i fallet. Vattnet var nära vägen och väldigt dramatiskt. Även om vädret var fantastiskt fint med 11 grader, så blåste det väldigt hårt.

See the falls in my glases?

Yes, that's my butt. Eftersom man under sitt extension year inte kan lämna landet (om man inte förnyar sitt visum), fick jag i alla fall se Kanada. Där har vi alltså bron man skulle ta om man vill korsa gränsen. Jag är väldigt fri att korsa den om jag skulle känna för det, men skulle inte kommit tillbaka in i landet. Onödigt kan jag känna. Det var fantastisk utsikt och även om jag vet att alla alltid säger att "Fallen är finare från Kanada", så är jag mer än nöjd med denna upplevelsen.

Jag kommer ju att resa till och igenom Kanada någon gång i framtiden. Så då tänker jag att om man då skulle vara i Toronto, kan man ta dagen över till Niagarafallen för att uppleva det igen. För fantastiskt var det.

Fel säsong? Det hade ju varit kul att åka båt under fallen, men det gör jag nästa gång. Båtarna öppnar i maj fick vi höra. Däremot var det ju skönt att slippa hela turistkaoset och därav var också tillgången till ramper och fina utsiktsplatser gratis att gå ut på. Absolut 5/5!

Återigen en vacker solnedgång. Vi drog hem till lägenheten för en powenap och sedan blev det att gå tillbaka till samma ställe vi hade hängt på kvällen innan. Side bar - I recommend it! Vi mötte upp med samma gäng och det blev en perfekt avslut på en fantastisk rolig road trip! På söndagen drog vi hemåt och njöt av att vara rullande på vägen....

Det här blev en av de bästa helgerna jag har upplevt i staterna!

Hayley - You´re by far one of the most amazing people I've met. And all the things (everything) we have in common is insane. So happy I've got to know you and you will never be allowed to leave me now. Love you girl! Lush :*

Likes

Comments

Långledigt, 16:e till 20:e, fredag till måndag. Hayley och jag bestämde oss för att dra en road trip för att se Niagara Fallen. Närmast stad är då Buffalo och vi bestämde oss därför att övernatta två nätter där. Det ligger cirka 30 minuter ifrån vattenfallen. Det blev boende via Airbnb. En kvinna som hyrde ur en lägenhet centralt och bra. Eftersom hon själv var au pair för många år sedan, med samma agentur, så gav hon oss verkligen ett kompis pris!

Ska man vara borta två nätter eller sju?

Så i fredags förmiddag bar det av! Min numera brittiska själsfrände Hayley plockade upp mig runt 11 och vi drog nordväst. 8 goa timmar blev det i bilen. Eftersom vi bara känt varandra i några månader, så finns det mycket man kan prata om och dela med sig av till varandra! Under denna helgen har jag verkligen utbytt hela min livshistoria med denna fantastiska människa!

Starbucks blev det såklart på vägen...

Vi fick inget att blanda ut med, så vad ska man göra? #life as a traveler.

Det blev ett stopp både här och där! Buffalodipp blev det såklart.

Fantastiska spel på himlen på vägen upp. Första ett väldigt knepigt ljus som vi inte kunde förklara. Solen var mycket mer åt höger, så det var inte den som lyste igenom. Vi kallade det för rengprick, istället för regnbåge. Eftersom det inte var någon båge.

Amazing!

Det blev utgång när vi kommit fram där vi träffade en massa góa människor. Buffalo gav mig absolut en positiv upplevelse. På lördagen blev det att åka till vattenfallen!

Likes

Comments

*Black Iron Burger*

En av många helger i city. Denna helg innan alla hjärtans dag blev det lite "vägg målning". Vi höll oss runt om i Lower Manhattan. Tar man sig med tunnelbana ner till Broadway-Lafayette St. hittar man street art i varje hörn.

Kvällen kom och vi drog Uptown för att se isfestivalen i Central Park som pågick under dagen.

Förutom denna isskylt, så var det inte så värst imponerande måste jag säga. Om ni inte hann ta er dit, så var det ingen fara. Det var också ett "Silent Party" mellan klockan 5pm och 8pm. I bakgrunden ser man en av lurarna man tog på sig om man skulle vara med. Så bara de som hade på sig lurarna hörde vilken musik som spelades från scenen. Ganska coolt. Jag kommer absolut hänga på ett sånt party i sommar. Folk omkring (som inte har lurar) fattar inte vad folk gör när de dansar i tysnaden.

Hur som haver, så var det en bra dag!

Likes

Comments

I did it, I did it, I did it! Äntligen har jag beställt den, Som jag har funderat och lurat, men nu är den på väg. Min alldeles egna Midori Traveler's Notebook (Midori Rerenärers Anteckningsbok på svenska?).

Midori är ett japanskt märke och de säljer alla möjliga anteckningsböcker osv. Det speciella med dessa är att de är i genuint skinn och handgjorda i Thailand. Sedan packeteras och läggs resten av alla extragrejer till i Japan innan de skickas. Åker jag någonsin till Japan (vilket planen är), så vill jag verkligen besöka den här butiken. En original från dem kostan run 50-60 dollar. Alltså runt 400-560 svenska kronor. Då får man baspaketet som man ser här ovan. Sen bygger man ihop den själv med vad man vill ha i den och färster dessa block med silikonband. I det här ingår ett block som ni ser längst till höger, jämte det orangea bandet. Detta är ett vanligt anteckningsblock. Jag kommer dock bland annat att beställa till en kalender, några sketchsidor och plastfickor, samt ställe att hålla kort och annat. Lite IKEA-känsla över det. Bygg den själv liksom. Jag ska börja med att ta hem den och känna på den och sen får vi se vad som händer.

Jag gick in på ebay och letade och har legat och budat här nu några dagar, men förlorat. Denna gången hade säljaren extra för 32$, så jag kan ju inte låta det passera när jag hittar ett sånt här kap! Har verkligen kollat in så galet många recensionsvideos på youtube, så jag vet vad jag har gett mig in på. Den finns även i en mindre storlek och då heter den Midori Traveler's Notebook Passport size. Men då är den så väldigt liten, alltså i storlek med ett pass. Då får man inte plats med lika mycket och jag gillar inte att knöka ihop saker för mycket.

Jag lämnade ju min enorma scrapbook när jag var hemma i Sverige över jul, så behöver något nytt pyssel att hålla på med. Han har 4 kvar om någon är sugen! Länkar här: Midori Traveler's Notebook - Ebay

Pulsen när man vet att den nu kommer börja sin resa hit till lilla mig! Bilden till höger är hur den kommer se ut som ny och fylld med de block och diverse saker jag kommer vilja ha i den.

På sikt är det såhär jag vill att den ska se ut, sliten och gó va! Jag är så pepp på att köpa lite suplies och börja pyssla med denna. Kommer skriva ett inlägg när jag har fått den vilket kan bli 14 februari - Alla hjärtans dag, kan det bli bättre?

Can't wait, can't wait, can't wait!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, så har vi haft två snödagar i rad nu. En snödag i detta landet är inte bara en vanlig dag med snö, som man annars lätt kan tro. Nej, då stänger man skolorna, gymmen, vissa butiker och hej å hå. Detta är inget skämt och det är inte första vintern jag är här nu, så det börjar bli en aningens tröttsamt. För i många fall skulle jag inte kalla det snö, eftersom det inte lägger sig på marken.

Jag håller med om att vi de här två dagarna har fått mycket snö måste jag ändå säga. Solen strålade sådär härligt hela dagen också. Det är så att man får känslan av att man befinner sig i Sälen. Det är stora snövallar överallt och det är fantastiskt ljust och fint ute just nu. Men detta med att man stänger skolan, alternativt låter barnen börja två timmar senare den dagen (av en outgrundlig anledning) eller så slutar man tidigare. Min tanke varje gång min värdmamma smsar mig på morgonen "2 hours delay" eller "school canceled" rusar jag alltid till fönstret och förväntar mig, ni vet den där "wow snö". I 9.9 av 10 fall är det inte ens snö ute. Det snöar inte ens, det är grönt. Men det kommer snöa om en halvtimma och jag förstår inte varför det skulle stoppa barnen från att åka till skolan? Om det åker klockan 8 istället för 11, så kommer de ju hinna undan snön...?

Hur får man veta att det blir en försening till skolan? Skolan kan ringa runt redan på kvällen innan och säga "Det ska snöa imorgon vid 9, så vi skjuter upp skolan till 11 istället för 8". Ibland ringer de 5 på morgonen när de märker att prognosen för dagen precis ändrats. De förlitar sig helt enkelt till 100% på väderprognoserna och beslutar om skolans schema den dagen. Jag får oftast veta det genom att min värdmamma smsar mig på morgonen. Jag ska vara ärlig och säga att jag jobbar nästan aldrig morgon, utan brukar starta min dag när det är dags för barnen att komma hem från skolan. "Lyckos mig?" Well, allt har sina för och nackdelar med att ha 4 barn och någon pros kan man väl ändå få ha då? När jag jobbar - så jobbar jag verkligen - Det är fullt ös medvetslös mellan 1:45 till 7 eller ibland 3:35-8,9 eller 10. Get over it!

Många aupairer gillar inte snowdays av den anledingen att man har barnen hemma hela dagen. Har man exempelvis planerat något kan det ju bli väldrigt drastisk ändring av planeringen. Även om jag älskar mina värdbarn, så vet alla att om fyra barn är hemma en hel dag med de här stresssyndromen man börjar se från för mycket iPadstittande, så vet man att detta kommer inte vara helt problemfritt. Jag har i alla fall i två dagar nu bara behövt jobba i 3 timmar om dagen, eftersom min värdmamma också är hemma.

Så igår passade vi på att gå ut och leka i snön lite och byggde den klassiska snögubben. Inte vilken som helst, Olaf såklart!

Till vänster har vi årets snögubben den 7 februari 2016. Till höger har vi gårdagens snögubbe. En tjock men glad Olaf!

Min dörr har även fått lite mer inredningsdetajer. De blåa och röda ihoptejpade sugrören är ju såklart lightsabers (lasersvärd?) som de använder i Star Wars. Jag hade hoppats på lite värme framöver, då det har varit så fint den senaste tiden, men det ser inte bättre ut för kommande vecka. Tyckte också att bilden på mitt värdbarn var så kul med mössan över ansiktet och helt snöiga tygvantar (good once are in Vermont), men han ville ha den så haha!

Nu tar vi riktig helg!

Likes

Comments

Förra helgen var helt perfekt! Vi hängde i city och på söndagen var det nyårsparad i Chinatown. Kineserna har ju annat typ av nyårfsirande och i New York började de fira med fyrvärkerier redan förran söndagen och nu var slutspurten.

Bucket list, check! Jag har alltid velat se de här "paraddrakarna" i verkligen. Jag har alltid tyckt att de ser ut som en farfar med den vita fluffiga mustaschen.

Jag mötte upp min granne Patricia och hennes pappa som har varit på besök från Spanien. Mogna som vi alltid försöker vara, så kröp vi runt på gatan efter paraden och samlade ihop lite konfetti för att ta lite roliga bilder.

Efter detta mötte vi upp ytterligare två kompisar vid Joe´s Shanghai. Vi hade fått höra att de har towns best dumplings. Vi beställde in lite allt möjlgt och delade på och sen promenderade vi genom Litte Italy för att sen sätta oss på "Black Iron Burger". Där träffade vi på några kompisar, så det blev långbord. Det blev en öl och lite fries och sen kollade vi på Superbowl kvällen ut.

Kvällens mind blow var ju Lady Gagas mellanakt, eller som andra sa: "Det var ett game på Gagas konsert igår". Hela baren blev vild i alla fall och blev ännu mer amazed när vi fick veta att ljusen på himlen var drönare. Helt galet!

Sedan blev det hemgång med lite ömma, men glada fötter. Gick en extra sväng på vägen till tåget. Det var så fint ute och lugnt dessutom. Vi sa hejdå strax innan spelen var slut, så alla hade väl inte lämnat sportsbarerna.

PS! Jag vill be lite om ursäkt om mitt svenska språk i detta inlägget sviktar lite, sitter på en hödljud starbucks och musik i öronen. Känner hur jag nästan får anstränga mig för att bilda begripliga meningar, haha!

Likes

Comments

Gott nytt år 2017!

Galet att jag nu har bott här i ett år nu. Jag hade lite fullt upp under december månad med att fixa julklappar, packa och bara vara i nuet. så kände inte alls för att hönga framför datorn. Nu är jag i alla fall tillbaka i USA igen. Nyårslöften? Nae!

Nyår firades hemma i Sveirge med familjen och min morbrors famij. Vi spelade "Jeopardy" och "Med andra ord". Väldigt rolig kväll blev det med mycket skratt!

Lite catch up här nu då! Jag flög hem den 23:e med saker i väskan jag inte längre behöver. Landade på julaftons morgon och möttes på flygplatsen av min familj! De tog också med sig Rozzo med en liten röd rosett! Bästa julklappen var absolut att få komma hem och krama om alla!

Nöjd med vinsterna i årets julklappsrace!

You can buy love!

Mjökpaketet dracks upp efter en sleep over hos min bästa vän juldagen. Det blev en sväng till bion på kvällen . Passengers - och sedan fick vi skjuts tillbaka av hennes föräldrar. Underbar som hennes pappa är, körde han förbi Statoil och köpte mig två underbara, varma och nybakade kanelbullar!

Under min hemresa har det hunnits med väldigt mycket, men självklart långt ifrån allt jag hade velat. Men man hinner inte träffa alla och göra allt man vill göra på bara 12 dagar. Det blev en vända Lazer dome med familj och vänner - skitkul! Jag och systrarna hann gå på bio - SING. Vi hade även en långfika nere hos nya grannarna. Jag hann att se utbygget mina föräldrar jobbar med och kompisar, familj och släkt i omgångar. Allt som allt är jag nöjd med min vistellse för denna gången!

But where did my suitcase go? När jag kom fram till flygplatsen på torsdagen stod jag som alla andra och väntade med förväntan på min resväska (endast fylld med två par byxor, någon topp och godis - mest godis - 90% godis).

Jag satte mig ner efter en stund, för min väska verkade ligga längst in i flygplanet. Boy was I wrong. Den bestämde sig för att resa ensam. Jag fick veta att den skulle komma sent på fredag kväll eller måndag. Men! Idag - Lördag väcktes jag av ett samtal om att den snart är på väg och kommer komma någon gång mellan 1:30pm och 4:30pm. Så min granne gjorde mig nyss sällskap.

Det blir en pyjama day med pizza som är på väg och film. Förhoppningsvis kommer pizzan och väskan fram så vi kan frossa i lite svenskt godis. För helt plötsligt ska det börja snöa - mycket också! Vinterdäck finns inte som ord i dett här landet. Inte här jag bor, så vi får se om de når fram! Vore kul att se min spanska granne prova lite lakrits ;)

By the way! Om 3 dagar (11 januari) startar jag mitt andra år, insane!

Likes

Comments