Här sitter jag. Alldeles för sent och ute i sista stund. Håller på med en läslogg som ska skrivas inför ett seminarium som vi ska ha imorgon. Har hunnit sammanfatta 3/5 kapitel hittills så det är en bit kvar innan jag är klar. Resten av familjen sover och jag sitter här i köket i min ensamhet. Skönt med lugn och ro förstås men det hade ju varit ännu bättre om jag redan vore klar. Jaja. Det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta.

Jag fick förresten tillbaka min hemtenta i fredags - jag klarade den! Så det känns grymt skönt att slippa oroa sig för den åtminstone.

Bilden är från tidigare idag. Men jag sitter kvar här på samma ställe än... ett par timmar till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De som känner mig väl vet att jag nog knappast skulle klara mig någon längre tid utan mitt Playstation. Jag är en nörd. Började spela ett nytt spel i helgen som jag fastnade i åtminstone i ett par timmar. Hrm... gick isäng kl. 04.15 på söndagsmorgonen så ja.... en stund spelade jag 🙈

Jag gillar i alla fall spelet hittills, även om det inte kan mäta sig med mitt favoritspel (The Witcher 3: Wild Hunt). Vet inte om jag någonsin kommer att hitta något som är ens i närheten av lika bra som det.

Men nog tror jag att jag kommer ägna bra många timmar åt det här spelet med 😃

Likes

Comments

När barnen började skolan i höstas så skulle de ha plastkorgar med namn på uppe på sina klädhyllor. De flesta skriver namnet med tusch direkt på korgen. Men inte vi. Dels för att jag inte tycker att man behöver vara som alla andra - men också för att jag tycker att det är så roligt att rita. (Sen är det ju även så att det blir mindre prestationsångest när jag ritar till barnen, de brukar tycka att allt blir fint)

Jag ritade i alla fall egna bilder till Gry och Greger som jag sedan plastade in. Barnen tyckte att de blev så bra så att bästa vännerna Vilmer och Vega fick varsin namnskylt de med. Lite roligare och mycket lättare att hitta sin hyllplats nu.

Likes

Comments

Dags för nystart och ny blogg. Har länge varit sugen på att ta upp bloggandet igen. Och nu händer det!

Jag försöker egentligen i allmänhet att tagga ner på användandet av sociala medier då jag tycker att det lätt går till överdrift och tar upp alldeles för mycket tid till ingen nytta.

Så på facebook är jag sällan aktiv. Största anledningen att jag har kvar mitt konto är egentligen att det är ett enkelt sätt att hålla kontakt med klasskamraterna och basgruppen på universitetet.

Instagram gillar jag däremot. Så där kommer jag definitivt att vara kvar.

Men nu tänkte jag som sagt ge mig på bloggandet igen. Det är flera år sedan jag senast bloggade så vi får väl se hur det här går. Jag känner mig pepp i alla fall!

Som rubriken säger - let's do this! 😄


Likes

Comments