En sak som jag upptäckt med att plugga på universitetet är att jag har väldigt svårt för att koncentrera mig när det är folk och ljud runtomkring. Så därför blev jag så lycklig nu i morse när jag hittade ett ställe på universitetet där det var alldeles tyst. Det var en tyst korridor där det till och med sitter skyltar på väggen där det står att det är förbjudet att prata medan man sitter där.


Men säg den lycka som varar. Givetvis finns det inte ett enda uttag här. Så det blir till att leta vidare sen igen - alternativt se till att jag har datorn fulladdad varje gång jag tänkt sitta här. För i övrigt var det ett riktigt bra ställe. Det är så tyst så att jag kan höra en knappnål falla. Jag vet inte om jag någonsin har varit på ett såhär tyst ställe förut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Projekt redhead är inlett igen. Jag har varit brunett i ganska precis ett år nu, men nu känner jag att det är dags för lite mer färg i tillvaron. Så vi har påbörjat förvandlingen lite smått nu. Har avfärgat håret en gång i helgen som var och sedan gjort ytterligare en annan sorts avfärgning som ska ta bort så mycket som möjligt av det röda jag haft i sedan tidigare. Ytterligare en avfärgning och sedan blekning återstår innan vi kan börja ha i den nya färgen. Den här gången kommer det att bli lite mer åt orange än klarrött. Så det blir spännande att se hur det här artar sig.

Jag är peppad i alla fall! För livet - det ÄR roligare med färg.

Likes

Comments

Här sitter jag. Alldeles för sent och ute i sista stund. Håller på med en läslogg som ska skrivas inför ett seminarium som vi ska ha imorgon. Har hunnit sammanfatta 3/5 kapitel hittills så det är en bit kvar innan jag är klar. Resten av familjen sover och jag sitter här i köket i min ensamhet. Skönt med lugn och ro förstås men det hade ju varit ännu bättre om jag redan vore klar. Jaja. Det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta.

Jag fick förresten tillbaka min hemtenta i fredags - jag klarade den! Så det känns grymt skönt att slippa oroa sig för den åtminstone.

Bilden är från tidigare idag. Men jag sitter kvar här på samma ställe än... ett par timmar till.

Likes

Comments

De som känner mig väl vet att jag nog knappast skulle klara mig någon längre tid utan mitt Playstation. Jag är en nörd. Började spela ett nytt spel i helgen som jag fastnade i åtminstone i ett par timmar. Hrm... gick isäng kl. 04.15 på söndagsmorgonen så ja.... en stund spelade jag 🙈

Jag gillar i alla fall spelet hittills, även om det inte kan mäta sig med mitt favoritspel (The Witcher 3: Wild Hunt). Vet inte om jag någonsin kommer att hitta något som är ens i närheten av lika bra som det.

Men nog tror jag att jag kommer ägna bra många timmar åt det här spelet med 😃

Likes

Comments

När barnen började skolan i höstas så skulle de ha plastkorgar med namn på uppe på sina klädhyllor. De flesta skriver namnet med tusch direkt på korgen. Men inte vi. Dels för att jag inte tycker att man behöver vara som alla andra - men också för att jag tycker att det är så roligt att rita. (Sen är det ju även så att det blir mindre prestationsångest när jag ritar till barnen, de brukar tycka att allt blir fint)

Jag ritade i alla fall egna bilder till Gry och Greger som jag sedan plastade in. Barnen tyckte att de blev så bra så att bästa vännerna Vilmer och Vega fick varsin namnskylt de med. Lite roligare och mycket lättare att hitta sin hyllplats nu.

Likes

Comments

Dags för nystart och ny blogg. Har länge varit sugen på att ta upp bloggandet igen. Och nu händer det!

Jag försöker egentligen i allmänhet att tagga ner på användandet av sociala medier då jag tycker att det lätt går till överdrift och tar upp alldeles för mycket tid till ingen nytta.

Så på facebook är jag sällan aktiv. Största anledningen att jag har kvar mitt konto är egentligen att det är ett enkelt sätt att hålla kontakt med klasskamraterna och basgruppen på universitetet.

Instagram gillar jag däremot. Så där kommer jag definitivt att vara kvar.

Men nu tänkte jag som sagt ge mig på bloggandet igen. Det är flera år sedan jag senast bloggade så vi får väl se hur det här går. Jag känner mig pepp i alla fall!

Som rubriken säger - let's do this! 😄


Likes

Comments