Här ligger vi i soffan efter en lång promenad i snön. Trodde inte att den här fyrbenta stjärnan skulle bli och betyda så mycket som han gör för mig, en riktig liten guldklimp. Så mycket glädje och lycka i den lilla kroppen. Love him

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och idag fick Barris lite extra tid, friserade honom så nu ser han inte längre ut som en skogsmulle haha, putsade alla hans grejer och en ute ritt i skogen fick det bli. Det här med bråken ute i skogen när jag rider själv har blivit mycket mycket bättre och jag är så stolt över honom. ÄNTLIGEN lite resultat efter allt slit, alltid lika kul att se. Bästa bästa killen.

Och ni har väl inte missat att det är 14 (!!!!!!!) dagar kvar till julafton, längtar så mycket!! /B

Likes

Comments

Likes

Comments

Har alltså tagit stallet, gjort ärenden i Avesta, gymmat, gått långpromenad med Devil och nu ansiktsmask + dusch. Fullt upp = hinner inte tänka negativt. Klapp på axeln till mig själv idag.

Likes

Comments

Men vissa dagar har jag redan tappat greppet men ändå på någon konstigt vis får jag grep om allt igen. Sparka ner mig, jag kommer ju resa mig igen. Jag vet ju det och jag vet egentligen att jag kan. Kan så mycket mer än jag många gånger tror. Det är lätt att underskatta sig själv, alldeles för lätt skulle jag säga. Jag berättar nog för mig själv hur jävla kass jag är minst tio gånger om dagen, där har vi ett problem av så många. Dags att börja fokusera nu, dags att ta tag i allt skit och bli människa igen kanske? Men det är ju så svårt när man tappar sig själv så lätt och när man väl inte gör det ja då blir det något annat problem. Jag är så less på detta, hundra gånger om SÅ LESS. Så svårt att inse att det är okej att vara sjuk trots att det inte är feber, magsjuka, influensa osv osv, detta sitter i mitt huvud. Allting sitter i mitt huvud. Det blir bra i slutändan, visst? Allt har en mening oavsett om det så svårt att se den nio av tio gånger. Ändå evigt tacksam att ha alla människor jag har omkring mig, och inte bara människor utan mina fyrbenta vänner också.

Likes

Comments

Och jag är äntligen moster, till världens finaste lilla tjej dessutom. Det här är meningen med livet!

Jag är så stolt över Angelica som kämpat sig igenom detta och minst lika stolt över Oscar, vilken mirakel ni har lyckats med. Detta gjorde ni så bra!!

/Bells

Likes

Comments

Vi vet aldrig vad människor vi möter här i livet har gått igenom. Och vi vet inte vilka människor som tar ett nej och inte. Rör aldrig någon som inte är i medvetandet, det händer allt för ofta i våran värld. Den personen man anförtror sig till mest och den personen som aldrig skulle göra en illa (tror vi), det kan vara personen som ärrar dig för resten av livet.

För alla er som går igen eller gått igenom något liknande: sluta aldrig kämpa, sluta aldrig tro på det du minns om det så är det lilla, tappa inte dig själv, det är inte ditt fel men mest av allt: DU ÄR ALDRIG ENSAM.

Det finns så många som sitter i denna situation, man frågar sig själv om och om igen om man överdriver, om man minns fel, man skyddar alla andra förutom sig själv, man känner sig äcklig och nertryckt.

Men det DU minns, och det DU känner,
det är det som räknas alla dagar i veckan och ingen kan ändra på det.

Likes

Comments

Likes

Comments