View tracker

Som rubriken lyder, men i slutet av Januari börjar jag studera. Har lite möten inbokat innan det för att på något vis planera min framtid, jag tror det blir bra men jag är lite vilsen just nu i hur allt blir. Att gå hem från Migrationsverket var verkligen tufft, ett jobb jag verkligen trivdes med och även trivdes så himla bra med kollegorna. Men allting har en mening, så är det ju. Ibland är det bara svårt att finna meningen med saker och ting. Jag och Benny har haft det lite svajigt men det börjar räta till sig igen, alla förhållanden har väl sina dippar ibland och det är nog mer vanligt än vad man tror. Han är det viktigaste i mitt liv och jag skulle inte vilja leva en dag utan honom vid min sida.

På hästfronten hoppas jag att 2017 blir mitt år och att jag får komma ut på tävlingsbanan igen, just nu rider jag Barre dagligen och även fortfarande Memmis näst intill varje dag. Tovis tar över Memmis på tävlingfronten detta år och ska lista ut om hon vill fortsätta hoppa, vilket jag hoppas att hon vill och att hon och Tovis får ut och ha kul. Memory är en riktigt läromästare och ger en ett självförtroende, Hon är fantastisk på alla vis.

Julen blev bort städad igår vilket var skönt, jag kanske är ganska tidig med att städa bort julen men jag kände att jag ville ha lite vardag igen. Är iallafall så fräscht här hemma nu och det är då man trivs som bäst, inte sant? nybäddad säng och nyduschad, då sover man som en prinsessa.

Nu fick ni iallafall lite uppdatering av mig, förhoppningsvis blir jag lite duktigare på att blogga nu när jag inte jobbar. /B

Likes

Comments

Är rätt nöjd med livet nu, allt känns rätt bra. Förutom att det är väldigt mycket nu och jag hinner inte ens med att varken träffa eller ringa familjen. Håller för tillfället på att radera alla gamla bilder på min instagram, gör en riktig rensning. Funderar på att rensa alla jag följer också, känner att livet behöver en rensning över lag. Kasta bort det som är oäkta. Och snart är det helg igen, längtar så mycket. På fredag är det julbord med jobbet, det blir kul att göra något med hela Miggen innan det är dags för mig att lämna som jag ska göra nu i slutet av december, det kanske jag inte hunnit berätta? Jaja. Ha en fin kväll, vi ses ju snart igen. /B

Jag och Benjamin gjorde pepparkakshus i söndags kväll, vad tycker ni? 😃

  • 145 readers

Likes

Comments

Och alla julklappar till nära och kära ligger under granen, precis som det ska vara.

  • 162 readers

Likes

Comments

Och jag ser fram emot en myshelg med min andra halva, denna helg ska bestå av endast tid tillsammans och det behövs efter mycket jobb på varsitt håll. Bara några timmar kvar tills jag får ta helg, den känslan är bäst. Ha en fantastiskt fin fredag./B

Precis just nu, telefonen är ingen favorit på en Fredag, haha. Kämpa.

  • 168 readers

Likes

Comments

  • 172 readers

Likes

Comments

Hur gammal är du? 19.

När vaknade du idag? 06.20, jobb jobb jobb.

Vad åt du till frukost? Ett ägg haha.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag hatar folk som ljuger, det är vidrigt tycker jag. Jag älskar Mc Donalds. Jag känner mig ofta ensam när det har med vänner att göra.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest nöjd med... hm... Detta är så svårt haha, kan inte svara på det. Minst nöjd över - Magen, låren, alla finnar som kommit det senast året haha.

Vad har du gjort idag?
Jobbat, varit i stallet, sålt ett par fälgar samt lagat mat och pratat i telefonen.

Vilken film såg du senast?
Kalle och chokladfabriken.

Är du besatt av någonting?
Choklad alla dagar i veckan, Benjamin, mina katter.

Beskriv en perfekt dag:
Vakna upp vilken tid jag vill på dagen. Äta en god frukost som innehåller, mannagrynsgröt, kokt ägg, juice, skogaholmslimpa, kalles randiga kaviar haha, namnam. Sedan stallet och motionerna hästarna samt en heldag med Benjamin och mina syskon, det är en perfekt dag.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I våran två i Hedemora, liggandes i sängen med min fina Mac och min gosiga varma filt.

Vad lyssnar du på just nu?
Regnet som duggar mot fönstret och ett svagt ljud av bilarna från storavägen.

Hur går du helst klädd?
Svarta jeans, mina höga stövlar med en snygg tröja och min kappa med päls.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Inget av det om jag ska vara ärlig.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska - jag älskar att skriva.

Vad köpte du senast?
En chokladkalender!!!

Vad har du i dina fickor?
Ingenting alls.

Vilken är din favoritaffär?
Svårt jag beställer ju helst från webben, då gillar jag 24MX, & Nelly, två favoriter.

Vilka smeknamn har du haft?
Bella, Bubba, Fisen, Boris.

Vilka är dina största svagheter?
Mina aggressionsproblem - Då säger jag saker jag absolut inte menar och sårar människor. Men har jobbat mycket på det så det senaste året han det bara hänt 1-2 gånger.

Bjuder på en gammal bild då man hade långt och fint hår, saknar.


Likes

Comments

När tankarna kommer ifatt en och hjärtat inte orkar hålla inne längre. Jag saknar henne. Det finns så mycket minnen, när jag tänker tillbaka blöder mitt hjärta. Jag vet att jag aldrig kommer finna en människa som henne och hennes dotter. Någonstans vill jag bara tro att det hon sa bara slank ur henne och att hon inte menade ett ord av vad hon sa, men vad vet jag. Hon saknas i mitt liv och det är inget jag bara kan sticka under stolen med, även om jag kanske skulle vilja göra det när det gör som ondast. Det fanns ingenting jag inte berättade för henne, mitt hjärta och själ var öppet till 100%. Från att träffas varje dag till att inte sett det ansiktet som ändå gjorde allt bättre på flera flera månader är för mig en plåga, Jag vet att ingenting någonsin kommer kunna ersätta varken henne eller hennes fina dotters plats hos mig, det kommer vara ett tomrum i all evighet. Jag hatar henne för det hon gjorde men jag älskar det vi hade. Kommer det någonsin bli som det var eller kommer ett tomrum finnas hos mig resten av mitt liv? Ibland vet jag inte vart jag ska vända mig för att någon ska förstå mig, och nu är det värre än vad det någonsin varit. Alla bilder finns fortfarande kvar men det gör för ont för att kolla och jag vill bara springa till henne och krama om tills mitt hjärta är helt igen. Det fanns liksom ingen annan, bara hon, bara vi. Jag undrar om hon någonsin tänker som jag, eller om någon redan tagit min plats, är jag glömd? Jag vet inte längre vad jag ska göra, om jag ens ska göra något alls. Jag kommer aldrig glömma dom, minnen vi har och alla skratt. /B

Likes

Comments

  • 242 readers

Likes

Comments

Detta kan vara den tråkigaste veckan på väldigt länge, jag har legat och sovit i fyra dagar nu?! Var hos doktorn idag igen och fick medicin, håll tummarna att jag blir frisk nu.

TB från midsommar ❤️

  • 250 readers

Likes

Comments