Har ni någonsin känt när hjärtat går sönder? Har ni någonsin känt livslusten försvinna på några sekunder? Har ni någonsin krossats av en annan människa? Jag hade inte det, men nu har jag det och nu vet jag hur det känns. Just nu vill jag bara kunna leva utan tryck över bröstet och darr i rösten, vill känna hunger igen och få sova om nätterna. Detta är så olikt mig, jag har aldrig mått såhär dåligt, jag som är så stark annars. Jag förstår inte hur en människa kan göra en så illa, EN människa av så många som finns på denna jord. Men han är inte vem som helst, det är väl det. Har så mycket frågor, har så mycket tankar men jag får inget svar på någonting. Jag ligger fortfarande och kramar hans tröja långt in på nätterna det hårdaste jag kan med tårarna rinnandes ner för kinden medvetande om att han ligger och håller om en annan tjej som han höll mig för lite mer än en vecka sedan, när ska det sluta göra ont? Han var ju inte ens min. Hade hellre sett mig arg än förkrossad, jag är en arg person, inte en ledsen person så varför är jag så ledsen nu? ALLT känns bara värdelöst nu, orkar inte bry mig om någonting men jag antar att det är okej att vara ledsen. Frågan är om han är värld mina tårar? Om allting har en mening, vad var meningen med detta? Var han inte den jag trott han varit i så många år? Varför jag? Varför nu? Varför han? Varför hon? Jag vill känna att jag vill leva igen, jag vill vara glad.


Du vet inte hur stark du är förens du måste vara stark.One day, because you are you.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mörkt är för tillfället helt rätt ordval. Tredje dagen som jag inte alls är på topp, inte så pigg, inte så glad, rätt så ledsen och nere.. Men frågan är bara varför?! VARFÖR? Förstår verkligen inte varför jag är såhär. Jag känner mig kall, tråkig och rätt värdelös. Men det är okej att känna så ibland, det kanske till och med är bra att känna så ibland, jag vet inte? Nu ska jag kila in i en varm dusch, gråta en skvätt kanske och komma ut som en ny och glad människa. Det kanske funkar, eller vad tror ni?

  • 288 readers

Likes

Comments

Är rätt nöjd med livet nu, allt känns rätt bra. Förutom att det är väldigt mycket nu och jag hinner inte ens med att varken träffa eller ringa familjen. Håller för tillfället på att radera alla gamla bilder på min instagram, gör en riktig rensning. Funderar på att rensa alla jag följer också, känner att livet behöver en rensning över lag. Kasta bort det som är oäkta. Och snart är det helg igen, längtar så mycket. På fredag är det julbord med jobbet, det blir kul att göra något med hela Miggen innan det är dags för mig att lämna som jag ska göra nu i slutet av december, det kanske jag inte hunnit berätta? Jaja. Ha en fin kväll, vi ses ju snart igen. /B

Jag och Benjamin gjorde pepparkakshus i söndags kväll, vad tycker ni? 😃

  • 520 readers

Likes

Comments

Och alla julklappar till nära och kära ligger under granen, precis som det ska vara.

  • 537 readers

Likes

Comments

Och jag ser fram emot en myshelg med min andra halva, denna helg ska bestå av endast tid tillsammans och det behövs efter mycket jobb på varsitt håll. Bara några timmar kvar tills jag får ta helg, den känslan är bäst. Ha en fantastiskt fin fredag./B

Precis just nu, telefonen är ingen favorit på en Fredag, haha. Kämpa.

  • 543 readers

Likes

Comments

  • 464 readers

Likes

Comments

Hur gammal är du? 19.

När vaknade du idag? 06.20, jobb jobb jobb.

Vad åt du till frukost? Ett ägg haha.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag hatar folk som ljuger, det är vidrigt tycker jag. Jag älskar Mc Donalds. Jag känner mig ofta ensam när det har med vänner att göra.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest nöjd med... hm... Detta är så svårt haha, kan inte svara på det. Minst nöjd över - Magen, låren, alla finnar som kommit det senast året haha.

Vad har du gjort idag?
Jobbat, varit i stallet, sålt ett par fälgar samt lagat mat och pratat i telefonen.

Vilken film såg du senast?
Kalle och chokladfabriken.

Är du besatt av någonting?
Choklad alla dagar i veckan, Benjamin, mina katter.

Beskriv en perfekt dag:
Vakna upp vilken tid jag vill på dagen. Äta en god frukost som innehåller, mannagrynsgröt, kokt ägg, juice, skogaholmslimpa, kalles randiga kaviar haha, namnam. Sedan stallet och motionerna hästarna samt en heldag med Benjamin och mina syskon, det är en perfekt dag.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I våran två i Hedemora, liggandes i sängen med min fina Mac och min gosiga varma filt.

Vad lyssnar du på just nu?
Regnet som duggar mot fönstret och ett svagt ljud av bilarna från storavägen.

Hur går du helst klädd?
Svarta jeans, mina höga stövlar med en snygg tröja och min kappa med päls.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Inget av det om jag ska vara ärlig.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska - jag älskar att skriva.

Vad köpte du senast?
En chokladkalender!!!

Vad har du i dina fickor?
Ingenting alls.

Vilken är din favoritaffär?
Svårt jag beställer ju helst från webben, då gillar jag 24MX, & Nelly, två favoriter.

Vilka smeknamn har du haft?
Bella, Bubba, Fisen, Boris.

Vilka är dina största svagheter?
Mina aggressionsproblem - Då säger jag saker jag absolut inte menar och sårar människor. Men har jobbat mycket på det så det senaste året han det bara hänt 1-2 gånger.

Bjuder på en gammal bild då man hade långt och fint hår, saknar.


Likes

Comments

När tankarna kommer ifatt en och hjärtat inte orkar hålla inne längre. Jag saknar henne. Det finns så mycket minnen, när jag tänker tillbaka blöder mitt hjärta. Jag vet att jag aldrig kommer finna en människa som henne och hennes dotter. Någonstans vill jag bara tro att det hon sa bara slank ur henne och att hon inte menade ett ord av vad hon sa, men vad vet jag. Hon saknas i mitt liv och det är inget jag bara kan sticka under stolen med, även om jag kanske skulle vilja göra det när det gör som ondast. Det fanns ingenting jag inte berättade för henne, mitt hjärta och själ var öppet till 100%. Från att träffas varje dag till att inte sett det ansiktet som ändå gjorde allt bättre på flera flera månader är för mig en plåga, Jag vet att ingenting någonsin kommer kunna ersätta varken henne eller hennes fina dotters plats hos mig, det kommer vara ett tomrum i all evighet. Jag hatar henne för det hon gjorde men jag älskar det vi hade. Kommer det någonsin bli som det var eller kommer ett tomrum finnas hos mig resten av mitt liv? Ibland vet jag inte vart jag ska vända mig för att någon ska förstå mig, och nu är det värre än vad det någonsin varit. Alla bilder finns fortfarande kvar men det gör för ont för att kolla och jag vill bara springa till henne och krama om tills mitt hjärta är helt igen. Det fanns liksom ingen annan, bara hon, bara vi. Jag undrar om hon någonsin tänker som jag, eller om någon redan tagit min plats, är jag glömd? Jag vet inte längre vad jag ska göra, om jag ens ska göra något alls. Jag kommer aldrig glömma dom, minnen vi har och alla skratt. /B

Likes

Comments

  • 494 readers

Likes

Comments