Hej!
Satt och skummade igenom mina alldeles för många bilder och hittade denna! Ritade den för mååånga år sedan och ska föreställa mig och min katt Soja (så jävla söt.) Den är tyvärr inte klar än men jag har inte längre någon ritplatta så den lär få förbli såhär. Dock blev jag påmind om hur kul det är att rita i photoshop!;)

Förövrigt är katten döpt efter låten True love av Soldier of jah army (Soja)

Man ska vara tacksam över de små liven. ​​
💗


(Tyvärr så blev kvalitén på bilden jätte dålig...)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta var jag runt februari-mars detta år. Jag kan nog klassa denna tid som bästa månaderna i mitt liv, hälsomässigt. Jag åt bra, tränade både cardio och styrketräning, har aldrig varit i så bra form, min sjukdom var "inaktiv", jag skrattade mycket, jag var social och jag mådde bättre än vad jag gjort på länge; både psykiskt och fysiskt.Jag hade dessutom blivit diplomerad massör, en dröm jag haft sedan barnsben.

Men sen så var jag självklart tvungen att gå och skada min vänsterarm, en skada som än idag gör att jag inte kan använda den ordentligt. Så där försvann både styrketräningen och massör-drömmen (för tillfället)
Tyvärr så försvann all min motivation i och med denna skada, samt att min sjukdom blommade upp igen.
Verkligheten kom ikapp, kan man säga...

Jag har gått upp i vikt igen, förlorat muskelmassa och tappat all min kondition som jag byggde upp, samt ett raserat självförtroende gällande kroppen.

Det störande är att jag har alla förutsättningar i världen att träna, sålänge jag inte behöver använda min arm och när jag väl inte har ont i magen. Men motivationen finns inte, den är som bortblåst. Att vara aktiv har aldrig funnits med i mitt repetoar och det är svårt (om än inte omöjligt) att lära en gammal hund att sitta, så troligtvis skulle jag behöva någon att gå bredvid, så att säga. Någon som kan inspirera mig och som jag kan inspirera tillbaka.

Men livet är bra jävla fantastiskt ändå!
🍁

Likes

Comments

God kväll!

Idag är det söndag och jag kan säga att jag haft en underbar känsla i kroppen hela dagen. Bara sådär allmänt nöjd med tillvaron, bästa känslan som finns (nästan i alla fall, hihi.)

Lånade en bok av söstra mi och svågern: Friendly food - mat utan gluten, socker och mjölk.
Har bestämt mig för att ta avstånd från all gluten, så ikväll blev det en rensning i skafferiet. Men jag ogillar att slänga mat så ska ge det jag inte vill ha till min mamma som i princip kan äta allt (något jag inte ärvde haha.) Jag tror inte att jag är glutenintolerant men är definitivt känslig för det, så min hälsa skulle troligtvis förbättras på många vis igenom att utesluta det.

Köpte även bovetemjöl och kokossocker, bara för att testa. Bakar inte ofta men ifall att jag vill det så kan jag lika gärna använda bra råvaror.
​Mitt mål är att sluta med socker och mjölk också men jag tar en sak i taget, det är knappast smart att förändra flertalet vanor på en och samma gång.Peace out!
🍁

Likes

Comments

När ett gemensamt intresse att utsätta håret för diverse klipp och färgningar blir till en fantastisk och underbar vänskap.

Du är allt bra fin du!
❤️

Likes

Comments

Sömnlöshet, tankar, hosta, rastlöshet och lite mer tankar...
"Ibland är det jobbigt o vara människa." Sade jag klagande till min mor tidigare idag, när smärtan i buken tog ton tillsammans med denna infernaliska hosta och värkande bihålor.
Min mor var enig om det jag sade men konstaterade att livet oftast ändå är riktigt bra!

Först så höll jag inte med henne, mörk i tanken som så lätt händer vid kroniska smärtor... Men såhär i efterhand så måste jag hålla med; ja, livet är inte alltid lätt men nog fan är det fantastiskt alltid!

Med dessa ord säger jag nu godnatt.

❤️

~

It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger, they were. And sometimes you didn't want to know the end. Because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened?
But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something.

Frodo: What are we holding onto, Sam?

Sam: That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for.

Likes

Comments

Idag åkte jag och mammi in till Norrtälje höstmarknad, samt till en outlet butik där jag bl a köpte tröjan på bilden ovan.

Var inte alls i skick att gå omkring men det var skönt med lite luft. Köpte två söta muggar, lite godis och te! Och så köpte vi varsin varm munk, muuums!

Nu är jag nerbäddad igen och stannar nog i sängen resten av dagen tror jag.

Love

Likes

Comments

Helloj!

Min förkylning blev värre under natten så stannade hemma från skolan idag. Och min snälla mor kom och hämtade mig, så idag blir det att ockupera gamla flickrummet och gosa med min efterlängtade tirre⬆.
Bättre än så blir det inte en dag som denna.

Nu ska jag mysa i sängen och se på någon film.

Peace
🍁

Likes

Comments

Precis som för alla andra, så är det helt enkelt så att vissa dagar är bättre/sämre än andra.
Idag är en av de sämre dagarna... Efter en tung helg så åkte jag på en rejäl förkylning (den typen som bidrar med huvudvärk, rinnande nos och svidande bihålor)
För att göra saken bättre så droppade mitt humör helt imorse och jag kände mig jätte sänkt.
Så mycket i huvudet just nu, tvivel om skolan, om vem jag är, vad jag vill, hur jag ska hantera denna kroniska sjukdom och smärtan den medför, ja listan är minst sagt oändling.
Känner att jag skulle behöva åka på en spirituell resa för att finna yttre och inre balans...

Så efter ett välbehövligt samtal med en god vän tog jag mitt och drog hem. Så nu har jag ockuperat soffan, dricker litervis med vatten och förbrukar toarulle efter toarulle (Dålig hälsa=dålig ekonomi😂)
Snart blir det silvervatten med ananas och lime, i hopp om att det ska rensa mitt system lite.

Ska nu sätta mig och läsa lite i kostboken, ska plugga på lite om celiaki (glutenintolerans).

Peace


Likes

Comments

​Nej men hejsan!
Har varken haft tid/ork/inspiration till att blogga denna vecka. Full rulle i skolan och utöver det har jag haft lika fullt upp. Men det har varit en grym vecka med kurser, riktigt bra externa lärare och en allmän good feeling över allt.

Mycket av min energi går åt att fundera över vad jag verkligen vill här i livet. Det känns som att väldigt mycket är för "någon annans" skull, för att samhället förväntar sig att det ska vara på ett visst sätt. Det är så vi blir uppfostrade och det är så vi lär ut.
Men måste det vara så?

"You shape your own destiny."
🍁


(Bild tagen av bästa Robert Björk)

Likes

Comments

Hej!​
​​Efter en grym dag i skolan så kom jag hem och möttes av detta lilla paket i brevlådan. 
Tihi, älskar verkligen Maria Åkerbergs produkter och kommer troligtvis bli lika nöjd denna gång.
Blev dessutom glatt överraskad över skincitys snabba leverans, plus den lilla fina necessären, tygpåse och en docka (symboliserar tacksamhet) som jag fick med på köpet.

Det är de små sakerna!
​🌟

~
Instinct is a lie told by a fearful body, hoping to be wrong...
​It means, that when you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality.

Likes

Comments