Likes

Comments

Tack för en fantastisk kväll älskade Ronja. ❤️

Likes

Comments

Finns ingen bättre. Alla mina bästa vänner, min familj, alexanders familj, och alla dem där extra.

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Göteborg behandlar oss väl. ❤️

Likes

Comments

Och bokningen på båtsmans gick super, förutom att man JÄMT är sådan tidsoptimist. Någon som är likadan? 🙋🏼 inte förrän halv två satt vi redo för avfärd till Växjö! Plattan i botten så var vi snart där och kramades med världens mest bästa tjej. Det var inte alls som vi förväntat oss (typ mega kö in på campus krogen & stan vart sådär.) men så mysigt. Vi skrattade in i sängen & morgonen. Saknar verkligen oss tjejer, vi borde typ jämt unna oss pyjamasparty, prosecco & nattsnack. 💕

Nu väntas jobb, mamma hade inbokad semester & jag får jobba lite mer än extra dessa dagar. Tur för extra timme på dagis för Tuvis & bästa morfar som tar maximilian till parken för att gunga. Min fina familj, (och mina vänner) ni betyder verkligen allt!

Nu ska denna mamma sova,

Kärlek

Likes

Comments

Vad hände? TACK till bästa Sandra @people


💕

Likes

Comments

Just nu hittar ni denna mamma på mitt älskade kafé. Det känns i både kropp & knopp när man jobbar hela dagar (speciellt med en liten) just nu längtar jag mest till helgen. Efter en bokning på #båtsmansgränd sticker jag & Felice till Isabelle i Växjö. Vi ska ha så mys! Behövs att ladda om batterierna efter denna sommar/vecka.

Efter hämtar Tuva & stängt kafét bestämde damen att vi skulle köpa glass, va i hamnen med solen för att hänga. Sagt & gjort. Nu ligger familjen i soffan & mest chillar. Skön dag med andra ord.

Kärlek

❤️

Likes

Comments

Maximilians premiär cykelrunda, är han inte helt underbar så säg, 😍

Likes

Comments

Min älskade finaste vän skickade mig blommor till jobbet igår, men världens finaste fråga. Tack för jag får den äran att följa casper livet ut. Självfallet vill jag det! Finaste familjen Iserstål, 💕

Likes

Comments