​Jag mår som bäst när träningen går som förväntat. Dock avslutades det inte på topp. Telefonen flög ner på löpbandet & fastnade så det ser ut som en banan. Bokstavligt talat. Var tvungen att slita för kung & fosterland för att den skulle lossna! 😅 SÅ tar tog med mig familjen på kvälls pw på 5,5 km & avslutade med att bättra tiden på plankan. 💪🏼 (Är så sjukt jävla svag) 


Idag är schemat fullt. Fullt. Posta paket, försäkringskassan, banken, gå igenom företaget & försäkringen om alla räkningar mm. Och vad gör jag? Ligger i soffan & tycker allmänt jävligt synd om mig själv! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon god middag god kväll!
Tog en promenad till fiket idag, och tuvis på cykeln. Alltid så mysigt med henne där cyklandes förbi. Mötte en vän vilket var väldigt rogivande för huvudet. Sen röjde vi på kannan, eller jag kollade mest på & funderade när finaste svärfar & mannen arbetade 😅 snälla gode gud. Om du finns. Snabba på så jag kan få öppna igen, jag dör ju inombords snart!!!!!!! Kan liksom inte slappna av.. i dessa lägen hatar jag att vara egen!

Eftersom jag är rätt så trött fysiks & psykiskt just nu sprang vi till Harrys. Adam kom ner för göra oss sällskap. Vi avslutade hela med film, godis & med Alva som anslöt sig hade vi så skönt häng i soffan där hos Adam.

Förutom min renovering så vad det helt enkelt en fredag i smaken.

Likes

Comments

Bara för just att vi är i sån otroligt stor svacka i livet just nu betyder människorna runt om mig mer än någonsin. Försöker blicka framåt & ta hjälp av alla jag kan. Personalen är fantastisk & min mamma, med hjälp av buketten hjälper.

Extra plus till mina syskon som hjälper huvudet med alla tuffa beslut, och till min man & svärfar som jämt hjälper mig extra med alla bygg insatser!

Likes

Comments

Bara för jag har världens bästa vänner. Dem ovan & dem bakom mig. Ni är fantastiska.

8 kg lättare. Och lyfter mer än 60 % tyngre med vikter. Sjukt! Tack vare er! ♥️

Likes

Comments

Beslutsångestdelux

Jag ska för första gången i livet handla bil själv. PIRRIGT. När inte ens mannen här kan väga för & nackdelar ang bil blir jag tokig. Hjälp. Mercedes a180 kontra V40 r design. Åh.

Likes

Comments

Snart sitter vi 90 mil norrut. Mitt andrum! Saknar ihjäl mig efter min familj. Mina fina bröder & mina svägerskor. Dem som alltid finns där för allt & alla. Framöver allt för min familj. Ni är bäst & snart ska få äntligen få ha kramkalas igen, woopwoop.


Likes

Comments

Likes

Comments

Tack för en fantastisk kväll älskade Ronja. ❤️

Likes

Comments