Header

Här kommer en bildbomb med bilderna från vår midsommar. Vi började sitta ute och sen fick vi vandra in nr regnet kom på besök. Så något bad blev det inte. Idag är man lagom seg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag fick Millie paket av bästa tant Helen. Jon kunde inte vara med och fira när Millie hade kalas så vi passade på att fira lite nu istället. Tack så mycket för presenterna ❤️

Likes

Comments

Årets midsommarkrans gick i flera färger. Hade inte riktigt ro att sitta så länge, men den fick duga. Nu fortsätter firandet 🌸

Likes

Comments

Då börjar vi bli redo att ta emot dagens gäster. Det blir midsommarlunch följt av kransbindning. Sen ska det lekas och grillas. Givetvis äta massa jordgubbar med. Hoppas vädret håller i sig för då blir det nog ett dopp eller två i poolen.

Ha en trevlig midsommar mina kära vänner!

Likes

Comments

Vi har varit vakna ett tag då Millie tyckte vi skulle upp tidigt. Tror hon är redo och laddad för att fira midsommar. Vid lunch kommer lite vänner hit på midsommarfirande. Hoppas vädret är med oss!

Likes

Comments

Efter ett arbetspass körde jag direkt till gymmet. Lika bra när jag ändå är ute och kör. Det blev två varv i milon och rehab i vanlig ordning. Alltså jag älskar milon. Sjukt effektiv träning. Två varv på 35 minuter och svetten rinner. Bästa jag gjort att skaffa kortet där. Verkligen en träningsform som fungerar för mig.

Likes

Comments

Min examensdag bestod att examenslunch på skolan. Riktigt god mat och god dryck. Mamma körde mig dit så jag kunde dricka lite för att fira. Sen var det diplomutdelning och massa kramar. Väl hemma så blev det restaurangbesök på bar-b-ko. Kan säga att jag var helt mör sen på kvällen. Men vilken lycka! Jag är klar och kommer få tillbaka ett normalt liv. Så skönt att slippa sitta och plugga långt ut på nätterna.

Likes

Comments

Examen!! Efter 40 veckors slit kan jag äntligen titulera mig som visual merchandiser. Tack alla vänner och familj som stöttat mig under denna hektiska period. Vad stolt jag är över mig själv! Jag är äntligen klar! Fan vad grym jag är!🎓💃🏼🍾🎉🎓💃🏼🍾

Likes

Comments

Tisdag och det betyder fotbollsträning. Dock fick jag avbryta en bit in. Drog framsidan av låret på matchen och möget kom tillbaka på träningen. Kände att det var lika bra att hålla. Nu bjuder damsektionen på hamburgare. Smaskens!

Likes

Comments

Idag var det dags för sista redovisningen i skolan. Eftersom jag inte gjorde någon praktik har jag visat och berättat om Borett istället. Nu är allt klart och godkänt! Så imorgon tar jag examen! Vilken känsla, vilken lycka!

Likes

Comments