Header

Igår fick vi massa nyheter i klädesväg på jobbet. Bl.a. denna topp. Sjukt skön och till bra pris 👍🏻Den kom även i svart men jag gillar ju rosa 😀 Har alldeles för mkt svarta kläder.

Nu anlände jag precis i Höör och är redo för dagens arbetspass. Efter jobbet bär det direkt av till Köpinge och kvällens fotbollsträning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och nya tag. Jag började dagen med att göra ett besök hos min nagelteknolog. Millie lekte lite med mormor under tiden. Sen var det dags för Millie att lämnas på förskolan. Hon har varit ledig i fyra veckor. Hon var själv från sin avdelning den lilla stackaren. Men hon var glad för att gå dit iaf. Efter jobbet var det bara för mig att köra till gymmet. Måndag betyder Milon. Helt slut!

Likes

Comments

Började denna onsdagen med ett besök på Synsam för att prova ut nya linser. Min syn har ändrats lite dådet är ny styrka som gäller. Tycker det känns bra denna lilla stund jag haft de på mig. Nu väntar lite jobb.

Likes

Comments

För ett tag sedan fick lilla hallen sig ett lyft. Från fullständig kaos till ordning och reda. Kan säga att den inte varit riktigt prioriterad. Men nu så. Sjukt nöjd!

Här har ni bilder före och efter. Skillnad?

Likes

Comments

Godmorgon tisdag. Lilla fröken sov till efter 7 och det händer typ aldrig. Så skönt när man får sova längre än till klockan 6. Nu myser vi i sängen framför en film på plattan. Nu är min miniledighet över och det är dags för mig att jobba. Ska bli kul och se allt nytt som kommit in i butiken. Kom och besök mig i Höör vetja.

Ikväll drar fotbollsträningen igång på allvar igen. Har en stor känsla av att jag kommer dö.

Likes

Comments

Idag har jag, Millie, mormor, morbror Sebbe och Cajsa spenderat dagen på Skånes djurpark. Här kommer en bildbomb!

Likes

Comments

Idag testar jag att sälja lite saker på butiksloppis i Kristianstad. Det ligger bredvid Leander Persson. Mina saker finner ni i skåp 48 i fyra veckor framåt. Kommer fylla på med jämna mellanrum.

Likes

Comments

Igår efter biobesöket blev det en trip till Åhus för ett besök på Åmund. Ett måste varje sommar. Givetvis blev det ribbsen för min del. Fantastiskt goda, men jag åt nog för mycket för jag fick galet ont i magen sen.

Likes

Comments

Idag var det loppis på Gärds Köpinges IP och vi var några från damlaget som var på plats och hjälpte till. Jag och Emelie hade hand om kiosken och vi var ett riktigt grymt team.

Likes

Comments

Idag gjorde Millie sitt första besök på en biosalong. Dumma mig 3 skulle vi se och miniorerna är favoriterna. Hon satt still i en timme sen började det krypa lite benen. Men efter lite hoppande fram och tillbaka så såg vi filmen klart. Mammas duktiga tös ❤️

Likes

Comments