Header

Igår kväll var tant Helen på besök. Vi käkade tacos, slappade på soffan och traggade en massa skit. Han även med att hjälpa henne med brynen.

Idag så har det varit dans för Millies del. Efter set var hon helt slut så då passade jag på att besöka gymmet när hon vilade. Tror hon vaknar alldeles strax.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ingen riktig fredagskänsla när man vet att man jobbar på söndag. Men ändå skönt med en ledig lördag.
Millie hänger med mormor idag. Tyckte hon varit så mycket på förskolan denna vecka så då passar det bra med lite hemmamys ❤️

Likes

Comments

Lite rast på jobbet. Känns som om det var evigheter sedan jag var här sist. Men det blir ju så nu när jag pluggar.

Likes

Comments

Känns som om jag varit vaken hur länge som helst. Millie skulle givetvis vakna tidigt nu när vi kunde sova länge. Tack för den. Vi har betat av fem avsnitt av Pippi redan.

Likes

Comments

Då var kvällens pass på gymmet avklarat. Idag var det riktigt tungt. Kan vara för att jag råkade somna på soffan innan Millie nattades. Men nu är det avklarat och fy fan vad härligt det känns! Mot nya mål!

Likes

Comments

Hemma efter en regnig dag i Malmö. Typiskt att det skulle regna när vi skulle vara utomhus med skolan hela dagen. Tur att det finns paraply och en jäkla tur att där låg ett i bilen.

Nu ska jag gå och hämta min lilla tös så vi hinner mysa lite innan läggdags ❤️

Likes

Comments

Jag och Millie börjar bli redo för förskola och skola. Idag ska hela klassen ha genomgång på skyltfönstren vi gjort. Blir en kortare dag i skolan men sen måste jag plugga. Har en uppgift som ska vara inne på söndag och jag börjar känna mig lite stressad.

Likes

Comments

Ikväll har vi kört grusträning med laget. Vi var en tapper liten skara som trotsade regnet. Jobbigt men förbannat kul. Nu väntar två veckors uppehåll innan vi kör igång igen.

Likes

Comments

Idag har det varit full rulle från start så därför väldigt dåligt med uppdatering. Jag och Ida har gjort skyltfönster till en butik i Malmö som heter Flique i underjorden. Verkligen jätte kul och jag är så nöjd med vårt resultat. Bästa teamet.

Så här såg det ut innan.

Och så här ser det ut nu 😀

Och nu har jag precis stressat ner till fotbollsträningen som drar igång nu klockan 19. Fullt ös medvetslös.

Likes

Comments

Det blev en bra start på veckan med ett svettigt pass på gymmet. Sjukt mycket folk, men det är det varje måndag. Så drygt när man måste köa bara! Gillar när det är mer effektivt.

Nu blir det att sova. Bär av mot Malmö imorgon!

Likes

Comments