Header

Sjukstugan fortsätter här hemma. En väldigt mammig tjej ska vara upp på mig hela tiden. Idag kom mormor hit en sväng och avlöste mig så jag kunde fixa till håret. Imorgon får jag fortsätta vabba. Trodde detta skulle vara över snart då det satte igång redan i tisdags, men icke.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vabruari är i full gång här hemma. Igår morse ringde förskolan och det var bara att hämta hem tösen. Så jag har fått stanna hemma från skolan idag med. Tråkigt när vi skulle stylat en lägenhet idag. Men lilla tösen går före allt.

Vi var precis ute och tog en runda med pulkan. Kul, men ändå inte. Det var inte roligt att få snö i ansiktet. Men vi behövde lite frisk luft i lungorna.

Nu har vi landat i soffan igen framför Barnkanalen. Här lär vi nog stanna ett tag och värma oss.

Likes

Comments

Jag kommer ta en paus från bloggandet då min tid absolut inte kommer räcka till. Skolan är igång igen och på fredag är det dags att jobba igen.
Får se när jag hittar motivationen igen.

Under tiden finner ni mig på instagram och snap. Heter iahiaa på båda.

Vill ni veta hur det går i fotbollen så följ kopingetosalag på insta.

Sköt om er!

Likes

Comments

Godmorgon du lediga onsdag. Jag och Millie tar det lugnt framför Barnkanalen. Inväntar mormor som ska leka lite med Millie och jag ska passa på att göra något ärende.

Likes

Comments

Tack Millie som bjöd på en ordentlig sovmorgon. Klockan 8:30 var det dags att stiga upp. Minns inte ens när vi fick sova så länge. Måste varit när hon var riktigt liten. Jag och Millie är ju lediga hela veckan och idag har vi bestämt oss för att bara vara hemma. Inga måsten och bara ta det lugnt. Underbart!

Likes

Comments

Idag blev det ett sent pass på gymmet efter att Millie somnat. Löpbandet, cirkelträning och min rehab för ryggen. Känner mig väldigt slö efter jul och nyår men det är bara att kämpa på. Nu väntar två dagar med fotbollsträning så gymmet får vänta tills på torsdag. Fredag vilodag för på lördag är det fotbollscup i Osby, heja heja!

Likes

Comments

Idag har en nöjd liten tjej varit med morbröderna och mormor på Randiz. De hade att göra om man säger så. Hon stupade i säng när hon kom hem.

Likes

Comments

Vi är redo att köra igång en ny vecka med en tur till Randiz lekland. Millie ser verkligen fram emot detta. Och det bara är att morbror ska busa med henne.

Likes

Comments

Idag har tjejligan hängt i Färlöv hela förmiddagen. En stadig 3-rätters frukost, massa lek och tillslut en fin lunch. Sen åkte töserna hem till sig.

Likes

Comments

Då var årets första pass på gymmet avklarat. Vill ju inte påstå att det var mycket folk idag. Jag är lite småförkyld så det blev ett väldigt lugnt pass med lite rehab för min rygg. Så nu kan jag bara slappa resten av söndagen.

Likes

Comments