Header

Jag kommer ta en paus från bloggandet då min tid absolut inte kommer räcka till. Skolan är igång igen och på fredag är det dags att jobba igen.
Får se när jag hittar motivationen igen.

Under tiden finner ni mig på instagram och snap. Heter iahiaa på båda.

Vill ni veta hur det går i fotbollen så följ kopingetosalag på insta.

Sköt om er!

Likes

Comments

Godmorgon du lediga onsdag. Jag och Millie tar det lugnt framför Barnkanalen. Inväntar mormor som ska leka lite med Millie och jag ska passa på att göra något ärende.

Likes

Comments

Tack Millie som bjöd på en ordentlig sovmorgon. Klockan 8:30 var det dags att stiga upp. Minns inte ens när vi fick sova så länge. Måste varit när hon var riktigt liten. Jag och Millie är ju lediga hela veckan och idag har vi bestämt oss för att bara vara hemma. Inga måsten och bara ta det lugnt. Underbart!

Likes

Comments

Idag blev det ett sent pass på gymmet efter att Millie somnat. Löpbandet, cirkelträning och min rehab för ryggen. Känner mig väldigt slö efter jul och nyår men det är bara att kämpa på. Nu väntar två dagar med fotbollsträning så gymmet får vänta tills på torsdag. Fredag vilodag för på lördag är det fotbollscup i Osby, heja heja!

Likes

Comments

Idag har en nöjd liten tjej varit med morbröderna och mormor på Randiz. De hade att göra om man säger så. Hon stupade i säng när hon kom hem.

Likes

Comments

Vi är redo att köra igång en ny vecka med en tur till Randiz lekland. Millie ser verkligen fram emot detta. Och det bara är att morbror ska busa med henne.

Likes

Comments

Idag har tjejligan hängt i Färlöv hela förmiddagen. En stadig 3-rätters frukost, massa lek och tillslut en fin lunch. Sen åkte töserna hem till sig.

Likes

Comments

Då var årets första pass på gymmet avklarat. Vill ju inte påstå att det var mycket folk idag. Jag är lite småförkyld så det blev ett väldigt lugnt pass med lite rehab för min rygg. Så nu kan jag bara slappa resten av söndagen.

Likes

Comments

Det blev en lagom nyår. God mat, dryck, lek och lite pang pang. Precis lagom. Dessutom fick jag fira det med dom bästa. Gott nytt år på er 🎉

Här kommer lite bilder

Likes

Comments

Då är vi redo här hemma och inväntar kvällens gäster. Det blir en lugn afton i goda vänners sällskap och massa god mat.

Likes

Comments