Header
View tracker

2 veckor kvar till julafton. Millie längtar tills hon får träffa jultomten. Hon säger att hon ska pussa honom. Jag tror på det när jag ser det. Har en känsla av att hon kommer bli blyg och gömma sig bak mig.

I dagens paket låg där fler klämmor till damen. Lika lycklig varje gång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Glöm inte och gå in och rösta på oss från Gärds Köpinge Damlag som är nominerade på fotbollsbloggen på Kristianstadsbladet. Det är sista chansen nu i helgen.

Rösta gör ni (gärna med en motivering) – via mejlen patrik.persson@kristianstadsbladet.se eller twitter @kbpersson

Heja heja!

Likes

Comments

View tracker

Idag hade det levererats en present till Millie vid dörren. Det var morfar som hade varit och lämnat en docka till sjuklingen.

Likes

Comments

Inte lika engagerad av att öppna paket idag. Men det är väl febern som gör sitt. Idag blev det den andra och sista boven i pippisamlingen.

Likes

Comments

Imorse vaknade Millie med feber. Det var bara att ringa jobbet, finns inte så mycket att välja på. Så vi ligger och myser på soffan framför Pippi. Hoppas detta går över fort!

Likes

Comments

Vi startade dagen med ett besök på BVC. Millie tyckte inte det var roligt att hoppa upp på vågen så mamma fick först väga sig själv och sen med Millie i famnen. Hon väger 13,9 kg och är 90 cm lång. Hon följer sin kurva och ligger bra. Testen gick också bra. Hon fick berätta om saker, rita och sparka boll. Inga problem alls.

Efter det var det dags för mig att besöka kiropraktikern. Min rygg börjar bli riktigt bra. Nu sitter bara stelheten kvar uppe i nacken. Så om 1,5 månad ska jag dit igen.

Likes

Comments

I tisdags när jag hämtade Millie på förskolan låg det lite pyssel och väntade på hennes fack. Så fin!
"Millie gjort denna". Ja Millie är duktig hon 😍

Likes

Comments

Igår somnade jag klockan 21. Det behövdes verkligen! Idag är vi lediga och började dagen med att öppna paket nummer 8. Idag låg det två par strumpor från Newbie och väntade. Strumpor behövs alltid!

Likes

Comments

Redan paket nummer 7. Det går undan. Julafton närmar sig med stormsteg. Millie älskar att klä ut sig och gärna i skor. Därför passade det bra med ett par i dagens paket.

Likes

Comments

Känns som om jag gått i en dimma hela dagen. Är inte alls van vid att vakna så tidigt. Men det var en glad tjej som hämtades på förskolan klockan 17. Full rulle fram tills hon stupade i säng efter Bolibompa. Ska bli spännande och se när fröken vaknar inatt.

Likes

Comments