IAH

"Love is the risk of loss"
Så klisjé, samtidig en påminnelse som er ytterst nødvendig fra tid til annen. I blant lurer jeg på hvorfor jeg ønsker å sette meg i en situasjon hvor det faktisk kan være at jeg får hjertet mitt knust. Hvorfor jeg ønsker å legge hjertet mitt i hendene til noen andre og håpe på det beste. Det er de dårlige dagene. De dagene hvor jeg ikke husker hvor deilig det er å ha noen du lengter etter. Hvor deilig det er å føle seg trygg og elsket.

Jeg hater klisjeer. Jeg får vondt bare av å skrive ordet "elsket". Jeg vet ikke om det er en forsvarsmekanisme for å distansere meg, eller om jeg bare synes ordet "elsker" er for tungtveiende til å bli slengt ut i en bisetning.

Å elske. Kjærlighet. Jeg elsker kjærlighet - men det finnes allikevel ikke noe mer skummelt. Jeg synes det er vanskelig å vite hva følelsene mine betyr, hva tankene egentlig mener og hva jeg egentlig ønsker. Følelsene er som et eneste stort virrvarr som surrer rundt. Som går ned i mørke daler så snart jeg slipper ned guarden, men som er oppe i skyene så fort jeg klarer å ta vare på meg selv.

Jeg elsker å være forelsket. Jeg elsker kjærlighet. Jeg hater å ikke klare og passe på meg selv nok til å kjenne på lykken.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments