Idag är den enda dagen under den här veckan som jag fått vara ledig. Så innan jobbhelgen startar igen så började dagen med utvecklingssamtal med Ebba. Det är så roligt att få höra hennes framsteg från en pedagogs perspektiv. Allt lät bra och jag är stolt över henne och hur hon redan är som person, lilla hjärtat.

Senare på eftermiddagen blev det dags att möta upp några av mina kollegor inne i Sunne för att sen åka iväg till Karlstad för att vara med på Vårruset. Idag var första gången där för mig och det var ju mycket roligare än förväntat. Så nästa år ska jag faktiskt försöka vara med och springa mer seriöst. Nu var det mest för umgängets skull och att få hitta på något icke arbetsrelaterat med jobbar-kompisarna, vilket var välbehövligt och uppskattat. Är så glad att jag hamnat med dessa brudarna.

Nu ligger jag i sängen nyduschad och trött. Hoppas jag får sova gott inatt så jag är redo för jobbhelgen sen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snart är vi färdiga med allt som har med dränering att göra. De började här hemma i torsdags och ikväll ska det förhoppningsvis läggas igen. För tillfället bor vi i en grusgrop så man kan ju inte direkt springa ut och lägga sig och sola på den obefintliga gräsmattan direkt. Tur är väl att vi har en liten balkong som jag ska ligga på tills Ebba ska hämtas från dagis. Hon fick åka dit idag även om jag är ledig för dom går till skogen på måndagar vilket Ebba har missat varje gång hittills. Antingen för att hon varit hemma med mig när jag varit ledig från jobbet, eller för att hon kommit till dagis senare för att jag ska jobba kväll. Så idag fick hon åka dit ändå så hon får va med i skogen. Hon var så nöjd när hon fick gå med sin ryggsäck som innehöll hennes matlåda med frukt, en vattenflaska och sittunderlag.

Nu ska jag sätta mig med datorn i solen en stund. Jag är sekreterare i vår styrelse på dagis (vi har Ebba på ett föräldrakooperativ) så jag måste skriva klart ett protokoll. Sen ska jag söka till skolor inför höstterminen, så lite får jag nog gjort idag ändå, även om solen skiner😊

Likes

Comments

Men hallå igen! Det var ett tag sen sist. Jag vet inte riktigt men jag fick ett infall att skaffa en blogg igen och bara se vad som blir utav det. Att bara skriva någon kråka ibland och dela med sig av sina tankar när man känner för det.

Vad har hänt nu då den senaste tiden? Ebba växer och blir stor. Fyller liksom två år till sommaren! Vart flyger tiden iväg? Vi ska snart dränera runt vårt hus och få i ordning en finare trädgård. Jag jobbar på en ny arbetsplats som skötare på ett behandlingshem, och jag trivs verkligen jättebra där. Vi längtar efter sommaren och allt vad den har att erbjuda, precis som alla andra. Så vi hörs väl när vi hörs, lite sporadiskt av och till antar jag. Jag ska jobba hela helgen så ni får ha en trevlig Valborg så länge!

Likes

Comments