Veganism

Hej detta är mitt första blogginlägg och därför vill jag börja prata om något jag brinner för... VEGANISM!!! Alltså konsten att undvika kött (fisk, skaldjur och fåglar), mjölkprodukter (ost, grädde och mjölk osv.), ägg och honung.

Idag har jag varit helt vegan i 1 månad och 4 dagar och jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu, fysiskt och psykiskt. Jag blev vegan över en natt så att säga och följer Freelee the Banana girl på youtubes "diet" raw till 4. Det betyder att jag äter frukt och grönsaker hela dagen ända till klockan 4 och då jag äter mestadels kolhydrater (som potatis, ris, makaroner och spagetti), och sen har jag någon sallad till eller någon gryta till. 
​Raw till 4 låter som en diet men det vill jag inte att ni ska tro att det är! För mig är det en hållbar livstil som jag vill använda mig av till jag dör. I början så hade jag ett par dagar då jag bara åt som vanligt men veganskt, men jag mådde faktiskt illa av den livsstilen och hade uppsvullen mage hela dagarna. Men när jag bytte till raw till 4 har jag inte haft svullen mage en enda gång av för högt salt eller fett, den enda anledningen till att jag fått svullen mage var när jag inte kombinerade frukterna rätt med varandra. 

Det jag vill säga är i alla fall att om du är vegan (och alla ni andra) och kanske inte mår toppen av hur du äter för tillfället så prova gärna raw till 4! Och om ni behöver tips på hur ni ska äta så kolla gärna in på freelees videos :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments