Postad i: Shopping

maria-nila Det som jag faktiskt köpte senast, och behövde allra mest. Är dessa tre produkter från -Maria Nila- dom var i ett packet pris för 500 Kr (typ).

Ni vet när man skakar runt vatten i schampo flaskan för att få ut något, så har jag gjort i en månads tid. (Men nu ska håret få en riktig HEALING.)

elf-bronzers-cool En annan ska jag har varit i behov av så, så länge är en Bronzer. Och det fick bli en från -E.l.f- för att det var ganska "billigt" (52 Kr)

00291419

Jag har köpt packet, efter packet av dessa galgar. Och dom räcker ändå inte till alla mina miljontals klädesplagg. Dom kostar 39 Kr för 5 St galgar, och då kanska jag köpt 8-9 packet.

Meshklaenning Dena vakra skapelse var ett tag sedan jag köpte, men jag kände att jag var tvungen att ta med den ändå. Den kommer från Lindex (barn avdelning) och kostade 199Kr.

Passar så bra till mörka toner av grönt, rött....

Detta är en av sakerna som gör min skoldag "lite" enklare. Den kommer från H&M och kostade 149 Kr. Och i denna lilla -cross body bag- har jag: nycklar, mobil.... allt som man måste ha nära när man går i högstadiet.

Och den sista saken är en sak jag faktiskt inte har. Den är beställd och ska förhoppningsvis komma nu i Oktober. Jag har varit överalt och letat efter den, med det har varit SLUT! Så jag beställde hem den istället (och vi får se om den kommer) Den skulle klä min vita vägg så,så bra.

IKEA 149 Kr. 00338233

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments