Coolaste strumporna på länge!

Dagens supper kapp.

Torsdag

Jag har träningsvärk

Men annars är allt bra

Idag hade jag "utvecklings samtal" i skolan. Och det gick bra. Men det var lite stelt, eftersom man skulle leda det själv. På mellanstadiet ledde läraren/mentorn samtalet. Och man sa i princip bara Ja, Nej, Kanska, Det låter bra.

Men efter samtalet passade jag och mamma på att gå på stan. Eftersom "julrean" fortfarande finns kvar. Och då kan man finna sådana guldklimpar, som jag fann. Vi tog även en snabbfika på stans mysigaste kafé (bild ovan) för att jag hade träning direkt efter.

Det var min dag, i ett kort textstycke. Sov gott, för i morgon är det FREDAGGGGGGGGG!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Sverige har vi något som kallas för skolplikt. Och det betyder i princip att alla måste gå i skolan. Och jag lever och bor i Sverige, och därför måste jag gå i skola. Det är även därför jag inte hunnit lägga up något på bloggen dom senaste veckorna. Det är synd eftersom jag hade ett väldigt bra "flow" under lovet. Men ja, ja, nu måste vi återgå till inlägget.

För några veckor sedan var vi (familjen) uppe i Dalarna hos kusinerna. Och då passade vi på att bege oss ut i baken. För årets årliga åk. Och jag skulle inte säga att jag är någon slags mästare eller så. Det är snara tvärt om, men jag tar mig ner för baken (levande).

Hoppas ni gillade bilderna, vi hörs troligen imorgon. Men tills dess får ni sav så gått <3

Likes

Comments

​Gott nytt ÅRRRRR!

Idag är det 1/1-2018 och igår var det nyårsafton (om någon missade det)                                             Det blev en ganska "chill" nyårsafton, vi var hemma, spela lite spel, kolla film, drog av en smällare vid 12.00, och skållade för det nya året. 

2017 har vart ett bra år för mig. Jag har börjat högstadiet, som har varit ett stort steg i mitt liv. Jag har startat en blogg, som jag älskar (och som snart fyller 1år) och massa andra roliga, läskiga, ledsamma, pinsamma, jobbiga saker.

Och 2018 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig. <3

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Hej! eller snarare God natt. Klockan är ganska mycket, och jag är ganska trött. Men jag kände att jag var "tvungen" att lägga upp detta inlägg idag. Eftersom jag fotade dessa "fina" bilder idag, på några av mina nya små saker. Bland annat hårbandet med blommor. Som jag Sååååå länge velat ha. Men inte riktigt vetat om det är "min stil". Men så i onsdags slog jag till och köpte det. Eftersom det då kostade 30 Kr. Och det är absolut mitt bästa Julrea-köp i år.

Imorgon ska vi fira "mini nyårsafton" med lite släktingar som ska göra annat på den "riktiga" nyårsafton. Så det ska bli kul!

Nu ska jag sova, för jag är verkligen jätte trött. Men vi hörs kanske någon mer gång detta år. Annars får jag önska er Ett gott nytt år!

<3


Likes

Comments

Goo kväll, mina kära vännner!

Jag skrev i det förra inlägget att jag skulle kolla på julrean igår. Och det gjorde jag, och jag fyndade några behövliga saker till det kommande året. Men jag han inte få upp ett blogginlägg igår eftersom vi stanna på stan lite senare än beräknat.

Men därför bloggar jag idag istället. Och idag har jag inte gjort så särskilt mycket. Mer än att jag har gjort klart denna kudde ni ser på bilderna ovan. För jag startade det projektet för ganska länge sedan. Och idag kände jag att det var på tiden att göra klart det.

Annars har jag bara legat i sängen hela dag, och kollat på gamla videos från Frida Tordhag. Hon är verkligen en sån underbar människa man önskar var ens bästis. Och hon sprider så mycket glädje, och är SÅ duktig på det hon gör. (Så het tips om ni har tråkigt)

Det var allt för idag, kan inte lova att vi hörs imorgon. Men någon mer uppdatering detta år blir det i alla fall. Sov gott <3

Likes

Comments

Hej hopp!

Idag har jag haft en riktig "seg-dag". Jag har bara umgåtts med Kusin vitamin (som åker hem till Dalarna i morgon) Och vi har spelat lite sällskapsspel med farmor, tagit foton till Instagram och bara myst.

Min outfit: En rosa souvenir t-shirt som jag har bak o fram (för det står I love Orlando, på framsidan) Sedan har jag mina älsklings jaens från H&M, som jag nästan använder varje dag. Och grädden på outfiten, är min alldeles, spriter nya ring från Lily and Rose. Som jag fick i "försenad julklapp" av mormor. Och jag är verkligen så,så, SÅ tacksam över den, Så tack mormor <3

Nu är nog middagen klar, så jag ska gå och käka. Men vi hörs kanske imorgon, för då är planen att vi ska kolla in årets julrea.

Likes

Comments

Postad i: Jul

God jul alle sammans!

Hoppas ni har haft en bra dag, oavsett om ni firat jul eller inte. Idag har jag umgåtts med hela stora släkten, och ätit MASSOR av julmat (och godis...)Så nu är man ganska mätt. Tomten (eller nissarna) kom och hälsa på oss i år igen. Och visserligen hade man sköt sig i år, eftersom det blev en klapp eller två i år. (Så Tack till alla tomtar/nissar)

Syrran fick även en ganska häftig klapp i år (PlayStation 4). Som vi just nu håller på att inviga. (Eller rättare sagt, pappa köpte en julklapp till sig själv. Som han nu inviger) Så är det i vår familj ; )

Nu ska jag kolla lite mer på pappa när han inviger lillans julklapp. Och sen ska jag krypa ner i min ren bäddad säng, och kolla på någon mysig jul film (eftersom det är sista tillfället, för i år)

PUSS, och god natt <3

Likes

Comments