Hej!!

Oj...

Det var så länge sen jag uppdaterade och jag är så ledsen för det. Men jag vet inte, jag har inte haft tid men jag ska försöka .... Hinna alltså

Men det är det att mitt liv är så tråkigt. Ingenting händer och jag bara sitter och låter livet passera

Jag uppdaterar snart igen jag lovar 

Xoxo H

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej

Jag vet med hela mitt hjärta så förlåt. Detta är bara ett mellaninlägg.

Jag ska försöka hinna mer men det är så mycket med skolan.

Xoxo H

Likes

Comments

​hej, long time no see...

Godmorgon goddag och godkväll. Jag har inte sagt nåt av d idag så det var väl dags. Jag har suttit och tänkt väldigt mycket men jag har tänkt extra mycket på cancer och sjukdomar. Mest cancer eftersom många i min släkt har dött pga det... Varför ska kroppen bli sjuk? Det är inte som att kroppen inte borde ha lärt sog att försvara sig mot det än. Några miljoner år senare. Att ha någon när som har dött av cancer är inte lätt. Jag hade en jobbig period då jag bara gick och tänkte på det. Jag vill verkligen inte att folk ska tycka synd om mig. Alla går igenom samma sak någon gång. Men jag ville inte att det skulle vara tidigt. Att gå förbi människor på stan som sitter i rullstol elr har någon svårighet får mig bara att må dåligt. Jag tycker så synd om de som måste leva sitt liv med svårigheter. Jag säger definitivt inte att de inte ör lika smarta och inte kan ha lika kul men deras liv blir svårare och livet är redan svårt.

Xoxo H

Likes

Comments

hej, ja du ser rätt det står fluffin i titeln. Men jag försöker att inte svära… jag vet nt hur det går med det.

Men annars har livet bara flutit på. Killen: ingen aning

Jag: mår inte bättre mentalt än förrut. Jag kanske inte skrev om det igår..? Men jag har inte mått så bra på senaste tiden. Skolan tar upp så mycket av min tid. Och varje gång jag ör i skolan får jag prestations ångest. Inte så kul eftersom det händer 5 av 7 dagar i veckan. För mig finns det ingen anledning att leva. Väldigt överdrivet. Jag vet. Det är klar jag inte vill begå självmord. Men att inte leva skulle va skönt. Leva men inte ändå. Inte vara i kontroll över sitt egna liv. Helt fantastiskt. Iaf enligt mig. Godnatt

Xoxo H

Likes

Comments

hej igen...

Nu har jag äntligen vårstädat. Det var på tiden tycker jag själv. Jag ska snart iväg till dansshopen och köpa hotpants till min uppvisning. Sen ska jag köpa en grå och en vit tröja… det blir väl lätt att hitta. Om man går in på herravdelningen iaf. Jag åt pannkakor till lunch om någon är intresserad. Antagligen inte. Men nu vet ni det ändå. Jag vet inte vad jag ska göra med alla saker jag hittade medans vi städade.

Det var allts för mig just nu...

Pussar och kramar

Xoxo H

Likes

Comments

Godmorgon Stockholm!

Hoppas du har sovit gott och drömt fina drömmar.

Men det jag tänkte på var att jag som Stockholms barn vet inte riktigt hur det är att vara på landet. Visst, vi har ett landställe som vi åker till på sommaren. Men jag har alltid bara stått ut där i max en vecka. Jag bor med gångavstånd till allt och jag undrar genuint hur det är att behöva gå upp med t.ex 40 minuters marginal. Jag går upp och sen går jag till skolan som ligger kanske en kvart iväg från där jag bor. Men de som bor typ 1 h bort från skolan går upp jättetidigt och åker typ hemifrån när jag vaknar. Visst, jag tycker synd om dem. Det gör jag. Men de verkar vana, och jag tror aldrig att jag skulle kunna vänja mig vid något sådant.

​ses snart igen xoxo H

Likes

Comments

Hej igen 2 minuter senare...

Så det ligger till såhär. Jag är typ intresserad av en kille men han vet inte om det och jag visste inte om det förräns jag träffade honom i igår... My life sucks. Men grejen är att jag vet inte om jag faktiskt är intresserad eller om det bara är menshormonerna som spökar. För om det bara är menshormonerna kommer det vara över lika fort som de hände.

Jaja nu ska jag dö(aka sova) godnatt xoxo H

Likes

Comments

Hej alla som faktiskt har lyckats sig ta sog in på den här bloggen...

Jag vet inte hur man bloggar och jag vet egentligen inte vad jag vill skriva om. Jag tror att jag vill använda denna blogg för att kunna skriva av allt jag tänker. Det kanske låter lite cliche, och jag vet att alla andra som bloggar typ gör samma sak men jag tänker väldigt mycket. så kanske kan bloggen hjälpa mig att samla alla mina tankar på ett ställe. Nu kanske alla undrar varför jag kommer skriva mina tankar ute bland det offentliga... Och svaret på det är att jag faktiskt inte vet.

Vi ses nästa gång xoxo H

Likes

Comments