Header

Det finns inget bättre än en trött och gosig Livi.

Min telefon är tillbaka! Min älskade 7:a. Nu ska mitt barn aldrig få röra igen. Kul att man var den första som lämnade in en 7:a på lagning.

Idag har verkligen varit grå. Men har haft en härlig förmiddag. Först på sångstund, sen en lunch hos Frida med Anna. Nu sitter vi hemma och kollar på bolibompa, jag och Livi. Snart är det dags för jobb. Rätt skönt en sån här dag ändå. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Herregud. Nu är Livia snart 15månader. Sjukt. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag levde på den tiden utan henne. Jag var hemma själv idag i ett par timmar. Första timmen var det superskönt. Drog ett avsnitt av Greys Anathomy. Men sen. Då blev det bara tomt och tråkigt.

Alltså hon känns så himla vuxen nu. Och att hon förstår mycket man säger, det märker man. Hon springer till hallen och sträcker sig mot den svarta korgen när hon vill ha en napp. Springer till köksbordet och sträcker sig till fruktkorgen och säger "dääähhh" när hon vill ha en frukt. Det verkar som hon börjar koppla ihop "pappa" med pappa. Än säger hon väl inte direkt mamma. Eööer ja, ibland. Inte lika ofta som pappa. "Nää" är också ett ord som hörs väldigt ofta. Det är verkligen skitkul att hon börjar göra sig förstådd.

Något som är mindre kul är att hon har börjat klättra. På ALLT! Vill inte ens tänka på alla vurpor, bulor och fläskläppar vi kommer få se.

Likes

Comments

Finns det något skönare än att komma hemmfrån ett träningspass, duscha och slänga sig direkt i sängen? Jag ligger här nu och tycker att det nog kan vara det skönaste man kan göra faktiskt. Kroppen blir sådär härligt tung och avslappnad.

Idag har vi hängt på familjecentralen med Noel och Daniela. Levde rövare tills det stängde, då var det inte mycket kraft kvar i dom små kropparna. Med två däckade kiddos rullade vi rill Kingsgården och satt i en hel timme utan barn och åt. Lyxigt!

Likes

Comments

Sääämst på att uppdatera. Men en gång i bland är böttre ön ingen gång.

Jag kan med handen på hjärtat säga att idag va en av dom pissigaste dagarna på länge.. jag fick min nya iphone 7 för cirkus 2 veckor sedan. Idag sprack skärmen. FY.. FAN.. jag har varit så sur och arg på mig själv hela dagen. Så himla typiskt mig..

Likes

Comments

Hujeda mig va veckorna går snabbt nu. Man inte hinner knappt blinka. Har hunnit med 3(!!!!!!!) träningspass bara den här veckan. Varför börja lite lugnt och försiktigt liksom? Tabata extreme, gym och tabata idag.

Har även varit och köpt en vagn till Livi att ha på dagis. Alltså dagis, ordet väcker piss och ångest på samma gång. Det ska bli skönt och jättetråkigt med riktiga vardagen igen. Det är så det alltid kommer att vara sen. Och eftersom det alltid kommer vara så, känns det alldeles för tidigt att börja med dagis och jobb nu till årsskiftet. Fast ändå skönt att få jobba med mina goa arbetskamrater och få en stadig inkomst igen.

Likes

Comments

I lördags bjöd jag in till spel/drink-kväll. Ett gäng festsugna brudar kom hem och vi hade en helt fantastisk kväll, om jag får tycka i alla fall. Hoppas alla andra hade lika roligt. 😄

Och inte kunde dom komma tomhänta heller, så en redig 25-årspresent fick jag. TACK! Jag älskar plånboken och parfymen är som klippt och skuren för mig.
Fina vänner ❤️

Likes

Comments

Vilken otroligt mysig helg vi hade i Tällberg. Bubblade, badade, fick arommassage, åt gudomlig mat, sov och umgicks. Bara jag och min andra hälft. Så himla lyxigt.
Kvalitétstid. Det behöver man ibland som småbarnsförälder, även fast man inte tror sig behöva det.

Sitta vid middagen och prata i evigheter om sin fantastiska dotter. Åka hem i bilen och båda två längtar enormt efter att få kramas med lillskrutta igen. Alltså finns det en härligare känsla än att komma hem till sitt barn? Tror inte det.

Likes

Comments

Idag har vi lämnat trollet hemma med sin faster Maria. Jag och Andreas är påväg till Tällberg för en spahelg. Typ nyp mig i armen eller något. Jag kommer att njuta och soooova! Sitta vid matbordet i evigheter utan någon som rycker en i byxbenet, när hände det senast?

Återkommer väl när det bär av hemåt igen :)))

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen och kollar igenom helt magiska bilder från Leijon's bröllop och har den finaste kärlekslåten i öronen. Alltså, jag bölar. Tänk att det finns så mycket kärlek i bilder och musik att man kan bli helt bölig. Och kär.

Idag har jag och Frida gjort Marieberg på förmiddagen. Snabbt och smidigt med två snälla barn. Fick väl inte jättemycket med mig hem, men ett par hängselbrallor till Livi kunde jag inte låta bli. Svincoola!!

Likes

Comments

Såhär ser vardagarna ut mest hela tiden. Gos och häng på åstigen.

Jag är så lyckligt lottad att ha så många andra fina vänner som är mammaledig samtidigt som jag. Vet inte vad vi skulle göra utan er. <3

Idag har vi plaskat på badhuset med Daniela och Noel. Alltså vattendjur till barn har vi, jättekul!

Likes

Comments