Header
View tracker

Fråga din partner och skriv exakt så som dom svarade, och följande svar blev;

1. Vad brukar jag alltid säga till dig?
- Ska jag svara på det? Jag vet inte

2. Vad gör mig lycklig?
- Greys anathomy. Livia

3. Vad gör mig ledsen?
- Greys. Och när jag är dryg och tvär.

4. Hur får jag dig att skratta?
- det får du aldrig. Geografi

5. Hur var jag som barn?
- Adhd-aktig

6. Hur gammal är jag?
- 25.

7. Hur lång är jag?
- 165. (169)

8. Vad är min favoritsysselsättning?
- ja vet inte. Fika?

9. Vad är jag jättebra på?
- o va mamma.

10. Vad är jag inte så bra på?
- hur många grejer vill du ha?

11. Vad jobbar jag med?
- willys. Kassörska, frontare

12. Vad är min favoritmat?
- sushi

13. Varför är du stolt över mig?
- För att du är min tjej

14. Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara då?
- elsa i frost

15. Vad gör du och jag tillsammans?
- Ingenting, haha!

16. Vad är likt mellan dig och mig?
- Humöret(?!?!?).

17. Vad är olikt mellan dig och mig?
- Humöret, haha!

18. Hur vet du att jag älskar dig?
- det vet jag inte. Det är så olika det där.

19. Vilket favoritställe gillar jag att gå/åka till?
- marieberg med tora

Haha, läs med en nypa salt. Han är inte känd för att vara seriös den där karln.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Men hörni, det går bra för mitt bloggande. Nu kommer en update om Livis fas i livet. Vilken fas? Jo TROTSFAS. Eller ska man kalla det EGENVILJAFAS.

Nej men påriktigt. Nu testar hon sina päron till fullo. När hon sitter vid matbordet med sin tallrik kan hon kolla på mig, sedan slå händerna i maten och invänta en reaktion. Eller när vi sitter i soffan och hon slår mig och råstirrar för att se hur jag reagerar. Blir jag fnissig testar hon igen, säger jag ifrån lägger hon huvudet på sne och vill komma upp och gosa.

Det är en prövning deluxe. Det är nu den riktiga barnuppfostran börjar, kan jag känna. Nu när hon börjar förstå och göra sig förstådd. Jag tror det är viktigt med ordentliga ramar. En så liten person mår inte bra av att bestämma själv, även fast hon tror det. Det ska vi jobba med. Hur det går återstår att se, men man får inte glömma att vi är hennes föräldrar, inte hennes bästa vänner.


Ska bli kul att läsa detta igen om ett år. Kommer säkert tänka då "- hur fan kunde jag tycka det va jobbigt med 1,5årstrots?!?"

Likes

Comments

View tracker

Befinner mig i Falun. Victoria har haft mig som sin första kund. Hon är en naturbegåvning. Så duktig.

Igår efter jag setat några timmar gick vi mot stan för lunch och shopping. Klockan drog iväg och den där mysiga restaurangmiddagen blev istället ost och kex hemma framför tv:n. Himla mysigt det med.

Idag sätter vi oss på tåget hem och då åker jag ich mannen direkt in till Örebro för mat och bio. Egentid deluxe. Väldigt lyxigt, fast jag saknar min skrutt nu. <3

Likes

Comments

Det finns inget bättre än en trött och gosig Livi.

Min telefon är tillbaka! Min älskade 7:a. Nu ska mitt barn aldrig få röra igen. Kul att man var den första som lämnade in en 7:a på lagning.

Idag har verkligen varit grå. Men har haft en härlig förmiddag. Först på sångstund, sen en lunch hos Frida med Anna. Nu sitter vi hemma och kollar på bolibompa, jag och Livi. Snart är det dags för jobb. Rätt skönt en sån här dag ändå. :)

Likes

Comments

Herregud. Nu är Livia snart 15månader. Sjukt. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag levde på den tiden utan henne. Jag var hemma själv idag i ett par timmar. Första timmen var det superskönt. Drog ett avsnitt av Greys Anathomy. Men sen. Då blev det bara tomt och tråkigt.

Alltså hon känns så himla vuxen nu. Och att hon förstår mycket man säger, det märker man. Hon springer till hallen och sträcker sig mot den svarta korgen när hon vill ha en napp. Springer till köksbordet och sträcker sig till fruktkorgen och säger "dääähhh" när hon vill ha en frukt. Det verkar som hon börjar koppla ihop "pappa" med pappa. Än säger hon väl inte direkt mamma. Eööer ja, ibland. Inte lika ofta som pappa. "Nää" är också ett ord som hörs väldigt ofta. Det är verkligen skitkul att hon börjar göra sig förstådd.

Något som är mindre kul är att hon har börjat klättra. På ALLT! Vill inte ens tänka på alla vurpor, bulor och fläskläppar vi kommer få se.

Likes

Comments

Finns det något skönare än att komma hemmfrån ett träningspass, duscha och slänga sig direkt i sängen? Jag ligger här nu och tycker att det nog kan vara det skönaste man kan göra faktiskt. Kroppen blir sådär härligt tung och avslappnad.

Idag har vi hängt på familjecentralen med Noel och Daniela. Levde rövare tills det stängde, då var det inte mycket kraft kvar i dom små kropparna. Med två däckade kiddos rullade vi rill Kingsgården och satt i en hel timme utan barn och åt. Lyxigt!

Likes

Comments

Sääämst på att uppdatera. Men en gång i bland är böttre ön ingen gång.

Jag kan med handen på hjärtat säga att idag va en av dom pissigaste dagarna på länge.. jag fick min nya iphone 7 för cirkus 2 veckor sedan. Idag sprack skärmen. FY.. FAN.. jag har varit så sur och arg på mig själv hela dagen. Så himla typiskt mig..

Likes

Comments

Hujeda mig va veckorna går snabbt nu. Man inte hinner knappt blinka. Har hunnit med 3(!!!!!!!) träningspass bara den här veckan. Varför börja lite lugnt och försiktigt liksom? Tabata extreme, gym och tabata idag.

Har även varit och köpt en vagn till Livi att ha på dagis. Alltså dagis, ordet väcker piss och ångest på samma gång. Det ska bli skönt och jättetråkigt med riktiga vardagen igen. Det är så det alltid kommer att vara sen. Och eftersom det alltid kommer vara så, känns det alldeles för tidigt att börja med dagis och jobb nu till årsskiftet. Fast ändå skönt att få jobba med mina goa arbetskamrater och få en stadig inkomst igen.

Likes

Comments

I lördags bjöd jag in till spel/drink-kväll. Ett gäng festsugna brudar kom hem och vi hade en helt fantastisk kväll, om jag får tycka i alla fall. Hoppas alla andra hade lika roligt. 😄

Och inte kunde dom komma tomhänta heller, så en redig 25-årspresent fick jag. TACK! Jag älskar plånboken och parfymen är som klippt och skuren för mig.
Fina vänner ❤️

Likes

Comments

Vilken otroligt mysig helg vi hade i Tällberg. Bubblade, badade, fick arommassage, åt gudomlig mat, sov och umgicks. Bara jag och min andra hälft. Så himla lyxigt.
Kvalitétstid. Det behöver man ibland som småbarnsförälder, även fast man inte tror sig behöva det.

Sitta vid middagen och prata i evigheter om sin fantastiska dotter. Åka hem i bilen och båda två längtar enormt efter att få kramas med lillskrutta igen. Alltså finns det en härligare känsla än att komma hem till sitt barn? Tror inte det.

Likes

Comments