I sneaker kulturen idag finns det ett ständigt problem! detta problemet är fakes. Den vanliga personen kanske tycker att fakes borde inte vara någon fara. Men för privat personer eller företag. En sneakerhead är en person som har en passion för sneakers så du vet när jag använder den termen i denna text. Det som händer när en person säljer en fake till en person och personen tror den är riktigt det kan lura många folk och leda till större konsekvenser, om en person inte får en legit check med andra ord en autentisering av skon så kan personen som köper skon bli lurad upp till 5000 kr.Om du undrar varför jag sätter en sån dyr sko för det är vad en ganska vanlig sko som folk bli lurad på som är lättast att bli fakead som heter Yeezy 350 boost. I sneaker kulturen betyder detta mycket väldigt mycket för att om det finns så många fakes så man vet helt inte om vad som är riktigt och vad som är fake om du inte har med ett sneaker proffs som kan se vad som är fel och vad som är fake. Saken är också att folk vet ju inte om dom har riktigta eller om dom har fakes för det finns så lite skillnad från dom riktiga och fakesen.

Fördelarna med fake skor är att en person som inte har råd med en riktig sko som kostar 5000kr kan köpa en för 400 kr som är likadan och dom kan känna att dom har en snygg sko som inte är så dyr. Som jag sa så har dom säkert inte råd med dessa dyra skorna som kostar 400-500 kr som är likadan. detta är ju bra för den låg inkomst kunden

detta är en jämförelse på en sko som kan kosta upp mot 7000 kr och det är ju ingen skillnad igentligen 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotboll är en väldigt känd sport i hela världen. Det är många som älskar sporten och bara njuter av att få titta på matcherna, men det finns även folk som bara vill förstöra och slåss. Dem huliganer som vill slås kan förstöra matcher så dem måste avbrytas. Huliganerna brukar tända bengaler det är som en pinne som sprutar eld och rök. När man tänder en bengal så ryker det jätte mycket och det kan täcka hela planen så man måste skjuta upp matchen.

Det skulle vara mycket bättre om alla bara tittade och njöt av matchen istället för då skulle man inte behöva avbryta dem. När man måste avbryta så kan det bli väldigt tråkigt för dem som faktist vill se matchen. Dem får då inte njuta av matchen som dem verkligen ville se.

Ibland kan det till och med gå över gränsen och bli farligt. Det är vissa som blivit skadade på grund av huliganer som har slagit och misshandlat vissa normala personer som bara vill se och njuta av matchen. Detta har ibland gått så långt så att vissa har blivit ihjäl slagna av huliganer. Det skulle vara så mycket bättre om alla bara kunde sköta sig så kanske allt kunde bli bra

Text av: Linus Isaksson​

Likes

Comments