FUNDERINGAR

​Satt alltså och skrev ett inlägg (detta) om att jag ville flytta till Stockholm och så försvann texten??? 

Alltså ibland vill jag bara be Nouw att avgå för denna sida känns inte alltid som den mest ultimata att blogga på p.g.a innehåll i inläggen har en tendens att försvinna när man som minst anar det...

​Skrev i alla fall att jag just nu är inne i en period då jag verkligen vill flytta till Stockholm! Tror det hade passat mig alldeles utmärkt att bo där, relativt stor stad (väldigt stor stad för att vara Sverige) och massor av saker att göra! 

​Hoppas på att kunna åka dit inom en relativt snar framtid, kanske nästa år?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

VARDAG & GALENSKAPER

Var någon som undrade varför jag ''slutat blogga'', vilket jag som ni säkert förstår inte har. Jag uppdaterar när jag känner för det helt enkelt. Varit hemma från skolan nu de senaste dagarna p.g.a fruktansvärt trött och tung i hela kroppen, orkar knappt pallra mig ut till busshållplatsen vilket är max 100 meter eller så...

Har i alla fall klämt en bit pizza med stark sås, var rätt gött. Har på tal om de senaste dagarna, eller ja, snarare senaste nätterna drömt hela sjuka saker. Inatt drömde jag till exempel att jag var och tatuerade mig i ett köpcentrum och gud vet vad.

Skrev igår på Snapchat (jag var uttråkad och ville skoja okej) att jag letar pojkvän och att det gick bra att maila mig vid intresse. Det roliga är att jag faktiskt fick mail. Nya mail i inkorgen kan alltid vara spännande, ett av dem var dock väldigt snuskigt... hmm.

Likes

Comments

KRÖNIKOR

När det känns som att allting rasar samman. En krönika om hur det känns när det känns som att allting rasar samman. En krönika om hur det kan vara med att leva med diagnoser som Aspergers, ADD och ADHD. En krönika om när minsta lilla plötsligt förstör en hel kväll.

___________________________________________________________________________________________

Jag tog aldrig någon bild där jag satt på bänken på stationen med tårar i ögonen. Men det spelar egentligen ingen roll. För bilden av mig själv sittandes där har ändå likt förbannat etsat sig fast i mitt huvud.

Jag satt alltså där, på en bänk, i mina tajta jeans. Tårarna rann nerför mina kinder och jag tänkte automatiskt att satan nu blir nog mascaran förstörd.

Som om det spelade någon roll. Vi skulle ändå inte ses. Vad spelade det för roll att min mascara hade runnit ner under mina ögon? Vi skulle ju inte ses. Och även om vi skulle ha träffats, vad fan hade det spelat för roll att jag hade mascara under ögonen? Vi skulle ju ändå bara ha legat.

Jag lever med diagnosen Aspergers-syndrom. När jag gjorde min utredning hösten/vintern 2015 hade jag länge trott, ja, varit så gott som helt säker på att jag har ADD och jag säger fortfarande att jag har ''icke diagnostiserad ADD'', men det är alltså Aspergers-syndrom som är min diagnos på papper.

Men åter den här kvällen, när jag satt och frös på stationen med tårarna rinnande längs ner för kinderna.

Jag hade tagit bussen hemifrån strax innan sex. Tanken var att jag skulle ta ett tåg från stationen strax över sex. Men så blev det inte. Istället satt jag där på bänken utanför Pressbyrån med tårarna rinnandes och såg tåget glida in på stationen för att, ett par minuter senare, försvinna. Och det var lite där och då jag kände att allting rasade samman.

Jag antar att det är så det är att leva med en diagnos. I alla fall är det så för mig att leva med just min (och många andras) diagnos. Minsta lilla småsak som att planer förstörs kan bli värsta stora grejen och det är väl lite där och då det känns som att allting bara rasar.

Likes

Comments

SEX & SAMLEVNAD

Var på UMO idag, kände att det var dags för det. 

Min väska var bokstavligt talat fullproppad när jag åkte hem. Herre jösses vad ''bra-att-ha-stuffs'' jag fick med mig hem. Typ preventivmedel, broschyrer och glidmedel! YAS. Det ni!

Har jag sagt att jag älskar UMO? För att inte tala om RFSU! Alltså, jag älskar RFSU. RFSU i mitt 💗

Inte sponsrad eller så, men vid intresse för samarbete får ni på RFSU gärna maila mig på hylses@outlook.com eller DM:a mig på Instagram @ hylses 😉👐

Men nu till något helt annat. Tinder! Jag förstår mig inte på killar som har flickvän (alltså de har på riktigt bilder på sig och flickvännen på Tinder?)  och hänger på Tinder? Vad gör ni där människor?

Tinder är ju liksom för helvete mer eller mindre ökänd som ''knull-appen''. För övrigt så började jag skriva med en kille på Tinder idag. Han är från Nederländerna så fick alltså skriva på engelska. Men engelska suger men jag tror i alla fall han förstod vad jag menade när jag skrev att jag äter, sover och onanerar när han frågade vad jag vanligtvis gjorde om dagarna.


Likes

Comments

FUNDERINGAR, VARDAG & GALENSKAPER

God kväll allesammans! Kan säga att det var inte igår man badade. Var sen nu och alltså ja fy vad skönt det var, rena rama drömmen.

För övrigt så hade mitt liv varit rätt bra om det inte varit för otyg till människor som borde bo på psyket. Kan ju säga som så att något är fel på somliga människor. Vet inte hur länge jag orkar detta...

Likes

Comments

God morgon! Är verkligen väntans tider just nu för min del om man säger så. Väntar på svar på jobbansökan och likaså på intresseanmälan på lägenhet. Eller ja, lägenheter snarare då jag ''satt upp'' mig på ett par stycken nu som jag ännu inte fått svar angående.

Men nu till något helt annat! Vårt ibland väldigt fuckade samhälle. Ni har säkert hört om Tova Helgesson och hennes före detta kille, och alltså säger bara fy fan.

Tjejer och kvinnor ska behandlas med respekt, och likaså män givetvis men tyvärr är det betydligt vanligare att det är just tjejer och kvinnor som blir utsatta och det är så jävla äckligt och fel!

En annan sak, angående det jag tog upp i videon igår, (https://www.youtube.com/watch?v=VKwZCSk7BLU) som jag också tycker är väldigt fel är det här med att tjejer inte ''ska'' lägga upp bilder på internet där de har lite kläder på sig. Alltså va, menar som kille kan man ju för helvete lägga upp bilder med lite kläder utan ''att någon bryr sig'' men som tjej gå det ju fan inte för sig.

Blir så trött på samhället vi lever i...


Likes

Comments

VARDAG & GALENSKAPER

Hej!!

Nu var det en vecka sedan jag bloggade. Tiden går så fort! 

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat, och alltså jag har känt att jag behövt lite tid att fundera över vad jag vill och så. Men nu är jag här och är hur pepp som helst på att blogga!

Om jag ska skriva lite angående de senaste dagarna så var gårdagen okej, fredagen var skit och i torsdags hade jag en sjukt bra dag i Karlshamn med Julia!

Vi var först inne på H&M (köpte dock inget) och sedan snurrade vi runt i stan och letade efter Good Guys. När vi äntligen hittade studion fixade jag ett presentkort till mig själv (för att lägga undan pengar till min kommande tatuering).

Därefter åt vi på en super fin Thai och sedan blev det in på Hemmakväll innan hemfärd!

I torsdags var alltså en sjukt bra dag! 

Nu ska jag ladda upp en video på Youtube 🙌


Likes

Comments

FUNDERINGAR

Nouw borde inte tillåta mig att blogga när jag är så här pass (över)trött för då vet man aldrig vad jag kan slänga ur mig, haha!

Men ja, det kanske är då min uppdatering blir som roligast? Skulle nästan gissa på det faktiskt! Jag har en tendens att vara ganska social av mig på morgnarna, men alltså, när jag är övertrött blir jag något extremt social av mig, HAHAHA.

I vilket fall så är jag jättepepp på att starta en ny kategori här på bloggen och/eller en serie på Youtube under namnet ''Lovisas sexualkunskap''.

Hade ni tyckt det varit kul? Rösta nedan!

Likes

Comments

Instagram @hylses