Header
VARDAG & GALENSKAPER

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Just nu är jag inne i en sådan period där jag kan vara helt nere och ledsen ena stunden, känna mig fine (''fine'') andra stunden och sedan vara helt nere igen. Men jag vet ju att det är en period, att det kommer bli bättre...

Har också insett att jag kommer att behöva göra ett tufft farväl, det är nämligen som så här att helgen som kommer ni kanske tyvärr kommer bli min och Mackes sista.

LOVISA VEM FAN ÄR MACKE BHLJGFEKL?

För att ingen ska missförstå mig nu och tro att jag ska säga farväl till en människa (vilket jag verkligen inte hoppas jag komemr att behöva) så är Macke alltså då min kära Macbook som eventuellt kommer att komma till en ny ägare inom en framtid eller vart fan den nu kommer hamna, men känns i hjärtat gör det i alla fall.

Sen är det annat som känns i hjärtat också... men aaaa 🌹


Likes

Comments

Hej fina människor!

Har insett att jag lär köpa nya kläder snart haha. Jag var verkligen en sådan som gillade att shoppa förut, men nu? Nja, sällan mina pengar går till annat än mat haha. Men nu har jag alltså då insett att nya kläder är mer eller mindre ett måste.

Jag är expert på att ha så pass oordning på mina kläder att jag inte hittar de, strumpor och trosor har en extra tendens att ''försvinna''

Visst, strumpor tycker jag är skitsamma egentligen (är mest min mamma som påpekar att jag lär ha strumpor) men själv bryr jag mig inte så mycket om strumpor haha, kan lätt gå utan mitt i vintern, fryser inte så mycket ändå.

Men underkläder har jag ju liksom gärna på mig! Känner att jag behöver nya string, så vette fan om man ska inhandla det snart? Känner att jag borde ha på mig en BH också, ni vet mina tuttar är ju så stora att jag får ont i ryggen utan, får väl operera de mindre.

För att ta upp livet i allmänhet så känner jag att jag fuckat upp att lite, min mobil är halvt sönder, jag spiller ut saker och min skolgång har gått ut helvete!

Just det, mitt bankkort kan jag knappt använda heller p.g.a spillt kaffe på det, askalas! Så nu sitter jag här skithungrig p.g.a inte kunnat handla och har inte ens margarin i kylen HAHAHA. Hade en Risifrutti som gått ut i datum, så den fick jag slänga.

Likes

Comments

Jag är ingen drama queen ​​men tyvärr är inte drama helt uteslutet från mitt liv ändå haha. Detta blev rätt tydligt igår kväll. ''The drama of Hylses''... ​eller? 

​Haha nej men. Tjejer och killar i min ålder eller äldre nämner ibland mig i samband med min blogg för att berätta att de läst den eller ställa frågor, jag ska vara ärlig och säga att jag kan bli rätt ställd (eller vad man ska säga) då jag gärna vill intala mig själv att när jag träffar nya människor så är det människor som typ inte vet något om mig... 

Men så visar det sig att de på ett eller annat sätt redan vet vem jag är genom sociala medier? Jag har dock inget emot att folk är nyfikna, det är liksom helt lugnt för mig. 

Jag är ingen människa som brukar kategorisera människor men tyvärr upplever jag ett väldigt annorlunda bemötande när det kommer till jämngamla/äldre läsare och yngre läsare/följare. 

Har märkt av att många yngre tyvärr inte riktigt vet vad det ska säga och hur de ska uttrycka sig, vilket jag tycker är jättesynd. Men jag kan faktiskt samtidigt förstå detta, eller jag vill gärna intala mig att jag kan förstå det till en viss del... 

Jag är nämligen själv super inåtriktad själv, har t.e.x aldrig vågat gå fram till någon, ta bild med någon eller så, ja ni förstår. Så ja, jag är rätt imponerad att en del en vågar springa efter mig haha? Helt sjukt. Dock känner jag tyvärr att jag inte riktigt kan bemöta er på ett bra sätt när det bli så här, att ni tisslar och tasslar och sedan skyndar er ifatt när jag är förbi?

Jag förstår att ni blir ursäkta, jag ​vet ​att ni är väldigt unga, att det kanske är en ''jätterolig'' grej när det nämns ''provocerande grejer'' på sociala medier och att det här med många följare och så där kan vara ''häftigt'', förstår ni hur jag menar?

Men hör ni, om ni vill prata med mig och ha min uppmärksamhet, kom fram till mig utan att skapa kalabalik. Jag vill inte se att någon ramlar eller liknande bara för att ni ser mig och vill ha min uppmärksamhet. 

Tack! 

Likes

Comments

I ett nedsläckt rum ligger jag halvnaken och ensam såklart. Vad annars liksom haha.

Vaknade strax innan kl 12 idag och somnade någon gång innan 01 så blev några timmars sömn. Var dock inte speciellt pigg när jag vaknade utan det kom först nu, precis lagom till jag tänkte ta en power nap.

Likes

Comments

INFORMATION, VARDAG & GALENSKAPER

Hej på er!

Hade inte tänkt skriva detta alls då det inte känns aktuellt men att skriva av sig lite kan ju vara skönt! Imorse damp det ner ett mail angående en lägenhet i inkorgen. Och alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Som sagt känns inte detta aktuellt då det är en bostadsrätt och det i allra första hand är en hyresrätt (tror det heter så haha) jag är ute efter.

Men som ni vet så vill ju jag verkligen flytta till eget! Denna lägenhet är en etta, minns inte riktigt på hur många kvadratmeter men den är ju inte stor, så mycket vet jag ju. Jag känner att en etta på ca 45 kvadratmeter hade varit det perfekta för mig!

Min vi får se, det ser tyvärr inte ljust ut för hoppet om den här lägenheten, men jag ska stämma av med min rådgivare (läs: mamma) och klura vidare. Kram på er!

Lånad bild.

Likes

Comments

DEBATT-INLÄGG-ISH


Hon kanske aldrig sa nej, men fråga dig själv, sa hon ja? Ville hon verkligen?

Ni kanske förstår vad jag syftar på med rubriken. Våldtäkt. Att sex utan samtycke är en våldtäkt är ju givet. Sex utan samtycke är en våldtäkt. Och det är så jävla jobbigt att skriva detta, men jag vill och tänker skriva detta. För min, och alla andra tjejers skull.

Det är aldrig okej oavsett om våld är inblandat eller inte. Jag tror det handlar mycket om att stämma av situationen. Att inte dra fram kuken efter fåtal minuter av vad som ska föreställa ett ''förspel'' för att sedan dra av, eller i alla fall försöka och visa antydan till att vilja klä av henne för att sedan bara köra in kuken så där.

Jag har alltid tänkt på en våldtäkt som brutalt sex utan samtycke. Jag tror vet att det inte alltid behöver vara så där... ja, så där våldsamt. Att en våldtäkt kan ske helt lugnt. Alltså rent utåt sätt. Men för det behöver det inte kännas rätt. För det behöver det inte vara rätt.

För, så är det ju det här med vad man känner. Och att känna att det, rent ytligt sätt kan vara sex med samtycke, men att ligga där och göra en jävligt svag, men ändå ack så jävla befintlig ansträngning att vilja flytta på sig, att inte vilja fortsätta, att titta bort och verkligen försöka hålla tårarna inne... Det är inte så där jävla jättekul.

Killar, män, snälla, fråga er själva, om ni så redan gör det, en gång extra, vill hon verkligen? Nej, alltså, hon kanske inte sa nej men sa hon ja? Ville hon? Snälla, stäm av stämningen ordentlig, eller, kanske absolut allra bäst, fråga rakt ut; vill du, eller vill du inte?

Jag kan inte garantera att alla tjejer kommer att vara ärliga och svara nej om du ställer frågan, men jag kan garantera att de absolut flesta kommer att svara nej om de inte vill.

Så snälla, jag ber er, backa tillbaks lite grann innan det eventuellt ''är dags'', kolla av om hon vill och svarar hon nej, acceptera det, så slipper vi det som alla tjejer, och säkerligen majoriteten av er killar också, egentligen vill. Ja, vi slipper alltså det vidriga faktum att en sexakt inte bara blir en sexakt utan också en våldtäkt.


Likes

Comments

Hej på er! Tänkte skriva lite om livet i allmänt. Just nu har jag en sådan jobbig mensvärk, ont i ryggen och så och sugen på cola är jag så tur jag handlade det innan haha, så jag kan knäppa en burk nu 👌

För övrigt längtar jag sjukt mycket till eget nu... längtan har verkligen blivit ännu mer påtaglig än innan, att få komma hem till sitt eget hem, att kunna fixa hur man vill. Jag tror det kommer bli skitskönt!

Visst, jag tror att jag kommer att sakna det här med att inte bo själv till en viss del, dock tror jag att den till absolut största delen kommer bli hur skönt som helst. Jag tror det kommer bli bra (det bästa) för båda mig och pappa att/när jag bor i egen lägenhet. 

​Nu ska jag snart äta mat och fortsätta kolla på Bonde söker fru med min ryggvärk 👉


Likes

Comments

Det gör så jävla ont.

Det gör så jävla ont att veta att han kanske inte vill. Eller vet det gör jag ju inte. Men tanken på att han kanske inte vill. Men jag kan inte leva i drömmen om att det någon gång kommer att bli vi om jag inte känner att det kan bli så. På riktigt. Jag vill så gärna, men när jag skriver detta finns inte hoppet där.

I min mening handlar mycket om att ta och ge. Jag kan, tänker och kommer inte att vänta på något som kanske aldrig händer. Det är skitjobbigt att skriva detta, det är det verkligen. För det har varit så fruktansvärt jävla fint. Att veta att man är omtyckt. För det tvivlar jag inte en endaste sekund på, det vet jag.

Men hur jävla gärna jag önskar att jag, här och nu, kunde säga att det gjorde det, så räcker det inte. Det gör inte det. Jag kan inte leva kvar i en dröm om jag vet att den aldrig kommer att bli sann.

Det har varit som en vinst på lotto att få känna så här för någon, att få känna det där zoo:et i magen och att få känna den där längtan. Men ikväll känner jag inte så. Ikväll känner jag mig förbisedd. Och när jag känner så här finns inte hoppet där.

Men, men oavsett vem han är bakom mobilskärmen som jag fått glädjen att se honom genom en hel del kvällar och nätter vid det här laget, så vet jag att det där, hela grejen med att, om det så bara skulle kunnas liknas som ett allvarligt skämt, ''få vara hans'' har varit något alldeles särskilt.

...

Likes

Comments

Hej på er!

För er som inte vet så bor jag med min pappa i Ronneby, Blekinge. Jag har bott här till och från (mer och mer med åren) i 8 år (blir 9 år i december) och hör ni, det är som så här att jag känner verkligen att det är dags att flyga ur boet och hitta något ''eget''. Eller rättare sagt, jag vill hitta någon att bli inneboende hos/sambo med.

Nu menar jag inte att jag hux flux ska skaffa en partner att bli sambo med, utan någon att bo hos/med helt enkelt. Jag har funderat mycket och nu den senaste tiden har tanken slagit mig på att jag vill bo i en större stad, Karlshamn, Karlskrona eller huvudstaden.

Som sagt känner jag att det är dags att flyga ur boet och flytta hemifrån! Jag och min pappa har precis som alla andra våra personligheter, vi är lika på vissa plan och olika på vissa. Även fast vi bor i en trea med plats för oss båda känner jag att han behöver space vilket han även själv uttryckt.

Jag har lagt upp en annons på blocket angående att bli inneboende hos någon som ni hittar här: https://www.blocket.se/vi/71093902.htm


Likes

Comments