Header
View tracker

Foto - Självporträtt , Foto - Ätbart

God förmiddag! Själv har jag varit vaken till och från sedan klockan tre inatt. Kul va? Men som tur är kunde jag skriva lite med Andreea som bor i USA och som fortfarande var vaken. Hon gjorde det lite enklare. Tror jag somnade om igen vid femtiden och sov till halv tio. Något som var riktigt skönt! Såhär på förmiddagen har jag ätit en god frukost och läst tidningen. Låter gammalmodigt men sant. Vet inte riktigt hur jag ska göra med Olle idag som ska följa med ut till Björklinge, men han slutar skolan vid tjugo i tre och hans lokalsinne är sämst. Därför tvekar jag på att han faktiskt kommer hitta till busshållsplatsen. Nu ska jag sätta fart och göra mig iordning. Hoppas ni får en kanonbra dag!

Kram Tilda ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tilda

Tired...

Skäms hur dålig uppdatering jag har på bloggen nuförtiden. Skandal! Ska verkligen försöka bättra mig, men först måste jag hitta en sporre till vad jag vill skriva om. Idag lämnade jag alla goda brukare som jag jobbat åt och det var väldigt tråkigt. Jag har verkligen trivts som handen i handsken på den här praktikplatsen och jag vill inte tillbaka till skolan och möta alla dess krav. Idag har jag hunnit med ett varmt bad på förmiddagen innan jobbet. Guldkant på vardagen helt enkelt! Nu ska jag lägga mig och sova inför en spännande morgondag ute i Björklinge hos min kusin Sanne för bakning av julgodis. Ska bli så kul! Sov så gott!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

View tracker

Tilda

Här får ni er en lite tjuvtitt på vårt vackra kök!

God morgon! Själv har man varit vaken sedan klockan sex då jag var "pigg som en lärka" i detta påstående menar jag att kroppen var utvilad men inte mitt psyke. Därför har jag nu på morgonkvisten legat här i sängen och bara myst. Jag har även fixat lite av mina APL-papper som jag ska lämna tillbaka till skolan när jag kommer tillbaka nästa vecka. Annars har jag bara legat här i min alldeles egna säng och myst. För jag börjar trots allt inte först än vid klockan ett idag. Snart ska jag kliva upp och äta frukost men innan dess ska jag fixa lite papper.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Ätbart
You know...

Älskade grötfrukost morgnar!

God förmiddag! Här ligger jag på mitt sovrumsgolv. Någonting som jag saknat när vi bodde i husvagnen. Jag är lite speciell på det viset. Mamma är iväg nu så jag är ensam hemma och njuter. Inget illa ment mamma! På morgonkvisten har jag ätit den här goda frukosten och sedan hjälpt till att fixa lite här hemma. Nu spelar jag musik och ska snart sminka mig. Varför inte njuta och ta det lugnt när man väl kan? Jag hoppas ni får en bra dag!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Självporträtt

Hej! Bjuder på två oseriösa självporträtt från helgen. Den här dagen har varit så lång. Vaknade första gången vid 12.31 nästa vid 02.45 därefter pigg som en lärka vid 04.12. Jag låg förbannad i sängen i två timmar innan jag lyckades somna om och sova två timmar till. Det finns inga ord som kan förklara den frustration man bär på när det inte existerar någon annan vilja än att få sova gott om nätterna. Människor som inte gått i liknade fotspår som jag kommer aldrig förstå betydelsen av sömn såsom vi gör. Sömn är det viktigaste för oss och det som hjälper kroppen i sin helande process. Men när det håller på som jag gör om nätterna förstörs det lugnet i kroppen och jag hamnar ur balans. Utöver det har jag shoppat med mamma och varit på Pepparn en näst sista gång. Vill verkligen inte tillbaka till skolan då jag trivs otroligt bra på min praktikplats och på Pepparn. Jag vill inte sitta i en skolbänk med en massa krav som ställs på en. Jag vill vara fri. Men det kan jag inte vara än. Jag är så lycklig nu när jag är på praktiken och jag ses som en viktig person för alla underbara människor som jag möter i verksamheten. Nu ska jag gå ut och ta ett glas med vatten och sedan ska jag sova.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Självporträtt , Träning

Några som låg i kamerarullen som jag tänkte visa. Sedan ett foto som jag tog när jag gick ut till mammas jobb igår.

Hej! Jag sitter hemma vid köksbordet och börjar om 50 minuter, så innan dess ska jag lyssna på musik och platta håret. Min dag än så länge har varit bra! Vid halv elva cyklade jag och mamma till Gränby där vi skulle möta upp min moster för lite julshopping. Vi var där i drygt två timmar innan vi cyklade hem för att äta lunch. Nu är mamma på jobbet och jag är ensam hemma. Vilket är väldigt skönt! Sitter och funderar på vad jag ska ta upp på mitt samtal med psykologen på torsdag. Vill få fram det viktigaste! Ha en fortsatt fin dag!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Självporträtt

Det blev en kort visit nere på praktiken idag. Vi hade nästintill ingenting att göra och det här ledde till att jag mestadels av tiden satt på soffan med min telefon, likaså dem andra i personalen. Därför fick jag gå hem eftersom det inte gav mig någonting! Nu ligger jag på sängen med datorn i knät och funderar över hur min måndagskväll ska se ut. Än så länge är det bara jag, mamma och Olle hemma vilket är mysigt! Men får se när Vera och Thomas kommer hem. Nu ska jag ta det lugnt vilket jag inte hade planerat för denna måndagskvällen.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Ätbart

Plankstek var gårdagens utsökta middag som serverades av Thomas. Familjen Hydfors mästerkock.

Hej! Ligger nu nedbäddad i sängen efter en inaktiv dag. Då jag varit aktiv har jag suttit på cykeln då Olle skulle träffa en kompis på TurboAdventures och han hittade inte dit på cykel så jag följde med honom dit. Likaså när han skulle hem då hans lokalsinne är värst än värst. Utöver det har jag bakat en kladdkaka som jag bjöd på när mormor och morfar kom över på en fika såhär på andra advent. Mysigt! Annars har jag bara tagit det lugnt, jobbat lite på min hemläxa som jag fick av min psykolog senast, men annars ingenting. Nu ska jag sätta på min avslappningsmusik och låta kroppen slappna av på riktigt!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Självporträtt

Kära söndagsförmiddag! Visst är det härligt att bara få ligga och dra sig i sängen hela förmiddagen? Det är någonting som jag föredrar utöver allt annat så här på helgen. Jag har trots det ätit en god frukost och umgåtts med min allra käraste bror. Väldigt trevligt! Idag ska jag eventuellt till Gamla Uppsala för julmarknad. Hade tänkt att gå med Vera men så blir det inte. Därför tror jag det blir en promenad ut dit, men får se om det blir så eller inte. Igår eftermiddag var vi syskon hemma hos Noa och Linus för Wii spelande. Vi hade det väldigt mysigt, något som vi bör göra oftare. Nu ska jag sätta fart!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Depression
"Problems are problems. We all make bad choices, it´s just that some of us got different bad choices to make." 
"We carry our prison with us." 
"I wonder if teachers ever realize that some of the students sitting in their class have serious mental illnesses and are collapsing under the pressure they put on them." 
"My life is a constantly battle between wanting to be alone, but not wanting to be lonely." 
It sucks you know. When everything is doing fine then, it crashes again? And the worst part is, I really don´t want to try and put it all back together again, but I have to. 

Likes

Comments

Instagram@tildahydfors

"Do not judge my story after the chapter you walked in on." - Unknown