Header

Hej! Nu är jag äntligen i Sverige igen efter en fantastisk resa. Känslan när man möts av solsken denna lördagsförmiddagen fyller kroppen med endorfiner. Alperna och Österrike levererade som vanligt, dock är det väldigt skönt att vara på svensk mark. Längtar så efter min säng och gymmet, haha. Känns skönt att få komma igång med rutiner igen. Vi är nog framme i Traryd om drygt femtio minuter skulle jag tippa på. Därefter packar vi in våra saker i bilen och styr bilen hem till Uppsala. Ha en fortsatt fin lördag!!

Kram Tilda 💕

Likes

Comments

1.När brukar du gå och lägga dig?

Jag är ingen kvällsmänniska, och eftersom jag tar mediciner på kvällen blir jag trött. Det resulterar i tidig sänggång och det brukar vara runt 20-21.

2. När vaknar du?

Skoldagar vaknar jag runt 06:45-08:00

3. Är du morgonpigg?

Definitivt! Jag älskar tidiga morgnar om man är utvilad såklart. Extra mycket när man får ta en långfrukost tillsammans med familjen.

4. Vad gör du i sängen innan du somnar?

Antingen bloggar jag, tittar Instagram eller skickar GN på Snapchat

5.Vad finns på ditt nattduksbord?

Har inget nattduksbord.

6.Hur är din säng bäddad?

Svårt att förklara eftersom jag inte har någon bild. Men det är det originella tror jag. Täcke, ett överkast och massa prydnadskuddar.

7. Vilken låt är allra bäst att somna till?

Lugn och harmonisk musik, har dock ingen specifik lår som jag tycker om att somna till.

8.Vad är ditt bästa sova gott-tips?

Sov alltid i ett mörkt och svalt rum. Då kommer du sova så mycket bättre än vad du gör när det är ljust och varmt.

9. Vad har du på dig när du sover?

Pyjamas är inget alternativ för mig. No offence men jag sover enbart i underkläder.

10. Hur ser din sovfrisyr ut?

En messy bun slår allt helt klart!!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Allt började i början på 2015, jag hade fått igång min träning och brann verkligen för det. I januari påbörjade jag en LCHF-diet som pågick i drygt två månader. Jag gjorde det här för att jag ville bygga muskler, gå ner i vikt och framförallt för att trivas i min egen kropp. Tyvärr eskalerade det här snabbt. Efter varje måltid kräktes jag upp maten och ångesten var väldigt stark. Jag försökte göra allt i min makt för att få det här under kontroll, men det gick inte. Våren närmade sig och jag blev inlagd i Halmstad på grund av en depressiv episod. Då såg jag ingen möjlighet att lyckas med att bli av med maten och det blev istället att jag åt allt som kom i min väg. Sakta gick jag upp i vikt och efter sommaren då var det helt kört.

Jag började gymnasiet, det resulterade i tidiga morgnar och långa eftermiddagar. Motion var inte längre aktuellt fastän det var det jag allra helst ville. Istället för att kunna gå eller cykla till skolan blev det buss. Jag tappade mycket av min kondition och så fort jag hade pengar på kontot gick jag och köpte en eller två Marabou chokladkakor för att dämpa mina ångestkänslor. Så fort jag krängt i min en helt chokladkaka gick jag direkt till toaletten och gjorde mig av med den. Vissa måltider åt jag, vissa inte. När jag väl åt, åt jag stora mängder väldigt snabbt och sedan vidare rätt in på toaletten.

Vid jullovet hade jag gått upp 15kg på bara några månader. Ångesten blev grövre för varje dag som passerat. Jag hade tillåtit mig själv att min då relativt tränade kropp att gå upp alla de här kilona. Den här ångesten hänger med mig än idag, för jag hatar mig själv för det. För en ätstörning är just vad jag har. Någonting som jag fortfarande har eftersom samma beteende är intrasslat i mitt huvud. Behovet, eller snarare rösten i huvudet som säger till dig att kompensera och se till att väga dig varje dag. Om du gått upp då ska du straffa dig själv extra hårt! Det är så Mia pratar till dig. Fastän allt du själv vill är att ha en sund relation till mat och träning. En ätstörning är inget att leka med.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Österrike dag 1 & 2 

Massor med foton som summerar de två första dagarna här nere i Österrike. Gårdagen var helt underbar. Vår morgon började lugnt och med sång, därefter väntade frukost nere i källaren innan vi laddade upp inför en dag i backen. Väl på plats började det snöa och det var mycket disigt. Men framåt elvatiden hade det klarnat upp och pisterna levererade på nytt, dock en aning sämre eftersom det var plusgrader. Vid lunch satte vi oss på en mysig restaurang och jag tog en gulaschsoppa. Därefter blev det ytterligare skidåkning innan vi åkte ner till ännu en uteservering innan det var dags att vara nere vid bussen klockan fyra. Nu ska jag alldeles strax gå upp och lägga mig då jag är så trött. Men jag hoppas att ni haft en fin dag!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

This or That

Godis / Glass

Smink / Utan smink

Sommar / Vinter

Dansa / Sjunga

Julafton / Födelsedag

Förhållande / Singel

Blå / Rosa

Bok / Tidning

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Tjäna pengar / Få pengar

Hund / Katt

Gina / H&M

Jordgubbar / Hallon

Frukt / Godis

Vatten / Läsk

Twilight / Hungerspelen

Armband / Halsband

Träna / Vila

Pool / Havet

Vaken / Sova

Instagram / Facebook

Dag / Natt

Snygg och fattig / Ful och rik

Läppglans / Läppstift

Dator / TV

Borste / Kam

Blogg / Vlogg

Fotboll / Innebandy

Grönan / Liseberg

/ Jogga

Stockholm / Göteborg

Choklad / Vanilj

Surt / Salt

Gurka / Tomat

Jeans / Mjukisbyxor

Film hemma / Bio

Mascara / Ögonskugga

Melodifestivalen / Idol - Inget av det

Sneakers / Klackar

Brunett / Blondin

Sverige / Utomlands

Komedi / Skräck

Ljus choklad / mörk choklad

Spontan / Icke spontan

Landet / Storstad

Nyttig / Onyttig

Dusch / Badkar

Altan / Balkong

Sola / Bada

Hotell / Tälta

Morgonmänniska / Nattmänniska

Bil / Flygplan

Villa / Lägenhet

Spara / Slösa

Korta naglar / Långa naglar

Nagellack / Utan nagellack

Max / McDonalds

Bägare / Strut

Lullig / Full

Bikini / Baddräkt

Nätshoppa / Shoppa irl

Sms:a / Ringa

Android / iPhone

Canon / Nikon

Högerhänt / Vänsterhänt

Få kuddar / Många kuddar

Ryggsäck / Handväska

Försäkrad / Oförsäkrad

Husdjur/ Inga husdjur

Tidsoptimist/ Pessimist

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Första och andra dagen 

Hej! Hur är det med er hemma i Sverige? Med mig är det kanonbra! Österrike levererar med solsken, härliga pister och solbrända ansikten. Jag ska alldeles strax gå upp till rummet och lägga mig. Behöver få lite struktur på sömnen. Hoppas ni haft en fin dag!

Kram Tilda 💕

Likes

Comments

Januari

Långa härliga promenader tillsammans med dem som betyder mest! Inklusive en skolstart i relativt god form.

Fotograferingar som blev mycket lyckade! Särskilt när det var införskaffat nya kläder från realisation.

Snowboardåkning i Källparken. Många koppar varm choklad med grädde och kanel. Samt avkopplande bad för att minska stressen i vardagen!

BH party i Björklinge hos min moster och kusiner där dem bjöd på mycket gott och många härliga skratt. Samt nya underkläder.

En grötfrukost som blivit allt färre med tiden. Selfie time påväg till skolan med mina Urbanears, som är GRYMMA!! Ännu en härlig promenad i det härliga vädret och min lillasyster Linnéa fyllde 11 år.

Fredagsfys före fredagsmys. Visst är det så man säger? Många grymma passa på Friskis för att fräscha till kroppen. Sedan lite popcorn på det då Olle var såld i sin popcorn maskin.

Selifes, tjejkväll med Sophia med en massa frukt och ett värdigt självporträtt.

En lördag som invigdes med träning och som sedan slutade med lunch på stan tillsammans med en bättre vän, Sophia.

En vackert foto som jag tog påväg till skolan när jag cyklade genom Stadsträdgården. Tapas middag tillsammans med familjen. Ännu ett träningspass och min allra bästa lillebror i Källparken. Kan säga att januari var ganska bra trots allt!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Instagram@tildahydfors

"Do not judge my story after the chapter you walked in on." - Unknown