Header
View tracker

Mellanmål

Här tänkte jag tipsa om mina bästa mellanmål och högst upp på listan ligger frukt. Strax därefter kommer en lite burk kvarg med lite bär och sedan en massa vatten. Finns ingenting som slår det här före eller efter ett träningspass.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

God förmiddag! Hur har er morgon varit? Själv vaknade jag av klockan som ringde vid sex och sedan låg jag och drog mig i sängen innan jag satte fart. Vid tjugo i åtta skulle jag vara hos tandläkaren och därför gick jag hemifrån vid halv åtta. Väl där gick det relativt snabbt och jag kom hem strax efter åtta. Jag packade ihop mina saker och började röra mig mot skolan. Väl där satte jag mig på torget och pluggade lite matte innan nästa lektion börjar. Nu har vi en lite paus och ska snart återgå till samhällslektionen. Ha en fortsatt fin dag!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Träningspass
Selfie
Ännu en selfie

Vecka fyra startar bra, uppe med tuppen och en god frukost innan skola. Jag känner mig pigg och alert tills dess jag anländer till skolan. Då är det som om allting rasar och jag blir hur trött och ångestfylld som helst. Klarar mig genom förmiddagens lektioner med hjälp av min stressboll och behovsmedicin. Vid lunchrasten går jag till matsalen med Elin och Samira innan vi tar en tupplur nere i källaren. När nästa lektion ska börja är jag helt väck, jag säger till min lärare att jag måste gå och vila en stund och går därför till vilorummet. Men först stannar jag hos skolsköterskan för att stämma av läget. Därefter slocknar jag och vaknar när klockan ringer inför nästa lektion. Sista lektionen var svenska och vi ska skriva en rapport om beroende vilket är ganska intressant. Där satt jag och gottade mig med bra information till mitt arbete innan vi slutade och jag fick lov att cykla hem. Väl hemma stod middagen serverad på bordet och jag slog med ner med familjen och åt hemmagjord pizza. Strax därefter cyklade jag och Vera ner till gymmet där vi körde mage och rumpa. Nu halvligger jag i sängen och känner hur jag börjar dåsa bort vilket är positivt. Alltid skönt att lägga sig nyduschad i ett rum som är fyllt med frisk luft utifrån. Sov så gott allesammans!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Nej, nu tänker jag göra någonting som jag aldrig någonsin gjort tidigare. Men jag tror det kan bli kul! Nämligen en Q/A. Ni får ställa vilka frågor ni vill till mig och så svarar jag på dem. Därför, ställ era frågor nedan och när jag har fått ihop några frågor i kommentarsfältet eller via mejl så publicerar jag svaren på era frågor här på bloggen.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Då var den här helgen över och en relativt lugn skolvecka väntar. Har två prov kommande vecka, men ingenting som jag tycker är särskilt svårt förutom matten. Däremot i fredags på mattelektionen så fick vi som inte gjort provet se de som resterande delar av klassen gjort och då räknade jag lite på det och det var inte svårt! Därför hoppas jag på att provet på torsdag är liknande. Imorgon väntar en tre timmars håla och då tänker jag träna oavsett om kroppen skriker av träningsvärk. För det är inte kul att sitta i skolan så länge och det är inte bra för mitt psyke då jag hamnar i en ond spiral när jag sitter och gör ingenting i skolan.

Nej, men vad har jag gjort ikväll då? Jo efter träningen duschade jag och sedan har jag legat i sängen och läst bloggar samt jobbat på ett arbete till skolan och pluggat lite körkortsteori. Samt packat väskorna till imorgon och min stressboll som jag verkligen inte vill glömma hemma då jag saknade den i fredags vid vissa tillfällen. God natt fina ni!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Hej! Hur har er förmiddag varit? Själv vaknade jag vid elva och låg i sängen till halv tolv innan jag pallrade mig upp. Sedan dess har jag ätit frukost och legat i min säng och skrivit klart mitt arbete som ska vara inlämnat ikväll. Det känns väldigt skönt att ha det avklarat så nu har jag resten av dagen på mig att göra vad jag vill. Vera frågade mig om jag ville träna och jag tänker varför inte. När hon har kommit hem ska jag förmodligen träna med henne. Hon och mamma är nog ute och övningskör nu vilket jag hoppas går bra. Nej, om jag skulle sätta fart och plocka undan lite på mitt rum sedan göra mig iordning. Just det, jag köpte det här spelt ovan igår som vi har spelat när vi varit i USA hos våra kusiner. Det var så kul att få spela det här hemma och särskilt när Sophia fick prova på hur det var. Ha det bra!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Vilken fantastisk lördag jag haft! Började den tidigt med kvarg till frukost och tog sedan på mig träningskläderna och cyklade ner till Friskis. Var där i drygt nittio minuter och under tiden hann jag med att springa på löpbandet i tio minuter, ro 1000m och sedan köra mage samt ben innan jag avslutade med stretching. Cyklade till GC för att möta Olle, vi gick in på Hobbex och köpte en sak som han ville ha och sedan handlade vi lite saker till kvällens middag. Väl hemma duschade jag och gjorde mig iordning innan jag satte mig på cykeln igen. Cyklade ner på stan och mötte Sophia. Vi strosade rundor på stan och sedan tog vi en lunch. Spontant köpte jag ett spel som vi sedan gick hem för att spela. Det blev en väldigt trevlig kväll med spel och god mat. Vid halv nio gick jag till bussen med Sophia och nu ligger jag i sängen efter en lång och mycket aktiv dag. Det märks på psyket direkt för tröttheten den är extrem i jämförelse med andra dagar. Nej, nu ska jag försöka sova. Sov så gott!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

God morgon! Sitter just nu nere på Friskis och väntar på Inji. Vi ska träna lite nu på förmiddagen och jag hoppas att det blir ett bra pass. Jag vaknade vid tio över åtta och sedan dess har jag ätit frukost och umgåtts med dem andra hemma. Samt legat och dragit mig i sängen. Men nu ska jag fånga dagen! Ha det så bra!

Kram Tilda 💕

Likes

Comments

Instagram@tildahydfors

"Do not judge my story after the chapter you walked in on." - Unknown