Header
"Do not judge my story after the chapter you walked in on." - Unknown

Vad har hänt sedan senast? Jo, jag har varit inlagd på sjukhus i omgångar igen och sedan har det varit en del fotorundor samt långa härliga promenader i det fina höstvädret!

Det har automatiskt blivit så att bloggen pausas när mitt liv pausas. Det blir som en atmosfär av fokus på mig själv och då kan jag inte riktigt prioritera bloggen och den läggs åt sidan. Men nu har jag valt att plocka upp den igen. Är så tråkigt när det inte blir någon röd tråd i det hela, men jag kan inte styra mitt mående heller.

Idag var jag i skolan, hade matte och svenska. Sedan tog jag och mina fina vänner bussen till brandstationen i Fyrislund. Vi skulle nämligen på en brandövning där eftersom vi läser vård och omsorg. Jag ville så gärna vara med på den men jag var tvungen att lyssna på min kropp som sa att jag skulle få en katastrofal kväll om jag var kvar. Därför gick jag till min mamma vars jobb ligger precis bredvid och åkte med henne hem. Därefter tog jag cykeln ner till gymmet och körde ett spinning liknande pass i 30 minuter, sedan blev det styrketräning för biceps, triceps, axlar och rygg. Känns riktigt härligt såhär i efterhand! Nu ligger jag nyduschad på sängen och inväntar kvällens middag. Vid 18:30 ska jag och min mamma vara nere på UKK på en föreläsning, vilket ska bli väldigt intressant! Hoppas att ni haft en fin dag!

Kram Tilda 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Landskap

Vackra Västerås.

Hej! Helg och vila, ingenting för mig. Jo kanske om jag är sysselsatt hela tiden för jag blir så lätt rastlös när jag inte har något planerat. Den här helgen spenderar jag tillsammans med familjen i Västerås och ja det är en mycket vacker stad som bjuder på många fina vyer. Men så fort jag inte har något för mig eskalerar allt. Var i alla fall en tur till ett köpcentrum med mamma där jag hittade en jättefin tröja. Tänkte visa den imorgon. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen men det blir antagligen spela eller titta på någon film. Ha det bäst!

Kram Tilda 

Likes

Comments

Självporträtt
The lady in red

Tjena! Tjenixen och en massa annat skit. Jag har bannemej haft en utav de bättre dagarna sedan i somras och det är en väldigt härlig känsla. Dock har jag haft en del impulsivitetskänslor som inte är destruktiva men som hör till just min diagnos, emotionell instabilitet.

Men vad har jag haft för mig då? Jo, jag var i skolan i drygt en timme. Mattelektionen gick hur bra som helst och även jag börjar fatta räta linjens ekvation och koordinatsystem. Gött om jag får säga det själv!! Sedan cyklade jag ner på stan och åt lunch tillsammans med några av mina klasskompisar. Det var också uppskattat från min sida då jag sällan gör sånt med kompisar. Hann även med en runda på stan då jag införskaffade mig den här röda tröjan som jag redan är förälskad i.

Nu sitter jag i bilen och är påväg till Västerås. Där ska vi spendera helgen! Något som jag uppskattats väldigt mycket då mina senaste helger har spenderats på psykiatriska avdelningar. Hoppas alla haft en bra dag!

Kram Tilda 

Likes

Comments

Ätbart
Morgonens grötfrukost.

God morgon! Jag sitter redan i skolan då jag inte visste vad jag skulle göra hemma. Så jag bestämde mig för att cykla iväg. Första lektionen idag är matte och sedan har jag psykiatrilektion som jag dock inte vet om jag ska gå på. Den är lite individuell för mig för tillfället, eftersom det kommer väldigt nära inpå min egen problematik. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den kursen än då jag inte vill att det ska skapa mer känslokaos än vad jag redan har. Därför kanske det är bäst att avvakta med den så länge tills dess att jag är mer stabil. Nej nu ska jag gå och se om några av mina klasskompisar kommit. Ha det så bra!

Kram Tilda 

Likes

Comments

Självporträtt

God kväll allesammans! Här sitter jag på min säng efter ännu en lyckad dag. Förvånad över hur mina dippar och dalar formar sig i vardagen. Vissa dagar är jag i ett känslomässigt kaos och andra känner jag mig som vilken tonåring som helst. Idag har det varit en dag då jag känt mig precis som alla andra. Inga bekymmer förutom förkylning och plugg. Men det hör till vardagen. I alla fall, senast jag uppdaterade er satt jag hos frisören och jag är så nöjd med min nya hårfärg. Det resulterade i en fotografering i kväll innan solen gick ner. Blev riktigt nöjd med bilderna också.. Några av dem visar jag ovan och de andra kommer under helgen. Nej nu ska jag lägga mig, börjar tidigt imorgon och måste vara utvilad och laddad för nya tag på mattelektionen.

Kram Tilda 

Likes

Comments

Tre som summerar min dag än så länge.

Hej! Jag sitter just nu hos frisören och lägger en höstig toning i håret. Känns som att det sitter fint denna torsdagseftermiddagen. Har även hunnit vara i skolan på dagens mattelektion. Tycker det är så kul att ha kommit igång med några rutiner igen. Nej nu ska jag dricka lite te och sedan njuta vidare.

Kram Tilda

Kram Tilda 

Likes

Comments

Borderline, Depression, Ätbart
God frukost som Vera gjorde till mig i morse.

Pluggfika i det vackra vädret som hösten bjuder på.

Hej! Bloggen har ekat sedan lördagskväll och det beror på min hälsa. Allt eskalerade och jag kände att jag behövde vård. Därför åkte jag in till psykakuten för vägledning i det mörka. Det slutade med inläggning på PAVA i tre nätter och sedan var det dags att återgå till vardagen igen. Blev utskriven igår och då åkte jag hem, duschade, gjorde mig i ordning och tog mopeden ner till stan tillsammans med mamma för att möta upp min mormor för lunch. Därefter väntade skolfotografering uppe i Ulleråker så jag tog mig dit halvkrasslig som jag är. Har nämligen åkt på höstens första förkylning och det är väldigt kul. Eller inte! När det var klart träffade jag några kompisar innan jag åkte hem för middag.

Idag började jag skolan vid tjugo över tolv och innan dess hann jag med en frukost på sängen framför Grey´s Anatomy innan jag gick och mötte mamma vid hennes jobb för att handla lite mat. Fick med mig två nya dosetter då den ena försvann vid min inläggning i slutet på augusti och den andra gått sönder så var det dags. Hann med en lunch tillsammans med min mamma hemma också och det var rester från gårdagens middag som var fläskpannkaka. Så gott! Tog cykeln till skolan för dagens psykologilektion på sjuttiofem minuter och därefter cyklade jag ner på stan. Satte mig på Espresso House för att plugga lite på psykologiuppgiften som vi fick idag och då unnade jag mig själv en fika innan mitt möte på Unga Vuxna klockan tre. Nu har jag ätit en god middag tillsammans med familjen och min moster. Snart ska jag duscha och göra mig redo för sängen. Hoppas ni haft en fin dag!

Kram Tilda

Kram Tilda 

Likes

Comments

Ätbart
Kantarellfyllda krustader med västerbottenost & två sorters chips.

Hej! Hur har eran eftermiddag varit? Jag har hunnit med en hel del även den här delen av dagen. Var nämligen och handlade tillsammans med min mamma, därefter åt jag lunch innan jag tog mopeden bort till Sophia. Vi var ute på en tur och bara umgicks lite. Det behöver inte alltid vara så perfekt eller välplanerat utan det kan vara väldigt spontant också. När jag kom tillbaka hem efter det har jag umgåtts med familjen samt min mormor och morfar som varit här på middag. Men under tiden har jag brottats med ångest, men det får man helt enkelt leva med. Nu ligger jag äntligen på sängen och ska titta på Grey´s Anatomy. Sov så gott!

Kram Tilda

Kram Tilda 

Likes

Comments

Träning

Hej! Hur har eran morgon varit? Min har varit väldigt lugn. Vaknade strax efter sju fastän jag tog extra medicin igår kväll just för att få några extra timmars sömn. Men icke! Började morgonen med en god frukost, gröt toppat med banan, blåbär, hasselnötter, mandlar och pumpakärnor. Därefter satte jag på mig träningskläderna och cyklade till gymmet. Cyklade på en spinningcykel i 30 minuter och sedan körde jag några övningar för magen. Blev ett lagom pass sådär på morgonkvisten. När jag kom hem var familjen i fullgång. Det var storstädning på g, sedan dess har jag hunnit med att städa mitt rum och tagit en skön dusch. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske pluggar lite svenska. För i eftermiddag/kväll kommer min mormor och morfar hit på middag och då blir det inte tid till plugg då. Ha en fortsatt fin dag!

Kram Tilda

Kram Tilda 

Likes

Comments

Instagram@tildahydfors