Header

Hej på er! Idag fyller min bästavän, min andra halva och en av dom personerna jag älskar mest i världen 18 år! Så självklart har vi firat henne! Vi var några stycken hemma hos henne igår på kvällen och åt tacos, drack drinkar och spela beer pong för att sedan när det närmade sig 12-slaget dra ut till Henriksberg, en bar i Göteborg med takterass och dansgolv för att fira in hennes 18års dag på dansgolvet ( wow, vakten släppte in henne 15min innan hon egentligen var 18;))) ).

Henriksberg var kul, vi spelade lite biljard också ( jobbiga var att jag sög och jag hade sagt att jag var asbra, vilket jag också brukade vara? Inte längre tydligen iaf... ) Sedan vid 02 när Henriksberg stängde gick vi ett gäng till McDonalds för att vissa ville äta, jag var konstigt nog jätte mätt så jag köpte inget. Efter McDonalds så gick vi till KFC för ännu mera mat???? Ännu en gång, jag köpte inget hahaha. Och efter det gick vi till excet och dansade dock var klockan redan 04 då och jag började känna hur tröttheten började komma så jag orkade inte riktigt dansa lika intensivt jag gjort tidigare på kvällen, kände mig mest som en pappa på fest typ hahah.

Men för att summera kvällen så var det god mat, god dricka, bra sällskap och ett fint födelsedagsbarn! Grattis älskling!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments