Header

Hejhej! Tänkte uppdatera lite vad jag gjort sen senast!

Förra lördagen var jag och Lisa och sökte jobb och det verkar som att vi båda kommer få det så det blir kul att jobba med sin bästavän❤ senare på kvällen åt vi tacos och fixade oss för att runt 21 tiden åka in till stan för att fira en vän till Lisa som fyllde 20! Kvällen var ganska oklar och slutade med att jag hamnade i Eklanda med några andra! Men det var kul:) På söndagen tog jag det mest lugnt och framåt kvällen åkte jag in till stan för att träffa Elin, Lisa, Vilma och Jill! Jill som är Elins flickvän bodde på ett hotell så vi chillade lite där och senare följde jag med Vilma hem och vi såg på skräckfilm, mys!

Nu på lovet har jag inte gjort så mycket, i måndags var jag på en tatueringsstudio och pratade lite om min kommande tatuering men efter det har jag mest legat hemma och haft tråkigt:/ Känns just nu som att alla har bättre saker för sig än att träffa mig och som grädden på moset har det vart alla hjärtans dag och det får ju mig att hata kärlek lite extra eftersom jag inte har någon speciell person i mitt liv:( Men det kommer väll förhoppningsvis någon gång! Fram tills dess kommer jag fortsätta dejta massa tindersnubbar som inte vill ha mig egentligen hahah.

Här är lite bilder från det senaste veckorna!

Likes

Comments

Jag läser andra året på gymnasiet, vilket för många inklusive mig själv är det tuffaste året under den skolgång man haft hittills. För mig har 2:an varit så tuff att jag nu står och väljer mellan att ge upp helt och hoppa av eller plocka bort dom två jobbigaste kurserna ur mitt schema! Det andra låter ju mer rimligt, right? Så nu har jag möten med SYV, kurator och mentor om detta och både syv:en och kuratorn tänker som jag men igår kommer min mentor till mig och berättar att jag måste studera på 100% och att jag inte får plocka bort dom kurserna, men vafan tänkte jag, studievägledaren sa ju att det gick? Så rasande som jag var klampa jag in hos henne och frågade vad det var som hände och varför alla säger olika till mig, slutade iallafall med att jag idag fick gå till kuratorn som ska ta mina känslor och tankar kring skolan vidare till rektor och hon ska även säga att hon tycker att det är bäst för mig att få möjligheten att plocka bort dom kurserna så att jag klarar resten utav skolan! Så det är skönt, förhoppningsvis så blir det inte mer hinder för då brister jag nog tillslut..


Men om du själv upplever att du inte klarar att ha alla kurser i gymnasiet så tänk på att du får ha 250p F och ändå ta en examen, så länge de inte är sve, eng, ma eller GA då dom är obligatoriska! Sök upp studievägledaren på din skola så kan säkert dom hjälpa även dig att lägga upp en individuell planeringen för dig och så får du hoppas på att du slipper massa krångel som jag får ha hahah!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Emma och läser andra året på NTI Mediegymnasiet i Göteborg! Där sysslar jag med grafisk design, jag driver även ett UF-företag med mina två kompis Saga & Elina där vi använder oss av våra grafiska kunskaper och gör egen designade prints!

Varför jag väljer att börja blogga är för att jag tycker om att skriva och jag gillar att berätta för folk vad jag gör om dagarna, jag gillar uppmärksamhet ( därav mitt smeknamn hybrisemma hahah . Men för att ni ska få lära känna mig lite bättre så tänker jag göra en väldigt nytänkande idé! Jag ska göra en TAG, det har någon aldrig gjort innan, right?;)


Get to know me:

1. Beroende av?

Smink, sushi & cigaretter ( tyvärr )


2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Jag klär mig redan nu i nästan enbart svart, så svart!


3. Dina planer inför 2017?

Åka till Köpenhamn med min kompis Saga i Mars, dra på Emmabodafestivalen med några kompisar, jobba förhoppningsvis och tatuera mig!


4. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?

Jag trivs bra i Göteborg och vill antagligen inte lämna det, isåfall kanske max 1 år men kommer nog alltid att hitta tillbaka till mitt Göteborg, men om vi ska välja en stadsdel i Göteborg jag hade velat bo i för resten av mitt liv skulle jag välja Majorna/Masthugget, bodde i Majorna förra året och saknar det något otroligt ( visst älskar man andrahandskontrakt... )


5. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Jag går upp typ 30min försent, struntar i frukosten, sminkar mig och missar bussen. Det är en typisk morgon för mig, jag försöker dock bli bättre på att komma upp i tid på morgonen men det är jätte jobbigt dom dagarna jag är hos min pappa som bor på Tjörn ( vilket oftast är på veckodagarna och så spenderar jag helgerna i Göteborg. ) och jag ska åka hemifrån 07:00 för då behöver jag egentligen gå upp 05:30 och let's be real, det händer inte ofta.

6. 5 saker du vill göra i framtiden?

Flytta hemifrån, skaffa en katt, åka till Berlin och träffa the love of my life ( men det är ingen stress, jag trivs bra med att kunna flörta med vem jag vill atm hahah. )


Sådär det var lite om mig och jag tänker att man lär känna mig genom tidens gång:) Men hoppas ni tittar in fler gånger här för jag ska verkligen försöka lägga ner tid på det här! Kram:)


Likes

Comments