​Finns inga ord som kan förklara hur mycket denna killen betyder för mig. Han är min bästavän och min favorit på denna jord, han måste va en alien. I honom finns bara godhet!
Te amo❤

Likes

Comments

En sminkning jag gjorde här om dagen. Blev inte så nöjd med den "döda" sidan, men jag blev förvånadsvärt nöjd med den "fina" sidan. Båda sidorna skulle kunnat gjorts mycket finare men det blev som det blev, jag gjorde det väldigt snabbt också så det kan ha med resultatet att göra!

Likes

Comments

Switched at birth:
En serie jag började kolla på för några veckor sen, är på säsong 4 nu och älskar serien lika mycket fortfarande.
Det som gjorde att jag fastnade för denna var bl.a all teckenspråk, älskar det, önskar jag kunde lära mig det. Iaf, serien handlar om två tjejer som växte upp med fel föräldrar, vilket dem 16 år senare får reda på genom att "Bay" (brunetten) gör ett blodtest i skolan.


Svårt att förklara serien så kolla på trailern till första avsnittet av säsong 1 här under, jag rekomenderar iaf denna serien till alla som behöver något att göra under dagarna, kvällarna och nätterna.

skådespelare som kan kännas igen från bl.a Glee, The originals,high school musical, 90210 och många fler.

den får 5 av 5 basketbollar.

🏀🏀🏀🏀🏀


Likes

Comments

"Pilen": Den är något jag kommer göra inom en vääldigt snar framtid, tycker pilen var sjukt cool gjord och den kommer sitta perfekt på min arm. Och den betyder något speciellt för mig.


"pistolen": Betyder fred och det är en fredsstaty som jag ritat av och satt ett "eternity" tecken på för att visa vad jag står för vilket är EVIG PEACE ;) och självklart ska tatueraren göra om den, ska inte ha den sådär på armen haha.


"Vargen": den är något jag hittade på internet igår eller något och tyckte den var sjukt snygg och jag har faktiskt ingen betydelse bakom den mer än att de är dö snygg och skulle vara ännu snyggare som en tatuering!

Likes

Comments

Hej allihopa, inte för att det är så många som läser min blogg för tillfället, men som vissa utav er vet så älskar jag att sminka, speciellt sådanna sminkningar som här ovan. jag är självlärd och tycker helt enkelt det är skitkul. Om ni tycker det är kul att se så kan jag alltid sminka fler sminkningar. 

alla dessa är gjorde detta året runt halloween, hoppas ni tycker om dem och kanske ger tips på vad jag ska sminka mig till nästa gång :)​

Likes

Comments

eller soon to be kändis! 
så stolt över dig min fina prins! 


Likes

Comments