Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag till fredag är som en kedja kring min fot :) Men idag lyste solen fram genom målen. VILKEN KÄNSLA.

Idag mötte jag upp Carolina efter skolan, vi styrde upp hårsalong hos mig för Carolina fick feeling för att färga håret. Efter hon gick har jag proppat i mig massor av mat, pluggat och övningskört.

//Hanna

Likes

Comments

Tjena!

Idag efter jag hade varit barnvakt mötte jag upp Clara. Vi drack te medan vi promenerade längst norr mälarstrand. Härlig tjej :)

// Hanna

Likes

Comments

Tja,

Idag åt jag korv! Det är något extra ordinärt med att gå in till 7 och beställa en korv. Att något så enkelt kan smaka så gott. Enligt mig är desto starkare korv, ju godare.

Jag brukar alltid ta Kabanos korven med bröd sprätta på mycket ketchup och stark senap, sedan lök på det. Alltid nice att dricka en cola samtidigt.

Tjarrå! // Julia

Likes

Comments

Tjo,

I söndags hade jag, Mamma och Ella spadag på Centralbadet. Det var riktigt nice! Fick lite behandlingar och massage, vilket var det perfekta avslutet på lovet.

Tjarrå/ Julia

Likes

Comments

Tjena

I torsdags fotograferades vi tillsammans med Hannah för Jossans UF "Alla bröst". Det var blåsigt och kallt men ändå LIT. Verkligen så stolt över Jossan för hon har gjort ett grymt jobb, och tröjorna är verkligen asnajs.

Följ deras UF på insta @allabrostuf
länk till deras hemsida: http://www.yourvismawebsite.com/alla-brost-uf


Likes

Comments

I lördags var vi hos Elias och det var som vanligt lit! Tips, om ni inte orkar satsa på halloween outfit- måla dit en nos;))))

Pok

Likes

Comments

​Tjoo,

lite bilder från igår// Julia

Likes

Comments

Hello,

Jag och mamsen å lillasyrran har haft en riktig myskväll! Med Phil's sen bio, då vi såg filmen Borg som var ballebra! Höll på att kissa på mig för att det var så spännande.

tjarrå/ Julia

Likes

Comments