Header

Svartvitt dödar!!
Hahah hejhej, sitter här och skrattar för mig själv åt hur jag kan vara såå sämst på update bloggen, alltså påriktigt. Jag vill inte att det ska kännas någon press osv. Men hallå om man har haft uppehåll så tycker jag man ska ha lite möjligheter trotsallt att börja om på nytt. Hah aja, annars något mer intressant i livet?
Jo, faktiskt sitter jag här inser hur bra det egentligen går för mig med träningen, verkligen framsteg!! Siktar inte bara på resultatet nu utan främst hur jag har motivationen uppe och kan hålla en stadig träningsrutin :D

Nästa träning: IKVÄLL

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Dagen har det varit HÅKAN som rockat både i hörlurarna och i högtalarna nästan hela tiden. Insåg igår att han hade ett album från sin konsert i Ullevy, såå gasade på med denna underbara musik. Endast för något år sedan hatade jag typ honom, men nu på senaste diggar jag han mer och mer och nu ÄLSKAR jag honom - finns inget bättre att lyssna på. Hans texter är juu såå klockrena och såå enkla att sjunga med på, älskar't.

Idag fick jag faktiskt en liten lucka till en snabbis träning, blev mest fokus på mage och ben - skööönt! Har förövrigt varit hos en familj och ätit pizza, mysigt och gott. Verkligen uuurlänge sen jag åt det. Imorgon drar jag nog till gymmet med syrran och ska efter det spela in video inom ungdomsgruppen, typ taggad JA.

​PUSS&KRAM

Likes

Comments

Alltså hörrni finaste. Jag tappade lusten för att blogga, det är inte en ovanlig sak, men vilket jag verkligen inte gillar i eftehand. Såå vad har hänt i mitt liv under typ de 2 månader jag inte varit närvarande här? Varför inte snacka om min otur till den årliga "höstförskyldningen"? - Jag vart sjuk i en HEL månad.. värsta höstviruset, ganska tunnt med folk på skolan märktes. Detta innebar jag inte kunde träna. Jag önskade varje kväll den månaden att jag skulle vakna upp helt frisk.. men dessvärre vart det aldrig så. Kändes som en evigheeet. Tillslut blev jag ÄNTLIGEN frisk och kände att nu kan jag ta tag i träningen, men nej. Dagen efter jag trodde jag blivit helt frisk insjuknade jag i feber igen och ytterligare en vecka gick åt - utan träning. Innan jag blev sjuk höll jag ett bra och tätt schema på träningstider osv, allt gick bra liksom. Men den krossades ju totalt.

Så igår var det den första träningen på väääldigt länge. Faktiskt kändes denna förskyldning som någon "börja om på 0" grej - att jag varit lite osäker på dedär med gym, men som att nu när jag fattar "grejen" med gym och faktiskt tycker det är uurkul så känns det bra att "börja om".

Körde lugnt tempo igår, mycke fokus på ben och rumpa, vilket verkligen KÄNNS idag, trots att jag inte gjorde allra värst haha.

PUSS&KRAM

Likes

Comments

​Hej finaste ni. ​Alltså hörrni, påtal om min helg, omg vad mysig!! Jag har inte gjort så mycket än att slappa hemma, ibland känns det som att helger inte bara är till för skoj på nattid utan också mys på hemmaplan. Jag har faktiskt haft jätterolig, är utvilad och nästan lite småpepp på ny vecka. Kände att jag behövde sova några extra timmar denna helg, min hy har inte mått så bra på senaste, stress och dålig sömn är en stor påverkan då jag har ganska känslig hy. 

Har kollat mycke på yt och gotta mig, oj nu kom jag och tänka på att jag inte har tränat på hela 2 VECKOR. Sjuukt, har aldrig haft ett sådant långt uppehåll, jag har varit sjuk och har varit det i 2 veckor nu.. så kände att jag gjorde ett smart val att vila. Spritter i mina ben just nu, är sååå sjukt rastlös. Vill ju träna och röra på mig som min rutin lyder (!!). Tror ni jag vågar köra första träningspasset imorgon?? Är rädd att jag blir sängliggandes och hostattacker 24/7 :( Får se hur jag känner mig imorgon efter skolan. 

Nu ska jag ha lite minispa med ansiktsmask, lite småplugg och skön musik i lurarna. Men jag hoppas att din helg har varit bääst och så hoppas jag också att din vecka blir helt underbar - låt oss göra den kort!! PUSS&KRAM


Likes

Comments

Hellu finaste! Mår jättebra just nu, förskyldningen håller på att lägga sig, det är helg och jag internetshoppar - finns inget bättre!! Ni som inte fattade så har jag alltså nu varit sjuk i 2 veckor !! TVÅ veckor. vilket betyder 14 dagars uppehåll från träning och 4 dagars ledighet från skolan, pallar inteeee. Tänkte att jag mjukstartar med träningen igen imorgon lite lätt vilket känns braa. Under dessa veckor har jag faktiskt ovanligt mycket shoppat på nätet, eller för det mesta bara kollat - ASKUL säger jag bara. Typ favvohobby hihi. Söker mest efter stickade tröjor, vet att Vero Moda har mycket av stickade till ett bra pris, måste kika in där igen!! :)

Nu snart ska jag äta och sedan sminka mig och bege mig till ungdomsmöte, också ASKUL. så mina planer ser ljusa ut inför kvällen. PUSS&KRAM. 

Likes

Comments

[kläder & stuffs]

Likes

Comments

Båtåkning, jacuzzibad & skönt häng - med lite feber och hosta på de så ..

Vill inte vara Sjuuk, har varit de i flera dagar nu och pallar verkligen inte ! Men kvällen i sig var jättemysig, vissa badade faktiskt i havet och vissa åkte vattenskidor (!!) - det är 2 september hallååååö! Jag avstod de och satt mest och snacka, vilket var askul de med.

Över till något annat, nämligen mitt Wi-fi. Det har krånglat jättemycket nu på senare tid, ibland går det jättebra och ibland går det inte ens att komma ut på safari.. Så om bloggen har stått still så vet ni! Och har försökt att blogga genom mobilen, men nu blire ändring - hoppas ni förstår!

PUSS&KRAM

Likes

Comments

En sådan riktig höstdag, myskläderna på, knappt något smink och slarvig hårboll - LOVEIT!!

Likes

Comments

Sjukdomar, plugg och mer sjukdomar ger faktiskt hinder för mitt bloggliv. Vaknade upp i måndags av ernom halsont och hög feber. Japp, nu börjar förkylningarna.. Ibland kan jag faktiskt tycka det är lite mysigt att vara hemma under skolveckan pga. Sjukdom, jag kände iallafall så början av veckan, det skulle liksom bli skönt att stanna hemma när jag väl insåg att jag var påväg att bli sjuk. Faktum är att när jag väl insåg hur dåligt jag egentligen mådde.. Usch fy och blä säger jag bara! Längtade nästan lite efter skolan - vilket i vanliga fall aldrig skulle inträffa haha. Så ja, jag mådde pyton, pallade knappt kliva upp ur sängen - och då må ni gissa att bloggning inte var det första jag tänkte på direkt:')

Nu fick ni höra min lilla story om varför jag inte bloggat - vi ses när febern lagt sig. PUSS&KRAM

Likes

Comments

Instagram @hannaawestman