Hej! Vi har inte bloggat på ett tag så jag tänkte göra ett inlägg med de som jag har gjort under veckan. Vi har höllt på väldigt mycket med uppsättningar, fläter och hur man gör en ros med flätor. Jag kommer att lägga ut några bilder ifrån de jag har gjort denna veckan.

ha de gött// zeynab:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 64 Readers

Likes

Comments

Hej!
Kännde att de va ett tag sen jag inte har bloggat och de pga att jag inte har vart på humöret de senaste, har verkligen inte orkat tänka på bloggen, skolan och att umgås med vänner de senaste, vet dock inte varför men ska försöka att börja umgås igen och måste ju såklart fokusera mycke på skolan nu!

Jag har funderat ett tag på att fixa mina naglar på nån bra/duktig salong för vill verkligen ha lite längre naglar och snyggare såklart, har bara inte kunnat göra de nu för jag inte har kunnat bestämma mig för hur exakt jag vill ha dom men nu under sportlovet så har jag äntligen bestämmt mig för ett par grymt snygga naglar jag kommer lägga ut en bild på dom och jag hoppas dom kommer bli lika snygga på mig med!
men nu får ha de så bra så hörs vi på ett annat inlägg!
// zeynab

  • 102 Readers

Likes

Comments

Halloj,

Denna veckan är helt simpel och skön this week ska vi göra ansiktsmålning där vi målar och fantiserar, idag var Paulina min modell och jag hennes. Vi fick till ganska fina och roliga målningar. Vi går ut efter en mall som småbarn mest brukar vilja ha på teater eller något liknande. Så det kommer vi fortsätta med hela veckan. Hoppas alla ni har haft en underbar dag och vecka nu får ni bilder på vad jag och Paulina gjorde idag. Ha en trevlig dag i morgon godnatt!


/sabrin

  • 121 Readers

Likes

Comments

Hej igen!

Jag är inte så bra på att skriva inlägg men jag har lite bilder som jag vill dela med mig av som lite inspiration och skönhetstips.

Det här är skönhetsprodukter köpta i Thailand men dom flesta kommer från Korea och en kommer ifrån Japan.

I Korea är ansiktsvård och skönhetsprodukter jätte viktiga och det finns jätte många olika typer av dom.

Dem bästa skönhetsmärkena enligt mig är

Nature Republic,, The face shop, Skinmiso och Innisfree.

Om man vill ha sminkprodukter rekommenderar jag Etude house, Tony Moly och Innisfree.

Något jag tror har blivit populärt över hela världen är Berrisom's lip tint pack. Det är en liptint som håller i upp till 12 timmar utan att färga av sig. Jag har köpt en av dom och JA dom funkar:D

(Du kan hitta alla märkena här)

Här är en håruppsättning jag gjorde för någon vecka sen:))

/Felicia​

Likes

Comments

Hej allihopa dagens lektion gick ut på att man skulle tvätta dockornas hår och sedan föna det och fixa en egen styling då fixade jag en SVINRYGG dockan hade dock lite för kort hår men den blev fin ändå :)

Sabrin

  • 131 Readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan, då är Sabrin tillbaka på bloggen och idag ska jag visa lite bilder på vad jag gjort för sminkning idag, idag hade vi lektion och lektionen gick ut på att man skulle sminka sig en "trend" makeup och då valde jag en väldig simpel med brun/röd/orange/rosa ögonskugga blandade och blandade tills det blev en färg på bilden ser det mer brunt ut  men de är rött brunt. Nöjd blev jag. 

Om man hade tid över skulle man fortsätta på en spanskknut&svinrygg alltså dessa hår frisyrer ni kommer se nedanför på bilderna. Svinrygg är nog det jag hatar mest(hihi) men de var så min dag har varit idag hoppas alla har haft en trevlig dag för de har jag godnatt och puss vi hörs imorgon!

Detta var dagens "trend" makeup med mörk ögonskugga och märka läppar!

Det bruna håret är en så kallad SPANSKKNUT

Det med de blonda håret är så kallad SVINRYGG..

(Dock är bilderna lånad och inget vi gjort själva.)

Likes

Comments

Tjena Tjena!! Igår var det nämligen en speciell dag för oss från stylist klasserna. Varje år håller treorna en modeshow där ettor och tvåorna får chansen att hjälpa till under förberedningen av showen. Var och en från trean har sina egna modeller, fyra modeller per person. Från våffla till locka hår, jobba med scenebas och detaljer fick vi som ettor vara delaktiga att hjälpa till med.


💄

Treorna får välja sitt eget tema. Detta året var det Rock, exotic, avantgarde, godis tema, den så kallad ''fyra elementen'' tema mm. Alla jobba på bra och resultatet blev imponerande. Det bästa av allt var all energi som fanns i rummet. Alla var så inne i sitt. Man kunde verkligen känna stressen/dramatiken treorna smittat av sig på oss..

💅

Senare under den dagen var det två shower som skulle hållas på sinclair gymnasieskola. Att se modellerna presentera treornas stora arbete var så otroligt kul att se! Undra hur kul det kommer bli om två år då vi blir dem som ta över rollen, då vill jag se DIG som vår åskådare då tiden kommer. 

Ha de Kjempebra

//love from Stina    👸🌸

Likes

Comments

Idag har vi gjort färganalys. Det var coolt å se hur ansiktet kan förändras bara pga vilka färger man har.

Till vänster är det kalla färger, och till höger är varma färger.

Igår sminkade jag Zeynab

En fade-out ögonskugga och en gradient lip.

​/Felicia

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Sebastian och går också på HVST15. Här är lite av vad jag har gjort under höst terminen i stylist.

Hoppas ni tycker om det, och ha de så jätte bra till nästa gång!!😃👌🏽

Likes

Comments

Hej!
Denna veckan gick väldigt fort vilket va ganska skönt, jag ska visa några bilder på hårfrisyrer som jag gjort under veckan.
Hoppas ni komme gilla de så hörs vi på annat inlägg!
// zeynab

  • 204 Readers

Likes

Comments