Header

Har dere sett den nye kolleksjonen Classic Black fra Daniel Wellington? Den ble lansert i midten av oktober og er allerede blitt en stor favoritt! Kanskje et godt tips til julegave til kjæreste, sønn, datter, bror eller søster?

Klokken på bildet er mann-modell Classic black Sheffield 40 mm. Samboeren ønsket seg en klokke han kunne bruke til dress og fint, og denne er perfekt.

Jeg er så heldig å kunne gi alle mine følgere en rabattkode på www.danielwellington.com. Ved å skrive inn rabattkode "hvitelinjerDW" får du 15 % rabatt på hele ditt kjøp - også den nye Black-edition. Koden er gjeldene frem til 15. November. Se hele kolleksjonen her.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! Må si jeg henger litt etter med blogginnleggene her. Jeg har tatt mange bilder i de siste ukene, fylt med masse ny inspirasjon, men kan ikke si at tiden til å skrive blogg er det mest prioriterte om dagen. Håper dere forstår og likevel tar turen innom meg nå og da ☺️

Formen min er forresten fin ☺️ Fortsatt en del trøtt og litt små kynnere innimellom, men ellers er alt tipptopp. Lillemann i magen er en vilter kar og sparker mye til alle døgnet tider. Jeg har kjent daglig spark i et par uker nå og må si det er en ubeskrivelig god følelse å kjenne! I dag er 24+2 og over 60% av graviditeten er passert. Hjelp, hvor tiden flyr!

Men over til overskriften. For noen uker siden mottok jeg et utrolig fint kaffe-servise fra Eva Solo. Eva Solo er dansk design med mange forhandlere i Norge. Settet heter Legio Nova og er tidløs, minimalistisk design - perfekt i mange ulike hjem.

Hva er vel ikke bedre enn å be venner over på kaffe-besøk for å teste ut det nye servise? 🎂

Også ble det litt rester til dagen etter ☺️☕️

Håper dere likte stemningsbildene ☺️ Titt gjerne innom nettsidene tilEva Solo for å se utvalget i Legio Nova-serien.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld ❤️

Likes

Comments

Tenkte det var på tide med en liten update om hvordan det går med graviditeten. De som følger meg på Instragram vet at jeg ikke deler så mye privat, men jeg får likevel noen spørsmål om hvordan det går med meg og huleboeren i magen - og det er hyggelig det altså ☺️

I dag er jeg 20+4 uker og over halvveis. Hurra! Utrolig hvor fort tiden flyr i denne graviditeten i forskjell til den forrige. Regner med at jeg ikke er den eneste som føler det som 2. gangs gravid? 😄 Husker jeg hørte det ofte når jeg var gravid med førstemann, men da følte jeg at tiden gikk super-sakte etter uke 15.

For to uker siden var vi på ordinær ultralyd på Haukeland, og fikk nok en gang bekreftet at det er en frisk, liten lillebror i magen 💙 Samboeren har alltid ønsket seg to gutter og er kjempe glad! Sander begynner også å skjønne at det er en baby i magen til mamma, og snakker og hører på magen om lillebror lager lyd 😄

Sander løp rundt i Supermann-drakten sin her en dag og vi benyttet sjansen å knipse noen bilder. Her er bildet vi brukte for å avsløre graviditeten på Facebook.

Kult, ikke sant? 😄

Formen er for øvrig fin, eneste noe trøtt og ekstremt sulten til tider. Føler jeg kan gå å små-spise hele dagen 🙈 


Ha en flott kveld videre alle sammen ❤️

Likes

Comments

Ingen vei tilbake! Nå er stueveggen vår blå! Litt uvant, men vi er kjempe fornøyd. Blir bare mer og mer glad i den mørke, lune og varme fargen fra Nordsjø 💙

I forrige innlegg og på Instagram spurte jeg dere om hjelp til farge, og valget sto mellom Drift Denim og Mystical Paris. Det ble faktisk ingen av dem 🙈 Vi hadde bestemt oss for Mystical Paris, men når vi så fargen var den mer mot det grønne og grå, enn mot blå. Dark Dijon derimot var en mørk, mørk blå farge som vi hadde sett for oss. Jeg hadde sett fargen på noen vegger tidligere så jeg visste at den kom til å bli bra.

På fredag dro jeg å handlet det jeg trengte. Kl. 19.45 kom jeg på at vi ikke hadde malingsbrett, så jeg kastet meg i bilen for å rekke Jernia som stengte kl. 20. Jeg MÅTTE bare male den veggen! 😄 Kl. 22.15 hadde jeg malt 2 strøk og flekket, og kunne legge bort malingskosten. Så liten tid på en så stor forandring!

Her kommer et lite bildedryss ✨

Det jeg liker best med fargen er at den forandrer seg etter lyset i rommet. Du ser det også på bildene her at fargen virker lysere på noen enn andre. Det siste bildet tok jeg når stuen var fylt med sollys og du ser tydelig den klare, mørke blåfargen.

Så, hva synes dere? ☺️

Fargen er Dark Dijon fra Nordsjø. Malt med Ambiance Xtramatt maling. Super dekkende maling som tørker på null komma niks!

Nå er neste prosjekt å finne ut hva vi skal ha på veggene. Alltid like spennende 😄

Ha en flott kveld 💛

Likes

Comments

Siden vi flyttet inn har jeg hatt planer om å male to av veggene i stuen i en annen farge. Siden gulvet vårt er i en kald farge, kan det virke veldig "sterilt" når alle veggene er hvite. I tillegg har vi en veldig lang stuevegg, og med en farge på veggen vil det skape mer liv i rommet.

Så var det denne fargen da. For noen dager siden spurte jeg på Instagram om noen hadde forslag til hvilken farge jeg skulle velge. Et stort flertall som svarte sa at jeg burde velge en eller annen form for blå-farge.

Faktisk ble jeg litt lettet når så mange nevnte blå, for det er jo akkurat noe av det jeg så for meg 😄 Men aner du hvilken jungel det finnes av blå-farger i disse dager? Deco Blue, Dark Dijon, Nordisk, St. Pauls, Mystical Paris, Drift denim osv. Ja, hvem skulle tro at dette var navn på malings-farger..?

Alle rommene i huset vårt er malt med Nordsjø. Vi er så fornøyd med malingen fra Nordsjø og siden de har et bredt fargeutvalg, velger vi nå også en av deres farger.

Så nå har vi kommet ned til to valg. Denim Drift og Mystical Paris.

Mystical Paris

Mystical Paris er en varm, lun blåfarge fra Nordsjø. En mystisk, mørk farge som er nydelig mot gull og svart. Jeg kan se for meg at det er en perfekt farge nå når vi går mot mørke tider og jul. Spørsmålet er, blir den alt for mørk å ha på stuen..?

Bilder fra Pinterest

Denim Drift

Denim Drift er Color of the Year 2017 fra Nordsjø. Den ble lansert forrige mandag og er så fersk at den ikke har kommet for salg ennå (kommer 15.09). En nydelig, anonym farge, men samtidig en farge som gir deg "wow"-effekt. En alminnelig farge som er like fin på soverommet, som i stuen og kjøkkenet. Spørsmålet er, blir den for lik Glowing Paris som vi har malt på barnerommet til Sander..?

Bilder fra nordsjo.no

Så... Hva synes dere? 

Skal jeg gå for det mørke og mystiske, eller lyse og alminnelige? 💙

Likes

Comments

Jeg har sagt det før, men sier det igjen - Jeg elsker borddekking! Om det er snakk om store begivenheter som jul, 17. mai eller bursdagsfeiring, eller enkle hverdager der vi spiser en bedre middag, så tar jeg på meg oppgaven med å dekke på bordet. Kanskje det kommer av at jeg ikke er en mester på kjøkkenet og lar heller andre stå for matlagingen...? 😄

Forrige helg benyttet jeg sjansen til å dekke bordet mens samboeren kokkelerte. Jeg fikk tilogmed tid til å knipse noen bilder ☺️

Bordbrikkene er fra LindDNA, lin-serviettene er fra Home & Cottage, tallerkene er fra Kähler, biff-bestikket er kjøpt på Wallendahl, vann-glasset er fra Frederik Bagger og vin-glasset er fra IKEA.

På menyen sto biffsnadder med paprika, mais og sølv-løk, og stekte potetbåter med béarnaisesaus. Nam! Neste gang skal jeg huske å ta bilde av maten også ☺️


Ønsker dere en god helg! ❤️

Likes

Comments

Ja, da er "the big news" røpet på Instagram og jeg kan endelig forklare mitt fravær her på bloggen og ellers i sosiale medier. Jeg er så kjempe glad for å fortelle at jeg er gravid! 😃👶🏼

Termin er 4. Februar og jeg er nå i uke 17. Sander på 2 år og 3 måneder skjønner ikke helt at han skal bli storebror ennå. Når jeg peker på magen min og sier at det er en baby der, så peker han på sin egen mage å sier det samme om sin 😄 Mulig han skjønner litt mer når magen min begynner å bli større og det nærmer seg termin.​

Så til dette fraværet mitt... Jeg var en del kvalm i sommer og brukte mye av ferien til å slappe av og være med familien. Faktisk tror jeg aldri jeg har sovet så mye i løpet av en ferie før 🙈 Og da sier det seg selv at Instagram og blogg blir litt nedprioritert. Nå har heldigvis kvalmen gitt seg og jeg føler jeg har fått litt mer energi enn det jeg hadde for noen måneder siden ☺️ Jeg gikk igjennom forrige svangerskap ganske så smertefritt, så jeg krysser alt jeg har for at dette også blir nogenlunde likt ☺️

Vi er litt spente på dette nurket i magen, så vi har allerede vært på tidlig ultralyd for å hilse på den lille. Det var en liten, frisk huleboer som sprellet og koste seg ☺️ Dette var midt i sommerferien når jeg var i uke 12. Vi valgte å dra til lege Stig Pedersen hos Sentrum Gynekologi i Trondheim. Kjempe fine, nye lokaler midt i sentrum og utrolig flink og tålmodig lege ☺️ Vil virkelig anbefale han til alle dere som befinner dere i Trondheims-området ☺️


Nå teller vi ned dager til vi skal til ordinær ultralyd 5. September. Kan ikke vente! ❤️

Likes

Comments

Hei dere! Lenge siden sist! Håper dere har hatt en fin sommer med masse sol og avslapping. Vi har tilbringt ferien i hjemlige trakter og kost oss masse med familien. Vi har hatt "typisk" Norges-sommer og har blant annet vært på hytta, badet, fisket, gått i fjellet, spist masse god mat og slappet fullstendig av ☺️ Akkurat slik en ferie burde være 👌☺️

Før ferien la jeg ut noen bilder på Instagram av det nye rommet til junior, så da passer det fint å vise de her på bloggen også. Først to bilder av hvordan det så ut før:

Som du ser - mørkt og trist. Gulvbelegg på gulvet, "gulne"-vegger og mørke tre-lister og vinduskarmer. Vi har lagt nytt gulv og malt vegger, lister og karmer hvit. Egentlig en simpel jobb som utgjør en kjempe stor forandring:

Veggen er malt med ekstra-matt maling fra Nordsjø. Du finner fargekode her - Glowing Paris. Jeg er så fornøyd med fargen! Den er anonym og dus, men samtidig gir den mye stemning til rommet. De andre veggene er malt med klassisk hvit. Gulvet er Polar Ask fra Bery Alloc og kan blant annet kjøpes hos Byggmakker Tiller.

Jeg kunne hatt String-hyller i alle rom i hele huset. Mer solide og tidløse hyller skal du lete lenge etter!

Bilde-kombinasjonen er noe jeg er spesielt fornøyd med på rommet. De tre figurene er fra Glimre Design og i midten er fødselstavlen til junior. Jeg har skrevet et innlegg om flinke Stine bak Glimre Design tidligere; Come Buzzing me .

Som du ser så har jeg kun tatt bilde av ene siden av rommet. Årsaken er at vi solgte kommoden vi hadde på den andre veggen, og alle klærne til junior lå i en stor haug på andre siden når jeg tok bilder 🙊 Det første vi gjorde når vi kom hjem fra ferie var å dra på IKEA for å kjøpe ny 😄 Den er montert nå (og ble kjempe stilig!), men jeg har ikke rukket å ta bilder ennå. Det er ikke lenge til vi må bytte ut sprinkelsengen med juniorseng heller, så jeg får heller lage et nytt innlegg om barnerommet igjen om ikke så lenge ☺️


Hva synes dere? ☺️

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det noen dager siden sist jeg postet noe her og kan vel ikke si annet enn at jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer. Dagene flyr i vei!

Som dere vet er interiør min store lidenskap, men i kveld tenkte jeg å dele noen ord om en annen interesse jeg brenner for. Ja, eller de to interessene er jo veldig kjekke å kombinere :) Jeg snakker selvfølgelig om FOTOGRAFERING 📷

Jeg har alltid vært glad i å fotografere. Alltid hatt med meg kameraet når vi har vært ute på reise eller i andre store begivenheter. Tatt mye bilder av familie og venner. Men... Jeg har aldri "bearbeidet" lidenskapen og aldri brukt noe annet enn den grønne "auto"-knappen på kameraet.


Det var helt til i fjor høst at jeg så Imago Collectico delte et innlegg på Instagram-siden sin. Dette var ei dame jeg hadde fulgt lenge fordi jeg likte de fine, sarte og inspirerende bildene hun postet. Hun lurte på om det var noe interesse for et hobbybasert fotokurs, og jeg tenkte med en gang; Dette vil jeg melde meg på!

Men la meg tenke.. Hadde jeg egentlig tid til dette? Med fulltidsjobb, en (på den tiden) 1-åring som nettopp hadde lært å gå (les; løpe rundt) og en Instagram-konto som fra før tok store deler av fritiden min. Joda, Vibeke kunne berolige meg med at "ta det i ditt eget tempo så får du se" :)Det er nettopp dette "i eget tempo", at jeg synes fotokurset til Vibeke var så utrolig bra. Alt foregikk online over 3 måneder, og du løste hver enkelt oppgave uten noe spesiell tidsfrist. Selvfølgelig var det en anbefalt frist, men dette styrte du helt selv. For min del passet det best å sette av 2-3 timer i helgen for å løse 1-2 oppgaver i uken. Om vi var på tur leste jeg meg opp på oppgavene på forhånd og hadde alltid med meg kameraet hvorhen vi gikk.


For hver oppgave som ble postet ga Vibeke ærlige og personlige tilbakemeldinger. På 3 måneder gikk jeg fra "auto"-knapp til å kunne masse, kjekke manuell-innstillinger på kameraet.

Faktisk, etter kurset som ble avsluttet i desember i fjor så har ikke knappen på kameraet vært innstillt på auto en eneste gang! Jeg tar med kameraet stort sett overalt hvor jeg går og jeg har synet mer i grøftekanten enn på veien når vi er på skogstur ☺️ De fineste bildene jeg tar er stemningsbilder av samboeren og junior. Hjemme ligger kameraet alltid tilgjengelig slik at jeg fort kan "snape" junior i morsomme øyeblikk, og alle bildene jeg legger ut av hjemmet vårt på Instagram tatt med kamera.

Jeg var heldig å slengte meg på ett av de første kursene Vibeke holdt. Etter dette har fotokursene hennes blitt kjempe populære! Nå har hun startet påmelding til et kurs som starter i august, og er du interessert i å lese mer om det, kan du klikke her: Fra auto til manuelle innstillinger


Er du interessert i arbeidet til Vibeke så kan du ta en titt på hennes hjemmeside Imago Collectico eller lese mer om kursene på Facebook: Imago Collectico Fotokurs

Jeg vil avslutte med å si at dette er ikke er et sponset innlegg og dette er mine egne erfaringer fra dette kurset. Dette er mitt tips til deg om du er interessert i foto og ønsker å videreutvikle den lidenskapen 📷 Alle bilder i innlegget er tatt av meg 📷

Likes

Comments

Først av alt - tusen takk for all den fine responsen på innlegget om soverommet i går! Både på Instagram og bloggen. Det gjør all jobben jeg gjør med styling, bilder og blogginnlegg virkelig verdt det. Dette er noe jeg elsker å gjøre og å få slike fine ord tilbake gjør meg virkelig kjempe glad! Tusen takk ❤️

Jeg har fått noen spørsmål om lampene ved sengen. Et aldri så lite DIY-prosjekt om vi kan kalle det 😄 Jeg fant de store lyspærene på IKEA for lenge siden. Jeg måtte bare ha de! Ledningen måtte kjøpes separat, og IKEA hadde kun ledning uten støpsel som måtte festes fra taket. Jeg ville ha ledning med støpsel fra gulvet og der lampen kunne festes på en "knagg" slik jeg har gjort. Det var ikke lett å finne en slik ledning med riktig sokkel, vi lette overalt, og fant bare hvite ledninger. Tilslutt fant vi det tilfeldigvis på Jula med riktig sokkel og bryter ☺️

Det trekantede opphenget er også fra IKEA og er egentlig en hylle-holder.

Som du vet så er Pinterest min store inspirasjonskilde og her fant jeg et bilde av hvordan ledningen kan festes.

Kjempe enkelt og stilig, sant? 👌

Likes

Comments