Siste dagen i uka.  Tiden bare renner av gårde. I dag er det Morsdag og Valentin men siden jeg er på jobb lar jeg det hele bare legges rolig vekk.  Bonus barna er hos moren sin så det er ikke noe store greier for oss.  Er aldri så opptatt av disse dagene. Vet jeg høres negativ ut. Men er ikke det altså men det er sårt at mine unger glemmer morsdagen. Så jeg lar den bare passere forbi.

Håper dere hadde en  bra morgen. Jeg sovnet kl 4 i natt så jeg er i koma. Får bare håpe at det kommer seg.  Skal se at det blir rolig her i dag.

stor søndagsklem til alle.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da er kvelden kommet eller natten skal jeg vel heller si. Jeg har vært på jobb i hele dag og kjenner at behovet for søvn melder seg , mannen sovnet på sofaen for en stund siden, uff jeg kjenner litt på det å skal vekke han, for at han skal gå in i senga men jeg tenker at det er bare å vekke han.😉

Håper dere har hatt en fin dag og kveld.

Sov godt​

Likes

Comments

Kjære bloggen.

Jeg sitter her og tenker.

Tenker på alt og ingenting.

At jeg bør klare å gjøre noe annerledes med denne blogge, at jeg får frem hva jeg vil med denne bloggen.

Så jeg kan jo skrive litt i mitt aller første innlegg.

Jeg er Jeanette. Ei dame på 41 år som  lenge har lekt meg med å lage en blogg igjen. For 2 år siden hadde jeg en annen blogg og jeg stoppet med den fordi jeg mistet litt motet.

Da er det jeg med dette igjen i gang. Jeg kommer nok ikke til å være en typisk blogger, men en som skriver om det jeg tenker på. Kanskje det kommer et innlegg om mote men siden jeg er ikke en supertynn person så vil jeg nok ikke vise frem det som for mange er moteblogger. Jeg er en som koser meg med livet og jeg jobber med å få en ok hverdag, selv med sykdom, og en enkel livsstil..

For meg er det viktig med at man tar seg tid til å tenke og glede seg over de små ting, for man vet ikke hva som venter bak neste sving, og livet er verdifullt.

Jeg vil av og til legge ut bakeverk og matoppskrifter men jeg er ingen superkokk.

Håper du vil lese  her av og til

Likes

Comments