Du lurer kanskje på, eller kanskje ikke,..... hvorfor jeg ikke kommenterer så mye hos deg? På dine innlegg, men det har en helt logisk og naturlig forklaring.

Jeg jobber 50 % nå, og sitter mye ved pc og tlf på sentralbord på jobb, og da har jeg ikke ork eller hode til å sitte så mye foran pc og tlf når jeg kommer hjem.

Velger å slappe av, og bare gjøre de tinga som må gjøres. Vasking av klær etc. Men så veldig mye husarbeid blir det ikke nå for tida. Kun det mest nødvendige. 🙂

Som overskrifta sier, jeg er så treg. Nei, egentlig ikke, jeg er bare forsatt sliten.

Holder på med utredninger av helsa fortsatt og det er en noen av disse undersøkelsene som er vonde og ubehagelige, og det tar på. Men det må til.

Håper snart å komme i mål, og få en del svar, så prosessen kan gå videre når det gjelder arbeidsutprøving, og kanskje komme til en konklusjon. Det skal bli såå godt!

Det tar på å gå slik som jeg går nå, også. Blir for mye tanker om det ene og det andre. Siste møte med min kontaktperson på Nav var veldig positivt, og jeg kjente at hodet roet seg mange hakk. Så det skal bli spennende utover høsten og vinteren.

Du får bare følge med meg videre om du har lyst til å se hvordan livet arter seg for meg etterhvert som vi finner ut mer. ;)

Vi har hatt en del regn i Trøndelag i det siste, og når jeg gikk på jobb mandag regnet det så mye at det var bare å finne fram gummistøvler og stormparaply.

På bildene kan du se veien jeg går fra Trondheim sentralstasjon og over brua til Hurtigbåtkaia, og dermed til plassen jeg jobber nå. om dagen.

Håper du har det bra og jeg ønsker deg en fin onsdag! 🙂❤

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Til tross for mørke skyer over Hitra som lover mye mer regn, så har vi absolutt ikke lyst til å dra til byen.


Vi har det fint der også, men her har vi det så mye bedre. 😍

Vi er mer ute, det er koseligere å gå tur, og lufta føles friskere både inne og ute.

Men det er søndag, og da må vi ta turen til byen igjen, og det som er hjemme. Føler oss mer hjemme her vi. 🙂

Må jobbe litt, også venter en tur til Halden før vi kan sette kursen hit igjen. Godt vi har mye å glede oss over, og det er luksus å ha to slike fine steder.

Så hva klager jeg over da?, sier du.

Egentlig ingenting, bare den følelsen jeg får hver gang vi drar herfra. Det er dette som føles som hjemme! 🙂❤

Litt bilder fra søndagens lille formiddagstur.

Takk for at du ble med meg på tur.. 🙂❤


#søndag #tur #vær #,foto #bilder #blogg #helg #gjengstøa #hjem

HeidiElise

Liker

Kommentarer