Hejsan!
Idag var det en tidig imorgon i stallet, var där 06,45 och började göra iordning Louiz.
Första ridpasset efter semestern så red bara i skritt och trav på volten och mycket vändningar i skritten. Kändes mjuk och fin men imorgon ska jag åka till Lena och träna, roligt!
Red Ichac också och han var över förväntan, mycket på volt och mycket flyttning i alla gångarter. Han får också gå ett pass imorgon också, blir ett dressyrpass igen! :)
Ha en go kväll, nu blir det middag 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Kl har nu passerat 14 och vi sitter och äter lunch vid havet. Imorgon är sista dagen för på måndag går transferbussen kl 8.45 mot flygplatsen 😅

Tog lite fina bilder på min pojkvän innan, visst ser han ut som en modell?! ❤️

Ha det super🌸

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det onsdag och vår 3:e dag här, det är över 30 grader och vi ska snart äta frukost. Det är underbart här, hotellet är fräscht och lyxigt samt maten god. Tur det eftersom vi har all inclusive haha 😋
Igår låg vi bara på stranden, samma idag. Ingen av oss är speciellt intresserade av att åka runt utan bara ta det lugnt och njuta!
Har inte tagit så mycket bilder men det kommer mer :)))))
Ha en underbar dag 🌸

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter nu i bilen Påväg till Landvetter och kl är väldigt tidigt! Framme på flygplatsen väntar espresso house frukost 🙈
Uppdaterar när vi kommit fram till hotellet ⭐️
Ha en underbar dag🌸

Likes

Comments

Hej!
Nu är det inte långt kvar, 13 h till planet lyfter och vi är Påväg till Cypern!
Har på förmiddagen idag trimmat Emil i paddocken tillsammans med Hannah och Ichac. Men nu är allt packat och klart och vi sätter oss i bilen vid 4 imorgon... tidig morgon men så värt det!!
Ha det bäst 🌸

Likes

Comments

Hej!
Dagen har spenderats på jobbet och sedan en sväng i stallet. Har nu på kvällen umgåtts med lite vänner och pojkvännen. Imorgon blir det stall och ridning, Hannah följer med så Ichac och Emil får gå hemma och sedan ska vi åka iväg med Louiz till ridhus och träna lite.
Det var bara en liten update, hörs imorgon 🌸

Likes

Comments

Teglovnens Emil är min 19-åriga ponny som jag haft sedan 2011. Vi käpte honom i februari 2011 ifrån Örebro. Emil är en väldigt känslig och rädd häst. Innan jag fick Emil hade jag endast haft låneponnyer samt en egen hopponny som jag bara busade runt med. Med detta sagt kunde jag inte speciellt mycket och då var Emil en riktig utmaning.  Under dessa 7 åren har det hänt mycket.

Jag var bara 12 år när vi köpte honom, skulle fylla 13 i maj. Vi började träna för tränare och var snart ute på vår första tävling, kommer idag fortfarande ihåg exakt vilken känsla jag hade på framridningen och den var oslagbar. Jag trodde jag skulle gå in och vinna hela skiten med den känslan jag hade men när vi väl kom in på banan så blev det lite annorlunda. Vår första tävling var i Frillesås i ett mörkt ridhus med läskiga papper och plastfickor på väggarna. Han blev helt livrädd där inne och vågade inte gå ut i något hörn och han var så extremt spänd. Det var bar att kämpa vidare men som ni förstår så har jag inte haft en ponnytid som bara varit en dans på rosor med vinster och prisutdelningar utan snarare tvärt om. Vi hade såklart också framgångar och fick lite placeringar osv men inte på den nivån som många andra.

Nu förtiden är han pensionerad från tävlingsbanorna och jag försöker träna honom ca 4 dagar i veckan så gott som jag kan. Hans träning ser dock lite annorlunda ut ifrån hur de andras ser ut. För Emil är det mest uteritter, klättring och kondition som gäller, det händer såklart att han får gå ett lite lättare dressyrpass på ängen eller i paddocken men för det mesta ute i skogen. Han älskar verkligen det livet han lever nu, att springa ute i skogen med öronen spetsade framåt och bara får leva livet.

Emil kommer stanna hos oss tills han inte finns mer och han kommer alltid vara min älskade ponny och favorit på sitt lilla egna vis, han är en häst med såååå mycket personlighet och det gör honom väldigt speciell. Med detta sagt önskar jag en fortsatt trevlig kväll, hörs imorgon! 

Likes

Comments

Godkväll!
Precis kommit hem från stallet. Hannah hade varit där tidigare och mockat allt och fixat vattnet så behövde bara fixa all mat. Eftersom vädret är som det är nu så är det lite fix med täcken. Bytte och fixade lite. Tog även ut Emil och borstade lite extra, oljade hovarna och flätade svansen och pannluggen, fin blev han iallafall ❤️
Nu väntar serier, dusch och mat. Jobbet börjar 9 imorgon och på kvällen blir det att träffa lite vänner. Måste även packa, på måndag åker jag och Robin till Cypern!! 😍
Ha en trevlig kväll 🌸

Likes

Comments

Hej!
Igår hände det inget roligt, det var jobb som gällde hela dagen 9-19.15 så blev ingen ridning. Idag jobbar jag 8-16 så blir en sväng till stallet efter det. Bild på min mumsiga frukost, avokadomackor 😋
Ha en bra dag 🌸

Likes

Comments

Kl är nu strax efter 8 och jag sitter i sadeln på Louiz. Stallet är redan klart och ichac står på tur. I eftermiddag blir det spa!
Hörs senare 🌸

Likes

Comments