Hej!

Nu har hösten  även kommit till oss Skåne. När det är grått och mörkt ute tycker jag att det är extra viktigt att göra det mysigt inne, tända ljus, duka fint och laga en festlig middag även till vardags ibland. Så medan den stora skatten var på simskola passade jag på att svänga ihop en krämig pasta med räkor och chili som fick fullpott av både vuxna och barn.


Detta måste ni testa!
Gör så här:

500 gram champinjoner

Handskalade räkor (finns på burk)

1-2 vitlöksklyftor

Santa Marias Chiliflakes

3 dl vispgrädde

2 dl riven parmesan

Pasta av valfri sortKoka pastan, under tiden delar du champinjonerna och steker i rikligt med smör så de blir brynta, se till att där är lite smör kvar i pannan annars tillsätter du ytterligare en klick. Sänk värmen och pressa i vitlöken och tillsätt chiliflakes och salt, låt fräsa någon minut. Tillsätt därefter 3 dl grädde och riven parmesan (ca 1 dl). Låt såsen puttra ihop lite. Vänd ner räkorna i såsen och därefter den kokta pastan. Servera genast pastan toppad med ruccola och riven parmesan.


Smaklig spis!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kuddden Celotocaulis frånSvenskt Tenn har funnits på min önskelista länge, och jag vet inte hur många gånger jag lagt den i varukorgen på Svenskt Tenns webshop men något köp har det aldrig blivit. Gör ni föresten också så? Lite som fönstershopping fast på nätet.. I detta fall antar att det mest har med färgen att göra. För en så pass dyr kudde vill man liksom inte tröttna på i första taget. Även om den är såå snygg i grönt! Så gissa om jag blev lycklig när jag såg att Svenskt Tenn nu tillverkat Celotocaulis i grått. Nu ska den klickas hem, bums! Får bli en tidig julklapp tillmig själv helt enkelt.

 

Kram

Likes

Comments


Här startar min bloggresa. I ärlighetens namn har jag ingen aning om vart den kommer ta mig eller hur lång den kommer att bli. Men jag har lovat mig själv att göra ett försök och hålla på så länge jag tycker det är roligt. Att läsa bloggar är ett stort intresse för mig. Att få en inblick i folks vardag, en möjlighet att få fly sin egen verklighet för en stund och inspireras av andra är en lyx jag gärna unnar mig själv. Nu tänkte jag bjuda på en inblick i mitt liv, men framförallt skriva om saker som inspirerar mig såsom inredning, got mat, shopping och andra ljuvligheter!

Vem är då jag?

Boel heter jag, mamma till två killar, Leo och Viggo, sambo med M, ägare till hus nr. 12, småstadsbo och lite aven inredningsnörd.

Det är med glädje och förväntan jag nu startar min bloggresa och vart den kommer bära det återstår att se.

Kram


Likes

Comments