Förra helgen, så var Baggisen hos mina kusiner. I söndags så åkte de ut med deras motorbåt. Fick denna bilden på honom när han har flytvästen på sig :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För två helger sedan, var vi på promenad som var på nästan 16 km. En hel dag..jätte trevligt. Bagheera var jätte duktig..hade koll på mig hela tiden, så att jag inte försvann. Det tog ungefär 5 timmar att gå.

Likes

Comments

I eftermiddag/kväll var vi på andra kurstillfället i agility..han skäller som aldrig förr, vet inte riktigt vad som har hänt. Hoppas att det går över snart och att det bara är en 2 1/2 års ålder som han kommer över. Så fort vi ska börja träna, så börjar han skälla..men när vi väl börjar så slutar han. När vi har gjort några varv, vilar vi. Då skäller han inte..men så fort vi går upp och ska börja träna igen, så börjar han att skälla. Blir tokig..börjat skälla och morra jätte mycket mot vad som helst.

När vi kom hem..då var det lugnt. Han sover i mitt rum, med stängd dörr. Min pappa kom upp i från trappan och han börjar skälla och sedan morra. Aldrig gjort det innan.
Jag hoppas innerst inne att detta bara är en kort period.

Likes

Comments

I söndags så var jag och Bagheera i Borås och tränade agility, det går bättre och bättre. Men mycket träning kvar...

Igår tränade jag lite hemma på slalom och hopphinder som jag bara har eftersom vi inte har så stor trädgård eller så mycket utrymme att ha grejerna. Men det gick bra, han var med mig hela tiden och gjorde som jag ville att han skulle göra. Så det kändes bra.

Idag Tisdag skulle jag träna lite slalom, men han var helt uppe i det blå och det gick helt enkelt inte att träna något med honom, gick ut och cyklade en sväng med honom. Efteråt så var han med på banan och tränade lite "tryck på matta", som behövs när man tränar agility för att de ska sakta ner när det gör balans, gungan och A-hindret bland annat, det gick jätte bra efter att han hade fått springa av sig lite..kändes jätte bra när vi var klara och han gick la sig med en gång. :)


Bild på när han ligger i grannens soffa.

Likes

Comments