Header

Interiør

God lørdagsformiddag alle sammen!

Inneholder sponset produkt

Ingen planer, bare kos 🎄 Det tuttles på i huset med litt vask og dilling! Jeg var til byen en tur i går, og fikk med noen lekkerheter fra Kremmerhuset ❤️🎄 Jeg har fått en god favoritt i den butikken- mye lekkert interiør, variert stil, fine priser og hyggelige ansatte! ❤️ Er heldig som har fått ett samarbeid med de før julen 2016!

Her kommer noen inspirasjonsbilder;

Alt dette finner du i nærmeste butikk eller på nettet ❤️

Ha en fin lørdag!

- Mari

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Interiør

God kveld!

Inneholder sponset produkter


Ikveld har jeg fått inn litt rødt til inspirasjon til dere der ute ❤️ Jeg er ikke så glad i det lilla i advendstiden så jeg hopper rett på rødt :-)

Kjøkkenet sies å være husets hjerte - der god mat lages, stemning skapes og mager mettes - det er viktig at det det er rent, stemningsfullt og koselig på kjøkkenet ❤️ Her har gløggstasjonen fått sin plass - da gløgg hører denne årstiden til :-)

Servise, servietter, trekasse, kubbelys & puter får du hos kjøpt hos Kremmerhuset ❤️ alt du trenger for å skape en god lun stemning nå før jul ❤️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Jeg har offisielt slutta å telle ned dager til jul - for nå trenger det ikke gå så veldig fort lengre! Det er denne tiden som er koselig! Ventingen, tradisjonene og spenningen :-)

Åja, det kommer stadig ned nye ting fra interiørrommet med juleklang over seg :-) disse stilige rottingbjellene er så snertne og fine og gjør seg så godt i heimen her ❤️ også er de jo i kurv! :-)

Blir mer og mer jul i heimen fremover nå :-)

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God lørdag!

I fare for å gjenta meg selv, VELDIG mye- så nærmer årets høydepunkt seg med stormskritt! Om en mnd skal årets juletre kjøpes til #husetpaanordseth ❤️ jeg gleder meg så fælt og jeg vet akkurat hva jeg skal se etter - det skal være ett massivt edelgran tre, som er kjegleformet 🎄 hohoo!! Det blir så moro å få det i hus, timene er riimelig lange når det må avklimatisere seg de to dagene....men den som venter på noe godt 😄

No offence til de som har falskt juletre, men det kommer aldri til å komme ett slikt ett inn i dette hus, her opprettholdes tradisjonen med ekte tre ❤️

Butikkene begynner å fylles med vakre julevarer og jeg klarte ikke dy meg med å kjøpe inn litt nytt ❤️ pynten på treet går i sølv og glitter ❤️

Kongler, glitter og stas ❄️ Dette med mye mer skal pryde treet i år! Gleder meg sååå til det skal opp at jeg er helt dårlig :-)

Ønsker dere alle en fin lørdag videre ❤️
- Mari

Likes

Comments

Interiør

Heiii!!

Inneholder sponset produkt

I helgen som var kom det masse snø! Juleradaren min føyk opp til max rimelig fort kan du si :-) det har kommet en del småartikler inn i heimen som tilsier at julen er nær! Som skrevet på instagram så er jeg så heldig å ha inngått ett samarbeid med selveste Kremmerhuset nå før jul ❤️ jeg skal vise dere juleinspo med varer derfra i vårt hjem - ett par dager i noen uker fremover nå ❤️ dette gleder jeg meg så fælt til og har egentlig lyst til å legge ut alt med en gang :-)) Håper dere vil følge juleinspoen fremover og nyte førjulstiden like mye som meg ❤️

Tradisjonen tro bakes det ALLTID pepperkaker her i huset før jul - jeg hadde kun ett par slitte kjedelige former- så da var jeg så heldig å få sprite opp redskapen med pepperkakeformer fra Kremmerhuset! Disse bildene gir meg så julefølelse at jeg får helt gåsehud bare jeg skriver om det nå 😂

Stjerner, pepperkakemenn, stjerneskudd og engler ble til og det lukta jul i hele heimen ❤️

Til dette arbeidet ble det også konsumert ett par kopper gløgg i den lekre koppen du også får kjøpt hos Kremmerhuset ❤️ herlige tid!!

Stay tuned for flere julebilder fremover - noen her men mest på instagramkontoen ; Husetpaanordseth ❤️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Ja, det står svart på hvit! Yr spår det, pent.no spår det - årets første snøfall skal melde sin ankomst i morgen! Og før jeg fortsetter dette innlegget- pålegger jeg alle å kjøre fint i morgen (og alle andre dager i året, selvfølgelig!)

Da går det vel ett aldri så lite startskudd for min del, juleinteriøret står bare å skriker oppe, men selv om jeg skal vente noen uker til med å virkelig PYNTE pynte, så sniiker det seg litt ned trappa nå og da :-) call me crazy, men det er den harde realitet :-D

Julestaken som S lagde til meg i fjor er kommet ned, og pryder det tøffe hjemmelagde bordet i stua ❤️ og siden alle putetrekk nå er vasket er det bare å ta av noen trekk for å putte på julemotivene :-) men trekkene fra Mille Moi kommer til å bestå, og jeg gleeder meg til å ta på trekket med skimotiv! Jeg er ikke så glad i farger i interiøret, men altså til jul - da er det røde detaljer som gjelder ❤️ ikke for mye, ikke for lite :-)

Jeg har fått brodert på fjellvettreglene på en av putene mine- veldig cottage og litt christmassy ❤️ De er fra ei flink dame som du finner under navnet; svartekrokendesign på instagram ❤️

Det er spådd 50cm med snø her i morgen, spent når jeg våkner i morgen! :-)

Ha en fin torsdagkveld alle sammen ❤️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God søndagskveld alle sammen!

Det er høst - og da passer det godt med en god høstsuppe og nå tenkte jeg å dele min favoritt - enkel og rask 🍁

Du trenger;

4 gulrøtter
5 poteter
1/2 purre
1/4 selerirot
4 skinnfrie pølser
3 grønnsaksbuljonger

Hakk alt opp i terninger og ha i en kjele - hell over 13 dl vann og ha oppi buljongene - la det koke i ca 15 minutter eller til den grønnsakene er bløte - deretter NYT 🍁 Serveres gjerne med nybakte rundstykker eller brødskiver.

Jeg gleder meg såå til i morgen, da skal jeg til byen for jeg har inngått ett ganske så rått samarbeid frem mot jul som dere skal få være med på 🍁 Det er snakk om MASSE inspirasjon 🍁 gled dere, DET gjør jeg!

God søndag alle sammen!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God lørdagskveld!

Idag har vært en travel dag- jeg var innom omtrent alt som var av mobilforetninger...for en ting var sikkert - jeg dro ikke fra byen idag uten en ny telefon!

Det hele startet en rolig torsdagkveld denne uken - jeg fikk en snap som jeg lo litt av- og i ett millisekunds slepphenthet- glapp jeg iPhonen og den reiste rett i bakken! Stiv av skrekk tok jeg den opp og skjønte med en gang at dette blei dyrt! Den lyste i regnbuensfarger og striper vertikalt og horrisontalt....jeg brukte en timestid på å banne, være sint og frustrert - også måtte jeg begynne å se etter alternativer...jeg har en stor instagram-konto som krever oppdateringer og det funka ikke med en telefon som kun snakket i striper...derfor var planen klar- lørdag måtte det kjøpes ny telefon og jammen blei det!!! Og denne gangen MED forsikring! 😆

Over til andre del av overskriften- mimrekveld! Igår kom jentegjengen har pendlet til skolen med i tre år - vi delte gleder, sorger, frustrasjon og latter på de turene! Vi var en fin gjeng som blei veldig nære hverandre❤️ alle har fått seg jobb og igår fikk vi endelig til en mimrekveld med masse god mat som alle hadde med og mye latter ❤️ da hadde jeg en god unnskyldning til å dille opp bordet også - ingen gjester i #husetpaanordseth skal sitte ved ett tilfeldig pyntet bord 😄 så her kommer noen bilder tatt av en sliten og forslått iPhone - overførst til iPaden - og inn på instagram :-)

Kvelden blei kjempefin!! Håper dere alle har en fin helg!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Siden romjulen ifjor har jeg hatt nedtelling til neste jul- altså julen 2016! ❤️nå er tiden inne!!! Vi er bare i Oktober - men i midten av November begynner pyntinga så smått å skje- Jul er ikke en høytid for meg - det er en sesong!! Jeg har allerede hørt litt på julemusikk og idag har duftlyset med kanel & eple brent i stua og det lukter så godt og årets første gløgg er laget!

Jeg er ekstremt glad i julen og får frysninger når jeg snakker om det bare! Det er virkelig "the most wonderful time of the year" !

Jeg forbinder julen med familie! Vi er en stor familie med ett stort samhold! Vi har familiemiddager, bakedager, spillkvelder og mye kos! Stemninga er på topp når vi er sammen og latteren sitter løst og kjærligheten svirrer rundt oss!

Det å spise god mat sammen, skravle, spille brettspill og le er så kos!

4. Desember er det bakedag med jentene i familien - bestemor, mamma, tanter, søskenbarn og svigerdatter skal ha en hel dag hvor vi baker til jul, hører på julemusikk, drikker gløgg og spiser god mat - altså jeg mener, det er jo helt topp! ❤️

Dagene i slutten av November og Desember begynner sakte å fylle seg opp med fine tradisjoner - gården her i nabolaget har en koselig tradisjonen hvor de selger juletrær, nek og julestæsj ❤️

Jeg kom over en av mange juleinspo kontoer på instagram istad og disse lekre inspirasjonsbildene er hentet fra christmasarmadrillo ❤️ nyyyt! Gir ikke disse deg stemning så vet lkke jeg :-)

Snart setter bakingen igang og her skal jeg prøve meg på putesnipp ❤️ og karameller....oooog...nei dette blir travelt- og jeg gleeeder meg :-) hurraa for denne årstiden! 

- Mari 

Likes

Comments

Interiør

På kjøkkenet er det godt å ha ordentlige gode håndklær - like viktig som at det skal være til pynt :-)

Mille Moi har noen lekre håndklær i strikk! ❤️ Jeg har de i antrasitt, beige og lys - de er røffe og robuste og har den fine cottagelooken med sine tøffe mønstre (nå er ikke jeg så godt bereist innen denne strikkeverdenen så jeg vet ikke hva denne metoden heter, men lekker er den :-))

Akkurat disse syns jeg det er litt stusselig å bruke i det dagelige - så de får ligge på rottingbrett å ta seg godt ut :-) og iblant henge ved ovnen!

Jeg har vasket kjøkkenet i ettermiddag så nå er det rent og pent igjen ❤️ Vi skal snart på butikken for å handle inn til kvelds- ska tru hva det blir å spise!? Det jeg vet, er at vi skal kjøpe julebrus ❤️

- Mari

Likes

Comments