Header

Interiør

På kjøkkenet er det godt å ha ordentlige gode håndklær - like viktig som at det skal være til pynt :-)

Mille Moi har noen lekre håndklær i strikk! ❤️ Jeg har de i antrasitt, beige og lys - de er røffe og robuste og har den fine cottagelooken med sine tøffe mønstre (nå er ikke jeg så godt bereist innen denne strikkeverdenen så jeg vet ikke hva denne metoden heter, men lekker er den :-))

Akkurat disse syns jeg det er litt stusselig å bruke i det dagelige - så de får ligge på rottingbrett å ta seg godt ut :-) og iblant henge ved ovnen!

Jeg har vasket kjøkkenet i ettermiddag så nå er det rent og pent igjen ❤️ Vi skal snart på butikken for å handle inn til kvelds- ska tru hva det blir å spise!? Det jeg vet, er at vi skal kjøpe julebrus ❤️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Juhuu!!

Så nydelig det er ute nå! Jeg mener at skaperens høst kolleksjon 2016 er smashing altså :-) men det er jo ikke bare ute det er ny kolleksjon - Mille Moi har også kommet med den nye kolleksjonen sin inne! blant annet disse lekre putetrekkene har funnet veien til #husetpaanordseth 🍁

Putene med frynser har ett røft og grovt stoff og å blande det med velour blir bare 👌🏼

Gangen blei ett tøft blikkfang når disse putene pryder sofaen der oppe :-)

Ikveld er det hjemmelaget brownies til menneskene i huset og tyggebein til den firbeinte da min kjære lille bjeff fyller respektable 15 år idag 💙 ha en fin kveld alle sammen!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God fredagskveld alle sammen!

I går var den tiden i måneden hvor det var symøte igjen- og jeg det var min tur til å ha den - jeg var litt spenstig å prøvde meg ut på noe jeg ikke hadde laget før, nemlig karrisuppe med kylling! Om jeg skal si det selv så blei den ikke så halvgæli :-) Tenker at det er en sak for bloggen etterhvert :-)

Men nå er det jo høsttema som er i vinden når jeg pynter bord om dagen - så med de lekre nye putene fra mille moi, drivvedhjertene, telys og kongler blei stemninga ganske så delikat om jeg så kan si det på den måten :-)

Hvis det er putetrekk du skal invistere i denne høsten så bør du ta en titt på Mille Moi sin lekre kolleksjon 🍁 mye snadder å spore der!!

Vi får besøk ikveld også, av pappa og co så nå er pizzaen in the making og brettspillet klart for å gå varmt :-D ha en fin fredagskveld alle sammen!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Vinter!!

Jeg vil bare stoppe tiden nå- og gleede meg lenge lenge til den sesongen som nå venter oss- for høsten er så vakker og er den perfekte oppvarmingen til November & Desember ❤️ Men i midten av neste måned er det tid for å begynne så smått med jul her i heimen altså - hva folk syns om det bryr jeg meg lite om- for meg er det helt riktig! ❤️

Så, jeg kommer med en liten teaser fra Mille Moi - disse skal få pryde peisen vår i Desembertiden vet jeg ❤️ spørs om Nissen dukker opp da!?

I rustikk look - med stilige detaljer og lekker skrift ❤️

Likes

Comments

Hei og god kveld!

Inneholder sponset produkt

Pakken i posten idag hadde vært en skam å ikke vist til offentligheten :-) Ett av merkene jeg bruker mye av her heime er Mille Moi - og idag tikket det inn en hentelapp i posten og opp av pakka steg det den klokka jeg har kikket på og vært en smule svak for! den er nett og hendig og passer godt på bordet eller nattbord. Det store etasjefatet er også new in- med hele tre etasjer rommer det mye - noe som passer bra i bursdager og mot jul - tenker først å ha kaker på det, men jeg tror jammen i meg kongler kommer til å gjøre susen der også jeg :-)

Når Mille Moi produkter kommer i hus, er det noen som bare stemmer så bra :-) Jeg har også fått noen lekre putetrekk i høstens nyheter- disse tøffe med frynser har gitt sofaen ett fresht look 🍁

​stay tuned- flere lekre nyheter er å spotte her på bloggen fremover :-) 


Ha en god natt alle sammen 🍁

- Mari 

Likes

Comments

Interiør

Det tar tid å bo seg til i ett hus- nå har vi snart bodd her i to år- og først nå begynner jeg å roe meg med ommøblering :-D men så har vi denne hersens gangen - som S foreslo at vi skulle beise den og, men hu som skriver den bloggen her mente at "naai, den må vi ha lys" - å herre som jeg angrer!!! Jeg har faktisk, i senere tid nå lyst til å bare male den kølsvart! For jeg og lyse rom er ingen god match altså- MEN, det er for seint å snyte seg når nesa er borte! Men så får jeg ordna litt - og da syns jeg det er greit allikevel :-)

Ikveld er en sånn kveld- jeg syns det er greit! Jeg har nemlig byttet ut den benken som stod der med en krakk og fått inn litt cottage-ting! La oss bare si det sånn, det er ikke vanskelig å se hvem som har stæsjet :-)

Den puffen er så tøff - og glir rett inn i huset her! Soria Moria Interiør er en butikk jeg har sansen for! Hu berta som har den har virkelig spesialisert seg på cottage-interiør- noe som passer meg utmerket! :-)

Nå venter jeg på at S skal komme hjem- så vi får spist og sett film- oppladning til en ny uke :-)

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Det er 1. Oktober idag - og jeg digger denne flotte årstiden! Flott farger ute og deilig luft! I morgen skal vi nyte en flott dag på fjellet og jeg gleder meg! 🍁

Interiøret her i huset rullerer veldig ofte - og idag har jeg fiffa opp spisestua litt :-) lyng, kurv, saueskinn & mye puter er gode forutsetninger for å få til en god atmosfære i heimen :-)

I tillegg til at jeg har en røff sauebukk i tvstua- bestile jeg to råtasser til som har fått plass i spisestua :-)

Herlige Oktober! Det gledes at du nå er måneden vi skal inn i!

Ha en fin lørdag - vi skal ut å spise med ett vennepar ikveld ❤️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

På broderte putetrekk :-)

Kan vel si jeg er litt bitt av broderibasillen! Igår leverte jeg et relativt kjedelig putetrekk til brodering - og dette kom hjem idag! Relativt tøffere enn da det dro! Ett personlig, enkelt og cottage-putetrekk, akkurat sånn jeg liker det! :-)

Jeg har ordna litt på kjøkkenet idag, og sitteplassen har blitt sprita opp med ny "Huset på Nordseth" pute, i ekte cottage-stil ❤️

Disse bestiller jeg hos Soria Moria Interiør på instagram ❤️ Rask levering og plettfritt resultat :-) lurer på hva som blir neste...for det blir ett neste :-)

Ha en fin kveld!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Det er alfa omega det...å kunne lade batteriene på natta, gi slipp på tankene og bare være....uten godt med søvn blir ikke dagen noe bra, enkelt og greit!

For meg, er det viktig at soverommet har en lun & behagelig atmosfære som gjør at en kan slappe av :-) om det betyr hundre puter i senga, eller lyng på nattbordet er egentlig opp til en selv :-)

Igår...var det sånn at jeg var på en aldri så liten tur til byen...og der møtte jeg på Marius :-) i sine orginalfarger, jeg gikk meg noen runder og vurderte sengesettet, men endte opp med å kjøpe to sett. Etter å ha vasket det og fått lagt det på idag, angrer jeg ikke i det heletatt :-) Det blei så tøft, og det cottagestilen kom virkelig til sin rett !

Gleder meg til å hoppe i loppekassa ikveld:-)

Nyt søndagskvelden :-)

- Mari

Likes

Comments

Interiør

For sauemotiv!!!

Idag hentet jeg en pakke på posten med noen bilder jeg bestilte meg for noen dager siden!

Tre råkule bilder helt i min stil :-) Skal si jeg har prøvd dem på mange vegger i efta :-) Det ene bildet er fra tips fra en av mine kollegaer - så kan si han er blitt en trendsetter :-D

Stua har virkelig fått ett stilig preg etter jeg fikk hengt det opp på veggen der :-)

Denne tøffe bukken er ett godt eksempel på hvordan stilen er her i huset! :-) ekte god cottage-stil ❤️

Sofaen er pyntet med stilig egendesigned putetrekk med brodert "fjellvettregler" på ❤️

Jeg har enda to til lekre lerreter som skal opp her i huset, så får se hvor jeg plasserer de tøffingene :-)

Ha en fin kveld! Her ser jeg på Sinnasnekker'n og nye utsikten av den stilige sauebukken ved min høyre side!

- Mari

Likes

Comments