Header

Interiør

Hjemmet vårt har de gode jordtonene som går i pakt med naturen 🐑 brunt, svart & sand 🖤 rotting, kvist, skinnfeller & grovt treverk 🖤 min store passion! Er mer og mer bevisst på hvordan cottagestilen skal være - og #husetpaanordseth er min lekearena for utprøving av ulikt interiør 🖤

Likes

Comments

Interiør

Det er ingen annen stil for meg enn cottage blandet med det rustikke 🐑 Det er så lunt og koselig, samtidig som stilen blir tøff og mystisk! Mørke vegger og mørkt interiør - jeg har fått mer og mer sansen for det :-)

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Hei dere!

Her kommer innlegget jeg snakket om igår! Jeg har fått det ærefulle oppdrag å selge disse lekre skinnfellene fra Gammelnorsk spælsau 🐑 De er fra en fjellgård i Sunnmørsalpene i ekte, god kvalitet! Skinnet kan du bruke både på hytta og hjemme! Jeg elsker saueskinnsfeller og får virkelig ikke nok av de!

De gir den lune stemninga her hjemme og såå gode å ta en liten høneblund på om eftan :-) jeg har de liggende på sengekanten, i sofaen, spisestuesofaen eller over en stol. Det gir ett kult inntrykk og sklir rett inn i cottagestilen ♥️ Det å få tak i noen med så god kvalitet er sjeldent, så jeg er superglad for å gi dere sjansen også ♥️ Jeg har disse tre skinnene igjen ♥️ førstemann til mølla!
Svart
Gråspraglete
Hvitt

Nå har du sjansen til å gjøre ett kupp! :-)

Send meg en mail på; husetpaanordseth@hotmail.com for interesse ♥️

Likes

Comments

Interiør

Hei!

Idag har vært en ganske så morsom dag, da jeg hadde den ære å drive snapkontoen "instahomes" ! ♥️ For en hel dag! Det har både blitt bilder og videoer + litt tipsing der. Så om du vil se litt fra #husetpaanordseth kan du legge til snappen :-)

Litt stæsjing i stua ble det også :-) Men i morgen, kommer ett supertilbud til dere følgerne mine ♥️ jeg gleder meg til å vise dere, for det er noe jeg setter høyt i interiøret her hjemme :-)

En god natt ønskes dere alle!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God lørdagskveld!

I den senere tid, har jeg fått øynene opp for mørkere farger og velour. Alt fra mørk grå til svart! Idag, fant jeg noen rålekre spisestuestoler som besto alle kriterier for å flytte hit ♥️ Det er da guds lykke at jeg har investert i ny bil- for hadde jo ikke hatt sjans på å få tre stoler baki den forrige! :-D hah!

Spisestua blei ny med disse tre lekre velour stolene i mørk grå! Ingen tvil om at den fargen skal få pryde mer her i huset etterhvert :-)

God lørdagskveld ♥️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Oh yes...etter juleinteriøret blei ryddet bort, måtte vinterinteriøret frem :-) Det er vintersesongen som gir den ekte cottagefølelsen i heimen ♥️

Enough said!

Kurv, skinn, rotting & dyremotiv ♥️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God kveld alle som er innom denne bloggen ♥️

De siste innleggene har ikke inneholdt så mye tekst- og grunnen til det er fordi jeg rett og slett ikke helt vet hva jeg skal skrive. Jeg har ikke så mye på hjertet om dagen, hverdagen bærer preg av ett stort savn etter Chago....En krevende prosess å være i, som tar mye tid. Det er lite å få gjort med det, annet enn å ta tiden til hjelp og se fremover..Men hver eneste celle i kroppen savner han. En stor trygghet i hverdagen som har vært ved min side i 15 år er borte, og det er noe jeg ikke helt skjønner enda.

Derfor er ikke bloggen veldig utfyllende med masse ord og fjas om dagen..kommer sterkere tilbake tenker jeg! -♥️♥️

Likes

Comments

Interiør

God kveld alle sammen!

Siden S & jeg nå er forlovet - er det ingen hemmelighet at jeg har begynt å kikke på bryllupsinspirasjon! Jeg har begynt å se for meg hvordan jeg ønsker å ha det og stilen for bryllupet! Det blir en dag som gjenspeiler oss ♥️

Pinterest er en herlig inspirasjonskilde, og jeg har laget en pin på mye lekkert! Har lyst til å dele noen av bildene med dere i dette innlegget ♥️

Likes

Comments

Interiør

Tvstua er en plass vi tilbringer en del tid. Så godt å ha en digg, mjuk sofa å slenge seg oppi og "bare være" !

En sofa skal etter min mening ha masse puter, saueskinn og pledd♥️ sjeselong er også heelt greit - ingenting er så godt som å få beina høyt etter en lang dag :-)


Likes

Comments