Som jeg skrev litt om i går så kjøpte jeg hus med kjæresten min i 2013. Gale som vi var etter kun 6 mnd som kjærester.

Det stemmer som de sier at når du er på visning så ser du ikke alle feilene eller manglene som måtte være med objektet du ønsker å investere i. Bygge til ett hjem eller utleie. Jeg husker enda da vi kom på visning, vi hadde smugtittet litt på huset fra veien tidligere samme uke. Jeg hadde kontaktet megleren som informerte om visninger. Jeg var mest opptatt av at huset ikke skulle selges før visningen slik at vi ikke fikk sett det. Det lovet hun.

Visningen nærmet seg og vi ble møtt av megleren i døren som sier: Kristine, nå må du huske at dette er ikke ett drømmeslott.

Det var det ikke, men det så jeg ikke da.

Dette er vel ingen sitt drømmehus?

Men dette er det vi endte med å kjøpe.

-Kristine-

Likes

Comments

Oi, første innlegg på bloggen.

Huff dette har jeg vært lenge i tenkeboksen på.

Jeg vet ikke om dette er noe jeg virkelig har tid til, men nå skriver jeg jo bare for meg selv. Det blir litt som en dagbok som ble skrevet for sent. Om det gir mening?

For 4 år siden overtok min ferske kjæreste og jeg vårt første hus sammen. Man kan vel si at siden da har det "ballet" på seg.

Jeg har savnet under oppussingen en blogg med en god miks av ting i forhold til oppussing.. Alt fra du river det ned og hele veien opp igjen til ferdig stylet resultat. Jeg skal ikke si at jeg er noen ekspert, men jeg tror at etter 4 år så har jeg en del gode råd, tips og triks som kanskje andre kan få bruk for.

2.September 2017 var en veldig stor dag for oss her i det lillestore huset i skogen på Fjell. Da ga Erik og jeg hverandre vårt ja i Ski middelalder kirke. Tenker at noen tips, råd og triks i forbindelse med jungelen der ute av bryllupsting kan det være på sin plass så vi fletter inn litt av det også.

Ellers kommer denne bloggen til å inneholde en god dose humor, og hverdags øyeblikk. Sikker ikke spennende for alle, men ting som er viktige for meg å huske på.

Likes

Comments