Header

Här kommer ännu ett tips på en blogg. Gå in och läs hos den här tjejen som hela tiden har spännande saker på gång. @Misstossequeen


Hej 🌸

Therese heter jag och driver bloggen ‪Misstossequeen.se‬ 👑

I min blogg kan ni läsa om allt från min vardag med ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och mitt förhållande med Ahmed som är muslim ❤️ Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag som jag delar med mig av 😊

En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera 😍 Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare på Nouw 😊 Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017 😊

Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.

Min största önskan är att bli flerbarns mamma och i dagens läge har jag och min sambo försökt att bli gravida i ett år och under hösten ska vi vända oss och be om hjälp då det tyvärr inte har hänt något än 🌸

Jag driver en av de största skånska personliga bloggarna på Nouw just nu 😃 Och det har jag mina fantastiska läsare att tacka för 😍🌸❤️

Kika gärna in hos mig både på bloggen ‪

Http://Misstossequeen.se‬
http://nouw.com/misstossequeen

och på Instagram: ‪

Misstossequeen.se‬
🌸

Kram 👑

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen startade med en promenad till förskolan klockan 07,00. Lämnade Arvid, Evald och Erland vid 07,30. Snabbt hem och så sällskapade jag med Inez till skolan. Hon vågar inte gå själv till skolan pga det här med clownerna. I går utanför fritidsgården som ligger precis vid skolan hade Inez och hennes kompisar sett en clown, tydligen hade polisen kommit strax efteråt, men personen ifråga var såklart redan borta då. Inez är verkligen rädd och jag hoppas att denna clownhysteri lägger sig snart. Nu är klockan efter 08,00 och hem igen för att väcka Hjalmar och Hedvig som har sovmorgon. Det var meningen att Cornelia skulle ta med sig Hjalmar och Hedvig på bussen och lämna dom i skolan. Hon skulle ändå till gymmet. Deras skola ligger en bit bort. Tar ca 45 minuter att gå i raskt takt. Nu vägrade Hjalmar att åka utan mig, så jag fick följa med och på så vis ändrades mina jobbplaner. Blev som sagt inget ritande. Men istället fick jag mycket luft. Tog en promenad ner på stan för att möta Cornelia som tränat, efter att jag lämnat Hjalmar och Hedvig.

Vi stannade på Cornelias favorit kebabställen. Hon får liksom inte nog av favoriten kebabsallad.

Givetvis måste maten fotas innan den går att äta, vore ju lustigt annars :) inte klokt egentligen 😂 Det gäller att visa världen vad som har mättat magen.
Cornelia.

Jag ångrar mig ofta. Tänker alltid att det är godare med en kebabrulle, det är gott. Men Cornelias tallrik ser alltid godare ut. Framförallt nyttigare också utan bröd.

Grått och ruggigt ute gjorde att vi inte gick ända hem. Tyckte att jag gått tillräckligt och hållt igång sedan iaf 07,00 Vi tog bussen.

Det stod tre mammor med sina barn och barnvagnar och en mycket äldre man med rullator och väntade på bussen. Vem som helst kan tänka ut att alla ryms inte. Jag förstår inte vuxna människor som ska armbåga sig fram på bussen. För mig skulle det vara självklart att släppa fram den gamla mannen först och sedan iaf enligt mig är det ett kösystem. Den mamman med vagn som stått längst och väntat ska gå på först, sen mamma nummer två osv och den tredje får vänta på nästa buss. Jag tycker det är självklart och jag resonerar så när jag åker kommunalt med barnvagn. Men tydligen inte alla. Alla tre med sina barnvagnar skulle bara in i bussen. Farbrors rullator blev mer eller mindre ihop klämd och bussens dörrar gick inte att stänga. Mamma som gått på sist vägrade att gå av. Tillslut var chaufförer tvungen att komma bak och säga till att det inte får plats och att hon som gick på sist måste gå av. Vilket hon inte gjorde. Chauffören kom då på lösningen att byta plats på rullatorn och en barnvagn. Då gick det precis. Men tänk om något händer? Tänk om bussen voltar och det är så här trångt? Om mammorna inte tänker på sin egen säkerhet eller på medpassagerares säkerhet, så borde dom för jösses tänka på sina barns säkerhet. Vad händer med barnet i vagnen om olyckan är framme? Och det är så här trångt på bussen? Barnet kan bli klämt. Jag tycker att chauffören verkligen borde vägrat åka iväg när det var så här trångt i utrymmet där barnvagnen/ rullatorer får stå.
Nästa buss går om 10 minuter. Jag förstår om det hänger på liv och död, men nu verkade alla tre mammor med barnvagn ha handlar och skulle hem.

Dom få gånger jag åker kommunalt med barnvagn tänker jag alltid på att vara ute i god tid, eftersom jag kanske inte ryms på den buss jag tänkt, utan får vänta till nästa. Visst det är irriterande att vänta, men så är det. Jag skulle aldrig tränga mig på så, men vi är alla olika.


Väl hemma så mötes vi som vanligt att Buster och Charlie som var mer ovanför golvet än på. Dessa två "slåss" om Cornelias uppmärksamhet. Det finns ingen tvekan om vem som är favoriten.


Jag fick lite gjort nu på eftermiddagen och ska försöka hinna med lite kreativt arbete i kväll också. Finns inget bättre än att känna att jag snart är klar med ett porträtt för att snart få börja på ett helt blankt papper. Sen är det så otroligt roligt att få se slutresultatet och det jag åstadkommit.

Nu ska jag iväg och hämta hem dom små.


Önskar er alla en fortsatt fin onsdag :)

/Maria

Likes

Comments

Titta gärna in hos den här bloggerskan och läs om hennes vardag. Hon är fotograf och tar väldigt fina foton. Jag följer henne även på Instagram och där dyker det ena fantastiska fotot upp efter det andra.

Hej🍁

Tine heter jag och driver bloggen tinesfoto här på nouw.
I min blogg så kommer ni att få följa min fotokarriär:) Dom flesta inlägg kommer innehålla mer bilder än text, just för att jag älskar att fota och när jag kollar på andras bloggar så kollar jag oftast på bilderna och ibland skummar jag igenom texten :)

Mitt mål med fotograferingen är att jag ska kunna gå ner i tid på mitt vanliga jobb och jobba med foto deltid. Jag vill gå en rad olika utbildningar, starta eget företag och nå ut med mitt namn/varumärke till så många som möjligt!

Kika gärna in hos mig på bloggen www.nouw.com/tinesfoto och på instagram tinesfoton 👌😘

http://nouw.com/tinesfoto

Likes

Comments

Besviken och fysiskt illamående är bara ordet. Det är så typiskt, helt enkelt. Och det kunde gått illa för Cornelia och kompis, så pass att dom kunde behövt polisen till hjälp. Mer om det snart.


I dag är några av barnen krassliga så det är lek här hemma med Duplo. Dom leker någon slags mamma- pappa - barn lek eller familjelek som dom säger på förskolan. Jag tycker det är så fint, för hur en familj ser ut idag kan vara på så många olika sätt.

I går gjorde vi inte så mycket. Det har regnat flera dagar i sträck nu. Gå på Pokémon jakt som vi tänkt, kändes inte så lockande.

I lördagkväll bestämde jag och Danne oss för att vi lite snabbt skulle ut och äta. Cornelia och hennes kompis ställde gärna upp och var hemma med dom små, den korta stund vi var iväg. Oliwer var också hemma. Engla mådde mycket bättre och satt och skypade. Jag undrade vad som var så roligt- för vad hon skrattade, hon hade kul. Det var riktigt befriande att höra hennes skratt.

Nu till besvikelsen. Vi var sugna på att äta planka och valde då att gå till en restaurang som flera bekanta besöker ofta och äter just planka. Maten ska vara väldigt god. Den såg god ut så det var med förväntan jag åt min första tugga. Det var bland det mest äckliga jag har ätit. Tror moset var pulvermos och kocken hade inte ens ansträngt sig för att smaksätta det. Det var intetsägande och ja, otroligt smaklöst. Jag ville ha min köttbit genomstekt och Danne ville ha sin lite blodig. Köttet smakade ingenting. Tror Danne tog slut på alla kryddor på bordet. Mitt kött var även segt. Hur ofta kommer Danne och jag ifrån och kan gå ut och äta? Det är ytterst få gånger - tror inte det händer en gång per år. Vi måste ha haft en sådan otur. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om det just den här kvällen var en vikarie i köket. Kändes som vi kastade 515kr i strömmen här i stan.

Inte nog med det. Jag blev så illa till mods. Då blev kvällen totalt förstörd. Det fanns ett sällskap på restaurangen som var bra på fyllan. I det här sällskapet fanns det även en lite pojke, i ålder med vår Hjalmar skulle jag tro. Alltså runt 8 år. Han verkade vara där med sin pappa. Jag tyckte så synd om pojken. Klockan var 20,00 på kvällen och pappan var bra onykter. Så full att servitrisen sa till honom att det var han sista öl han fick beställa. Jag undrar när pappan började dricka? Det såg ut och kändes som det redan var på eftermiddag. Pojken sprang mest omkring på restaurangen. Vad skulle han göra?

Pappan - vill du haaaa faaaaanta!

Pojken - nej!

Pappan - liiiiitttteeee faaaaaanta ska du haaa!

Pojken - Nä jag vill inte!

Pappa. - jo liiiiiiiiteeeeee.

Sen sprang pojken till det övriga sällskapet.

Jag var så nära att skälla ut den här pappan. Gå upp och...... kanske tur att jag inte gjorde det.

Jag mådde uppriktigt sagt dåligt både psykiskt och fysiskt över detta. Det hade varit skillnad om någon i sällskapet hade varit nykter, så pojken hade haft någon stabil vuxen. Dom gick sedan - pojken och pappan. Jag undrar hur det gick på vägen hem? Om pappan somnade innan pojken? Om pojken fick något att äta om han var hungrig? Hur hans fortsatta helg skulle bli?

Jag kanske har fördomar, men jag klarar inte av det. På riktigt mådde jag illa. Hoppas att detta var en engångsföreteelse. Visst ska man kunna gå ut och äta och dricka alkohol till maten och ha barnen med sig, men det finns gränser.

Där var det restaurang besöket verkligen förstört. Jag kunde lika gärna ha ätit kycklingwook och tagit hand om tvätten och skurat istället. Det hade jag mått bättre av. Självklart var det trevligt att Danne och jag fick egentid, det är alltid lika guldvärt. Men den egentiden satt jag mest och oroade mig över den stackars pojken. Vi var borta mindre än två timmar. Vi hade lovat att vara borta max tre timmar, så vi höll tidsramen med råge iaf.

Cornelia och kompis gick ut en sväng när vi kom hem. Ut i rusk och regn. Dom ville gå till McDonalds. ( vi bor inte långt ifrån) Cornelia fyller 18 år i januari. Tjejerna skulle köpa Frappes . När dom senare gick hem och stannade till under en gångtunnel, för att skydda sig lite emot regnet. Kom det en väldigt berusad kille. Han kunde tydligen knappt gå. Den här mannen började skrika åt tjejena så dom började springa. Efter ett tag stannade Cornelia till och tänkte vad springer jag för? Han kan ju inte komma ifatt oss, eftersom han knappt kan gå. Men han var snabb och mycket duktigare på att springa än att gå. Så bra att han kom ifatt tjejerna, samtidigt som han skrek efter dom. Och dom började springa igen. Och han efter. När dom hade sprungit ett tag började Cornelia och kompisen bli rädda. Tjejerna valde att ringa polisen. Det gick inte att komma fram, först tredje försöket lyckade det. Efter ett tag bröts samtalet och då hade han stannat och det såg ut som att han låg på asfalten. Där någonstans ringde jag Cornelia och undrade om dom snart var hemma.

Det är otäckt med fulla personer. Lite salongsberusad är en sak, men riktigt fulla är inte kul. Jag blev också jagad när jag var liten. Jag gick hem ifrån min kompis, klockan var säkert inte mer än 19,00. Den mannen som började jaga mig gav inte upp fören han var inne i vårt vardagsrum där mina föräldrar satt, då först vände han och sprang ut. Han kanske sprang efter mig i 5 minuter, men det kändes så mycket längre. Jag förstår att Cornelia och kompis kände ett stort obehag och blev rädda. Att samtalet med 112 bröts känns inte bra alls eftersom det hade kunnat varit värre och tjejerna hade kanske behövt hjälp ifrån polis. Det är viktigt att känna trygghet och att det finns hjälp att få när det behövs. Ingen ska behöva vara rädd.


Den här lördagen som var- kunde varit roligare. 

Önskar er alla en bra fortsättning på måndagen :)


/ Maria


Likes

Comments

Dagens middag som väntar Dannes kycklingwook. Ska bli väldigt gott.


I dag har det varit världens ruskväder ute. Regn och nordanvind. Det är mysigt när kvällen nalkas och det doftar kyckling i hela huset. Barnen leker med lego och det har infunnit sig ett lugn. Danne var tidigare i dag och tittade på lite brottning tillsammans med Elias, Rose, Hedvig och småkillarna. Oliwer är ute på jobb och filmar. Tur att han klädde på sig ordentligt för det är verkligen super kallt! Det biter i kinderna.

Som sagt skulle jag bara titta in lite snabbt.


Önskar er alla en härlig kväll :)


/Maria

Likes

Comments

Regnet smattrar emot fönstren och gör rutan alldeles prickig av vatten. Blåsten sätter fart på trädkronorna och färgglada löv faller till marken. Jag huttrar inne. Paret utanför går förbi med uppdragna axlar för att skydda sig . Dom går fort samtidigt som gympaskorna gör avtryck i vattenpölarna. blickarna är riktade rakt fram, dom har bråttom, på väg någonstans. Själv sitter jag här inne och följer en vattendroppe med blicken. Det börjar bli många droppar på fönstret nu, droppar som gör ränder efter sig.

Det är inte alltid så lätt. Jag trodde minst sagt att Danne och jag är härdade. Vi har varit med om så mycket, tagit över oss det ena hindret efter det andra, fått vara kreativa för att komma vidare i det svår. Alla föräldrar vet vad jag talar om- mer eller mindre. Med barn kommer det ena problem efter det andra, iaf på något vis. För endel mindre och för andra mer. Vi tillhör dom som fått en väldigt stor bit av den kakan. Vi är härdade. Så till den milda grad att andra kanske tycker att vi tar det alldeles för lugnt vissa gånger. Att vi inte ställer tillräckligt många frågor. Att vi oftast svarar - nej, vi har inga frågar, vi undrar inte över någonting. När andra föräldrar istället ställer mängder med frågor. Vi vet oftast redan svaren, vi vet oftast redan gången som komma skall, jag vet redan vilka samtal jag måste ringa, vi vet redan vad som krävs av oss. Vi har oron i kroppen. Men vi har inga frågor, för vi kan oftast svaren. Det kan verkligen vara en nackdel att vara en härdad förälder. En förälder vars ryggsäck är full av erfarenhet som inte alla andra har. Andra undrar och funderar. Bryr dom sig inte? Vill dom inte veta? Ibland frågar jag bara för att fråga. För att verka "normal", för att slippa få undrande blickar. Att tala om att man redan har svaren på frågorna som vi förväntas ställa är inte alltid så positivt. I bland kan det tas som att jag inte tar saker på allvar, helst om dom inte känner till vår historia. Då måste jag dra den också, ibland orkar jag bara inte. Att berätta om år av oro, år av tusen frågor, år av analyserande, år av påhittiga kreativa lösningar, år av samtal sittandes på möten och i telefon, år av avsaknaden av riktig förståelse, år av frustration.

Nu sitter jag här och stirrar på dropparna på fönstret. Det ser ut som vägar, krokiga vägar som ibland korsar varandra. Rinner längst rutan och sedan försvinner förbi fönsterblänket.

Jag tänker på olyckan och hur det kunde ha gått, när Engla och kompis blev påkörda. Det här var första erfarenheten av en sådan här allvarlig olycka. En händelse olik våra andra erfarenheter, men ändå inte. Jag reagerade som jag brukar vid allvarliga händelser. Först panik och en oerhörd oro när samtalet kommer, tårar och lätt hysterisk, sedan på plats brukar jag oftast bli lugn och systematiskt. Tänker ut en eventuell gång i mitt huvud. En plan för det värsta tänkbara och en plan för mera positiv besked. Min hjärna börjar arbeta för högtryck. På sjukhuset var jag lugn. Vi är vana vid att få rycka ut - om så mitt i fredagsmyset, middagen eller även på natten. (Fast det var väldigt länge sedan nu, förutom den här olyckan) Dels är jag van vid sjukhusmiljön och när frågan kom - Har ni några frågor? Tittade jag på Danne och skakade på huvudet. - Nej, sa jag lite tyst. Den ända fråga jag just då kom på var hur Engla skulle göra när hon duschade? Sen småpratade jag för att dom inte skulle missuppfatta. Och ta oss för att vi inte bryr oss.


Vi bryr oss så mycket att det gör ont!


Det finns säkert så många flera frågor att ställa -att söka svar på? Och den enda jag kom på var den frågan. Läkaren hade redan berättat om skadan, länkning mm, så dom svaren hade jag redan. Resten av frågorna som andra kanske skulle ha ställt - hur gången är vid en trafikolycka undrade jag aldrig över. Jag förstår hur det är.
Teckning i Promarkers (foto ifrån min hemsida.)

Önskar er alla trevlig fortsättning på lördagen :)


/ Maria

Likes

Comments

Vilka fina höstfärger det är ute nu. Idag på väg hem ifrån förskolan och skolan började killarna leka bland löven. Det började med skratt och brottning och slutade i tårar. Inte pga att killarna blev osams. Utan för att Evald tappade sina målade träbitar som han gjort på dagis. Väldigt olyckligt och tårarna sprutade. Vi letade och letade, men tyvärr inte ett spår. Jag fick lova att vi ska försöka göra nya i morgon.
Erland och Hjalmar.

Lite brottning. Erland, Hjalmar och Evald.

Arvid plockade löv.

Engla har inte mått så bra på eftermiddagen. Hon har haft väldigt ont i nacke, axlar och rygg, inte konstigt antagligen eftersom det måste ha blivit en jäkla smäll när hon slog emot framrutan på bilen. Vi håller koll på det, eftersom läkaren på akuten sa att får hon väldigt ont ska vi åka upp igen, likaså om hon får feber. Engla är trött och hängig men ingen feber tack och lov. Hon har tillbringat hela eftermiddagen/ kvällen i sängen. Nu håller vi tummarna om hon mår bättre i morgon, annars får vi ta en funderare och kanske kontakta akuten. Jag tänker just nu att det hon har varit med om så blir det ju såklart även en påfrestning psykiskt och givetvis att det gör ont, så det är nog inte konstigt att hon är trött. Vi avvaktar helt enkelt. Får hon mer värk så självklar att vi åker upp igen.


Önskar er alla en fortsatt fin fredagskväll./ Maria

Likes

Comments

Vi fick reda på igår att smällen när tjejerna krockat med bilen var så kraftig att vindrutan krossats. Engla hade tydligen kastas upp på motorhuven och då ska rutan gått sönder och sedan kastas till marken. Kompisen hade som vi förstår ramlat handlöst rakt ner i asfalten och slagit huvudet väldigt illa. Tjejerna hade sådan tur. Det här kunde slutat på ett helt annat sätt.

Engla blev som sagt röntgad i går. När vi satt och väntade fick hon ondare och vi såg hur hennes hand och handled svullnade. Det var väldigt skönt att väntetiden inte var så lång den brukar på akuten. Det visade sig att hennes handled är bruten. Inte konstigt att det smärtade. En väldigt trevlig undersköterska gipsade om hennes arm och Engla fick välja färg på gipset. Rosa såklart.

Tjejerna har haft sådan tur. Det här kunde ha slutat på ett helt annat sätt. En bruten arm, ont i foten och benet för Engla, och en rejäl kraftig hjärnskakning för kompisen, fast det självklart är jobbigt och gör ont känns det ändå som dom hade en ordentlig tur. Det kunde vara så mycket värre. Vågar knappt tänka på det.

Det var inte alls länge sedan vi var på akuten. För nästan exakt en månad sedan ringde dom ifrån dagis att Erland hade skadat sig och att han måste till akuten. I våras svimmade Hedvig ifrån en stol när hon lagade våfflor och det blev ambulans till akuten och en natt på sjukhus. Det finns att läsa om under kategorierna Erland och Hedvig. (Jag får inte till det med länk) Jag hoppas nu att vi slipper mer sjukhusbesök. Tänk att man aldrig vet vad som händer när man kliver upp på morgonen.

Erland.


Hedvig.


I går efter att Engla slutat skolan så mötte vi upp henne och kompisen för att lämna pengar till busskort. Vi åkte vidare för att hämta Hedvig och tjejerna cyklade ner mot stan. Några minuter senare blev dom påkörda. Det hade vi ingen aning om just då. Att Engla och Kompisen låg skadade på vägen och både ambulans, brandbil och polis fanns på plats. Jag önskar att jag visste det då, så att jag hade varit på plats redan där. Engla sa sedan att hon varit orolig att ingen skulle få tag på oss. Engla har för tillfället ingen telefon. Hennes är helt sönder, så hon måste få en ny. Som tur är har hennes kompisar mitt nummer och även endel av föräldrarna. Men för Engla kändes det just då väldigt jobbigt att inte ha sin telefon. Bägge tjejerna var både chockade hade ont och var rädda. Ungefär en 30-40 minuter senare kom samtalet ifrån kompisens pappa. Och jag rös. Sådana samtal vill ingen ha. När jag gick in på internet och läste tidningen på väg till akuten, såg vi bilder ifrån olycksplatsen. Jag såg då även Englas två andra kompisar som stod där och grät. Stackars tjejer som hade stått på andra sidan gatan och sett precis hela händelseförloppet. Att se sina två bästisar bli påkörda. Det måste varit en fruktansvärd upplevelse även för dom. Kompisar som tillsammans skulle ner och köpa busskort och sedan äta på McDonalds efter skolan. Det slutade med en olycka.
Allt kan verkligen vända på en minut- man vet aldrig vad som händer.


Önskar er alla en fin fredag. Ta väl hand om varandra. :)


/ Maria

Likes

Comments

Jag fick ännu en gång samtalet ingen förälder vill ha. Det var Englas kompis pappa som ringde och sa att dom ringt ifrån akuten. Tjejerna har precis kommit dit med ambulans efter att ha blivit påkörda. Och jag och Danne ska komma dit direkt. Den rädslan jag kände då- det var som is gick genom kroppen. Jag såg Tjejerna framför mig och hur skadade dom kunde vara. På väg upp till akuten efter att vi ordnat med dom andra barnen, det är ju inte bara direkt att störta ut genom dörren på minuten. När det finns syskon att hämta på förskolan och hysteriska syskon hemma. Stod det redan om olyckan i tidningen. Jag blev inte direkt lugnare då. När vi kom till akuten ligger Engla och kompisen i ett undersökningsrum. Engla har sin handled lindad och har ont.

Vi väntar nu på svar ifrån röntgen om handleden är bruten eller inte. Vi får se vad som händer och sker. Jag känner att det kunde gått mycket mer illa än vad det gjorde. Att bli påkörd av en bil när man cyklar kan gå väldigt illa.

Jag skriver mer sedan.


Önskar er alla en bra kväll.


/ Maria

Likes

Comments

En grå och lite lätt regnig dag. Men vad gör det när jag hämtade hem sprudlande glada barn. Inte nog med det - naturen börjar verkligen explodera i färger, som om högre makter vill kompensera oss i höstrusket. Hösten är för övrigt en av de årstider jag gillar bäst. Allt och alla börjar gå ner i varv efter sommarens alla dagar. Jag tycker inte alltid att sommar lediga dagar är lugna. Det ska oftast göras så mycket- åka och bada, utflykter, umgås med andra i parken, grilla, osv Det kan ibland skapa en viss stress. Är det sommar så ska man göra något hela tiden. Höstens mörkare och ruggigare dagar ger en tid för vila och bara va. Att tända ljus och känna ro och barnen leker och pysslar är verkligen skönt. Eller att bara spela spel tillsammans eller se en film. Ingen stress - tills julen nalkas. Då börjar det igen med allt som bara "måste göras". Jag vet man skapar sin egen stress. För inte behöver man göra det alla andra gör. Men man kanske vill ändå! Vilket jag vill!Här är jag och några av barnen på väg hem ifrån skola/förskola.

Arvid med vackra löv.

Hjalmar letade Pokémon på vägen hem, vilket han tycker är jätte kul. Ett bra sätt att umgås och få en promenad. Han vill att vi ska leta efter Pokémon på lördag och ta med matsäck. Vi får se om vädret är på vår sida. I dag kom Cornelias kompis i från Sundsvall. Världens bästa kompis är alltså här och hälsar på. Väldigt roligt för Cornelia har verkligen längtat. Sist dom sågs var i somras när vi tältade i två dygn i Sundsvall på väg upp till barnens farmor och farfar.Cornelia med Buster och Charlie.

En minst sagt annorlunda chaufför. Charlie rattade oss hem häromdagen 😜 iaf om barnen fått bestämma 😂Nu ska jag söva små trötta killar. 


Önskar er alla en mysig kväll 😊

/ Maria

Likes

Comments