Den här kvinnan är min nya topp ett favorit inom mode. Jag kollar på hennes Instagramkonto varje dag. Hon är en solklar idol när det kommer till mode. Vardagskläder, märkesföretag, Haute Couture, och sportiga outfits - hon har och visar allt!

Det är precis i min stil och klass
också och jag förundras och drömmer mig bort när jag stirrar på de vackra bilderna på outfitsen hon visar i hennes flöde. Det är ju så här jag vill gå klädd, det här är min stil eller min glammiga stil snarare sagt. Sedan tycker jag att hon matchar smycken, accessoarer och frisyrer (och även hårfärger) så himla on fleek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon! Jag sitter ned och väntar på att de nybakta croissanterna och baconen i ugnen skall bli klara så jag kan äta frukost. Jag vaknade och klev upp klockan halv sju och satte på en kanna kaffe, gick ut med hunden och släppte ut katterna och sedan satte mig framför datorn för att kolla på en serie medan jag väntade på att värktabletterna skulle börja verka.

När jag kunde börja röra mig någorlunda gick jag ut med pansen igen, släppte in katterna och började göra mig klar och sminkade mig. Har inte sminkat mig på evigheter och idag tänkte jag att jag skulle prova mina nya skuggor jag köpte för ett tag sedan. Det blev suuuuperbra och skuggorna var verkligen jättesnygga. Sedan har jag gjort te, cappuccino och packat väskan och plockat lite i huset. Sambon sover fortfarande så jag tänkte att fasen, jag gör en bra frukost till oss när han kliver upp. Croissanter och bacon - bra start på dagen!

Idag, när sambon vaknat, och jag ätit upp och rastat hunden osv, skall vi åka till staden för att jag skall ta blod och -urinprover och handla mat. Resten av dagen har jag fullt upp med att städa, vika tvätt som jag dragit mig för och plocka med blommorna och växterna. Man måste vattna de varannan dag så mycket de behöver och så stora växterna blivit nu. Puh!

Hoppas ni får en riktigt skön dag. Skönt med lite regn så här på morgonen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments