Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon, allesamman! Jag har varit vaken någon timma. Jag är såå trött och ögonen går i kors, men jag måste gå upp för idag skall jag få min behandling på sjukhuset. Jag somnade inte förrän jättesent, typ tidigt istället. Fattar inte varför... helt plötsligt i några dagar har jag inte kunnat somna fastän jag har varit aptrött och hållt på att däcka i soffan. Men när jag väl försöker somna så blir jag aspigg? Suuuck...


Jag hann inte avsluta inlägget innan jag åkte så nu är jag på avdelningen och får min kemo terapi och immunosuppressiva medicin. Min goa syster kom och förgyllde min dag. fick även några paket också som jag inte hunnit få innan. Eller kunnat pga allt som skett och sker. Kan visa vad som låg i när jaģ kommit hem. Syrran stannade någon timma. Tack älskade syster för besök och presenterna 😍😚.

Det gick superbra att få premedicineringen och sätta cvkn. Första försöket. Nu börjar jag svettats och bli varm och det är lite tyngre att andas till och från. Även hjärnan börjar bli påverkad men allt detta är helt normalt dock. Jag köpte fika och Allt om Trädgård (tidning) så nu sitter jag i mitt egna rum (VIP) och dricker kaffe, läser tidning och äter bilar. Jag har stängt av elementet och öppnar fönstret för shit vad varm man blir av kemo... jösses.

Nu skall njuta av min egentid och läsa tidningen och äta gottis. Hörs sen 😘

Likes

Comments