Usch var inte alls sugen idag men ja gjorde något i alla fall 😄

11/100
dagar kvar 190

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eller bättre rubrik, vad har ni på er till skola/jobb? Jag är en sådan där människa som inte förstår mig på mode o smink så för mig bli det en tröja och ett par byxor med dubla strumpor och en varm hoodie då vår skola skulle kunna presenteras som ett ishotell ibland :P (eller mer som ett isfängelse hihi)

Ja o håret alltså jag ger mig ändå mig själv en stor applåd att orka borsta det varje morgon. Förstår inte de som orkar platta o locka o sminka sig och tänka på kläder (ja fast man hade kanske gjort det om man kude sminka sig, platta håret eller klä sig😂😂) liksom är imponerad av er! Låter kanske konstigt men är seriös!

Vad har ni på er till skolan/jobb? Skulle nog behöva tips

Likes

Comments

Oj såg nu att jag postade fel springrunda men aja!

Idag gjorde jag en sådan där yt video. Det sved, jag svettas..... Men en sak jag inte fattar är att det kommer upp fler träningsvideor när man har gjort en video. Liksom jag har redan plågat mig själv, svettads floder och hela min röv skakar av ansträngning men jo tjena varför inte ta kål på sig själv XD . Liksom borde typ finnas avslappningsmusik

Men pass 10/100 (wow en tiondel gjort!)

och dagar kvar: 191 och pass kvar 90 nu kör vi guys!!!!

Likes

Comments

Yay nu är svansen hel igen! En ipo 2 anmäld om 2 v. Fett nervös. Vi är inte redo efter en o en halv månads vila. Hur fan ska det gå! Vi spårade idag gick bra förutom att markeringen av apporterna gick baks men bara att nöta!

Så denna tävlingen antar jag få bli en sådan erfarenhetstävling o en tävling där man får tänka över resultatet så gär "ja men det gär var ju tråkigt" o bara gå ut o ha kul! då nu ska det tränas på markeringar, platsliggning (inte kunnat köra en på 2 månader......) och transporter o ronderingar så får vi vä la se om det ur vägen

Vi tränade lite i skogen här om dagen. Kondisen är sådär men gon är taggad. Tedens till trägning så ja får små jobba med det (fan gamla vanor dyker upp igen) o bara köpa det nu o sen under vinterna vara hårdträna!

Likes

Comments

ALLTID innan höstlov o efter är hemska liksom 2 inlämningar, 1 presentation o 2 prov innan o efter 2 prov, 1 inlämmning, o en presentation....... aja bara börja plugga nu gais

Likes

Comments

Var ute med en sväng med jaggan. Vad fint det är nu med alla färger ute!

Vi mötte på lite statyer de var konstiga sa Jaguar. Jag älskar dock den här statyen. Den känns så familjär med att kolla vilken fisk jag fångade.

Sen undrar jag vad dessa pålar är till för? Jag har alldelles för rädd hjärna o för lilig fantasi då jag tänker på medeltidens häxjakt med att binda fast häxorna vid stolparna eller ngt liknande.

Likes

Comments

dragrunda m. puh gick fort 😅😅😅

pass 9/100

dagar kvar 192

Likes

Comments

45 situps
30 ceunch 10 raka 20 sida
30 sax
90 knäböj
35 sek planka
7 situps från vägg varav 4 var från bänk (framsteg 😄)
30 rygglyft

I ska iväg på en minispringtur med kompis.

pass 8/ 100

dagar kvar 195

Likes

Comments

jooobbigt but i did it

40 situps
20 sax
20 crunch
30 sek planka
60 knäböj
7 pusch ups från vägg

= jag död

pass 7/100
dagar kvar 196

Likes

Comments

Sprang för första gången på evigheter. Vilken frihet det var och Puma drog för kung o fosterland! Var superkul
Har legat sjuk så har varit sådäe men nu ska jag förhoppningsvist vara på benen igen

så pass 6/100 check
Dagar kvar 196

Ska se om det blir styrka ikväll eller om jag kör det imon

Likes

Comments

Instagram @hundochtraning