Nu tränar vi för fullt på platsliggning och spårar för tusan 24/7. Jag är nervös. Vill bara ha det gjort och godkänt.

Ja, jag är anmäld till en ipo3. En sådan där ipo 3 och jag är nervös inför min ipo3. Jag fattar inte det ens att jag ska tävla i ipo3. Jag är inte ett dugg säker på att det kommer att gå bra men jag hoppas det över hela mitt hjärta. Det finns en liten press nu när ipo3 börja komma, för det första om vi tar det kan vi åka till Tjeckien som är årets största mål och för det andra så är det nu allt börjar. Känns som den här tävlingen är starten till att allt kan börja på "riktigt". Nu är det början på att bara ha chansen till SM poäng till kvaltävling och kommer man dit så ska man ju försökt slåss om SM platser och VM platser. Inte för att jag säger att jag kommer klara det men det är nu man kan försöka att bli så bra som möjligt och i alla fall försöka komma med. Först är det ju att bli godkänd, vilket jag hoppas vi blir. Min största oro är spåret som jag är pissnervös över. Lydnaden ska hon "bara" hålla ihop och på skyddet lyssna på mig och inte låta allt flyga runt inne i hennes huvud.

Jag är inte ens säker på att vi tar oss genom det. Jo jag vet ju att vi kan, det är inte så. Men en debut är ju en debut och jag blir alltid nervös att verkligen se hur hemskt ja eller förhoppningsvis bra allt ligger. För har man redan tävlat vet man ju vart man ligger och måste öva mer på och gick det bra är det ju att hitta samma koncept igen.

Man får försöka med en sak i taget men det är så många ipo3 hundar vilket gör en också väldigt nervös. Jag kommer komma där med min hund, dra ned snittåldern ganska så rejält, vara nervös och försöka göra mitt bästa bland superduktiga andra ipo 3 ekipage. Det är liksom högsta klassen nu och folk är grymma! Jag ska tävla i den klassen som jag redan på barnsben har beundrat över hur många ekipage kan ha sådan perfektion inne på plan. Jag ska tävla mot dem! Det känns så sjukt! Känslor som "vad tusan gör jag här?" och "nu kör vi för tusan!" är runt i mitt huvud.

Målet nu är att bara förbereda henne så bra som möjligt inför tävlingen och få mig att lugna ned mig. För det är väl bara en debut liksom och allt kan ju hända. Vi ska bara ut och ser vart vi ligger någonstans och förhoppningsvis få 70, 70, 70 så vi har en ipo3 klar i handen. Men får vi inte det är det ju inte hela världen. Det kommer fler tävlingar liksom. Men jag är nervös, det kan ingen ta ifrån mig. Så Corro, du är nervös men du ska ha kul och är jag för nervös; räkna steg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måste skriva träningsinlägg snart, vi tränar ju och måste ju skriva ned det också hahaha.

Idag tänkte jag bara skriva ut om bakslag

Bakslag är något man hela tiden möter ute i världen och det synonymer.se säger om bakslag är "motgång, misslyckande, missräkning, bakstöt; avslag, tillbakagång, reaktion" vilket vi som tränar hund möter väldigt ofta. Jag personligen skulle säga att ett bakslag är när det har gått bra ett tag men sedan går det dåligt. Det jobbiga med det är att man inte är beredd på det. Du har blivit avslappnad i den situationen tänker dig själv att vara bra där eller bara helt okej men sedan får du reda på att du inte var det och du tänker nej. Det kan handla allt om träningsmisslyckande till mer personliga mål. Hur vi tar emot bakslagen är väldigt olika, vissa rycker på axlarna och blickar framåt, vissa får liknande ångestkänslor, visar bryter ihop etc. och vissa får en blandad kompott.

Ett bakslag kan vara en upprepad ovana, det kan vara så mycket.

Just nu har jag ett bakslag och jag önskade att jag kunde hantera det bättre. För mig handlar det om en ovana som jag föll tillbaka på. Jag tänkte inte mig för och var inte fokuserad. Hur reagerar jag? Jo jag får ångestliknande känslor (hatar att använda ordet ångest då det överanvänds men vet inte hur jag ska beskriva det), blir gråtfärdig och känner mig helt förstörd. Vissa träningsbakslag är bara jobbiga och då måste man bara fixa till detaljerna eller grunden igen men andra bakslag hatar jag mig själv. Jag hatar mig så innerligt och har bara önskan att kunna spola tillbaka tiden och ändra allting.

Min reaktion handlar nog om rädsla och att upplevas som jobbig.

Hur ska man då jobba sig ifrån bakslag för på något sätt kommer de alltid att finnas där. Jag tror det handlar om att låta sig själv att må dåligt över bakslagen men även se det positiva. Att faktiskt inte se på sig själv så negativt. Du är en människa som är helt okej, det finns människor som ej hatar dig och det är bra. Ingen bryr sig om förutom att läggandet inte satt den här gången. Var själv inte dömande och andra kommer inte vara dömande om dig. Du behöver inte bevisa något för någon.


Nu ska jag gå och vila mig. Vakna upp och må lite bättre. Skriva upp mål och vara med mina hundar.

Likes

Comments

Då var det min tredje och fjärde student för i år nu då!!! Mina kusiner tar studenteb idag och är såååå taggad och stolt över dem ❤❤❤

Så gär kommer en massa egopics på min outfit för idag. Den blir lite annorlunda än mina två andra studenter men tror nästan jag gillar denna bäst!

höhö älskar soffan mitt i vägen men har fått hem en drömmöbel 👏👏👏

Och älskar det gröna filtret på snap hahhahaha

Likes

Comments

Idag har vi hunnit med en hel del. Puma fick spåra 2 spår i morse och "vattentraska" i havet. 6x 2 minuter.

Spår nummer 1 var i motvind och nosen var djup och fin. Spår nummer 2 var nästan bara för att få in rutinen och ett litet osynligt spårkommando.

Skulle även ut o springa men Jaggan har tuggat sönder mina inlägg så kom en 500 meter tills mina knän bara nej. Har även börjat igen att träna upp dem. Velar fram och tillbaka att skaffa gymkort nu till sommaren

Sedan har jag gått en långpromenad med Hibiki och Puma och käkat kaka. Höhö får ju frossa lite nu innan mitt kak och godisförbud :P

Likes

Comments

17:e juni. Månaden inget sådant snacks eller något ska passera min kropp förutom en onyttig glass i veckan. Hela sommaren skall vara så. Tror sockret gör så man lättare får cancer pch sånt o andra hälsoproblem. Så ja 17:e juni är.det jobba, student och no candy

Likes

Comments

Just nu i denna stund saknar jag mitt rosa hår. Mitt sockervaddshår. Vet dock inte om jag ska färga det igen. Eller ja tona är väl en mer exakt bemärkning, då jag har fått jobb på ett café och tänker att då kanske ska jag ha ett mer neutralt utseende som ingen bryr sig riktigt om? Vet att det är helt mot som man ska vara( skita vad folk tycker), men min tanke om det finns ju där. Nä tror jag färgar det i slutet av juli eller i augusti.

Har ni någon stil ni saknar?

Likes

Comments

Var ute med wheatentassar.weebly.com och tältade inatt såååå mysigt och alltså Shelly är ju bara den sötaste hunden som finns 😍❤

Vi satte upp tältet och gick några km vid en sjö för att sedan laga lite mat och grilla marschmallows

Sedan spelade vi lite spel och gick och lade oss. Till frukost blev det snabbnudlar och nu är vi hemkommna

Så mysigt att kunna vara ute med sin vän och hund och tälta ❤

Likes

Comments

Alltså denna fläta 😍😍. Min klasskompis gjorde den på svenska lektionen och jag kan inget annat än att älska den. Så sjukt snygg!!!

Man märker att nu är allt slappt i skolan. Har en inlämning kvar men ska skicka in den på tåget. Och juste. Jag är på väg till Stockholm nu och ska gå på student

Likes

Comments

Idag den 30 maj skulle min Penny bli 11 år tänk 2 år har redan gått utan dig. Saknar dig varje dag Är så glad att just du blev min första hund. Du hängde med mig och mina kompisar eftet sparkcykeln överallt. Vår första tävling blev vi diskade på andra hindret men senare lyckades vi ta en rosett. För två år sedan hade jag planerat en hel sommar för bara oss två. Kollat upp alla rallytävlingar vi skulle tävla och alla äventyr vi skulle göra.

Sedan blev du akut sjuk och gick bort.

Jag saknar att du alltid blev mystiskt halt på höger framben när vi var ute o sprang men plötsligt frisk när vi vände hemåt. Jag saknar din päls. Jag saknar hur du krafsade på en för att bli klappad. Jag saknar din vänlighet. Jag saknar din envishet. Jag saknar dig, Penny Är så tacksam att just du blev min första hund

Likes

Comments

Är så glad man har sin lilla pingla som hjälper att rensa själen efter en tuff dag. Är redan så trött efter dagen. Längtar till imon kväll då allt är över. Nu ska bara allt smältas och få vara.

Likes

Comments

Instagram@hundochtraning