Det gick hela vägen. Gjorde sammanlagt 6st starter. Skulle inte jag klantat mig med Lexie i rallyn så skulle vi fått en delad brons plats. Lexie kom även fyra i hoppklassen och fick även ett silver, lilla räkan 💪🏻. Första gången hon springer på riktiga banor och hon nollar båda loppen 😍. Ellie presterade till topp. Rallyn kändes så bra, huvudet i luften och hon hade kontakt med mig och vi slutade på 96p, vilket är vårt rekord nu!! Slutade med en delad första plats med Amanda & Nova, guuuuuld. I agilityklass vann Ellie och jag med 3sek marginal och 8sek till trean 😍, i hoppklass vann vi även där. Där var vi 4sek snabbare än tvåan och 6sek till trean 💕. 3 guld och 1 silver 🎉

Alla bilder nedan är fotade av Kajsa Johansson!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tror att vi alla har ett mål med varsin hund om man tränar. Vissa når målet och andra har nästan nått det. Har under eftermiddagen försökt tänka ut och har kommit fram till vad målet är. Vi kan börja med Ellie. Min första egna hund som är 3 år gammal (redan?) hon som var en valp precis.. Ett mål var att ta en pinne i agilityn vilket vi har gjort och imorgon är det dags för vår klass 2 debut. Är väldigt nervös. Ett mål är att komma upp i klass 3. Har som mål detta år att ta en klass 2 pinne, men vi får se! En dröm är att kvala till SM något år eller varför inte ta ett cert och göra henne till agility champion. Förstå hur häftigt min första agilityhund som blir agilitychampion. Ett mål, det finns så många bra hundar men en dröm såklart!! Och jag vill fortfarande att lillan ska få minst en valp.... Drömma kan man..

Lilla Lexie då? Min lilla maskot, som jag tycker om henne! Vi har blivit ett team på agilityn om man jämför mot för 6 månader sedan. Målet för i år är att bli klara i nybörjarklass i rallyn, få till minst en godkänd runda i fortsättning. I agilityns värld vill jag debutera. Ta en pinne, skulle vara så kul. Det är inte kul att höra från folk "hon är så liten, hon fixar det inte". Jag vill bara bevisa att min ekorre faktiskt kan ⭐️. Har en stor plan i höst för henne, men det får ni veta mycket senare om det skulle bli av vilket vi hoppas!

Limpan då? Hon som springer runt och ger mig glädje i vardagen. Vill så gärna att hon ska ta ett cert detta år. Hur häftigt? Hon har idag två reserv cert och nu vill jag ha ett riktigt. Ska ställas mycket detta år, även utomlands.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan, har egentligen inget försvar. Men har inte tränat hundar så mycket då jag inte har haft motivationen till det. Nu har det varit mycket i skolan och hade NP idag vilket gick åt pipan, vill bara få sommarlov. I lördags följde jag med min uppfödare till Västerås där hon skulle ställa sin Tibetanska Terrier. Gick super! 2:a bästa tik med cert och championat!! Fick även träffa Vixen (Winnies halvsyster). Alltid lika roligt att träffa Tova! I söndags var det sheltie, och wow vilka resultat det blev! BIR/BIM, BIM-valp, 1 cert, 2 reserv-cert och BIS uppfödargrupp 😍 Winnie vann sin unghundsklass med Excellent o CK!! I bästa tik så blev hon 2:a bästa tik med reserv-cert!! Gud vad lyckliga och chockade vi var!!

Sen dess har vi planerat utställningar för året. Som det ser ut nu så kommer jag prioritera utställning för året. Ni får säga vad ni vill, men jag tycker det är så roligt just nu. Så vi planerar vilka utställningar men de som är spikade är Gimo, Norrköping x3 och Leksand! Sen drar jag förhoppningsvis till Norge om två veckor typ sen eventuellt Danmark i sommar!

Har haft en liten hemlighet på instagram som kommer avslöjas nästa vecka och kan säga att jag är världens lyckligaste unge!! De som jag litar på till 100% vet redan om det, ni andra får vänta i några dagar till 😉

På lördag är det första officiella agilitytävlingen för detta år! En klass 2 ⭐️. Sen under helgen ska vi fixa och dona hemma. Nästa vecka drar vi även på Skol-SM!! Vi började planera i September, tiden har sprungit iväg! Jag tar med Ellie och Lexie! Limpis får vila hemma, vi kör mitt träningsprogram som jag har fått mycket beröm över 💪🏻

Likes

Comments

Hej på er! Tisdag idag, en programdag i skolan. Vi hade smådjur på förmiddagen och under eftermiddagen åkte vi till en gård. Så i någon timme under eftermiddagen så myste vi med lamm 😍, de äldsta var ungefär 3 veckor och de yngsta bara några dagar! När jag kom hem från skolan så gjorde pappa och jag några ärenden var av ett var att anmäla oss på en handledarutbildning. Japp, man blir 17 i juni så nu är det dags. Drömmen är nästa år, men vi får se! Men har som mål innan studenten.

Just nu har jag paus ifrån matten som jag ska fortsätta med under kvällen, samt biologi. Längtar verkligen till påsklovet! 10 dagar utan skola är väldigt skönt, sen drar vi på extra praktik under 5 dagar för att sedan göra alla sista aktiviteter innan betygen sätts. Kan jag säga att jag längtar?

Likes

Comments

Hej igen. Kändes som det var länge sedan jag upptaxerade men det är inte ens 10 dagar sen 😅. Inget speciellt har hänt där av inge uppdatering. Nästa vecka är det påsklov och tiden går väldigt fort. Om snart två månader är det sommarlov och jag blir 17!! Denna vecka är det plugg som jag även har sysslat med i helgen. Idag var det svenska NP muntliga, gick bra till en början men sen tog känslorna över. Har ett matteprov på onsdag och ett väldigt stort biologi prov på torsdag. Hundarna har det tråkigt, men de får göra lite hjärngympa som omväxling. I helgen är det utställning i Ludvika! Har även anmält Ellie får klass 2 debuten 🙄, vi är inte redo. Men eftersom kursen gick bra så testar vi. Själv tycker vi nog båda att klass 1 är tråkigt. Ska även anmäla mig för en handledarutbildning om jag vill ha ett körkort till nästa år.

Likes

Comments


Veckans start kommer bli så skön! Imorgon kommer jag gå två lektioner och en halvtimme typ på tredje lektionen, sen drar jag iväg för att kursa för Heidi Kranko! Den börjar 13.30 och slutar vid 17, så hela eftermiddagen försvinner. På tisdag är det även studiedag för min del, måste plugga biologi. Vi får se hur det slutar.. Dock har jag inte bestämt vilken hund än. Ellie har inte fått tillbaka sin kondis 100% än men hon har fått tillbaka mycket, Lexie har den. Men jag är ganska säker på att hon kommer larva sig.

Likes

Comments

Planen var från början att Lexie skulle debutera 22/4 på Nacka BK. Det blir någon annanstans. Det blir istället utställning i Västerås. Finns inte många tävlingar innan dess i Stockholm (klass 1), utan bara klass 2 som jag kan åka på. Det enda hon behöver bli mer säker på är balansens KF. Lexie's debut blir på en inoff eller på skol-SM. Ellie ska debutera klass 2 29/4. Nu börjar äntligen snön försvinna här i Stockholm, har tränat ute. Men om vädret tillåter kanske det blir en vända till BK på lördag. Imorgon är det äntligen fredag, veckorna springer iväg. 3 veckor kvar till påsklovet!

Idag var det en kort skoldag. Ganska roligt var de där kahoo.it var inblandat. Har under eftermiddagen pluggat matte och historia, har biologi prov om några veckor så måste börja plugga.. Känner inte att jag är påväg in i väggen, vilket är skönt.
Kan inte förstå att om typ 1 vecka så är det 3 år sedan vi hämtade hem Ellie! Helt sjukt!

Hoppas alla har det bra

Likes

Comments

Är tillbaka nu och har fått tillbaka motivationen i livet. Inte mycket har hänt sen sist. Winnie har bara ställts 3 gånger. En inoff i Degerfors där hon blev BIR och blev BIG-2, hennes halvsyster blev BIR valp och BIG-1! Ställdes på specialen med ett surt VG "för runda ögon". Under Strängnäs så ställdes hon med EXC och CK, vann även klassen.

Lugnt i skolan. Mer snack om NP kommer, usch! 01:ornat hade det idag, fy. Minns stressen då jag fick vattkoppor (såklart). Ellie fick börja träna igår, aldrig tränat en så glad hund! Nu ska vi bara jobba upp konditionen.

På Fredag ska vi börja göra hundkojor hela dagen, händiga naturbrukare ska vi vara haha. Snart får vi nog bygglovet för att bygga hundstall, längtar!

Imorgon är det sovmorgon, så går upp vanlig tid för en extra lång promenad på morgonen! Hoppas alla har det bra där ute!

I brist på nya bilder, får ni en på Winnie när hon var 6-7 månader.

Likes

Comments

Rubriken är överdriven. Händer nästan inget pga prestationsångest som börjar komma pga "betygssamtal kan vi prata om kommande lektion". Så snart ligger jag hemma gråtandes säkert 😬.

Ellie tog bort stygnen igår o mår prima. Hon var glad att slippa tratten hihi. 27 dagar kvar tills hon får börja leva sitt liv igen, idag började Lexie även löpa för andra gången. Februari brukar alltid vara en månad där jag är deppig så kommer därför avstå från att blogga.

Hon är lite sur på mig för att hon inte får träna. Ska börja med muskelträningar i helgen o börja små jogga i intervaller också.
Vi ses när jag mår lite bättre.
Hade,

Likes

Comments

Iså eftermiddag kom Ellie hem! Var väldigt skönt att äntligen få träffa henne igen. Hon behöver bara lära sig hur och vart hon ska gå med tratten. Lexie och Winnie var lite skeptiska över henne, Lexie var nästan lite rädd i början. haha.

Antingen på måndag (imorgon) eller tisdag så ska stygnen tas bort. Kollade lite alldeles nyss och det såg fint ut! Tratten ska vara på tills tisdag eller onsdag, beroende på när stygnen tas bort. Då får hon även börja gå promenader och rally träning. Agility måste jag vänta 1 MÅNAD på.. Får tänka att det är positivt då snön fortfarande är kvar på marken. Så antingen 14:e eller 15:e mars så börjar Ellie's normala liv igen.

Det är för att ingenting i kroppen ska bli skadat. Ska även boka en tid för kennelhosta till henne. Fäller som en dåre gör hon också, hihi!

Likes

Comments