Här är lite nya fina bilder på valparna!

Om du är intresserad skriv till mig Turbo5055@outlook.com

Molly (Cookie) TINGAD

Coco TINGAD

Molly (Cherry) TINGAD

CupCakeTINGAD

Candy TINGAD

CookeTINGAD

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

16/2-2016 födde Trixi sex små valpar som nu söker fina hem att flytta till. Tre tikar och tre hanar som redan blir 5 veckor på tisdag (22/3) Väldigt sociala och busiga valpar som är vana vid duschning och kloklippning redan.

För mer information skriv till min mejl Turbo5055@outlook.com 

Första valpen blev en tik vid namn Cocki

Andra valpen blev en Hane vid namn Coco


Tredje valpen blev en Tik vid namn Cherry

Fjärde valpen blev en Hane vid namn cupcake

Femte valpen blev en Tik vid namn Candy (Tingad)

Sjätte valpen blev en Hane vid namn Cooke

Likes

Comments

I morgon ska lilla Bobbi (Rambo) flytta hem till Sanja och hennes familj, där kommer han få leva som en prins och bli en bortskämd liten gosse. 

Likes

Comments

Hej på er!

Rambos ägare hade lite otur med allergin och blev tvungen att lämna tillbaka Rambo pga att hon reagerade på honom. Rambo letar nu efter en ny trevlig familj, han är 9 veckor gammal och leveransklar, registrerad på Svenska Kennel Klubben och är vaccinerad, Chippad och besiktad utan anmärkningar. Han är en glad lite kille som älskar allt och alla. Om ni är intresserade så är det bara att skriva lite om dig själv till min mejl: Turbo5055@outlook.com


Likes

Comments

Nu har alla valpar flyttat till sina nya fina familjer. Det är bara att höra av sig via mejl eller mobil ifall det är något ni undrar, och så får ni jätte gärna uppdatera oss med bilder på sötnosarna under tiden dom växer.

Kram på er!

Igår flyttade Decibell till familjen Lennartsson

Och idag flyttade Nero (Rambo) till Camilla!

Likes

Comments

Idag har Decibell och Rambo varit hos veterinären för att vaccineras, chippas och besiktas. Allt gick jätte bra och inga fel hittades, även bilresan dit och hem gick hur bra som helst. 

Likes

Comments

Hej på er!

I går så flyttade Matthew (Jumbo) och Lillan (Minibell) till sina nya familjer. Rambo och Decibell kommer att flytta nästa vecka till två fina familjer.

Lillan (Minibell) flyttade till Nadine!

Matthew (Jumbo) flyttade till Emma!

Likes

Comments

Idag har Matthew (Jumbo) och Minibell varit på besök hos veterinären och vaccineras, chippas och gjort en hälsokontroll. Allt gick jätte bra och båda var jätte duktiga! Bilresan gick också väldigt bra, dom var väldigt nyfikna på väg till veterinären men på vägen hem sov båda två. I morgon ska båda få flytta hem till nya kärleksfulla familjer.


Decibell letar fortfarande ett fint hem!

Likes

Comments

Nu så har det fotograferats och redigerats en massa bilder på busarna.

Likes

Comments

Hej på er!

Valparna växer så det knakar och tre av busarna har blivit tingade, Rambo, Minibell och Jumbo som nu heter Matthew. På dagarna få dom större område att vara på i köket för att kunna springa av sig och vänja sig med vardags ljud mm. Imorgon kan jag uppdatera med lite nya bilder, men här är bilder på när dom var lite mindre. Lilla Decibell (Svart/Vit) letar fortfarande efter en familj, så om du är intresserad så skriv ett mejl till turbo5055@outlook.com

Likes

Comments