Idag åt jag 3 frallor till frukost med smör och ost och två glas apelsinjuice. Till lunch på jobbet åt jag köttfärs med tacokrydda och tomat, gurka, rödlök och vitlökssås. Nu är jag påväg till Göteborg och ska dricka vin.

Idag vägde jag 62.4 kg!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt, jag började med att gå ut och promenera i 8.6 km men var inne i lite affärer också så tiden stämmer inte riktigt. Jag åt sedan två vita frallor med smör och ost på (älskar mackor). Till lunch åt jag en extremt liten portion med fisk och potatis och sedan åt jag en grillad macka med smör och ost på när jag kom hem och ett glas mjölk.

Jag vägde 63.1 kg idag så nu går det åt rätt håll igen!

Likes

Comments

Idag har jag käkat yoghurt till frukost med k special och sen åt jag köttfärs med grönsaker och vitlökssås till lunch. När jag kom hem åt jag två toast med smör och ost och mjölk att dricka och sen åt jag en bit makrill också med vitlökssmör.

Jag glömde väga mig idag för första gången så får hoppas på viktnedgång imorgon istället även om jag åt två toast innan läggdags!

Likes

Comments

Idag hade jag ingen yoghurt så det fick bli k special med mjölk och sen direkt till jobbet 9-20.15 men enligt schema skulle jag sluta 17 så tog bara med mig ett kokt ägg. När jag kom hem åt jag en portion med kyckling curry och ris och sen sabbade jag allt med att äta två dubbelmackor nu men smör, ost och skinka. 

Idag vägde jag 63.5 kg!

Likes

Comments

Idag har jag ätit yoghurt med k special till frulle och sedan åkte jag till stranden där jag åt lite vattenmelon och mango. Hemma igen åt jag 3 knäckebröd med smör och ost och ett stekt ägg. Jag bestämde mig sen på kvällen för att köpa en kebabsallad med vitlökssås men åt inte ens halva. Drack sedan vin.

Jag vägde 63.2 kg idag!

Likes

Comments

Den här veckan har varit under all kritik. Jag har ätit dåligt, mycket och sent och druckit väldigt mycket vin vilket också speglar av sig vid vägning och mätning.
Jag vägde idag 63.5 kg och har alltså gått upp 0.5 kg i veckan men man får väl vara glad så länge det inte springer iväg mer än så när man missköter sig.
Nästa vecka satsar jag på 62.0 kg!


-Övre lår 59 cm ​(+/-0)
- Vad 36 cm (+/-0 cm)
- Övre arm 28 cm ​(+/-0)
- Övre mage 78 cm (+/-0 cm)
- Undre mage 91 cm ​(+/-0)

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktig skitdag när det gäller maten. Jag började med att äta två frallor med smör och ost. Sen åt jag två till mackor med skinkost och två stekta korvar. Därefter åt jag en fralla till och en kula glass och lite fisk hmmmm.. Knepig dag utan struktur.

Jag vägde 63.0 kg idag!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen men åt yoghurt med k special till frukost och sedan två ägg till lunch på jobbet. Jag åkte sedan direkt för att grilla och dricka vin med några vänner. Där åt jag en köttbit och sallad och en potatis och bearnaisesås. Jag stack sammanlagt ganska mycket vin. 

Idag vägde jag 63.1 kg igen och känner mig faktist tacksam att jag inte gått upp mer!

Likes

Comments

Idag åt jag yoghurt med k special till frukost och åkte sedan ut med båten där vi grillade hemmagjorda hamburgare. Jag åt sedan två dubbla knäckebröd köpt i affären med mjukost emellan. Därefter fick det blir en banan och sist åt jag en halv, väldigt liten kebabrulle och lite bröd.

Jag vägde idag 63.1 kg!

Likes

Comments

Idag har jag ätit en skål med yoghurt och k special till frukost och en omelett med champinjoner, tomat, lök och vitlök. Nu ikväll har vi varit på ett steak house och jag tog en cheeseburgare med pommes frites (woops). Det blir en del sena och onyttiga middagar nu för tiden och inte så mycket träning men det tillhör sommaren när det är soligt!

Idag vägde jag 63.3 kg, det går bara uppåt nu så ska försöka rädda det innan veckan är slut.

Likes

Comments