Måndag=skola........ Jag går ju i åttan pga är som sagt 14 år. Men när jag skall börja gymnasiet så hade jag tänkt gå naturbruks, hundlinje. Jag vet inte riktigt vad jag skall utbilda mig till men kanske djurskötare, hundistruktör eller något i den stilen.

Hundar=livet!!!

Så idag hade jag tänkt träna lite på fotgång och lite moment i Rallylydnad. Det blåser väldigt mycket utomhus så det blir korta promenader....

Jag har även planerat att ladda upp lite tips och trix hit, men a... Jag måste först skaffa det där kamerabatteriet. 

Nej men hejdå, nu måste jag plugga lite 

BYEE!!

(bilden är på Nessi i nutid)


Likes

Comments

Hej igen!

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, men jag ville bara ladda upp bilden nedan (Nessi som valp) och skriva lite om honom....

Nessi är som sagt 1/2 lhasa apso, 1/4 bichon frisé och 1/4 mittel spitz. Han (ja det är en han med ett tjejnamn) är född i Umeå och snart fyller han 2 år! 

Nessi gillar att ha dragkamp helst med en människa, att leka med hundkompisar. Dock så har han bara 3 vänner. 1 lagotto romagnolo och 2 golden retrivers. Sedan gillar han godis och kyckling(tugg)ben. 

Så ni vet så har kamerans batteri är sönder så jag måste köpa ett nytt. Vilket innebär att det bara kommer komma upp bilder som är tagna med mobil ett tag till. Så bättre bilder får ni senare.

(bilden ovan är tagen igår)

Hade gott!

Likes

Comments

Jag heter Noomi och är en tjej som älskar hundar.

Jag har en hund som är hälften lhasa apso, 1/4 bichon frisé och 1/4 mittel spitz.

Jag skapade för något år sedan ett instagramkonto för hundälskare som heter hundnet. Fast nu tänkte jag att starta en blogg också. Så det skall bli kul att lära mig detta.

Bilder kommer senare. Jag skulle ut och fota min hund nu medans det är ljust men då hade inte kameran batteri så det gick åt skogen..... Men någon gång kommer det iallafall bilder. Upptäckte justa att man kunde koppla instagram och ta bilder därifrån så här har ni en bild på min hund.

Hope you enyoy it! // Noomi

PS: selen hittar ni här;

http://www.mypetz.se/store/p/rea-291174/kroppsele-i-olika-färger-800328

Likes

Comments