Nu har jag provat och sett vad man kan göra på denna nya blogg. En kanon fin design snabbt och många bra funktioner. Jag imorterade min gamla blogg hit som inte heller är äldre än en månad. De flesta i min omgivning rekommenderade denna blogg därför är jag här. Kommer antagligen att återgå till min tidigare adress då funktionerna där passar mig som individ bättre.
Om så blir fallet då var det både intressant och lärorikt att snurra runt bland funktioner och skapande igår kväll. ..ingen dag utan man lär sig något nytt...sådant gillar jag..;-)
Jag bjuder på en liten bild av något varmt om hjärtat när jag ändå är här..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaha ...lite knepigt är det allt innan alla bitar faller på plats..
Håller nu på att designa bloggen här och försöker se hur saker funkar. Jag lyckades i alla fall få med mig alla inläggen hit..men vet knappt hur jag bar mig åt. Har nu massor att pilla med här innan jag är nöjd. Förövrigt så har jag suttit i bröllops bestyr hela dagen igen...men orkar inte mer idag. Hoppas ni haft en kanon dag. ..själv har jag varit trött.
Kanske återkommer senare..;-)
Lägger in min profil bild här så jag ser när jag flyttade bloggen och för att prova. .;-)

Likes

Comments

Sitter nu i uterummet efter ha pratat med nära och kära. Är helt slut...orkar knappt tänka på allt som måste göras just nu.
Känner att snart vill jag göra något för mig själv...något som jag tycker är roligt åt mig själv eller för mig själv...men tiden finns inte.
Har inte kammat mig än idag och känner mig som ett kolli. Känner mig lite ledsen..men varför?
Lyssnar till hundarnas tuggande i sina ben vilket till och med låter gott. Är det vädret som gör humöret. ..eller att jag alrig blir klar med mina uppgifter innan nya hänger över mig. Jag har en längtan att få tid att träna mina babes...vara en social människa med lugn och ro...att allt har lagt sig.
Ska bli skönt när juni är över. ..kommer förhoppningsvis vara lite mindre betungande ansvar för andra.
Visst är det kul att hjälpa till...men vissa dagar vill man bara vara ifred...bara njuta av tillvaron men då är det något nytt som måste göras. Det kanske inte är något som någon säger är ett måste men någon visar eller så känner man det ändå.
Ska ta tag i och skriva om min tisdag och onsdag som jag inte hunnit ännu..det var en bra dag....men har inte ro..
Känns som de planeringar om vissa saker bara varit onödiga att lägga tid på...hade kunnat gjort något annat vettigt... tiden kommer ju aldrig tillbaka och det känns även som om det är en bristvara ganska ofta.

Ska försöka rycka upp mig..skaka av mig och ta tag i något även om jag känner mig helt slut och utan lust...

Bjuder på en bild som gör mig glad...

 

Likes

Comments

Har är kort på att det jag sått nu tagit sig. Nog ska det nog bli sallad och rädisor hoppas.
Kortet är taget i söndags men har glömt bort det.

Likes

Comments

Säger väl godnatt alla nära kära och vänner ?

Fortsätter med måndagen som jag inte hunnit delge.
Hela dagen fortsatte jag med det jag pysslat med under söndagen. Vattnade det som var kvar. Fotade allt som hände under söndagen som redan är släppt. Kikade runt lite här och där på allt som händer in grödorna. 7 av 16 potatisar är på väg upp redan om nu hundarna kan ge tusan i dem. Mina drivbänkar börjar visa resultat. Jag var nere på ett läkarbesök kl 08.00 och fick mer mediciner och fortsatt sjukskivning. Min stil på kroppsrörelserna talar ju för sig självt, men reflexerna funkar bra. Snackade med honom om vad som ska hända med mig. Fick veta att en operation är i nuläget utesluten.  Man ser inte på mina svar att det skulle kunna hjälpa mig. Och jag äter ju inte så mycket mediciner. ..URSÄKTA!!!
Nej sa jag det är ju bara tradil...paraflex. ...gemadol och sumatriptan var och varannan dag! Då blev han tyst. Jag kan ev bli skickad till en smärtspecialisten i Linköping om det inget händer.
En aning sne blir jag...hallååå...det är mitt liv man talar om!!
Förövrigt gjorde jag inte mycket under dagen. ..;-)

Likes

Comments

Sitter nu och kikar på trafiken på bloggen. ..kanske har jag tappat stinget på att skriva...eller skriver jag för lite nu kanske?
Undrar vad det beror på. Flödet är de sista 5 dagarna bara ca en tredjedel av tidigare flöde...
Kanske har jag varit för upptagen med annat?

Likes

Comments

Tänk att alltid mina misstankar är rätt!
Idag har jag blivit varse 2ggr...ibland är det lite jobbigt..men tiden visar de flesta rätta svaren..
Många säger att jag är lite skum som känner på mig saker och hur de skall inträffa...
Ännu lite vatten på min kvarn att jag inte är ute och seglar..

Likes

Comments

Det här är vårt nya tillskott som jag ska inspektera i detalj bara jag har lite tid..:-)
Namnet är Mr Kirby..;-)
Jag har en förhoppning om att kunna hålla ännu renare i mitt hem än vad jag har nu...jag hoppas nu vi kommer bli kanon polare...återstår att se..;-)

Likes

Comments

God förmiddag alla nära kära och vänner ?

Ber om ursäkt för att jag varit dålig på att skriva men tiden har inte funnits då det gått i ett hela tiden.
På söndagen efter vi kom hem från hotellet så var jag full av energi eller lust att ha det i alla fall..;-)
Jag vet att vilämnade vårt hem lite sisådär. ..visst jag hade dammsugit men knappt inget mer. Var tvungen då Ebba och Alice fäller så alldelles.  Gräset hade börjat växa igen och det var en hel del med brädor och annat skit på tomten överallt efter blomlådsbygge.
Men herre gud när jag kom hem och hade varit borta och fått lite perspektiv på tillvaron....jag höll på att smälla av!!! Så det såg ut!
Hundarna hade fortsatt att fällt naturligtvis och hela golvet var täckt av ett lager hundhår...så det var då jag provade min mirakelborste jag köpte...hann inte ställa ifrån mig sakerna innan jag var igång.
Disk fanns så den diskmaskinen fick Johanna tömma. Hon fick även en påbackning på tvätten hon skulle ha fixat under tiden vi var borta vilket inte blev gjort ändå. Ebba och Alice har det varit lite struligt med nu efter operationerna så man har fått haft den isär på heltid. Ebba har surat ganska tufft när Alice varit intensiv så man har inte riktigt vetat hur hon skulle ta det hela. Winston har nu blivit ett litet as! Nu han tjurskallig och elak vid Alice och så har han börjat rymma ut ur staketet för att äta kattskit....han kommer nog bli varse när jag är klar med honom...men  tills jag hinner får han vara i hundgården när han är ute. Jag är verkligen skit förbannad på hans nya fåter han nu börjat med.
Tillbaka till när jag kom hem. Patrik gick och lade sig och somnade på soffan helt slut.
Jag vattnade...sakta men säkert...tar ju en jäkla tid för mig eftersom jag har svårigheter att bära.....det var allt på Johannas veranda samt plocka och snygga till dem....likadant med vår veranda...vattnade allt utom gurkor...mina hängamplar på hundhuset och en blomlåda på framsidan.
Hade bett Patrik att klippa gräset och trimma om han var villig att vara snäll...
Gräset blev klippt jag plockade hundskit överallt...städade hundgårdar...började plocka upp brädor.  Det blev trimmat och till och med jag kunde en liten stund :-)...åååh de var sååå kul..:-). Jag tog en flukt över syrenhäcken som försöktes sättas förra året och nog finns det lite liv så jag bad om hjälp med jord och vatten samt en trimmning där. Vattnet kom aldrig men resten. Nya torkvindan sattes upp...den lilla vatten pool som köptes till Ebba och Alice provades. ..Ebba var som galen!
Fick en känsla av att hon saknar ett däck som hon haft tidigare...kanske dax att kirra ett nytt..;). Blomlådorna som stod mitt på framsidan flyttades till baksidan. ..målades...fylldes med den jord som fanns kvar . Nya grillskyddet sattes på plats efter att grillen var skurad.
Vi ringde på en annons nere i sörping och åkte dit vid 18 hugget och hämtade hem en ny kompis..;-)
Jag måste säga att det såg riktigt fint ut innan jag tackade för mig vid 23.30 och gick in.
Dagen har varit välanvänd skulle jag nog vilja påstå...
Det sista jag gjorde innan jag lade mig var att ta hand om disken så jag fick vakna till en nästan tom bänk..;-)

Bjuder på lite kort efter vi grejat..

Likes

Comments

Här är min mirakelborse jag köpte på hundutställningen. Den är till för att få bort hund och katthår....och gissa om den funkar!!!. :-).
Den kostade 150kr och jag visste inte om jag skulle bli lurad eller ej men den är helt suverän!
När jag kom hem så var jag tvungen att prova...nyfiken förstås om jag köpt något dyrt skrot...
Sopade av mattan i vardagsrummet som aldrig går att få bort hundhåret ifrån...jag dammsuger om och om igen både nu och då..men inte längre...:-)
Jag bara sopade mattan som att sopa golvet annars och hör och häpna....jag fick nog bort en hel hund! Mattan har nog inte varit på så fri från hår sedan jag vet inte när. Den fick även ur sand ur mattan!...helt ofattbart..så när jag var klar vilket snart var gjort så hade jag en rottis i en hel sandhög mitt på golvet. .;-)
En borste jag rekomenderar starkt till alla hundägare som är lika trötta på hundhår som sitter fast överallt som jag..:-)

Likes

Comments