Header

Skrevet i : Samarbeid, Kosmetikk

Sommeren begynner å nærme seg med stormskritt, selv om ikke været tilsier det helt enda.

På denne perioden av året liker jeg å bruke litt ekstra tid på å gjøre huden og føttene klare for en ny "utendørssseong".

Tenkte derfor å dele mitt lille pampering-rutine før sommeren. Alle produktene fåes kjøpt på Lush sine butikker eller i deres nettbutikk her .

//Produktene er sponset av Lush

1. Det første jeg gjør er å dusje og vaske håret. Etter at jeg er ferdig med med å vaske meg, smører jeg hele kroppen med The Sunblock . Det er en solkrem i fastform som har spf 30. Det er superviktig og alltid bruke solfaktor for å bevare huden.

Deretter bruker jeg King of skin bodybutter. En herlig hudbalsam som inneholder mange fuktighetsgivende ingredienser som feks. shea smør og jojoba olje.

---

2. Etter en lang vinter har føttene som oftes blitt tørre og i værste fall sprukkene. For å gjenopprette fuktigheten og for å få tilbake "babyhuden" bruker jeg først Lush sin Pumice Power fotskrubb . Det er en pimpstein med såpe som bryter ned tørr og røff hud. Den inneholder blant annet kokosnøtt olje og appelsinolje og er super enkel å bruke.

Etter skrubben smører jeg føttene godt inn med Pink Peppermint fotkrem. Den gir føttene en avkjølende og beroligende følelse. Såå digg!


---

3. I løpet av dagen påfører jeg Powdered sunshine (solpudder) for å bevare solfaktoren. Det er solbeskyttelse i pudderform som er perfekt til å ha med i vesken. Pulvere gnis lett mot huden og absorberes raskt.

---


Hvordan er din vårrutine? Har du prøvd noen av disse produktene?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør, Life

Om et par snaue måneder skal vi flytte, for vi har kjøpt oss en splitter ny leilighet *tjohoo*!!! Den er ikke ferdig bygget enda, så det blir utrolig spennende å endelig få se den. Kommer til å dele store deler av innflyttingsprossesen på bloggen, så følg gjerne med videre.

Det har derfor blitt en del interiør titting den siste tiden og for øyeblikket har jeg fått sikkelig dilla på svarte smijerns glassdører. Så utrolig silrent og lekkert! Dørene slipper inn mye lys, samtidig som det sorte skaper en kul kontrast mot hvite vegger. Har satt sammen en liten collage for å vise hva jeg mener:

//Bidene er hentet fra Pinterest


Hva synes dere om slike dører?


Likes

Comments

Skrevet i : Samarbeid, Hjemmeorganisering, Tips

Boden er ofte et rom mange unngår. Det kommer av at de ikke har oversikten over hva den inneholder og blir stresset av det. Rommet blir en avlastningsplass der man dumper alt man ikke får plass til andre steder.

Men så kommer det en dag da man faktisk trenger å finne noe i alt kaoset og da kan en uryddig bod bli et stort problem. For å unngå rot og frustrasjon vil jeg derfor dele noen tips for å gjøre boden mer funksjonell og organisert.

1. Gjennomsiktige plastbokser

//Foto: Orthex & Clas Ohlson

Et godt tips er å bruke gjennomsiktige plastbokser. På denne måten er det mye lettere å få oversikt over innholdet. De er også mere slitesterke og stabile enn vanlige pappesker. Selv om de er litt dyrere vil de derfor være en god investering på lang sikt.

Boksene jeg bruker heter Smartstore classic 70. Som navnet tilsier rommer de 70L. Disse her helt geniale fordi de har fire små hjul noe som gjør dem lette å flytte på. De tåler også en temperatur fra -40 til 120 grader og har 10 års garanti. Smartstore selges blant annet på Clas Ohlson, Maxbo og Jernia.

Trykk her for å lese mer om boksene.

2. Stable system

For å holde orden er det lurt å stable boksene som hører sammen i samme rekke.

Som dere ser ovenfor har jeg en rekke med bokser som tilhører meg og en til samboeren.

3. Rull klærne

Det er plassbesparende og rulle klærne istedenfor å brette dem.

På denne måten unngår man også at klærne får rynker.

4. Merkelapper

Jeg har også laget egne merkelapper til hver av boksene.

Disse har jeg laget i photoshop men man kan også enkelt lage lapper med DYMO maskin eller lignende.

5. Stumtjener og klesstativ

For kjoler, skjorter og andre klær som må henges opp er det lurt å bruke stumtjenere og klesstativ.

For å unngå støv og skitt har jeg dekket hver kleshenger med store søppelposer.

Dette gjør det også lettere å frakte klærne ved en eventuell flytting.

6. Plassering

//Smartstore boksene er sponset

Det er lurt å tenkte på plasseringen av gjenstandene for å få enklest mulig tilgang til det du trenger.

Jeg har plassert alt slik at "midtgangen" er fri, slik at jeg kommer til i hele boden.

Tingene jeg har størst behov er plassert lengst fremme, som for eksempel bilpleie og kofferter.

----


Hvordan har du organisert boden?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Månedens glossybox kom i en stilig marmoreske og inneholdt produkter som skal bringe litt luksus inn i hverdagen. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her. Dette fikk jeg i boksen:

----

Hot makeup - Mono duo cracked baked eye shadow

Glam of Sweden - Matte nail polish i fargen nude

Spa to you - Face brush

Palmolive - Gourment Mint og coconut shower cream

Oolution - Eye love (øyekrem)

+ Prøve på softlan tøymykner


Min favoritt i denne måneden er øyekremen, som har en verdi på 340kr. Kremen reduserer poser og mørke ringer under øynene med et oppfriskende resultat. Ellers falt også den matte neglelakken i smak. Fargen er lett og påføre og siden den er såpass nøytral i fargen passer den til den meste!

----


Abonnerer du på Glossybox?

Likes

Comments

Skrevet i : Life, Reise, Samarbeid

Som mange av dere sikkert vet var det valentine den 14. februar. Jeg og samboeren hadde også 4års jubileum den dagen, så i den anledning ønsket jeg å gjøre noe ekstra spesielt for oss.

Derfor vendte vi snuten lengre sør på dagen før dagen. Vi dro nærmere bestemt til det lille tettstedet Holmsbu og der tilbrakte vi to netter på resortet Holmsbu Hotel & Spa. Turen dit tar rundt 1 time fra Oslo sentrum. Resortet er idyllisk plassert rett ved vannkanten og er tilrettelagt for total avkobling!

Vi ankom på ettermiddagen og sjekket inn på en stor suite med ocean view. Suiten ga meg med en gang følelsen av å være på et stort cruiseskip. Både på grunn av interiøret og utsikten. Suiten lå helt ytterst mot fjorden, så vi var omgitt av vann på nesten alle kanter.

En herlig velkomst ventet på oss!

Selve valentines dagen var fantastisk, med god mat, total avslapning og søte overraskelser.

Her ser dere noen høydepunkter:

Besøk i relax avdelingen, hotellets eget vannområde.

Til lunsj ble jeg servert det største rekesmørbrødet jeg noen gang har sett.

Og ja, maten er instagram vennlig!

Rosa skyfri himmel. En perfekt avslutning på dagen!

//Oppholdet er sponset

Tusen takk til Holmsbu Hotel & Spa som lot oss feire kjærligheten hos seg!

Jeg anbefaler virkelig å ta turen dit dersom dersom dere ønsker å oppleve en slik drømmedag.

-----------

Les mer om resortet og book ditt neste opphold her.

Adresse: Rødtangveien 13, 3484 Holmsbu

Telefon: +47 32 79 70 00

E-mail: booking@holmsbuspa.no

-----------


Har du besøkt Holmsbu Hotel & Spa? Hvordan var din Valentines Day?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Mote

Her er en liten update på hva jeg har i vesken for øyeblikket. Slike innlegg er alltid morsomme å lese, derfor tenkte jeg at det var på tide med et nytt. Akkurat nå bruker jeg min favorite mm fra louis vuitton sammen med mini pochetten jeg fikk på bursdagen min. I vesken har jeg:

---

Iphone

Lommebok

Nøkler (ikke avbildet)

Nars blush med speil

Øretelefoner

Penn

Pakke med bomullspads og q-tips

Antibac

Isadora matte liquid lipstick

Leppomade

Øyedråper

Pakke med setecovere

---


Hva er ditt must i vesken? :)

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Jeg blir alltid like spent hver gang en happybox dukker opp i postkassen. Det er som å få en dose luksus levert i en boks 4 ganger årlig.

Hver boks inneholder minimum 5 fullsize produkter og akkurat nå får du din første boks til halv pris, kun 249kr! Boksene har alltid en verdi på over 1500kr, så det er litt av et kupp! Ta gjerne en titt på mine innlegg om tidligere bokser her og her .

I månedens boks fikk jeg hele 8 produkter:

---

CHIA - Original hair oil

---

WIC - Nail polish by uslu airlines

---

Beauty made easy - all over moisture balm

---

Maroccan conditioner og shampoo

---

Sanex- 7in1 roll-on (deodorant)

--

Ansiktsmaske

---

Commo - box her (parfyme)

---

+ En ekstra bonus tepose fra Pukka

Ble veldig glad for å motta parfymeboksen fra Commo. Er svært kresen når det kommer til parfyme, derfor var det veldig kjekt å motta prøver på totalt 14 forskjellige dufter. De var spesielt to dufter som utpekte seg: nr. 02 Saga og nr 06. Alicia, men favoritten må nok bli Alicia. Jeg opplever Alicia som noe søtere enn Saga, samtidig som den er en mild og lett duft. Den minner meg om en varm sommerdag noe som vekker mange gode minner :)

Happybox kan bestilles her .


Hva synes dere om denne boksen?

Likes

Comments

Skrevet i : Reise, Samarbeid

Som forbruker ønsker vi å få mest for pengene, men det er ikke alltid like lett å få oversikt over de beste tilbudene. Det finnes jo en haug av forskjellige aktører på markedet og de fleste kommer med løfter om gunstige priser.

Restplass gir deg en oversikt over kaoset når det kommer til å finne gode reisetilbud. Siden er lett og navigere seg frem på og har et ryddig og minimalistisk design. Selskapet ble startet i 2000 og eies av Reisegiganten AS. De har hatt stor vekst siden oppstart og er en av landets største sider som tilbyr slike tjenester. På nettsiden kan du enkelt sammenligne priser hos Norges mest kjente reiseaktører. Aktørene de samarbeider med er blant annet: Startour, Ving, Apollo og Tui for å nevne noen. Du kan sjekke prisene på: flybilletter, restplasser, sydenturer, storbyturer, hotell, feriehus, cruise og ikke minst charter! Og dersom du er ekstra ivrig kan du også melde deg på deres nyhetsbrev for å få tilbudsvarslinger direkte på e-post. Er du heldig kommer nettopp din drømmeferie på tilbud, så det lønner seg å følge med.

Personlig er jeg ekstra prisbevisst siden jeg er student, også når det kommer til mat og klær. Jeg hater å gå glipp av et godt tilbud, derfor benytter jeg meg ofte av slike sider. For selv om det kun skulle dreie seg om et lite beløp pr. gang, vil en kroner spart her og der faktisk utgjør et betydelig beløp dersom man alltid handler prisbevisst.

Det er naturlig for oss å sammenligne, til og med i barndomsårene. Den artige snutten nedenfor poengterer dette:

//Innlegget er sponset


Pleier du å sammenligne priser?

Likes

Comments

Skrevet i : DIY

Det er litt under en måned til valentine/alle hjerters dag som feires den 14.februar. Denne dagen mener jeg er en fin anleding til å gi en liten oppmerksomhet til noen du er glad i. Synes det er ekstra stas og både få og gi noe hjemmelaget, så har derfor samlet noen fine valentine DIY forslag. Trykk på linkene for å komme til prosjektene.


Hvilken DIY likte du best? Feirer du valentine?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk

Årets siste glossybox var denne nydelige rosa esken: The pink diamond box. Boksen er formgitt som en rosa diamant med gullfoliering og skal være et symbol for styrke og individualitet. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her. Dette fikk jeg i boksen:

----

Hair on - De-Tangle hair brush

Garnier - Moisture bomb tissue mask

Nail buddys - Nailpolish

MdM Flow - Semi matte lipstick i fargen bossy

Issey Miyake - L'eau d'issey pure(parfyme)

----

Mitt favoritt produkt i denne boksen er de-tangle børsten. Den er skånsom mot håret og kan brukes i både tørt og vått hår. Den er også liten noe som gjøre den hendig å ha i håndvesken. Ellers ble jeg glad for å få glitterneglelakken. Den sølvgrå fargen passet helt perfekt til nyttårsaften!


Hva synes du om the pink diamond box?

Likes

Comments

Instagram@hundemamma