Header

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Månedens glossybox kom i en stilig marmoreske og inneholdt produkter som skal bringe litt luksus inn i hverdagen. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her. Dette fikk jeg i boksen:

----

Hot makeup - Mono duo cracked baked eye shadow

Glam of Sweden - Matte nail polish i fargen nude

Spa to you - Face brush

Palmolive - Gourment Mint og coconut shower cream

Oolution - Eye love (øyekrem)

+ Prøve på softlan tøymykner


Min favoritt i denne måneden er øyekremen, som har en verdi på 340kr. Kremen reduserer poser og mørke ringer under øynene med et oppfriskende resultat. Ellers falt også den matte neglelakken i smak. Fargen er lett og påføre og siden den er såpass nøytral i fargen passer den til den meste!

----


Abonnerer du på Glossybox?

Likes

Comments

Skrevet i : Life, Reise, Samarbeid

Som mange av dere sikkert vet var det valentine den 14. februar. Jeg og samboeren hadde også 4års jubileum den dagen, så i den anledning ønsket jeg å gjøre noe ekstra spesielt for oss.

Derfor vendte vi snuten lengre sør på dagen før dagen. Vi dro nærmere bestemt til det lille tettstedet Holmsbu og der tilbrakte vi to netter på resortet Holmsbu Hotel & Spa. Turen dit tar rundt 1 time fra Oslo sentrum. Resortet er idyllisk plassert rett ved vannkanten og er tilrettelagt for total avkobling!

Vi ankom på ettermiddagen og sjekket inn på en stor suite med ocean view. Suiten ga meg med en gang følelsen av å være på et stort cruiseskip. Både på grunn av interiøret og utsikten. Suiten lå helt ytterst mot fjorden, så vi var omgitt av vann på nesten alle kanter.

En herlig velkomst ventet på oss!

Selve valentines dagen var fantastisk, med god mat, total avslapning og søte overraskelser.

Her ser dere noen høydepunkter:

Besøk i relax avdelingen, hotellets eget vannområde.

Til lunsj ble jeg servert det største rekesmørbrødet jeg noen gang har sett.

Og ja, maten er instagram vennlig!

Rosa skyfri himmel. En perfekt avslutning på dagen!

//Oppholdet er sponset

Tusen takk til Holmsbu Hotel & Spa som lot oss feire kjærligheten hos seg!

Jeg anbefaler virkelig å ta turen dit dersom dersom dere ønsker å oppleve en slik drømmedag.

-----------

Les mer om resortet og book ditt neste opphold her.

Adresse: Rødtangveien 13, 3484 Holmsbu

Telefon: +47 32 79 70 00

E-mail: booking@holmsbuspa.no

-----------


Har du besøkt Holmsbu Hotel & Spa? Hvordan var din Valentines Day?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Mote

Her er en liten update på hva jeg har i vesken for øyeblikket. Slike innlegg er alltid morsomme å lese, derfor tenkte jeg at det var på tide med et nytt. Akkurat nå bruker jeg min favorite mm fra louis vuitton sammen med mini pochetten jeg fikk på bursdagen min. I vesken har jeg:

---

Iphone

Lommebok

Nøkler (ikke avbildet)

Nars blush med speil

Øretelefoner

Penn

Pakke med bomullspads og q-tips

Antibac

Isadora matte liquid lipstick

Leppomade

Øyedråper

Pakke med setecovere

---


Hva er ditt must i vesken? :)

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Jeg blir alltid like spent hver gang en happybox dukker opp i postkassen. Det er som å få en dose luksus levert i en boks 4 ganger årlig.

Hver boks inneholder minimum 5 fullsize produkter og akkurat nå får du din første boks til halv pris, kun 249kr! Boksene har alltid en verdi på over 1500kr, så det er litt av et kupp! Ta gjerne en titt på mine innlegg om tidligere bokser her og her .

I månedens boks fikk jeg hele 8 produkter:

---

CHIA - Original hair oil

---

WIC - Nail polish by uslu airlines

---

Beauty made easy - all over moisture balm

---

Maroccan conditioner og shampoo

---

Sanex- 7in1 roll-on (deodorant)

--

Ansiktsmaske

---

Commo - box her (parfyme)

---

+ En ekstra bonus tepose fra Pukka

Ble veldig glad for å motta parfymeboksen fra Commo. Er svært kresen når det kommer til parfyme, derfor var det veldig kjekt å motta prøver på totalt 14 forskjellige dufter. De var spesielt to dufter som utpekte seg: nr. 02 Saga og nr 06. Alicia, men favoritten må nok bli Alicia. Jeg opplever Alicia som noe søtere enn Saga, samtidig som den er en mild og lett duft. Den minner meg om en varm sommerdag noe som vekker mange gode minner :)

Happybox kan bestilles her .


Hva synes dere om denne boksen?

Likes

Comments

Skrevet i : Reise, Samarbeid

Som forbruker ønsker vi å få mest for pengene, men det er ikke alltid like lett å få oversikt over de beste tilbudene. Det finnes jo en haug av forskjellige aktører på markedet og de fleste kommer med løfter om gunstige priser.

Restplass gir deg en oversikt over kaoset når det kommer til å finne gode reisetilbud. Siden er lett og navigere seg frem på og har et ryddig og minimalistisk design. Selskapet ble startet i 2000 og eies av Reisegiganten AS. De har hatt stor vekst siden oppstart og er en av landets største sider som tilbyr slike tjenester. På nettsiden kan du enkelt sammenligne priser hos Norges mest kjente reiseaktører. Aktørene de samarbeider med er blant annet: Startour, Ving, Apollo og Tui for å nevne noen. Du kan sjekke prisene på: flybilletter, restplasser, sydenturer, storbyturer, hotell, feriehus, cruise og ikke minst charter! Og dersom du er ekstra ivrig kan du også melde deg på deres nyhetsbrev for å få tilbudsvarslinger direkte på e-post. Er du heldig kommer nettopp din drømmeferie på tilbud, så det lønner seg å følge med.

Personlig er jeg ekstra prisbevisst siden jeg er student, også når det kommer til mat og klær. Jeg hater å gå glipp av et godt tilbud, derfor benytter jeg meg ofte av slike sider. For selv om det kun skulle dreie seg om et lite beløp pr. gang, vil en kroner spart her og der faktisk utgjør et betydelig beløp dersom man alltid handler prisbevisst.

Det er naturlig for oss å sammenligne, til og med i barndomsårene. Den artige snutten nedenfor poengterer dette:

//Innlegget er sponset


Pleier du å sammenligne priser?

Likes

Comments

Skrevet i : DIY

Det er litt under en måned til valentine/alle hjerters dag som feires den 14.februar. Denne dagen mener jeg er en fin anleding til å gi en liten oppmerksomhet til noen du er glad i. Synes det er ekstra stas og både få og gi noe hjemmelaget, så har derfor samlet noen fine valentine DIY forslag. Trykk på linkene for å komme til prosjektene.


Hvilken DIY likte du best? Feirer du valentine?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk

Årets siste glossybox var denne nydelige rosa esken: The pink diamond box. Boksen er formgitt som en rosa diamant med gullfoliering og skal være et symbol for styrke og individualitet. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her. Dette fikk jeg i boksen:

----

Hair on - De-Tangle hair brush

Garnier - Moisture bomb tissue mask

Nail buddys - Nailpolish

MdM Flow - Semi matte lipstick i fargen bossy

Issey Miyake - L'eau d'issey pure(parfyme)

----

Mitt favoritt produkt i denne boksen er de-tangle børsten. Den er skånsom mot håret og kan brukes i både tørt og vått hår. Den er også liten noe som gjøre den hendig å ha i håndvesken. Ellers ble jeg glad for å få glitterneglelakken. Den sølvgrå fargen passet helt perfekt til nyttårsaften!


Hva synes du om the pink diamond box?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Mote

Jeg kikker stadig rundt på ebay etter små funn og her har dere noen av mine favoritter for øyeblikket:

(klikk på bildet for å kome til produktet).


Aluminium drikkeflaske - Minner meg veldig om Swell flaskene i designet. Denne skal holde drikken kald i flere timer! Er avhengig av isvann, så vurderer sterkt å bestille denne. Den kan også brukes til varm drikke.

Mini sminkebørster - Praktisk børstesett som passer fint for reise. Har ikke testet ut disse men de koster kun rundt 50kr, så det er kanskje verdt å gi dem en sjanse?

Gul bikerjakke - Dere husker helt sikkert de super populære zara jakkene i sommer? Vel dette er så og si en perfekt dupe! Laget av kunstskinn.

iPhone flip cover - Super girly mobil flip cover fra Barbie laget for iPhone 7. Kommer i flere farger.


Så du noe du likte?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Mote

Da var det på tide å avsløre hva som lå i den lille saffran fargende boksen nedenfor.

Gaven var delikat pakket inn med matchende boks og dustbag.

I boksen skjulte det seg en mini pochette i damier ebene. En "veske" jeg hadde ønsket meg en god stund nå. Den er helt perfekt å feste til d-ringene som de fleste LV veskene har. På den måten kan man både sikre og organisere eiendelene i vesken. Man får akkurat plass til en vanlig iphone 6/7 i pochetten, så den kan fint brukes som en wristlet også :)


Hva synes du om gaven?

Likes

Comments

Skrevet i : Life

----

Da er vi allerede godt i gang med 2017 og jeg innser at det virkelig er på tide med litt blogging igjen. Desember og januar er alltid en meget hektisk tid i vår familien. I tillegg til at det er jul har største andelen av slekten har bursdag, inkludert meg selv.

Jeg fylte hele 25år den 4.januar og er faktisk halvveis til 50! Ovenfor ser dere hva min søte samboer hadde stelt i stand for meg på dagen. Dere lurer kanskje på hva som gjemte seg i posen? Tenkte å lage en post om det senere, så følg med :)

Ellers så håper jeg at dere har hatt en fin start på året så langt ♥

----

Likes

Comments

Instagram@hundemamma