Header

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Sjekk så stilig månedens glossybox er! Den er faktisk designet av en glossybox abonnent.

Temaet for månedens glossybox er: be bold. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her.

----

Dette fikk jeg i boksen:

Unani - Illuminating Milk Cleanser

Trifle Cosmetics - Lip Cream

Merci Handy - Hand cleansing Gel

Minus 417 - Foot nourishing cream

Glam of Sweden - Micellar wipes

----

Mine favoritter denne måneden er antibac'en og fotkremen! Dette er nyttige produkter som jeg bruker ofte. Generelt er jeg fornøyd med innholdet i boksen. I tillegg til innholdet ovenfor fulgte det med en liten prøve på en fuktighetskrem for menn siden den er "Movember". Synes det er positivt at de legger ved noe ekstra innimellom :)

----


Hva synes du om the bold box?

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør, Kosmetikk, Life, Mote

Det nærmer seg slutten av november og det begynner å bli tid for julegavehandling. En krevende og stressende affære for mange, men heldigvis finnes det en rekke videoer med forslag til nettopp dette :) Nedenfor har jeg samlet noen fra mine favoritt youtubere.


Har du startet med julegavehandlingen?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

For noen dager siden mottok jeg den nyeste happyboxen! Har tidligere skrevet et innlegg om konseptet her.

Hver boks inneholder minimum 5 fullsize produkter og koster 498kr pr boks. Boksene har alltid en verdi på over 1500kr. Boksene sendes ut hvert kvartal, altså 4 ganger årlig og man kan velge å abonnere på tjenesten. Det er ingen bindingstid!

Var veldig fornøyd med den første boksen jeg fikk, så var spent på om denne boksen ville være like bra. I denne boksen fikk jeg:

----

SkinTechnologies - Eye patches

SkinTechnologies- Moroccan gold serum

SkinTechnologies - Sminkesvamp

Nvey - Bronzer

Beauty made easy - lip balm

Pukka - detox tepose(ekstra gave)

BLAX - Hårstrikker

----

Mine favoritter fra denne boksen er "sminkesvampen" og den marokkanske oljen. Tror at dette kan være gode "dupes" for moroccan oil og beautyblender. Ellers synes jeg resten av innholdet inneholdt mye nyttig som jeg vil få god bruk for i løpet av høsten/vinteren. Boksen kan bestilles HER.


Hva synes du om innholdet?

Likes

Comments

Skrevet i : Mote

De fleste veskeelskere har nok fått med seg Louis vuittons emballasje skifte. Etter mange år med tradisjonelle brune bokser har de nå skiftet farge til lys safran/oransje. Håndtakene har også skiftet farge til en sterk blå farge. Tidligere i høst fikk jeg min første boks i den nye fargen. Ovenfor ser dere både den nye og den gamle emballasjen.

Personlig likte jeg den gamle fargen best, da jeg foretrekker nøytrale farger. Liker også at den sjokoladebrune fargen matcher matcher de klassiske monogram veskene. Men det et også noen positive sider med skiftet. Boksene har blitt mer slitesterk enn den forrige. De er også sammenleggbare og de har magnetisk lukking.


Hvilken farge foretrekker du?

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør, Samarbeid, Mat

//Karaffelen er sponset

Nå som det nærmer seg sesongen for julegavehandling tenkte jeg å komme med et lite tips.

---

Jeg elsker iskaldt vann og med denne kjøleskapskaraffelen har jeg det alltid tilgjengelig.

Karaffelen er fra Eva Solo og den passer i de fleste kjøleskapsdører.

Den er 100% dryppfri og lokket åpner seg automatisk når man vender flasken.

Dette er en gave som vil gi glede til hele familien og den kan brukes til både kald og varm drikke.

I høst ble den lansert med dette trekket i fargen nordic rose, en nydelig dus rosa farge.

Er ikke rosa fargen for deg kommer den i en rekke andre varianter også.

---

Les mer om produktet og se hele utvalget her. Produktet selges også på Kitch'n.

---

Er dette en gave du kunne tenkte deg å gi bort?

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør

Her har jeg plukket ut noen interiør goodies som passer perfekt til høst og vintersesongen. Alt er fra H&M Home til en hyggelig pris :) Fargepaletten jeg har holdt meg til er som dere ser: sølv, gull, grått og sort. Dette oppfattes kanskje som litt triste farger for mange, men jeg synes fargene gir et glamorøst og festlig utrykk når utformelsen er litt humoristisk. Trykk på linkene nedenfor for å komme direkte til produktet.


Var det noe som falt i smak hos deg?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

GHD V electric pink styler, styleren kan kjøpes HER.

De keramiske platene er super lekre med rosa glitter!

For meg er oktober på mange måter synonymt med rosa sløyfe og fokus på brystkreft. I den anledning har GHD laget en egen rosa kolleksjon kalt electric pink for å støtte nettopp rosa sløyfe aksjonen. Dette er 12 året på rad at de deltar i aksjonen. For hvert salg av et apparat i kolleksjonen donerer de 10 til saken og ved kjøp av hårstrikker donerer de €1 ! Alle stylere leveres med en varmeresistent veske i et fresht og matchende design.

----

Les mer om sortimentet og bli med å støtt aksjonen du også HER.

P.S. Kolleksjonen er limited editon så vær raskt ute!

----

Støtter du rosa sløyfe?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Månedens boks kommer som dere ser i en lekker burgunder farge. Temaet for månedens glossybox er drivkraft og styrke. Glossybox har lagt vekt på oppmuntre abonnementene, slik at man kan møte høsten med glede og stil. I boksen finnes det en rekke produkter som skal gi deg en ekstra boost når dagene blir gråere og kaldere. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her.

----

Min burgunder boks inneholdt:

Universal Beauty - secret flush (blush i krem form)

The Browgal - Eyebrow gel

Loréal Paris - Pure Clay purify Mask

Affect Cosmetics - Foiled eyeshadow (er ikke avbildet)

Calvin Klein - Deep Euphoria (parfyme)

----

På esken er boksen beskrevet som luksuriøs. Personlig synes jeg ikke denne boksen var noe mer luksuriøs enn vanlig. Tvert i mot inneholdt den mindre vareprøver enn jeg har fått tidligere. Jeg synes det er greit at de sender vareprøver, men da synes jeg de bør sende med flere eksemplarer. Når det kun var en maske til engangsbruk, synes jeg det er vanskelig å få et ordentlig inntrykk av produktet.

Min favoritt denne måneden er helt klart Universal Beauty sin secret flush. Den har en god konsistens som er lett å jobbe med. Den er også multifunksjonell og kan også brukes på leppene. Størrelsen er kompakt noe som gjør den perfekt til å ha med i vesken. Fargen jeg fikk heter Nectar, som er en rosafarge med oransje undertoner. Blushen har ganske mye shimmer i seg som gir en fin glød til huden.

----

Hva synes du om burgunder boksen? Hva er dine favoritter?

Likes

Comments

Skrevet i : Musikk

På regnværsdager, som det er mange av på høsten. Er det ekstra deilig å kunne kose seg innnendørs med litt musikk. Gjerne med en kopp te eller kakao i hånden så er stemningen komplett! Her er et lite utvalg av sanger jeg hører på for tiden:

Geronimo - Sebastian Forslund

Au Volant - Elsa & Emilie

Hurricane - Halsey

Ghost - Halsey

---

Har du noen musikktips? Del del dem gjerne :)

Likes

Comments

Skrevet i : Reise, Samarbeid

Kragerø Resort ligger i Stabbestad, Kragerø i Telemark fylke. Kragerø er kjent for å være "et lite stykke av sørlandet" og fra resortet har man en storslagen utsikt over Kragerøs skjærgård. Med en beliggenhet med nærhet både sjø og skogsområder er det lagt til rette for totalt avkobling.

Hotellet har en særegen stil både på arkitekturen og interiøret. Stilen bærer preg av skandinavisk design med enkle linjer og lyse jordfargede toner. Resortet er på totalt 1700 mål og har et godt utvalg av fasiliteter. Les mer om ulike muligheter under service og fasiliteter.

Vi bodde på resortet en langhelg og hadde høye forventinger om hva vi skulle få oppleve. Hotellet er tross alt rangert som det beste hotellet i Kragerø på Tripadvisor og har en rekke positive anmeldelser. Her er er min opplevelse av helgen vi tilbrakte på resortet:

Hotellets fasade

Utendørsområde

Hvordan komme seg dit:

- Med bil: det tar ca. 2 timer og 45 min fra Oslo sentrum. Fra Kragerø sentrum tar det ca. 32 minutter.

- Med båt: Kragerø sentrum ligger en 15-minutters fergetur unna resortets brygge.

- Nærmeste flyplass er Torp Sandefjord, ca. 1 time og 20 minutter unna med bil

Hotellets lobby

Service og fasiliterer

- Roomservice

- Lobbybutikk

- Gratis wi-fi

- Stort spaanlegg med basseng og boblebad

- Treningsrom

- Beach club

- Golfbaner

- Tennisbaner

- Beach volleyballbane

- Kajakker

- Konferansesenter

- Et tilbud av team building aktiviteter

- Restauranter

- Turområder

- Mulighet for å delta på ulike sportskurs

Matbaren

Sauna, utendørssbasseng og jacuzzi

Restaurant Stråholmen

Rommene

Hotellet har totalt 209 rom og har et godt utvalg av enkeltrom, dobbeltrom samt leiligheter/suiter.

Vi bodde i en moderne stor oceanview suite/leilighet. Leiligheten hadde separat soverom og eget kjøkken med mulighet for å lage egen mat. Den hadde også en balkong med en spektakulær sjøutsikt.

Faseden til leiligheten

Utsikt mot Kragerø

Romslig balkong

Frokosten

Frokosten er gratis for alle som bor på resortet. Utvalget er noe av det største jeg har opplevd. Det var til og med en egen dispenser for litago sjokolademelk! Vil derfor anbefale og ta seg tid til å nyte all den gode maten. Frokosten her gir deg definitivt en god start på dagen.

Aktiviteter og severdigheter:

Siden vi kun bodde på resortet en helg fikk vi ikke prøvd alle aktivitetene på resortet, men vi leide oss en golfbil på dagen for å få et overblikk over hele området. Det koster 200kr for 2 timer og med denne kunne vi kjøre helt ned til havnen. På havnen ligger hotellets egen beach club, men den var stengt for sesongen under vårt besøk. Ønsker du heller å utforske området til fots finnes det også mange fine turløyper rundt resortet.

På kvelden nøt vi et avslappende bad i hotellets basseng.

Andre alternative aktiviteter: ribtur, fotballgolf, kajakk, volleyball, golf, spa og massasjebehandlinger, sykling, tennis, hudpleiekurs og yoga. For mer informasjon: klikk deg inn på hotellets hjemmesider, her.

Hotellets beach club

​//Oppholdet er sponset

------------

Etter oppholdet satt vi igjen men en avslappende og behagelig følelse. Kragerø resort ga oss virkelig det avbrekket vi trengte i en ellers hektisk hverdag, det var som balsam for sjelen!

Selv om vi ikke dro i høysesongen var det nok av aktiviteter å foreta seg og vi nøt hvert sekund.

Vil påpeke at prisnivået er relativt høyt både i resraurantet og for aktivitene på området. Den nærmeste dagligvaren ligger ca. 16 minutter unna med bil, så det er ingen umiddelbar nærhet til butikker. Det kan derfor være lurt å handle inn mat på vei til resortet hvis man ønsker å benytte seg av kjøkken fasilitetene i leiligheten.

Takk til Kragerø resort for en opplevelse vi sent vil glemme.

-----------

Les mer om resortet og book ditt neste opphold her.

Adresse: Stabbestadveien 1, 3788 Stabbestad

Telefon: +47 35 97 11 00

Booking: +47 35 97 11 50

E-mail: booking@krageroresort.no

-----------


Kunne du tenkte deg et opphold her? Har du vært i Kragerø før?

Likes

Comments

Instagram@hundemamma